Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  HTC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.09.2014 11:14:18 HTC vasta tsitaadiga

Tere
Kas on kogemusi teil htc toodetega ja garantiikorras töötlemisega.
Kas eestis saadetakse mitmeks nädalaks lätti ja sealt teostakse tootja poolt ?

Kellel on kogemusi nii positiivset kui ka negatiivset selle kohta siis andke teada

Tänan
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 28.09.2014 11:25:14 vasta tsitaadiga

HTC esindaja on firma Kännukas ja nii see ka siis on, et telefonid saadetakse garrantiiremonti Lätti. beer_yum.gif
Ja see on ka Kännujas kodulehel ka kenasti kirjas.

HTC telefonide garantiiremonti teostatakse Lätis, arvestada tuleks keskmiselt 1-2 nädalase ajakuluga.
http://www.kannukas.ee/id/htc-garantiiremont-ja-hooldus/
---------------------
Enda kogemus on positiivne, teiste kasutajate eest ei tea kosta.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 28.09.2014 12:17:53 vasta tsitaadiga

On kogemusi garantiiga, küll aga ei läinud mul 1-2 nädalat vaid kolm päeva. Vahetati peale defektse detaili veel mõned jubinad ära icon_biggrin.gif (ja seda täitsa tasuta)
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 28.09.2014 13:13:02 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
On kogemusi garantiiga, küll aga ei läinud mul 1-2 nädalat vaid kolm päeva. Vahetati peale defektse detaili veel mõned jubinad ära icon_biggrin.gif (ja seda täitsa tasuta)

Ja mis detailid ja mis telefoniga tegemist olnud muidu ?
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 29.09.2014 14:07:50 vasta tsitaadiga

Eestis enam HTC ei remondita jah, viiakse lätti. Kunagi ekraani vahetus läks miski nädalake või nii.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 29.09.2014 19:39:29 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
Eestis enam HTC ei remondita jah, viiakse lätti. Kunagi ekraani vahetus läks miski nädalake või nii.

Kas on rahul ka selle lätti teenindusega, tehakse perfektselt ikka et enam vigu ei esine ?
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 30.09.2014 11:36:15 vasta tsitaadiga

estdata kirjutas:
SurfData kirjutas:

Kas on rahul ka selle lätti teenindusega, tehakse perfektselt ikka et enam vigu ei esine ?

no mul oli telefoni ekraanivahetus kui aasta vanaks sai (pilt läks lihtsalt mustaks). Palusin veel eraldi neil alles jätta kontaktid mis telefonis on, kuna pimeda ekraaniga ei saanud enam midagi teha icon_biggrin.gif Mina jäin rahule. Praeguseks hetkeks on telefon peaaegu 3,5 aastat vana.
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 30.09.2014 17:51:08 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
estdata kirjutas:
SurfData kirjutas:

no mul oli telefoni ekraanivahetus kui aasta vanaks sai (pilt läks lihtsalt mustaks). Palusin veel eraldi neil alles jätta kontaktid mis telefonis on, kuna pimeda ekraaniga ei saanud enam midagi teha icon_biggrin.gif Mina jäin rahule. Praeguseks hetkeks on telefon peaaegu 3,5 aastat vana.

Mul endal selline probleem et telefoni ekraan ülemine osa ja menu riba kui tõmmata siis ei funka... ehk siis pool ekraani raskesti töötab.
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 01.10.2014 13:01:47 vasta tsitaadiga

estdata kirjutas:
SurfData kirjutas:
estdata kirjutas:
SurfData kirjutas:

Mul endal selline probleem et telefoni ekraan ülemine osa ja menu riba kui tõmmata siis ei funka... ehk siis pool ekraani raskesti töötab.

selline asi VÕIB olla ka tarkvara probleem. Kuid eks nemad teavad paremini öelda.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 05.10.2014 10:13:09 vasta tsitaadiga

estdata kirjutas:
Ollaz kirjutas:

Ja mis detailid ja mis telefoniga tegemist olnud muidu ?

HTC One S, ekraan oli defektiga (keset ekraani oli selline kollane triip nagu keegi oleks markeriga tõmmanud, piksleid kuvas, aga kõik läbi kollase filtri). Vahetati ekraan, kõlar ja aku ning tehti märge, et järgmine kord võib-olla ei vahetata kuna telefonil on "shocki" jäljed (ehk on kukkunud.. nojah, saatsin neile ju lömmis telefoni ka icon_biggrin.gif ). Kui touch ei reageeri poole ekraani ulatuses, siis tuleks see neile saata. On olnud varem sarnaseid juhtumeid.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 21.10.2014 21:47:45 vasta tsitaadiga

krt ... juba 16.10.2014 ja telefon ikka veel lättis , kas imelik ei ole kui telefon 24.09.14 kuni tänasani lättis
telefon kätte saadud ja praktiliselt kuu aega on garantii remontis ja vahetati vist ekraan koos puute osaga välja , tutika vastu icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  HTC
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.