Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
estdata
Kreisi kasutaja

|
28.09.2014 11:14:18
HTC |
|
|
Tere
Kas on kogemusi teil htc toodetega ja garantiikorras töötlemisega.
Kas eestis saadetakse mitmeks nädalaks lätti ja sealt teostakse tootja poolt ?
Kellel on kogemusi nii positiivset kui ka negatiivset selle kohta siis andke teada
Tänan
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.09.2014 11:25:14
|
|
|
HTC esindaja on firma Kännukas ja nii see ka siis on, et telefonid saadetakse garrantiiremonti Lätti.
Ja see on ka Kännujas kodulehel ka kenasti kirjas.
HTC telefonide garantiiremonti teostatakse Lätis, arvestada tuleks keskmiselt 1-2 nädalase ajakuluga.
http://www.kannukas.ee/id/htc-garantiiremont-ja-hooldus/
---------------------
Enda kogemus on positiivne, teiste kasutajate eest ei tea kosta.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
28.09.2014 12:17:53
|
|
|
On kogemusi garantiiga, küll aga ei läinud mul 1-2 nädalat vaid kolm päeva. Vahetati peale defektse detaili veel mõned jubinad ära (ja seda täitsa tasuta)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
28.09.2014 13:13:02
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
On kogemusi garantiiga, küll aga ei läinud mul 1-2 nädalat vaid kolm päeva. Vahetati peale defektse detaili veel mõned jubinad ära (ja seda täitsa tasuta) |
Ja mis detailid ja mis telefoniga tegemist olnud muidu ?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
29.09.2014 14:07:50
|
|
|
Eestis enam HTC ei remondita jah, viiakse lätti. Kunagi ekraani vahetus läks miski nädalake või nii.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
29.09.2014 19:39:29
|
|
|
SurfData kirjutas: |
Eestis enam HTC ei remondita jah, viiakse lätti. Kunagi ekraani vahetus läks miski nädalake või nii. |
Kas on rahul ka selle lätti teenindusega, tehakse perfektselt ikka et enam vigu ei esine ?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.09.2014 11:36:15
|
|
|
estdata kirjutas: |
Eestis enam HTC ei remondita jah, viiakse lätti. Kunagi ekraani vahetus läks miski nädalake või nii. |
Kas on rahul ka selle lätti teenindusega, tehakse perfektselt ikka et enam vigu ei esine ? |
no mul oli telefoni ekraanivahetus kui aasta vanaks sai (pilt läks lihtsalt mustaks). Palusin veel eraldi neil alles jätta kontaktid mis telefonis on, kuna pimeda ekraaniga ei saanud enam midagi teha Mina jäin rahule. Praeguseks hetkeks on telefon peaaegu 3,5 aastat vana.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
30.09.2014 17:51:08
|
|
|
Kas on rahul ka selle lätti teenindusega, tehakse perfektselt ikka et enam vigu ei esine ? |
no mul oli telefoni ekraanivahetus kui aasta vanaks sai (pilt läks lihtsalt mustaks). Palusin veel eraldi neil alles jätta kontaktid mis telefonis on, kuna pimeda ekraaniga ei saanud enam midagi teha Mina jäin rahule. Praeguseks hetkeks on telefon peaaegu 3,5 aastat vana. |
Mul endal selline probleem et telefoni ekraan ülemine osa ja menu riba kui tõmmata siis ei funka... ehk siis pool ekraani raskesti töötab.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
01.10.2014 13:01:47
|
|
|
no mul oli telefoni ekraanivahetus kui aasta vanaks sai (pilt läks lihtsalt mustaks). Palusin veel eraldi neil alles jätta kontaktid mis telefonis on, kuna pimeda ekraaniga ei saanud enam midagi teha Mina jäin rahule. Praeguseks hetkeks on telefon peaaegu 3,5 aastat vana. |
Mul endal selline probleem et telefoni ekraan ülemine osa ja menu riba kui tõmmata siis ei funka... ehk siis pool ekraani raskesti töötab. |
selline asi VÕIB olla ka tarkvara probleem. Kuid eks nemad teavad paremini öelda.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
05.10.2014 10:13:09
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
On kogemusi garantiiga, küll aga ei läinud mul 1-2 nädalat vaid kolm päeva. Vahetati peale defektse detaili veel mõned jubinad ära (ja seda täitsa tasuta) |
Ja mis detailid ja mis telefoniga tegemist olnud muidu ? |
HTC One S, ekraan oli defektiga (keset ekraani oli selline kollane triip nagu keegi oleks markeriga tõmmanud, piksleid kuvas, aga kõik läbi kollase filtri). Vahetati ekraan, kõlar ja aku ning tehti märge, et järgmine kord võib-olla ei vahetata kuna telefonil on "shocki" jäljed (ehk on kukkunud.. nojah, saatsin neile ju lömmis telefoni ka ). Kui touch ei reageeri poole ekraani ulatuses, siis tuleks see neile saata. On olnud varem sarnaseid juhtumeid.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
21.10.2014 21:47:45
|
|
|
krt ... juba 16.10.2014 ja telefon ikka veel lättis , kas imelik ei ole kui telefon 24.09.14 kuni tänasani lättis
telefon kätte saadud ja praktiliselt kuu aega on garantii remontis ja vahetati vist ekraan koos puute osaga välja , tutika vastu
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|