No kui su ettekujutus awardidest selline tulevikus on siis läheb vaja eraldi akent lisaks statsidele ning siis ka scrollid pool päeva _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Hmm, kas 9.3ga laeb ka medlite lehte kaua? 9.2hega oli küll nii, et kui tahtsid kõiki medaleid vaadata siis avanes kaua. Tulevikus on eraldi client medalite vaatamiseks.
Mul sai sellest T95 kopp ette Juba stock toruga mängisin tankiässaks ära ja 230k peaks nüüd uuesti veerema peale viimast toru, phhhhh ei viitsi
E3 on ka paras aeglane saan. STB-1 on tank mis kõige rohkem meeldib ja üldse ei viitsi midagi arendada.
Mul sai sellest T95 kopp ette Juba stock toruga mängisin tankiässaks ära ja 230k peaks nüüd uuesti veerema peale viimast toru, phhhhh ei viitsi
E3 on ka paras aeglane saan. STB-1 on tank mis kõige rohkem meeldib ja üldse ei viitsi midagi arendada.
T49 on absurdne tank, teeb nii palju dämmi, üle 900 lasi kohe laksti.
T95 on ka soomust aga ikka lasevad kõik läbi. Pigem siis ikkagi E4, sellega saab kiiremini liikuda või noh, mõlemad E3-E4 on oma atraktiivsuse nagunii kaotanud kui said nerfi. Nad ei tee enam seda dämmi mis nad tegid.
Krt ma ei salli seda Prokhorovka mappi enam üldse. 3 mängu, mõlemas pea 5000 damaget ja ikka kaotus. Spoti või tee mis tahad, mängingi ainult üksi.
Chaffee Rally tehtud, miskine 3h võttis. Oleks kiiremini saanud, aga pausid ja trollimised tõid mõned kaotused ka ikka Päris hea on üle lennata esimesel hüppel teiste rajale ja siis kohe kiirelt ära kottida. Spall-liner ja ramming skill peal crewl kõigil kolmel platoonis. Enamus vastaseid ei jõudnud poolest mapistki edasi Korralikult laksutate, siis esimesse kurvi minnes on 1 vastastest juba ~600 elu peal.
Igatahes selle missiooniga sain ma selle 100% crew 283% peale.
Jalgpalli minigamest ägedam.
??? Miks siis ei ole? 4 lasku jõudis minu mäletamist mööda igaüks tõmmata, aga kõik ei lähe tavaliselt läbi.
ehk siis 600 damaget, 1000-600=400. Enamasti oli meil 1 vend esimeses kurvis 600-650 elu. Rekord oli vist mingine 578 vms. Focus fire on selle asja nimi.
Alguses jääd terve platiga ootama, et vastane ees läheks. Esimene, kes neil läheb, pekstakse vigaseks esimeseks kurviks.
Aga lõpus juba pooled inimesed hakkasid aru saama, et esimesena kohe minna ei saa, siis jäid ka vaikselt starti ootama. Alguses ~25 esimest mängu sai nottida esimest korralikult.
Viimased ~10 mängu tapsime 2 tk maha esimese hüppe juures ning lasime viimasel alati capi minna, et cap punktid ise kokku saada. Cap punne oli massiivselt puudu lihtsalt sellepärast, et kõikides mängudes tapsime 3 vastast juba esimese hüppe juures maha. Muidu me alguses tapsime alati kõik maha, et see 750 damage missiooni boonus ka saada kõigile 3le liikmele.
Alguses lastes laske alati keskmist või äärmist, kui lasete endapoolset, siis enamus lasud lendavad rongi ja seina.
Mediumi missioon sai ka eile tehtud ning Type käes.
Kas inglise tankihävitajatega on mõtet IV edasi mängida? Tunduvad aeglased....
Tortoise on suur aeglane pabertank, mis sõltub praktiliselt täielikult tiimist. T8 on võimalik isegi mängu carryda aga T9-10 kõlbab ainult tagaliinilt laskmiseks. Arvestades seda kui perses WOT-i MM on siis enamasti juhtub 2 varianti. Võites sa ei näe vastast ja saad healjuhul paar pauku teha ( või siis sõidad peale ja saad surma ning v-b saad paar pauku teha) või siis kaotades rebitakse sind mediumite poolt ribadeks.
Sain kah tehtud missiooni aga esimese skilli sai 97% peale ja kaks korda jäi aint saamata see 1000 xp-d. Mis valemiga sa sis nii palju said?
E: aa sain aru, platooniga sai 2k exp.
brokenarm kirjutas:
Chaffee Rally tehtud, miskine 3h võttis. Oleks kiiremini saanud, aga pausid ja trollimised tõid mõned kaotused ka ikka Päris hea on üle lennata esimesel hüppel teiste rajale ja siis kohe kiirelt ära kottida. Spall-liner ja ramming skill peal crewl kõigil kolmel platoonis. Enamus vastaseid ei jõudnud poolest mapistki edasi Korralikult laksutate, siis esimesse kurvi minnes on 1 vastastest juba ~600 elu peal.
Igatahes selle missiooniga sain ma selle 100% crew 283% peale.
Jalgpalli minigamest ägedam.
Kiirendatud treenimine on peal, siis saad kogu XP omale. Sellega saab platis kõige viimane mees 12,000 XP iga mänguga + 50K reward jms XP läheb ka siis crewle, mitte tier1le.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.