Kas mingi uus "feature" on lisatud või ei saa aru, mitu korda nüüd juba on lampi toru lakke kerinud, kuigi sihik paigal, laseb torni, selle asemel, et nt roomikutesse lasta.
Peaks olema zoom outimisel viga. Kui sul liiga välja zoomitud siis juhtub selliseid asju.
Võimalik tõesti, polnud mode ammu kasutanud, sai zoomimise mod ka seekord peale uhatud. Peab siis maha võtma. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Vahest viskab pingi nii suureks, et pilt jääb seisma ja kui tagasi tuleb sis juba kutu. kellelgi veel nii jamab v? Muidu varem ple kunagi sellega probleemi olnud mul.
täitsa äge ikka. need klannide skaudid on ikka naljamehed. Rallin mina oma su85b ringi ja kohe algusest peale mingi tyyp seletab et kuidas läheb, kust tuled, tule klanni jne. Esimese 2 minutiga ma samal ajal tegin 4 killi ja absull ei saa ju kirjutada midagi sellel ajal kui pidevalt targetid ees on. No ja lõpuks jäime kahekesi alles aga kaotasime 14-15. Tyybil mingi kergetank aga siiski tema tegi 300 dämmi ja mina 7 killi, 1.2k dämmi. Oleks ta seebitamise asemel mängule rõhku pannud oleks me võitnud rsk
Vahest viskab pingi nii suureks, et pilt jääb seisma ja kui tagasi tuleb sis juba kutu. kellelgi veel nii jamab v? Muidu varem ple kunagi sellega probleemi olnud mul.
mul täna ühe korra tegi nii - rohkem pole siiani juhtunud.
Eile saime kohe selle uue maja lvl 4. Proovisime minimissiooni ka öösel.
Kõik liikmed saavad sama missiooni. 2h aega teha. Eilne oli siis 3x 4000 dmg, tuli võita ja ellu jääda ning teamdamage teha ei tohtinud. Sai suht kiirelt tehtud.
4000 crew XP oli reward. Järgmise patchiga tuleb level 10 max arvatavasti, siis hakkab korraliku nodi saama - 1000 kulda, 7 days prem, 600,000 krediiti jne
Mis nad Murovanka mapiga tegid, ma vaatasin kui ilmailmutust Mitte kusagile ei osanud minna.
Tegid bot sõbralikuks ja järjest enam teevad koridori mappe, kus botid ära ei eksi ja scoudid midagi teha ei saa.
Vastupidi, map on palju parem, ei ole enam seda ajuvaba passimist metsas ja spotti damaget saab sama hästi teha.
Kummagi küljepealt ei saa enam üle kaardi lasta, see on ka hea.
Mulle ka ei meeldi need mapid, kus kiirem saab teatud koha spottimiseks ja sellega on mäng otsustatud. Malinovka tuleks ka ümber neil teha.
Murovanka absoluutselt ei sõltunud kui kiiresti sa kuhugi jõudsid. Murovanka sõltus sinu masina cammo valuest et spottida magic forresti. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Mulle ka ei meeldi need mapid, kus kiirem saab teatud koha spottimiseks ja sellega on mäng otsustatud. Malinovka tuleks ka ümber neil teha.
Murovanka absoluutselt ei sõltunud kui kiiresti sa kuhugi jõudsid. Murovanka sõltus sinu masina cammo valuest et spottida magic forresti.
Sõltus ju küll. Kas üldse medikatest keegi metsa spottima läks. Mina nägin küll väga palju mänge kus medikad läksid pigem kuhugi eesliinile võitlema kui metsa spottima (t71, amx tankid, wz light).
Kogu mäng õnn olenes kas need skauttankidega vennad läksid skautima ja sa ei saa midagi sinna parata kui mängid TD või aeglase heviga. Randomis selliseid mappe ei peaks olema kus pühapäeva mängijate pärast kaotad mängu koheselt.
Murovankas kiirusest ei olenenud midagi, kuna kui north base spottima tuli, siis pidi ta metsa äärde tulema, et vastase spotter ära näha. Kui sina south basest läksid metsa spottima, siis enne sisse minekut proxysid sa nende spotteri ära.
Vana murovanka CW ja random mängimine oli kaks täiesti erinevat asja, aga mäng oli igav sest võit sõltus sõna otseses mõttes ainult spotteritest. Nüüd käib õnneks mäng terve kaardi peal, mitte ainult kahel liinil.
Kord sattusin mingi postituse peale kus üks tüüp väitis, et tal üksi randomis T71ga mängides on murovanka võiduprotsent 85%. Ja see polnud mitte "mõõteviga" vaid usutav ja täiesti loogiline tulemus. Ilmselt mul endalgi spotteriga midagi sinna lähedale. Õige koha peal passimine tõi kätte suure eelise ja võlumetsas kämpijad said segamatult H9 puhtaks lasta. Sama lugu oli baas2 alustades lasti mets puhtaks ilma, et metsalised ise lasta saaks.
Midagi on muutunud mängus seoses linti laskmisega. Nüüd tuleb kuidagi väga palju damaget kui lasta eest teisele lintidesse. T95 mängides is3 muudkui paugutas mulle eest linti ja tegi damaget kui lintide all mingit tankikere polegi.
Täna on täielik bottide pühapäev. Ühe mängu olen võitnud, kõik ülejäänud jälle kaotused. Pole tükkaega nii punaseid tiime näinud kui täna.
Kas IS peaks mängima rohkem nagu medium tanki või rohkem nagu heavy? Kuidagi nagu identiteedikriis on - pidevalt viskab T9 matšidesse ja seal heavyde hulgas pole nagu eriti midagi teha peale värvi kratsimise ja lintide laskmise. Mediumiks nagu ei sobi väikese vaateulatuse ja aegluse tõttu. Ta on mul muidugi suht stock kah praegu... _________________ Tšudes ne bõvajet.
No kui su ettekujutus awardidest selline tulevikus on siis läheb vaja eraldi akent lisaks statsidele ning siis ka scrollid pool päeva _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Hmm, kas 9.3ga laeb ka medlite lehte kaua? 9.2hega oli küll nii, et kui tahtsid kõiki medaleid vaadata siis avanes kaua. Tulevikus on eraldi client medalite vaatamiseks.
Mul sai sellest T95 kopp ette Juba stock toruga mängisin tankiässaks ära ja 230k peaks nüüd uuesti veerema peale viimast toru, phhhhh ei viitsi
E3 on ka paras aeglane saan. STB-1 on tank mis kõige rohkem meeldib ja üldse ei viitsi midagi arendada.
Mul sai sellest T95 kopp ette Juba stock toruga mängisin tankiässaks ära ja 230k peaks nüüd uuesti veerema peale viimast toru, phhhhh ei viitsi
E3 on ka paras aeglane saan. STB-1 on tank mis kõige rohkem meeldib ja üldse ei viitsi midagi arendada.
T49 on absurdne tank, teeb nii palju dämmi, üle 900 lasi kohe laksti.
T95 on ka soomust aga ikka lasevad kõik läbi. Pigem siis ikkagi E4, sellega saab kiiremini liikuda või noh, mõlemad E3-E4 on oma atraktiivsuse nagunii kaotanud kui said nerfi. Nad ei tee enam seda dämmi mis nad tegid.
Krt ma ei salli seda Prokhorovka mappi enam üldse. 3 mängu, mõlemas pea 5000 damaget ja ikka kaotus. Spoti või tee mis tahad, mängingi ainult üksi.
Chaffee Rally tehtud, miskine 3h võttis. Oleks kiiremini saanud, aga pausid ja trollimised tõid mõned kaotused ka ikka Päris hea on üle lennata esimesel hüppel teiste rajale ja siis kohe kiirelt ära kottida. Spall-liner ja ramming skill peal crewl kõigil kolmel platoonis. Enamus vastaseid ei jõudnud poolest mapistki edasi Korralikult laksutate, siis esimesse kurvi minnes on 1 vastastest juba ~600 elu peal.
Igatahes selle missiooniga sain ma selle 100% crew 283% peale.
Jalgpalli minigamest ägedam.
??? Miks siis ei ole? 4 lasku jõudis minu mäletamist mööda igaüks tõmmata, aga kõik ei lähe tavaliselt läbi.
ehk siis 600 damaget, 1000-600=400. Enamasti oli meil 1 vend esimeses kurvis 600-650 elu. Rekord oli vist mingine 578 vms. Focus fire on selle asja nimi.
Alguses jääd terve platiga ootama, et vastane ees läheks. Esimene, kes neil läheb, pekstakse vigaseks esimeseks kurviks.
Aga lõpus juba pooled inimesed hakkasid aru saama, et esimesena kohe minna ei saa, siis jäid ka vaikselt starti ootama. Alguses ~25 esimest mängu sai nottida esimest korralikult.
Viimased ~10 mängu tapsime 2 tk maha esimese hüppe juures ning lasime viimasel alati capi minna, et cap punktid ise kokku saada. Cap punne oli massiivselt puudu lihtsalt sellepärast, et kõikides mängudes tapsime 3 vastast juba esimese hüppe juures maha. Muidu me alguses tapsime alati kõik maha, et see 750 damage missiooni boonus ka saada kõigile 3le liikmele.
Alguses lastes laske alati keskmist või äärmist, kui lasete endapoolset, siis enamus lasud lendavad rongi ja seina.
Mediumi missioon sai ka eile tehtud ning Type käes.
Kas inglise tankihävitajatega on mõtet IV edasi mängida? Tunduvad aeglased....
Tortoise on suur aeglane pabertank, mis sõltub praktiliselt täielikult tiimist. T8 on võimalik isegi mängu carryda aga T9-10 kõlbab ainult tagaliinilt laskmiseks. Arvestades seda kui perses WOT-i MM on siis enamasti juhtub 2 varianti. Võites sa ei näe vastast ja saad healjuhul paar pauku teha ( või siis sõidad peale ja saad surma ning v-b saad paar pauku teha) või siis kaotades rebitakse sind mediumite poolt ribadeks.
Sain kah tehtud missiooni aga esimese skilli sai 97% peale ja kaks korda jäi aint saamata see 1000 xp-d. Mis valemiga sa sis nii palju said?
E: aa sain aru, platooniga sai 2k exp.
brokenarm kirjutas:
Chaffee Rally tehtud, miskine 3h võttis. Oleks kiiremini saanud, aga pausid ja trollimised tõid mõned kaotused ka ikka Päris hea on üle lennata esimesel hüppel teiste rajale ja siis kohe kiirelt ära kottida. Spall-liner ja ramming skill peal crewl kõigil kolmel platoonis. Enamus vastaseid ei jõudnud poolest mapistki edasi Korralikult laksutate, siis esimesse kurvi minnes on 1 vastastest juba ~600 elu peal.
Igatahes selle missiooniga sain ma selle 100% crew 283% peale.
Jalgpalli minigamest ägedam.
Kiirendatud treenimine on peal, siis saad kogu XP omale. Sellega saab platis kõige viimane mees 12,000 XP iga mänguga + 50K reward jms XP läheb ka siis crewle, mitte tier1le.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.