Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 15 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 25.09.2014 19:33:35 vasta tsitaadiga

ma arvuti vastu ei mängi üldse. ainult online või sõpradega ja siis ka full manual controls. ei saa nendest assistiga mängijatest üldse aru, ei usu, et keegi automängu viitsiks mängida kus auto ise pöörab, pidurdab ja annab gaasi.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
GTR
HV veteran
GTR

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.09.2014 19:36:20 vasta tsitaadiga

MummikAl kirjutas:
ma arvuti vastu ei mängi üldse. ainult online või sõpradega ja siis ka full manual controls. ei saa nendest assistiga mängijatest üldse aru, ei usu, et keegi automängu viitsiks mängida kus auto ise pöörab, pidurdab ja annab gaasi.

full manualiga on küll päris jube mängida kuna puldi analoogid on suhteliselt ebatäpsed
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 25.09.2014 19:39:37 vasta tsitaadiga

Ma tegin siiamaani offline divisjoni FUTis, aga neljandas nüüd viskas veits kopa ette, peab veits aega online mängima siis isu uuesti ka offline edasi teha icon_smile.gif
Mul cpu vastu pigem see probleem, et ma valdan terve mängu palli ja loon 80% võimalustest, aga cpu ikka tihtipeale kipub mingi poolhädise olukorra ära realiseerima...
Kauglöögid ka endiselt liiga kehvad minu arust, või ei oska ma neid lüüa, kuni PRO raskuseni on lõdva neid lüüa aga world class ja sealt edasi põhimõtteliselt minimaalse poweriga löögid lendavad ka 50% üle värava...
Vigastuste kohapealt mu rekord on siiamaani 4 vigastust per mäng, 3 vigastust per mäng päris mitu korda juba juhtunud. natuke liialt kergelt kipuvad need tulema jah. Täna tegin tegelikult esimese online mängu ka ära ja seal tundus nagu kõik palju lihtsam õnneks(võrreldes raskema raskusastme cpudega)...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 25.09.2014 19:41:02 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
MummikAl kirjutas:

full manualiga on küll päris jube mängida kuna puldi analoogid on suhteliselt ebatäpsed

aastaid juba nii mängitud ja ei ole keegi kurtnud et ebatäpne oleks. ju siis olen selle ebatäpsusega ära harjunud, et täpselt sinna löön kuhu soovin.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 25.09.2014 19:45:13 vasta tsitaadiga

Ma mängiks ka hea meelega full manualiga kui saaks kuidagi selle noolekese sinna kontrollitava mehe juurde nagu osades skilli mängudes on... aga eks see ilmselt oleks juba "cheatimine" icon_biggrin.gif
Samas kui keegi teab kuidas mingit suunaindikaatorit rakendada siis võiks märku anda thumbs_up.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2014 20:11:17 vasta tsitaadiga

kas kellelgi on futis transfer list suurem kui 30 icon_question.gif

ma ostsin omale kõik transfer list size extensionid ära ning arvutuslikult peaks transfer list olema 100, aga sittagi icon_neutral.gif
selleks aastaks peab vist trdemise ära unustama, kuna 30 kohaga on pointless icon_evil.gif icon_mad.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 25.09.2014 20:14:47 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
kas kellelgi on futis transfer list suurem kui 30 icon_question.gif

ma ostsin omale kõik transfer list size extensionid ära ning arvutuslikult peaks transfer list olema 100, aga sittagi icon_neutral.gif
selleks aastaks peab vist trdemise ära unustama, kuna 30 kohaga on pointless icon_evil.gif icon_mad.gif

Mul transfer list 60(1x kataloogist võtsin suurenduse), aga müüki korraga saab 30 panna max.
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 25.09.2014 20:42:40 vasta tsitaadiga

teab keegi, kuidas mäng borlderless window'sse ajada? launcherist "windowed" ei tööta ju
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 25.09.2014 21:09:10 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
teab keegi, kuidas mäng borlderless window'sse ajada? launcherist "windowed" ei tööta ju

Kas oled proovinud?
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2014 21:25:11 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
ma ei tea, aga mul piisab, kui alt+tab vajutan ja pela ongi windowed modes, lisaks saan akent veel resizeda icon_rolleyes.gif
muidu on veel klahvikombo alt+enter
ja borderless window file saad
http://www.upload.ee/files/4277770/WindowedBorderlessGaming.exe.html

võtsin selle transfer listi asjus suppordiga jälle ühendust ja lubat, et asi on ehk lahendatud mõne päeva jooksul
hetkel anti kompensatsiooniks premium gold pack ning ähvardati, et probleemi jätkumisel kompensatsioon kasvab icon_lol.gif thumbs_down.gif

edit: kompensatsioonipakist sain hulki thumbs_up.gif

Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 25.09.2014 21:49:52 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Amphor kirjutas:
ma ei tea, aga mul piisab, kui alt+tab vajutan ja pela ongi windowed modes, lisaks saan akent veel resizeda icon_rolleyes.gif

võtsin selle transfer listi asjus suppordiga jälle ühendust ja lubat, et asi on ehk lahendatud mõne päeva jooksul
hetkel anti kompensatsiooniks premium gold pack ning ähvardati, et probleemi jätkumisel kompensatsioon kasvab icon_lol.gif thumbs_down.gif

jah, mind see häiribki, et kui ma windowsis mingi muu akna avan on windwed modes. aga borderless window on midagi muud
sa ilmselt mõtled sellsit windowed mode'i: http://www.twitch.tv/amphor/b/572030142

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.09.2014 22:38:07 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
libe kirjutas:
Amphor kirjutas:

jah, mind see häiribki, et kui ma windowsis mingi muu akna avan on windwed modes. aga borderless window on midagi muud
sa ilmselt mõtled sellsit windowed mode'i: http://www.twitch.tv/amphor/b/572030142
borderless on borderless
selle failiga saad ta just nimelt borderlessiks

Renq
HV veteran
Renq

sõnum 25.09.2014 22:45:49 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Amphor kirjutas:
libe kirjutas:
Amphor kirjutas:

borderless on borderless
selle failiga saad ta just nimelt borderlessiks

Sul on tõesti selline sats koos? 😀
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 25.09.2014 23:21:34 vasta tsitaadiga

Renq, see on concept team icon_exclaim.gif halliga on mängijad, mis on puudu, värvilised on olemas mängijad.

E: Tänaseks aitab. Kurat online ajab välja endast, kus siiamaani kõigil loan playerid olnud ees otsas. Ühega suutsin viiki mängida.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 26.09.2014 00:08:05 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
MummikAl kirjutas:

Ma ise lasen löömine semi ja assisted vahepeal, ei suuda õiget leida seni.
Assisted lööb liiga keskele ja semi vahel eksib lihtsates olukordades , samas muidu on kasulik.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 26.09.2014 00:38:09 vasta tsitaadiga

ei taha töötada se borderless ju, mingi must riba paremas ääres ja taskbar on ikka all
http://screencast.com/t/CEOelimMkk

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.09.2014 06:27:02 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
ei taha töötada se borderless ju, mingi must riba paremas ääres ja taskbar on ikka all
http://screencast.com/t/CEOelimMkk
muuda siis settingutes suurusi
Hirff
HV kasutaja
Hirff

sõnum 26.09.2014 08:11:18 vasta tsitaadiga

Sai ka pärast südaööd mäng ostetud, enne "mängima asumist" sain tükk aega jamada, sest DirectX'iga olid mingid probleemid. Kui sain mängu käima, siis menüüs sai juba selgeks, et kogu mäng toimetab üliaeglaselt. Kas tõesti jääb arvuti jõudlusest väheks, kuid mäng on ikka nii aeglane, et segab mängimist? Panen mõned tähtsamad andmed ka kirja: 2,2GHz prose, RAMi 6GB ja graafikakaardiks 2GB Geforce NT540M. Fifa 14 sai mängitud max settingutega, samuti pole probleeme olnud näiteks Sims 4, uue Max Payne ja Hitmaniga.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
kermu
HV kasutaja

sõnum 26.09.2014 08:23:05 vasta tsitaadiga

Kahjuks nii on, et uus ignite mootor nõuab üle keskmise võimsamat mänguri arvutit, üldjuhul takerdub asi videokaardi taha. Endalgi probleeme jooksutamisel.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 26.09.2014 09:11:44 vasta tsitaadiga

DjPaulyD kirjutas:
Sai ka pärast südaööd mäng ostetud, enne "mängima asumist" sain tükk aega jamada, sest DirectX'iga olid mingid probleemid. Kui sain mängu käima, siis menüüs sai juba selgeks, et kogu mäng toimetab üliaeglaselt. Kas tõesti jääb arvuti jõudlusest väheks, kuid mäng on ikka nii aeglane, et segab mängimist? Panen mõned tähtsamad andmed ka kirja: 2,2GHz prose, RAMi 6GB ja graafikakaardiks 2GB Geforce NT540M. Fifa 14 sai mängitud max settingutega, samuti pole probleeme olnud näiteks Sims 4, uue Max Payne ja Hitmaniga.

Videokaart lahja jah, Anti-Alias rebi julgelt OFF peale ja kui ei aita siis tõmba muid asju ka alla.
tagasi üles
viikar
HV vaatleja
viikar

sõnum 26.09.2014 09:39:50 vasta tsitaadiga

Sain ka siis eile lõpuks mängu kätte, web appis juba toimetanud aga punktide eest pakke võtta ei saanud, eile siis sain viimaks selle ära teha ja tulemuse võib positiivseks lugeda, di maria ja casillas ühes pakis, pluss veel mõned arvestatavad mehed.
Hetkel ajan siis vaikselt oma serie a squadi paremaks.
Tegin alustuseks selle beginner turniiri ka, väga ära tüütas kuna pmst iga pealelöök oli värav, suurt vahet ei olnud kas kastist või enamvähem poole väljaku pealt, aga kuna sellega juba alustasin siis oli vaja lõpuni kannatada, üldiselt seda ei soovita kellelegi, kõige hullem asi üldse icon_biggrin.gif.
Pärast seda alustasin offline divisjoniga, see oli juba nauditavam, aga paraku rohkem pelada ei jõudnud.
See beginner jura mõjus esmamuljele veits sitasti, aga eks vaatab mis edaspidi saab.
Häirib muidugi see et kui mäng alla panna ja uuesti tagasi, siis on ta window modes, veel et kuidagi vastikult pilt liigub, et kui pall pikalt ette lüüa siis pilt kuidagi nõkutades tuleb järgi vms.
Eile õhtul oli mängijate müüki panek ka poolvõimatu, pidevalt tuli teade et server busy.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 26.09.2014 09:45:52 vasta tsitaadiga

Ega uus mängumootor just kõige õnnestunum ka ei ole. Ühel staadionil (nime ei mäleta kahjuks) oli nii, et väljaku teisel kuuendikul ja viiendal kuuendikul hakkas mäng hakkima. Ma ei usu, et see kuidagi võrguga seotud probleem oli, sest just nendel kohtadel iga kord võttis nõkkama (ei olenenud sellest, kas pall oli minu või vastase käes). Masin peaks FIFA jaoks samuti piisav olema: i7 2600, GTX 780, 16GB RAM, SSD.

viikar kirjutas:

Häirib muidugi see et kui mäng alla panna ja uuesti tagasi, siis on ta window modes, veel et kuidagi vastikult pilt liigub, et kui pall pikalt ette lüüa siis pilt kuidagi nõkutades tuleb järgi vms.

Olen ka seda tähele pannud.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
viikar
HV vaatleja
viikar

sõnum 26.09.2014 09:51:02 vasta tsitaadiga

Demoga oli sama keiss, seal panin fps limiteri 60-e peale ja läks veits paremaks, aga imho on asi veits kahtlane kui peab korraliku raaliga mingi limiteriga pelama.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
OnuUno89
HV kasutaja

sõnum 26.09.2014 10:05:03 vasta tsitaadiga

Kas teistel origin shift+F1 töötab FIFA 15 fullscreenis?
tagasi üles
rivoremo
HV vaatleja

sõnum 26.09.2014 10:20:12 vasta tsitaadiga

On kellelgi juba full version PC peal ka? Kui on siis kas ikka nuppe saab muuta? Küsin sellepärast, et demos ei saanud ning sooviks teada ikka, et kas full versionis saab.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 15 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 61, 62, 63  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.