Ma ei saa aru, mis teema mul nende penaltitega võrgus mängides on. Absoluutselt iga mäng vilistatakse vähemalt üks ära. Kas kastis sees siis ei tohi sel korral isegi mitte B nuppu vajutada? Slide tackle't ei kasuta ma kunagi. Kõigele lisaks ei funka mul väravahiga pennalt kaitstes RS ehk siis penalt == kindel värav vastasele.
Pennalt kaitset pead juba veel varem paremat kangi flikkima, ehk aimamise peale.
Kastis hetkel jah igasugune push and pull on juba suht penalti. Eriti kui vastane tempo alla tõmbab ja selga laseb joosta.
reaktsioonitõrjet teha ei saa?!
EDIT: Kui kell 1 tuleb mäng välja nii öelda, siis on lootust, et ka go2arenast saabub sel hetkel võti... tahaks ikka ära oodata a õllevarud kahanevad marukiiresti ja niisama tiksuda ka ei jaksa
Enamus korralikest saitidest saatsid võitmed juba esmaspäeval-teisipäeval ära.
sel oli kirjas, et väljatuleku päeval... tünga ma ei usu, enne kõik ostud sujuvalt läinud.
mulle g2a'st öeldi sama... kuna nad peavad nii ütlema officially.... samas nagu iga aasta kui võtmed käes saadavad varem et kasutajad preloadida saaksid
No nüüd kui mäng käes läks PS3 puldi kaabel katki...
Vähemalt nüüd saan lõpuks web appi kasutadada.
Keegi teab muidu kust kiirelt PS3 puldi kaablit osta saaks?
Kellel veel mind sõbralistis pole, võite visata, kasutaja on
jahipuuk
Eile tegin siis ka mõned online mängud.
Karikas olen hetkel poolfinaalis, võitsin 3-0 ja 4-1.
Mõtlesin, et oh jee, olen pro, siis võtsin divar kümne, esimene oli võit, siis sain 3 mängu järjest peksa, 2 viiki ja lõpus ühe võidu.
Kas asi oli väsimuses ja alkoholis (tädipoja 30 aasta juubel + mängisin 4-6 ajal hommikul) või ma ei oska üldse.
433 formatsioonid ei funksinud üldse väga. Need LW ja RW jäävad liiga äärtele, kuigi panen küll cut in neile manuaalselt.
Eile toimis hästi 442, 4231 mitte nii väga. 4141 ka hea kui lõpus hakkasid vastased survet tegema.
Eks täna proovin uuesti.
Ilmselt asi ka selles, et mul hetkel kaks keskkaitsjat üsna aeglased , alla 60.
Eelmine aasta mäletan, et Benatia-Chiellini kombo oli selline väga hea, et lollusi nad ei teinud, kui proovisin teisi keskkaitsjaid, siis olid nad ikka üsna sitad.
Peab Barzagli ja Chiellini kombo jälle ära sebima.
Kust nüüd siis mis hinnaga mõistlik võtta on? Peaks ka midagi ligi võtma... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
töllakas, Mina ei tea kuidas teistel on, aga minul lendab ebanormaalselt palju üle lati või latti.
Senini pole väga häirima hakanud ja lisaks on nurgalöögi ülesehitus sel korral vähe teistsugune (fifa14 oli suht-koht nurgalöök võrdub väravaga). Häirivad liigsed kukkumised/saltod (http://www.youtube.com/watch?v=nGJeObHLTXY), mis sisuliselt lülitavad kukkuja mitmeks sekundiks mängust välja, kerged penaltid (võibolla see on rohkem minu isklikust mängustiilist tulenev probleem ) ja muidugi demost tuttavad nö plönnid/poolpehmed pealelöögid, mida väravavaht ei suuda kinni püüda ning tõrjub endale ette, kus need väravaks saab kõksata. Muu on endist viisi: meeskonnakaaslased on ajudeta oinad, handicap jne... kõik "vajalikud" elemendid olemas .
töllakas, Mina ei tea kuidas teistel on, aga minul lendab ebanormaalselt palju üle lati või latti.
Senini pole väga häirima hakanud ja lisaks on nurgalöögi ülesehitus sel korral vähe teistsugune (fifa14 oli suht-koht nurgalöök võrdub väravaga). Häirivad liigsed kukkumised/saltod (http://www.youtube.com/watch?v=nGJeObHLTXY), mis sisuliselt lülitavad kukkuja mitmeks sekundiks mängust välja, kerged penaltid (võibolla see on rohkem minu isklikust mängustiilist tulenev probleem ) ja muidugi demost tuttavad nö plönnid/poolpehmed pealelöögid, mida väravavaht ei suuda kinni püüda ning tõrjub endale ette, kus need väravaks saab kõksata. Muu on endist viisi: meeskonnakaaslased on ajudeta oinad, handicap jne... kõik "vajalikud" elemendid olemas .
Üldiselt nõustun Sinuga. Kastis siiani olen vastasele teeninud ühe korra penalti, aga see oli ka asja eest. Kukkumised, vigastused ja kaardid on väga kergelt tulema, FIFA 14 meeldis sellist "jõulist" mängu(kaitse) mängida, aga sama stiiliga uues fifas teenin järjest kaarte. Üleüldse mehed väsivad väga kiirelt ära võrreldes fifa14-ga.
Transfer marketis hommikuti ikka uskumatud hinnad. Price drop ~20% enamus mängijatel(või vähemalt nendel, mida ise otsin Premieris).
Penaltid on tõesti väga kerged tulema isegi push and pulliga. Nurgalöögid lendavad enamus kas väravavahi kätte või liiga kaugele. Paaril korral on õnnestunud near post taktika, aga headerid pole kindlalt enam OP, kuigi ühekorra lõin nurgalöögist messiga peaga värava. Lisaks, nagu eelnevalt siin oli mainitud, siis häirivad liigsed kukkumised ja kokkupõrked, kus minu mängija on mitu sek halvatud.
FUTis häirib mind räigelt see, et mul õnnestus 10 mänguga saada 5 vigastust, kus ühel juhul pani mingi lambi CB Lukakule keha, põhjustades talle 5 mängulise paranemise. Ma ei saa aru, kas viga on mu mängustiilis, et nii palju vigastusi tuleb, kusjuures enamik tulevad mitte jooksmisest madala staminaga või kahevõitlustel, vaid pealelöögi momentidel.
Positiivse poole pealt on mulle väga meelt mööda mängijate emotsioonid, natuke on parandatud ka bussi moodi pööravaid mängijaid ning goal line technology sissetoomine on ka päris hea , kahju et habemevahuga kohtunikud puuduvad.
Kas keegi muidu arvuti vastu ka mängib? Mina näiteks tihtipeale vaevlen juba professional tasemel, veel tugevama tasemega on possession enamvähem mingi 30-70 ning terve mäng pmst vaatan, kuidas arvuti lükkab palli...
Penaltid on tõesti väga kerged tulema isegi push and pulliga. Nurgalöögid lendavad enamus kas väravavahi kätte või liiga kaugele. Paaril korral on õnnestunud near post taktika, aga headerid pole kindlalt enam OP, kuigi ühekorra lõin nurgalöögist messiga peaga värava. Lisaks, nagu eelnevalt siin oli mainitud, siis häirivad liigsed kukkumised ja kokkupõrked, kus minu mängija on mitu sek halvatud.
FUTis häirib mind räigelt see, et mul õnnestus 10 mänguga saada 5 vigastust, kus ühel juhul pani mingi lambi CB Lukakule keha, põhjustades talle 5 mängulise paranemise. Ma ei saa aru, kas viga on mu mängustiilis, et nii palju vigastusi tuleb, kusjuures enamik tulevad mitte jooksmisest madala staminaga või kahevõitlustel, vaid pealelöögi momentidel.
Positiivse poole pealt on mulle väga meelt mööda mängijate emotsioonid, natuke on parandatud ka bussi moodi pööravaid mängijaid ning goal line technology sissetoomine on ka päris hea , kahju et habemevahuga kohtunikud puuduvad.
Kas keegi muidu arvuti vastu ka mängib? Mina näiteks tihtipeale vaevlen juba professional tasemel, veel tugevama tasemega on possession enamvähem mingi 30-70 ning terve mäng pmst vaatan, kuidas arvuti lükkab palli...
kui arvuti vastu mängin, siis juba kõige raskema raskusastmega. Ei oma vahet kui pähe saan, annan lihtsalt endast parima ja niimoodi saad ise ka paremaks. Üksi ühe mehega ringi joosta ja kolle lüüa ma ei näe pointi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.