dollarihind on lihtsalt, number on sama
kui mäng ükskord väljas ja originis eraldi punktid müügile tulevad, siis vaatab, paljuga indiast kätte saab - fifa 13 ajal oli 20€ 4600p _________________ ☠
Treidimisega ei saa väga hakkama, sai siis hoopis mingi 5k coinide eest kerge Serie A tiim kokku klopsitud:https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=fHJtuB5cnLhza:pc, kuna Totti on CF, siis pidin kasutama 433(4) taktikat, muidu eelistaks tavalist 433-e.
Paar asja tahaks ära muuta, eelkõige ründaja osas, aga selleks peab veidi veel hangeldama.
Hetkel tundub päris testitav meeskond alguseks.
Probleem muidugi selles et kuna ma tahtsin reaalset käega katsutavat varianti mängust, siis enne 26-ndat proovida ei saagi.
Huiasin ka mingise budget satsi kokku. Mingeid coine ju hetkel kuskilt juurde ei tule.
Kuna esimestest algpackidest tuli ainsana rare kuldse mehena Sokratis, siis traditsiooniliselt selle ümber sai ka esimene meeskond ehitatud.
Tahaks juba pelama hakata, vaikselt coine teha ja meeskonda arendada. See alguse virelemine on nii äge
F00ked, kuidas ei tule - mikrotehingud on selleks
passid peale ning otsid odavaima hinnaga consumable kaarte ning müüd nood kallimalt maha
aegajalt panevad ullikesed olematu hinnaga kaarte müüki
ja nii vaikselt hinnad tõusevad, kuna teine seltskond, kes kaarte kokku ostavad, soovivad tulu saada
eks ta aeglaselt läheb, aga enne mängu väljatulekut pole erilist pointi raha meestes kinni hoida
vähemalt mingigi kapital trademiseks jätta
täna hommikul alustasin -4000 transfer profitiga ning hetkel on 31000 transfer profit
pakke ei plaani osta enam
kui mäng välja tuleb, siis esimese asjana kasvatan omal trade pile maksimaalsuurusele - 50 kohta oli vist sel aastal _________________ ☠
Aa ei sellessuhtes jaa... trademisega ikka veits tuleb, kui viitsimist on.
Mul ei õnnestu üldiselt midagi odavalt saada, alati mingid vennad võitlevad.
Ma mõtlesin hetkel seda, et mängida ei saa...
Aga teine teema...
Kas ainult Amazonist USA aadressile võttes on võimalik 23. septembrist juba mängima hakata?
Kõige soodsam variant?
Need, kel preload juba tehtud... kas nii ei saa teha, et võtad netijuhtme tagant, paned fifa tööle(kui laseb, offline nagu origin äkki ei hakka blokkima) ja kui fifa juba töötab siis paned neti tagasi ja saad rahulikult FUTi teha...? Amazonist veel key'd pole antud et ei saa ise preloadi teha...
Puhkus algas, õhtul mõtlen 2-3 meeskonda valmis endale, võibolla väike trade ka ja siis homme shalalalaa!
Kas keegi launch time'i teab ?
Öösel kui kell kukub 23 usa aja järgi v mingi päevane/õhtune aeg ?
Originis counter näitab hetkel 18h ehk siis homme kell 07 peaks saama kui key olemas ja "USAs oled"
KUi loogikaga puusse panin siis parandage mind, tõmbas see ajavahe hetkel kuuli kokku
fifa suutis jälle mul mängija trade'i käigus ära kaotada. Ei tea kas nad mu complaint emailidele vastavad ka. Oskab keegi muidu soovitada mõnda kohta, kust saaks odavalt fifa punkte?
Mina võtsin Kinguinist, aga sealt vist koodi enne reedet ei saa. Kõige odavam koht ostmiseks on ehk Nuuvem (teoorias saab homseks võtme kätte... võibolla). Amazonist seekord ei võtnud, kuna ma kategooriliselt keeldun digitaalse mängukoopia eest üle 40 € maksmast.
Ma võtsin Origini lehelt kasutades Mehhiko VPN-i ja maksma läks FIFA 15 UT 35,87€.
Õpetus mille järgi ostsin.
Spoiler
1) Download a VPN, I use the Hola extension for Chrome ( http:/****/1cjk979 ).
2) Connect your VPN to a Mexican server, then click the deal link.
3) Add FIFA 15 to your cart,the standard edition is $40 (~£25), and the ultimate edition is $45 (£~28).
4) Go to your basket and proceed through the usual checkout procedure, chrome doesn't always translate correctly, but it shouldn't be too hard.
5) When it asks you to login to your origin account, disconnect from your VPN (or turn hola off).
6) Continue through the checkout procedure, I used PayPal and it worked, unsure about any other payment method.
7) Fifa 15 should now be tied to your account and you can preload on the 22/09 and play on the 26/09!
Ma võtsin Origini lehelt kasutades Mehhiko VPN-i ja maksma läks FIFA 15 UT 35,87€.
Õpetus mille järgi ostsin.
Spoiler
1) Download a VPN, I use the Hola extension for Chrome ( http:/****/1cjk979 ).
2) Connect your VPN to a Mexican server, then click the deal link.
3) Add FIFA 15 to your cart,the standard edition is $40 (~£25), and the ultimate edition is $45 (£~28).
4) Go to your basket and proceed through the usual checkout procedure, chrome doesn't always translate correctly, but it shouldn't be too hard.
5) When it asks you to login to your origin account, disconnect from your VPN (or turn hola off).
6) Continue through the checkout procedure, I used PayPal and it worked, unsure about any other payment method.
7) Fifa 15 should now be tied to your account and you can preload on the 22/09 and play on the 26/09!
sedaviisi saab ka edaspidi odavaid punkte osta _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.