Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
stenerik
HV vaatleja
|
20.09.2014 10:23:08
|
|
|
Ei tea kas see WebApp maas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 10:35:42
|
|
|
töötab
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar81
HV vaatleja

|
20.09.2014 10:37:46
|
|
|
libe said sa oma pointsid lahti või sul ka ikka kinni ?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 12:12:32
|
|
|
aivar81 kirjutas: |
libe said sa oma pointsid lahti või sul ka ikka kinni ? |
endiselt kinni
krt sel aastal peab vist samamoodi tradema, nagu algul fut 13'ga
pole utt appi enam ning tuleb ainult webappis jebida
õnneks on hetkel mingigi algkapital ning pisut kogemusi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rivoremo
HV vaatleja
|
20.09.2014 12:49:23
|
|
|
fifa web appi ei saa sisse ju? ütleb et serverid maas, ainult minu viga või on kõigil?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
20.09.2014 13:01:08
|
|
|
rivoremo kirjutas: |
fifa web appi ei saa sisse ju? ütleb et serverid maas, ainult minu viga või on kõigil? |
Just lõpetasin seal nõulaifimise. Proovi teist brauserit või tee ctrl+F5. Samas mingid katkestused serveritega võivad aeg-ajalt tõesti sisse tulla (FUT14 ühendus jukerdas küll hommikul).
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 13:05:27
|
|
|
Kui 10x refreshides sisse ei saa siis mingi kala, muidu kõik tavapärane(kuigi mul koduse netiga pole seda probleemi veel olnud, aga tööl küll)
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
20.09.2014 13:22:39
|
|
|
See aasta ei plaani raha kulutada FIFA 15 peale. Ehk mingiaeg tõmban mängu ja olen piraat, aga hästi ei usu seda. Lihtsalt aasta ajaga nad ei jõua gameplay-d nii palju muuta ja see mäng on täielik lüpsimasin EA poolt. Saaks aru, kui mängu (ja FIFA punktide) hind oleks palju madalam, aga hetkel on see lihtsalt ebamõistlik, eriti kui arvestada, et EA ei suuda selle hinna eest piisavalt head mängu pakkuda. Palju buge, mängu stabiilsuse probleeme ja muidugi vanad head EA serverid...juhul kui mängu piisavalt palju arendatakse, siis 1-2 aasta pärast ehk mängin jälle FIFA-t
Ja nüüd natuke statsidest. Ma teiste klubide mängijate kohta vbla ei oska nii hästi öelda, aga viimase poole aasta jooksul olen jälginud pea kõiki Liverpooli mänge ja peab ütlema, et Liverpooli mängijate reitingud on ikka täielik jama. Mismõttes näiteks Sterling ovr 80? Ta on hetkel klubis üks parimaid ja ta peaks olema vähemalt 82-83. Mismoodi saavad ta total statsid olla väiksemad, kui Valencial?
Ning veel - WTF Henderson ovr 78?? Kust kohast EA selliseid asju võtab? Ta on hetkel lisaks Sterlingule üks parimaid Lives ning tal peaks olema vähemalt 81-82 ja paremad statsid. Sturridge'i passing ja total stats on ka paras nali. Siis veel see, et Lallana tegi väga hea hooaja, aga sai total statse arvestades downgrade'i (ovr ainult 79). Ja siis Flanagan, kes mängis eelmisel hooajal päris mitmeid kordi põhis ja sai seal korralikult hakkama, kuid on 71 rated. Okei, EA
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
20.09.2014 13:48:39
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
See aasta ei plaani raha kulutada FIFA 15 peale. Ehk mingiaeg tõmban mängu ja olen piraat, aga hästi ei usu seda. Lihtsalt aasta ajaga nad ei jõua gameplay-d nii palju muuta ja see mäng on täielik lüpsimasin EA poolt. Saaks aru, kui mängu (ja FIFA punktide) hind oleks palju madalam, aga hetkel on see lihtsalt ebamõistlik, eriti kui arvestada, et EA ei suuda selle hinna eest piisavalt head mängu pakkuda. Palju buge, mängu stabiilsuse probleeme ja muidugi vanad head EA serverid...juhul kui mängu piisavalt palju arendatakse, siis 1-2 aasta pärast ehk mängin jälle FIFA-t
Ja nüüd natuke statsidest. Ma teiste klubide mängijate kohta vbla ei oska nii hästi öelda, aga viimase poole aasta jooksul olen jälginud pea kõiki Liverpooli mänge ja peab ütlema, et Liverpooli mängijate reitingud on ikka täielik jama. Mismõttes näiteks Sterling ovr 80? Ta on hetkel klubis üks parimaid ja ta peaks olema vähemalt 82-83. Mismoodi saavad ta total statsid olla väiksemad, kui Valencial?
Ning veel - WTF Henderson ovr 78?? Kust kohast EA selliseid asju võtab? Ta on hetkel lisaks Sterlingule üks parimaid Lives ning tal peaks olema vähemalt 81-82 ja paremad statsid. Sturridge'i passing ja total stats on ka paras nali. Siis veel see, et Lallana tegi väga hea hooaja, aga sai total statse arvestades downgrade'i (ovr ainult 79). Ja siis Flanagan, kes mängis eelmisel hooajal päris mitmeid kordi põhis ja sai seal korralikult hakkama, kuid on 71 rated. Okei, EA  |
Reitingute osas muidugi pannakse pange ja nii suurt liigat ja klubi võiks ikka vähe täpsemalt järgida, sellega nõustun aga küllap tulevad upgrade'id talve ja IF näol.
Ma ei leia, et see on mille pärast peaks mängust loobuma. Tegu on siiski ühe mängu mode'ida. Seasonsis jm., ju update'ib iiga paari nädala tagant uusi reitingud.
Kindlasti mängivad ka osa lepingud erinevate klubidega jne., aga nagu ma ütlesin, et tegu on mänguga mitte mingi auhindade jagamisega.
Selle aasta FIFA tundub päris hea olevat nagu ka eelmised kaks aastat. Ma ei leia, miks peaks mängu piraatima sp, et teda lüpsimasinaks nimetad.
Lüpsimasinasse läheb ju inimene ise. Ostad mängu ära ja siis ise valid, kas mängid sellega mis on, ostad pointse v trade'id, kohati aeglane on, aga need boostid ja teenimisvõimalused on olemas. Ja hea tunne ka pärast.
Pole raske kõigi nende boostidega ja mõne nädalaga saada 100k coini. Sellega annab väga trade'iga kui huvi on. Vähegi viitsimist ja aega ning 100k võib nädala või 10 päevaga tõusta pea 150-200k peale, järgmine nädal oled juba ilmselt 300-400k peal ja siis juba võid miljoneid teha. Selleks muidugi on külma närvi ja mõistust vaja. Osad vennad youtube'i ka üles pannud, kuidas nad pappi teenivad.
Esimestel kahel kuul kui ree peale saad siis win-win, hinnad tõusevad korralikult.
Ei pea suvalt pakke ostma, see küll lõbus, aga tihti ei saa midagi. Lihtsam on osta mõned IF kaardid, lasta hinnal tõusta peale seda kui TOTW lõppeb ja nii edasi (ja kasumi mingist osast panna pakkide alla). Need 100k pakid muidugi on hea ahvatlus ja neid tasub võtta eriti kui TOTY ja TOTS väljas.
See pointside ostmine on üsna vaba valik ja mingit suuremat eraldi reklaami mängus ju pole nagu moblamängudes, et üks hetk kui kaotad vmt hüppab aken ette, et jõu, viska pappi, võid häid vendi saada.
Inimene ise langeb hasartluse küüsi. Kui on pappi mida visata on sul lõbus, kui elad peost suhu või vanemate juures, siis muidugi reality hits hard.
Ma olen ausõna jäänud viimased 2 aastat trade'imisega plussi. Coine müünud (ise teeinud trade'iga) mõnesaja euro ulatuses.
Ja tegelikult on üsna häid mängijaid olemas, ei ole mina ka Ronaldot proovinud ega Messit, aga Robben jm nimed on kõik mu koosseisust läbi käinud.
Olen ka mänginud nii, et paar nädalat ei trade'i üldse jne. No tore on, keegi kuskilt ei kägista, et nüüd mehi pole ega miskit.
See aasta on ikka kõva asi, kui saab Bale'i jm kangelased nagu CR ja Messi laenuks võtta. See on samm paremuse suunas. Siin jälle asi hargneb, et jess, ma sain Ronaldoga mängida, ülikõva, või ülikõva ma tahan Ronaldot oma meeskonda ja ostan pointse. See suht win-win EAle.
Mina mängin 90% FUTi, teiste vastu mõnus mängida ja meeskondi ehitada, seega piramine ei tule kõne allagi
P.S. võibolla olen ma hardcore mängja, aga mulle meeldib algul, et peangi kuhugi pürgima. Eelmine aasta kui sain oma Itaalia ja Saksa tiimid kokku hakkas igav, delete club ja otsast pihta. Mõnus on algul veidi pasaga mängida, tead meeste oskusi ja ei pressi otse peale nagu heade meestega suhteliselt võimalik teha on. Iga mehe plusside-miinustega arvestad mängu kontekstis. Minu arvates paraneb ka selle käigus mänguoskus kui alustas Bronze v nonrare kullaga ja siis saad oma shiny meeskonna kokku. Siis tunned, et wow, need mehed pea et ei eksigi, aga tegelikult oled õppinud "õigesti" mängima oma sitaga
// lühidalt kokku võttes: ma arvan, et sul on eelmisel aastal kulutatud raha pärast (fifa pointside/coiinide peale) hinges mingid süümekad või/ja sul pole see aasta reaalselt tahtmist või võimalusi neid osta, aga tunned et muud moodi nagu ei saakski. Mängu ostmine ei ole nii suur tükk rahakotist kui coine ja pointse pärast ostes.
viimati muutis Ertai 20.09.2014 13:57:52, muudetud 4 korda |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
monomakk
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
20.09.2014 14:01:48
|
|
|
Norm
Ilmselt toksin endale esmaspäeval mingi Serie A meeskonna kokku.
Naine läks väljamaale õppima ja esmaspäevast algab puhkus = profit
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
rivoremo
HV vaatleja
|
20.09.2014 14:03:24
|
|
|
Ikka ei saa, proovisin nii mozilla ja exploreriga, refreshisin mingi 15 korda aga ikka ei saa fifa web appi sisse, keegi teab milles võib jama olla?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 14:16:01
|
|
|
Keegi coine ka julgeb see aasta varakult osta?(hetkel muidugi coinide hinnad veel kirved, vaat et hullemad kui fifa punktid)
@ Rivo
"Clean the cache of your browser and try other browsers (best results are being reported to us with Firefox). If it doesn’t work, that’s because the servers are overloaded and you will have to wait." - kopisin suppordist
Ja kui lahja net peaks sul olema siis see raskendab ligipääsu tugevalt...
Midagi muud tarka ma ei oska öelda
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 14:25:46
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
See aasta ei plaani raha kulutada FIFA 15 peale. Ehk mingiaeg tõmban mängu ja olen piraat, aga hästi ei usu seda. Lihtsalt aasta ajaga nad ei jõua gameplay-d nii palju muuta ja see mäng on täielik lüpsimasin EA poolt. |
eelmine aasta tuli konsoolitele too ignite välja, nüüd arendati seda edasi ja tuli ka pc'le
gameplay on muutunud ja hetkel ei meeldi fifa 14 üldse mängida
fifa 15's on juba pöörded hulka paremad lisaks veel tackling meeldib mulle rohkem
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
20.09.2014 14:46:55
|
|
|
Ertai, jah, täitsa nõus, et mõned valed reitingud pole põhjus, miks mängimata jätta, lihtsalt tahtsingi ära mainida, et võiks natuke täpsem olla mõne asjaga. Ja asi pole selles ka, et eelmisel aastal kulutatud raha pärast jube kahju oleks, sest ma tegin pea kõik kallimad mängijad lõpuks coinsideks ning teenisin selle pealt päris korralikult pärisraha.
Lihtsalt see, et tegelikult gameplay pole aastaga teab mis väga palju edasi arenenud (mis on ka mõistetav ja loogiline) ja siis selliste summade küsimine (mis enam pole vastuvõetav), on põhjus. See muidugi lihtsalt minu seisukoht, sest ma peaaegu ainult FUT-i mängisingi. Kui ma huvituks rohkem teistest gamemode-dest, siis ehk ka hangiksin endale mängu. Samas muidugi FUT on vaieldamatult kõige populaarsem asi mängus ja väga paljud mängivadki ainult selle pärast. Mitu aastat järjest peaaegu täpselt sama mängu mängida läheb lihtsalt tüütuks, hea on jätta vähemalt 1-2 aastat pausi vahele.
Eks see tõsi ole, et nii kaua nad küsivad neid hindu, kuni inimesed ostavad. Aga vähemalt mina ei kavatse enam osta. Nad hoiatavad, et FIFA coinsidega ärimine toob kaasa bänni ja et hakkavad rohkem luubi alla võtma neid, kes ostavad/müüvad coinse. Juba selline seisukoht ärritab, sest põhjus, miks nii palju äritsetakse, on see, et FIFA punktid on üle mõistuse kallid. Valvsaks teeb ka see, et siitsamast foorumist üks kasutaja sai (vähemalt ta enda väitel) täiesti lampi bänni, ilma et oleks midagi valesti teinud. EA lõpuks võttis bänni maha, aga sellega läks jube kaua aega. Jah, ma võin ka trademisega raha teenida, aga see on jube tüütu ja aeganõudev protsess. Lihtsalt pole aega nii palju ja miljonite coinside teenimine trademisega võtab ebamõistlikult kaua aega. Jällegi, see on lihtsalt minu seisukoht.
Ning ma ei leia, et peaksin maksma katkise mängu eest. Mängisin nii FIFA 13 kui ka 14 ning ootasin, et asi paraneb, aga pettusin. FIFA serverid ei kannata mingit kriitikat ning enam kui pool aastat oli web app täiesti maas - ei saanud seal osta/müüa. Muide, see teeb trademisega raha teenimise veelgi raskemaks ja aeganõudvamaks, sest web appis oli seda lihtsam teha
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 15:32:06
|
|
|
Soliidne kraam, jäin üle poole oma coinidest lihtsalt ilma treidides(ehk siis ostetud Benteke kadus ära, refresh ega midagi ei aita)... enam pole mingit isu treidida, punkte ka kasutada ei saa...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 15:40:07
|
|
|
RedFusion, oot mis nendel fifa serveritel siiski viga on?
ma nagu ei ole kordagi veel serveripoolsete probleemide otsa sattunud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 17:17:33
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
Soliidne kraam, jäin üle poole oma coinidest lihtsalt ilma treidides(ehk siis ostetud Benteke kadus ära, refresh ega midagi ei aita)... enam pole mingit isu treidida, punkte ka kasutada ei saa...  |
Nii, tegin uue vestluse klienditoega seoses fifa punktid ja kadunud mängija:
Fifa punktide osas - neid ei saagi kasutada enne kui full release välja tuleb kuna need punktid läksid tegelikult fifa 14 alla, kuid nähtavalt ka fifa 15's, st kui uued punktid peale osta siis see vana probleem ei lase ilmselt neid uusi samuti kasutada. Võibolla laseb, aga ma ei hakka rohkem raha tuulde laskma. Loodetavasti punktide transfer õnnestub USA fifa versiooniga enne kui esimene totw läbi saab. Kui ei õnnestu siis ilmselt ka veits ohtlik klienditoes kurtma hakata kuna ametlikult eestlane saab fifa kätte 26'ndal.
Kadunud mängija osas - jällegi kui full release väljas siis tuleb uuesti kurta, peab meeles olema mängija nimi ja kuupäev kuna juhtus ning uurivad asja ning kompenseerivad...
73'l PC mänguril juba fifa 15 olemas, ei tea kas mingi beta testijad või eriti VIPid... Suht hea oleks endalgi praegu mängudega coine koguda ja totwe kokku osta...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 17:30:38
|
|
|
73'l PC mänguril juba fifa 15 olemas, ei tea kas mingi beta testijad või eriti VIPid... Suht hea oleks endalgi praegu mängudega coine koguda ja totwe kokku osta... |
kuskil oli pilt, kus araabias vms olid mängud juba letil olemas
eks nood plaadiversioonid , mis varakult poodidesse jõuavad, ongi käiku löödud
ja sa ostsid punkte eurode eest? nagu 40€ 4600p jne?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 17:34:12
|
|
|
libe kirjutas: |
73'l PC mänguril juba fifa 15 olemas, ei tea kas mingi beta testijad või eriti VIPid... Suht hea oleks endalgi praegu mängudega coine koguda ja totwe kokku osta... |
ja sa ostsid punkte eurode eest? nagu 40€ 4600p jne? |
Punkte jah ostsin euride eest kokku siis 40+5+5. Need viiekad olid lootuses, et kui uue makse peale teen siis hakkab eelmine order ka toimima
Mille eest neid punkte veel osta saab siis?
Imelik, et neid plaadiversioone mängida siis saab juba niimoodi... Need predownloadid mis originis tellijatele juba olemas ei lase mängida jne... Plaadid peaks ka ju origini kaudu käima
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 17:38:05
|
|
|
Punkte jah ostsin euride eest kokku siis 40+5+5. Need viiekad olid lootuses, et kui uue makse peale teen siis hakkab eelmine order ka toimima
Imelik, et neid plaadiversioone mängida siis saab juba niimoodi... Need predownloadid mis originis tellijatele juba olemas ei lase mängida jne... Plaadid peaks ka ju origini kaudu käima  |
okei, see origini pull läks meelest
mul on originis aadressiks pandud mingi nepaali hotelli aadress ja kui punkte tahan osta, siis keeldub eurohinnast ning pakub asemele dollarihinna ja nondega laseb ka osta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 17:43:44
|
|
|
Imelik, et neid plaadiversioone mängida siis saab juba niimoodi... Need predownloadid mis originis tellijatele juba olemas ei lase mängida jne... Plaadid peaks ka ju origini kaudu käima  |
okei, see origini pull läks meelest
mul on originis aadressiks pandud mingi nepaali hotelli aadress ja kui punkte tahan osta, siis keeldub eurohinnast ning pakub asemele dollarihinna ja nondega laseb ka osta  |
Spetsialist
EDIT: Oot, aga kas Originis peaks ka siis USA aadressi panema kui tahab seda USA versiooni mängida, või piisab tunnelbeari aktiviseerimisest?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
20.09.2014 17:52:37
|
|
|
EDIT: Oot, aga kas Originis peaks ka siis USA aadressi panema kui tahab seda USA versiooni mängida, või piisab tunnelbeari aktiviseerimisest? |
on vaja vpniga origin käivitada, muidu on mäng lukus
peale vpniga origini avamist on mäng aktiivne ning siis võid vpni disconnectida ja tavalist ühendust edasi kasutada, peaasi, et originile restarti ei tee
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
20.09.2014 18:01:07
|
|
|
EDIT: Oot, aga kas Originis peaks ka siis USA aadressi panema kui tahab seda USA versiooni mängida, või piisab tunnelbeari aktiviseerimisest? |
on vaja vpniga origin käivitada, muidu on mäng lukus
peale vpniga origini avamist on mäng aktiivne ning siis võid vpni disconnectida ja tavalist ühendust edasi kasutada, peaasi, et originile restarti ei tee |
Okei, siis lihtne.
Loodan, et rohkem probleeme ette ei tule, minu jaoks kalli mängija kaotus + punktide mitte toimimine on suht halva meki suhu jätnud
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|