Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dave55
HV vaatleja
|
14.09.2014 09:52:23
|
|
|
Mis võib põhjustada Inteno restarte? Olen välistanud ükshaaval arvuteid võrgust (päevadeks), ikka restardib. Kas Intenole ei meeldi mingi programm, mis ta lolliks ajab.Viimase restardi ajal oli Inteno ip connectionite arv 2600. Patsiga poisid on ruuterit jälginud, ruuter on välja vahetatud. Uuega oli pikem uptime 2 nädalat. Proovida mõnda teist ruuterit, jätta Inteno IPTV jaoks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.09.2014 10:16:25
|
|
|
Ja mis programm need 2600 ühendust siis peamiselt tekitab?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
argentum7
HV kasutaja

|
14.09.2014 10:19:53
|
|
|
Six kirjutas: |
Tehke järgi
Intenol Uptime 44d 15h 53m 42s |
Nõrk - 110d 5h 22m 25s
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
dave55
HV vaatleja
|
14.09.2014 10:35:54
|
|
|
Ma arvan et utorrent. Kui see programm tööle panna, lööb ip arvu korraks üles, hiljem normaliseerub minu arust, ca 200 ip. Ma ei usu et asi torrent programmis ja ip arvus on. Vanal ruuteril tõstis Elion ip connectionide arvu 32000, ikka restardib. Inteno on restarte teinud ka siis kui ip con. on kuskil 200.
Saaks kuskilt UPS laenata/rentida,siis võiks välistada voolu probleemid kah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
15.09.2014 15:52:10
|
|
|
Kas VDSL ühendus saab ka täiendava vaatajakoha aktiveerimisel kiirust juurde?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
15.09.2014 15:53:49
|
|
|
riaak kirjutas: |
Kas VDSL ühendus saab ka täiendava vaatajakoha aktiveerimisel kiirust juurde? |
Ei.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
KarvaneOnu
HV vaatleja
|
19.09.2014 16:07:49
|
|
|
Sooviks ideid kuidas kodus wifi levikut parandada. Ruuter on Thomson TG789vn millel on järgi 2 digiboksi juhtmevaba ruckustega. Ruckused on üsna ajast ja arust.. ostetud umbes 5-6aastat tagasi, kuid töötavad. Üheaegselt on arvuteid wifi võrgus 2-3 maksimum + digitv. Interneti kiirus on rahuldav (30/10) ning hetkel paremat ei saagi.
Eelnevad aastad pole wifiga probleeme olnud, kuid nüüd selle aasta kevadest hakkas mingi jama pihta. Nimelt, wifi nagu hanguks ära. Seade näitab, et ühendus on olemas, kuid wifi võib kaduda mõneks minutiks täielukult ja nii on kõikide erinevate seadmetega. Nüüd viimasel ajal on hakanud digitv hakkima just õhtupoole kui rohkem naabreid on kodus (Lapsed koolist koju tulnud) ning sama on interneti kadumisega. (Ma elan eramajas, comon? Kõrvalmajad on 40-60m kaugusel)
Algul proovisin channeleid vahetada, kuid probleem ei lahenenud sellega. Tirisin endale inSSIDer programmi ning uurisin millised kanalid on rohkem hõivatud ja millised mitte. Selle programmiga suutsin ainult ühe naabri modemi kinni püüda kelle signal kõigub -90-70 vahel. (modemi nimi: KAPO-Jälitusbuss - Naabritel hea huumorisoolikas.) InSSIDeriga selgus, et naaber kolib minuga koos erinevatesse kanalidesse. Kui mina läksin Channel 1, tuli tema kohe järgi.. ilmselt nende modem on automaatse reziimi peal vms. Peale seda ma taastasin enda modemi algseadmed mille tagajärjel jäi KAPO enda channelisse püsima ning sain rahulikult valida endale sobivama channeli.
inSSIDer
Spoiler 
Läbi kaabli on internet ideaalne ja stabiilne + kui läpakaga modemi kõrval istuda, siis wifi ei hangu ära, kõik nagu töötaks normaalselt.
Proovisin ka seda modemi asukoha vahetamist - üles ja alla tuppa, kuid see midagi oluliselt ei muutnud.
Tegin sülearvuti wifiga mõned interneti kiirustestid.. ühendus kõigub ikka väga hullult.
Spoiler 
5 meetrit eemal modemist - kohati internet hangub.
Teist testi ei viitsinud enam teha, sest jäigi seda upload speedi (0,2Mbps) mõõtma.
Test modemi kõrval
Mul on ideed otsas kuidas wifit paremaks saada. keegi oskab aidata või nõu anda, sest see on juba üsna talumatuks muutunud. Pole mõtet maksta teenuse eest mida ei saa normaalselt kasutada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.09.2014 16:14:15
|
|
|
Kui kaabliga on kõik korras, siis teenust pole mõtet süüdistada. Siis on viga kas ruuteris või kusagil sinu majas. Mingeid segavaid tehnikaseadmeid pole kevadel ostnud, kui see probleem algas?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
KarvaneOnu
HV vaatleja
|
19.09.2014 16:40:34
|
|
|
Teenust ma ei süüdista. Mind lõpuks hakkas see nii häirima ning otsustasin, et hakkan asja uurima.
Kevadel sai ostetud mingi tavaline Finlux 42 tolline teler ja HTC One. Nende uuema generatsiooni nutikate kohta ma olen lugenud miskit, et võivad segada wifi levikut, proovitud.
Muidu kõik digiboksid, ruckused ja ruuter on endised. Ruuter vahetati 2-3 aastat tagasi ära..
Huvitav on see, et hommiku poole ning lõuna paikku wifi on parem, kuid õhtul läheb asi ikka väga käest ära. Nädalavahetusel on Samuti häiritud.
On see võimalik, et mõnel naabril on mõni võimsam ruuter mis lihtsalt takistab minu wifi levikut?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.09.2014 16:44:57
|
|
|
KarvaneOnu, kas keegi sinu wifi otsas ei oela? Järsku seesama naaber mis sama kanali peale kolib? Igatahes see on jube kahtlane kui mingi teine seda sama kanali peale ennast ajab. Ma ei tea ühtegi seadet mis nii teeks. Võibolla varastab su vihvit? Eriti kui sa räägid, et õhtuti digi-tv hakib. See tuleb ju kaablit pidi ja hakkima saab ainult siis hakata kui vihvi umbe tõmbad (kuigi tegelikult ei tohiks ka siis).
Või kui sul on digi-tv ka vihvi otsas siis eemalda see sealt. Miks sellist jama vaja on? See on ju konstantne striim mis seda niigi väikest ribalaiust vähendab.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
19.09.2014 16:48:32
|
|
|
Just nii tundub, et "tipptunnil" õhk paks. Kui võimalik siis soovitaksin rucused (vähemalt esilagu üks)muude lahenduste vastu vahetada alustuseks (kaabel, PLC)
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
KarvaneOnu
HV vaatleja
|
19.09.2014 17:03:37
|
|
|
Väga ei tahaks uskuda seda wifi vargust. Kui taastasin ruuteri algseadmed, siis vahetasin nime ning parooli. Digitv on mul juhtmevaba lahendusega kuna üks telekas on üleval toas ning teine all. Kaabli vedamine on suurem ettevõtmine ja lammutamine, kuid olen mõelnud selle peale. Samas mul toimis see ruckus süsteem 5-6aastat, tuimib praegugi, kuid miski segab. Ma võin Digitv ja ruckused välja lülitada, aga see ei lahenda seda wifi jammimise probleemi.
Loll küsimus, aga mis vahe on PLCl ja Ruckusel? Kas see elioni pakutav Comtrend PG-9020 adapter ei tööta samal põhimõttel?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
19.09.2014 17:32:44
|
|
|
See töötab elketrivõrgu kaudu, mitte wifiga. Sellega võib küll teisi probleeme tekkida aga see hakkab puudutama ainult tv`d.
Võimalus muidugi on , et naabril mingi "püss" aga kui võimalik proovi natuke vahetada asukohta ruuteil, teinekord aitab. Võid proovida ka mingi AP/repeater liskas panna.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.09.2014 17:33:59
|
|
|
KarvaneOnu kirjutas: |
Väga ei tahaks uskuda seda wifi vargust. Kui taastasin ruuteri algseadmed, siis vahetasin nime ning parooli. Digitv on mul juhtmevaba lahendusega kuna üks telekas on üleval toas ning teine all. Kaabli vedamine on suurem ettevõtmine ja lammutamine, kuid olen mõelnud selle peale. Samas mul toimis see ruckus süsteem 5-6aastat, tuimib praegugi, kuid miski segab. Ma võin Digitv ja ruckused välja lülitada, aga see ei lahenda seda wifi jammimise probleemi.
Loll küsimus, aga mis vahe on PLCl ja Ruckusel? Kas see elioni pakutav Comtrend PG-9020 adapter ei tööta samal põhimõttel? |
Jah - naabrid saavad segada küll ja isegi siis kui nad seda meelega ei tee. See 2,4GHz-i sagedus on tänapäeval nii meeletult igasugu WiFi-signaale täis, et kunagi ei tea kes ja mis segama hakkab või ei hakka.
PS: Ei saa ise ka seetöttu ise kodus 2,4GHz-i WiFi-t stabiilselt tööle panna kuna segavaid signaale on nii kohutavalt palju. Ning ainus töötav lahendus oleks tehnika üleviimine 5GHz-i sagedusele.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.09.2014 17:36:20
|
|
|
KarvaneOnu, soovitan plci-d proovida. Hind on jube odavaks läinud.
Mine küsi kasvõi prooviks või telli netist ja saada tagasi kui ei tööta. Elektrivõrk peab sama faasi peal olema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.09.2014 10:42:55
|
|
|
Renka kirjutas: |
KarvaneOnu, kas keegi sinu wifi otsas ei oela? Järsku seesama naaber mis sama kanali peale kolib? Igatahes see on jube kahtlane kui mingi teine seda sama kanali peale ennast ajab. Ma ei tea ühtegi seadet mis nii teeks. Võibolla varastab su vihvit? Eriti kui sa räägid, et õhtuti digi-tv hakib. See tuleb ju kaablit pidi ja hakkima saab ainult siis hakata kui vihvi umbe tõmbad (kuigi tegelikult ei tohiks ka siis).
Või kui sul on digi-tv ka vihvi otsas siis eemalda see sealt. Miks sellist jama vaja on? See on ju konstantne striim mis seda niigi väikest ribalaiust vähendab. |
Las elion teeb su riistvarale tarkvara uuenduse, mul tehti ja probleemid taandusid.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KarvaneOnu
HV vaatleja
|
20.09.2014 11:58:15
|
|
|
Aitäh teile, sain jälle väheke targemaks. Vahetan Ruckused välja PLC-de vastu ning üritan ruuteri võimalikult maja keskele paigutada, et levi oleks terves majas enam-vähem ühtlane. Kui sellest ei piisa, siis võib-olla vahetan ruuteri mõne parema vastu. Äkki keegi oskab soovitada mõnda ruuterit mis toetab elioni teenuseid? Hetkel kõik tiksub Thomson TG789vn taga - on see ruuter hea/halb?.. ei tea ma neist midagi.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
20.09.2014 12:41:37
|
|
|
KarvaneOnu kirjutas: |
Hetkel kõik tiksub Thomson TG789vn taga - on see ruuter hea/halb?.. ei tea ma neist midagi. |
Keskpärane.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.09.2014 13:14:57
|
|
|
Proovisin kodus 784 asemel 789't ja peale reseti oli automaatselt seadistatud vana ruuteri ssid ja parool.
Mis ajast elion mingit paroolide andmebaasi peab?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
20.09.2014 13:37:17
|
|
|
Elion ju pidevalt salvestab seadeid, peale resetti siis taastab.
Ja kui seal ongi mingid paroolid, siis on need ilmselt inimmõistusele mittearusaadaval kujul.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.09.2014 13:48:50
|
|
|
Kuskil keldris, ühendad ruuteri korra naabrimehe vasepaari peale, vajutad reset ja wifi parool olemas
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.09.2014 14:03:19
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Kuskil keldris, ühendad ruuteri korra naabrimehe vasepaari peale, vajutad reset ja wifi parool olemas (y) |
Internetti saad ka talt võtta kui hoopis enda ruuteri püsti jätad. Samuti vedeleb kohvikutes laua peal mobiile ja läpakaid - ainult siruta käsi välja ja võta. Välikohvikutes pole toolid ka maa külge kinni keeratud...
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
20.09.2014 14:18:03
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Kuskil keldris, ühendad ruuteri korra naabrimehe vasepaari peale, vajutad reset ja wifi parool olemas  |
Internetti saad ka talt võtta kui hoopis enda ruuteri püsti jätad. Samuti vedeleb kohvikutes laua peal mobiile ja läpakaid - ainult siruta käsi välja ja võta. Välikohvikutes pole toolid ka maa külge kinni keeratud... |
Maa külge kinnikeeramata toolid ei anna märkamatut ligipääsu sinu era/firma võrgule ja wifiliiklusele.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.09.2014 15:29:05
|
|
|
Kuskil keldris, ühendad ruuteri korra naabrimehe vasepaari peale, vajutad reset ja wifi parool olemas  |
sind ma küll siis naabriks ei tahaks
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |