|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
42% |
[ 227 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 529 |
|
| autor |
|
bladerunner
HV Guru

|
17.09.2014 21:42:37
|
|
|
ahto42, võta siis "uus" nuti, saad 20 kanalit ja 2 nädalat salvestusi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.09.2014 21:48:26
|
|
|
bladerunner, tal teler võimaldaks ka ilma digiboksita hakkama saada, kuid kasutab ta ikkagi motorolat, ei tea küll, miks?
| ahto42 kirjutas: |
| H6650 koos motorola boxiga, vana nuti ja puldiga on pilt ja kasutusmugavus normaalne. Ainuke pind tagumikus ongi see, et salvestusteenus on alla igasugust arvestust.. |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
18.09.2014 07:00:34
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| ahto42, võta siis "uus" nuti, saad 20 kanalit ja 2 nädalat salvestusi. |
No ei ole see (2 nädalat) mingi salvestus - see on olemuselt sama asi, mis KordusTV! Salvestus oleks siis, kui ma saan seda hoida niikaua kui ma tahan (või niikaua kui ma salvestusteenuse eest Elionile maksan)! Elionis tähendab salvestusteenus ainult kirjeid andmebaasis, et klient salvestas saate ja talle tuleb lubada selle saate osas kordusvaatamist. Niimoodi saan mina asjast aru...
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.09.2014 07:02:25
|
|
|
| Ma tõesti ei saa aru, kuidas on võimalik, et ühel pakkujal on kõigidelt kanalitelt lubatud pm piiramata ajaks salvestusi hoida, aga eesti suurim pakkuja seda teha ai suuda:-8 kanalit ja 8 päeva, Hale! Jutt pirast on hale vabandus. Saaks selle poole ka toimima, oleks juba bueno. |
Sellepärast, et nad teevad seda piiratud mahus. Valik on kas piirata mahtu või piirata kanaleid ja piirata aega. Elion tegi valikud reaalsete kasutajatestide järgi ja tundub igati, et see on ka loogilisem valik. Miks? on juba palju räägitud, pole mõistlik korrata.
Küll aga ei välista, et mingis osas võib ju tulevik midagi muuta, millalgi sai pakutud, et võiks näiteks vaadatuimaid saateid kuidagi säilitada, näiteks eesti seriaalid ja laulu, tantsu või vestlussaated vms. Kokkuleppeid tuleb igatahes tootjatega sellisel puhul luua.
Mingit privaatset igavest salvestusteenust mina isiklikult ei poolda, nõus, et siin on teisel arvamusel kasutajaid kes tahaks aastate pärast midagi uuesti vaadata, selleks tuleb isiklikult mingi lahendus leida.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
18.09.2014 07:29:15
|
|
|
Siin ilmselt ei kattu paljude arvamus minuga kuid ei saa mina aru miks on vaja salvestusi säilitada igavesti, eriti kui tuleks juurde kriteerium, et maht on piiratud. Lõpuks kui on palju saateid salvestatud hakkad nagunii ühest otsast neid saateid ära kustutama. Kui mitu sarja Starmani 25GB salvestusmahu juures salvestada üldse saab?
Kui sa esimese kahe nädala jooksul ei jõua enda salvestusi ära vaadata siis millal sa üldse jõuad? Enda pealt ma võin näite tuua, salvestuse listis on mul stabiilselt 15 erinevat saadet või sarja ( pokker, 2 ja pool meest, võimalik vaid venemaal jne ), reaalselt vaatana ainult ühte sarja ja igavusest mõnda salvestust mis mul seal listis on. Eks vaatamisharjumused on erinevad aga aega on meil kõigil sama palju.
Edit: See arvamus on puhtalt minu vaatamisharjumuse pealt tehtud, ei ole vaja arvata et ma siin nüüd kahe jalaga Elioni üritan kaitsta.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
18.09.2014 07:30:54
|
|
|
R3negadeX, täiesti nõus sinuga.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
18.09.2014 07:56:59
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Ma tõesti ei saa aru, kuidas on võimalik, et ühel pakkujal on kõigidelt kanalitelt lubatud pm piiramata ajaks salvestusi hoida, aga eesti suurim pakkuja seda teha ai suuda:-8 kanalit ja 8 päeva, Hale! Jutt pirast on hale vabandus. Saaks selle poole ka toimima, oleks juba bueno. |
Sellepärast, et nad teevad seda piiratud mahus. Valik on kas piirata mahtu või piirata kanaleid ja piirata aega. Elion tegi valikud reaalsete kasutajatestide järgi ja tundub igati, et see on ka loogilisem valik. Miks? on juba palju räägitud, pole mõistlik korrata.
Küll aga ei välista, et mingis osas võib ju tulevik midagi muuta, millalgi sai pakutud, et võiks näiteks vaadatuimaid saateid kuidagi säilitada, näiteks eesti seriaalid ja laulu, tantsu või vestlussaated vms. Kokkuleppeid tuleb igatahes tootjatega sellisel puhul luua.
Mingit privaatset igavest salvestusteenust mina isiklikult ei poolda, nõus, et siin on teisel arvamusel kasutajaid kes tahaks aastate pärast midagi uuesti vaadata, selleks tuleb isiklikult mingi lahendus leida. |
Aga ega köiki filme polegi vaja köiki filme Elioni serveris säilitada. Saab ju vahendada filmi otse filmitootja enda serverist.
Näiteks kasvöi Mosfilmi klaassika-filmid. Sellise saad ju vahendada otse Mosfilmi enda serverist. Juhul siis kui Elioni klient seda, neti vahendusel, ise otsevaatamist osta ei taha, paari euro eest, otse Mosfilmist.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
18.09.2014 08:11:16
|
|
|
| R3negadeX kirjutas: |
...Kui sa esimese kahe nädala jooksul ei jõua enda salvestusi ära vaadata siis millal sa üldse jõuad?... |
Olen Soome Kalevipoeg 3 nädalat seal, 1 siin.
Mis puudu on?
Ära vaata asju ainult enda mätta otsast
_________________ All there is to do - recon... |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
18.09.2014 09:19:12
|
|
|
2 nädalat võib ju vaikimisi laussalvestus olla aga mingisugune personaliseerimise võimalus võiks ka siiski lisanduda.
Käid nädala suusapuhkusel või komandeeringus ning hakka tagasi jõudes paaniliselt vahelejäänud saateid vaatama et osa kaotsi ei läheks.
OK, osa omasaateid on kanalitel ka veebis niisama väljas aga siiski.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
18.09.2014 10:47:08
|
|
|
| kempi kirjutas: |
| R3negadeX kirjutas: |
...Kui sa esimese kahe nädala jooksul ei jõua enda salvestusi ära vaadata siis millal sa üldse jõuad?... |
Olen Soome Kalevipoeg 3 nädalat seal, 1 siin.
Mis puudu on?
Ära vaata asju ainult enda mätta otsast  |
Nõus sinuga. Sellepärast avaldasingi arvamust isiklikust vaatest. Sinu puhul saan aru, samuti ka reisikeisi puhul.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.09.2014 13:59:09
|
|
|
Erinevaid mättaid on kindlasti palju, kusagil on kesktee. Kuigi soome ehitajaid on meil palju ning võibolla ka puhkusereise tegevaid kliente, on enamik siiski kodumaal ja tarbivad teenust vabal hetkel peale tööd perekeskel.
Selles suhtes ei vaidle, et ettepanek on hea ja armjan, võib kusagilt maad kuulata kas 3-4 nädalat ajamasinat oleks vaid nupuvajutus või tähendab see juristile lepingutega iga telekanali ukse taga kraapimist. Kahtlustan viimast sest iga tegevus on väga täpselt kirja pandud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
18.09.2014 18:45:39
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Mingit privaatset igavest salvestusteenust mina isiklikult ei poolda, nõus, et siin on teisel arvamusel kasutajaid kes tahaks aastate pärast midagi uuesti vaadata, selleks tuleb isiklikult mingi lahendus leida. |
Elioni puhul on vist kahjuks ainuke lahendus CAMRip
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
18.09.2014 19:15:12
|
|
|
-parun-, salvesta siis boxist tulevat signaali omaks tarbeks.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
19.09.2014 11:45:38
|
|
|
Mul on väga lihtne lahendus, Motorollal USB salvestus.
Mul üks klient ka pidi ostma teleka samsa, kuna välk tegi ruuteri ja boxiga 1:0. Et siis ostis ainult ruuteri. oi kus igatseb seda vana pulti tagasi.
Eile ülemuse juures korra käies jooksis Õmnne 13 korduses. S2 puldiga saab ju ilusti pause ja play nupule vajutada, kerida ka. Mitu korda tuleb seda uut pulti vajutada, et neid toiminguit teha?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
19.09.2014 12:28:25
|
|
|
| tsitaat: |
| S2 puldiga saab ju ilusti pause ja play nupule vajutada, kerida ka. Mitu korda tuleb seda uut pulti vajutada, et neid toiminguit teha? |
Paus: 1 vajutus, play: 1 vajutus, kerimine vastavalt sellele, kui kiirelt vaja: 1-4 vajutust, või siis hoiad kerimisnuppu all.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
19.09.2014 13:52:22
|
|
|
Mul üks klient ka pidi ostma teleka samsa, kuna välk tegi ruuteri ja boxiga 1:0. Et siis ostis ainult ruuteri. oi kus igatseb seda vana pulti tagasi. |
Mis mõttes pidi samsa ostma? Igasuguseid marke on ju müüa, samuti on Elionis Motorola boxid müügil, mille võib ka sellele samale samsale järgi surada ja vana S2 pulti edasi kasutada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
19.09.2014 18:34:04
|
|
|
| Telekas vist läks ka, aga et mitte uut boxi osta, soovitati poes samsat.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
19.09.2014 19:02:50
|
|
|
| Telekas vist läks ka, aga et mitte uut boxi osta, soovitati poes samsat. |
Sellest, et uusnuti koostöös samsungi äpiga võib vigaselt toimida, sulle järelikult ei iitsatatudki.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
19.09.2014 21:51:12
|
|
|
| Rääkisin ühest kliendist, talle soovitati. Mina kasutan motorolat.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.09.2014 06:57:14
|
|
|
| Telekas vist läks ka, aga et mitte uut boxi osta, soovitati poes samsat. |
Samsungit võib igas poes soovitada,väga hea teler, Elion soovitab hetkel digiboksiga seda telerit kasutada.
Samas saab Samsungiga digiboksita edukalt telekanaleid vaadata.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
20.09.2014 15:36:23
|
|
|
Võtsin nüüd endale ka uue nutiTV proovida. Näib et algselt täiesti toorest asjast on saanud aasta jooksul enamvähem töötav lahendus. Siinjuures au ja kiitus Elioni tublidele progejatele Nüüd natuke konstruktiivset kriitikat
See on vahva et eelvaate saab back nupu abil ekraani nurgas püsivalt jälgitavaks teha. Ainult sellest ma ei saa aru, miks sama kanali põhistriim siis kinni pannakse? Kui tahan eelvaates olevat kanalit ka suurelt vaadata, siis pean eelvaate deaktiveerima. Ja miks see eelvaate aken ei võiks päriselt ekraani nurgas olla?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
22.09.2014 17:28:16
|
|
|
| tsitaat: |
Tere,
Oleme esimese ringi läbi teinud ja hetkel on piisavalt tagasisidet ja teadmisi kuidas edasi liikuda.
Kahjuks ei jõudnud füüsiliselt kõikidega maha istuda mistõttu pean vabandama, et ei saanud teid kaasata.
Siiski on meil teie kontakt olemas, annan enda poolt märku kui Teid vajame.
Parimat,
UXElion |
Ühesõnaga mingid kodanikud ilmselt said oma tagaside antud. Eksju?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.09.2014 18:11:50
|
|
|
Sain sama vastuse.
Kõigiga ei jõua vast rääkida aga saadud tagasiside tulemist tahaks kokkuvõtet lugeda ja vajadusel sinna täiendusi lisada.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UXElion
HV vaatleja
|
23.09.2014 15:09:10
|
|
|
Tagasisidet saime piisavalt, igatahes tänud huvi tundmast. Kõigiga, kellega tegeleda ei jõudnud, nende kontaktid on mul olemas ja saan teid vajadusel tulevikus tülitada.
Mis puudutab tulemusi või kokkuvõtet, siis hetkel ma sellel teemal ei saa rääkida, ilmselt saate sellest ka ise aru.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
erkikjette
HV vaatleja
|
24.09.2014 15:21:06
|
|
|
Tere!
Tundub, et see on ainuke koht kust võib mingit asjalikku seletust saada. Mul kadus ära Samsungi 55" UHD F9000-st ära Elioni app TV septembri keskel, seniajani töötas asi peaaegu normaalselt. Nüüd väidavad nii Samsung kui Elion, et enam seda tuge ei ole ja ei tule ka. Kas ma olen ainuke pettunud F9000 omanik või on sellele teemale siiski mingi lahendus? Ei soovi eriti digiboksi vahele toppida. Olen läbi helistanud nii Elioni klienditoe kui ka Samsungi klienditoe ning algul lubasid mõlemad ettevõtted, et probleem lahendatakse "paari päeva jooksul".
Tänud ette.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|