Kui nii vaadata, siis kas üldarvult on kõrge reitinguga mängijaid vähemaks jäänud?
Päris palju on kärbitud neid asju ikkagi (BPL on muidugi püha lehm, mida eriti vist pole julgetud puudutada). Isegi Handanovicil on üks alla julmalt tõmmatud (EA vist võttis seda Eestiga mängu väga hinge ) ja Alaba on endiselt 82.
Kui nii vaadata, siis kas üldarvult on kõrge reitinguga mängijaid vähemaks jäänud?
Päris palju on kärbitud neid asju ikkagi (BPL on muidugi püha lehm, mida eriti vist pole julgetud puudutada). Isegi Handanovicil on üks alla julmalt tõmmatud (EA vist võttis seda Eestiga mängu väga hinge ) ja Alaba on endiselt 82.
pelgan, et hetkel on üldreiting pigem sellepärast erinev, et EA oma süsteemi muutis _________________ ☠
pelgan, et hetkel on üldreiting pigem sellepärast erinev, et EA oma süsteemi muutis
täpselt nii..
ning kui bundesligat vaadata, siis seal on ikka tõsised overallid, MM andis juurde
Bundesliga jah päris ahvatlev, Draxleri positsioon st LM on natuke pettumus ainult, muidu oleks keskväljale saanud 4-3-3 taktikaga panna kolm 5*wf meest(mkhitaryan ka see aasta viiejalgne).
Samal ajal Serie A sai ikka väga haige hoobi EA poolt, eelmine aasta oli Serie A just lemmik mängijate valiku poolest.
Bundesliga jah päris ahvatlev, Draxleri positsioon st LM on natuke pettumus ainult, muidu oleks keskväljale saanud 4-3-3 taktikaga panna kolm 5*wf meest(mkhitaryan ka see aasta viiejalgne).
Samal ajal Serie A sai ikka väga haige hoobi EA poolt, eelmine aasta oli Serie A just lemmik mängijate valiku poolest.
Ma ei kujutagi ette, mida ma teen, alati Itaaliast alustanud, aga valikut on siiski piisavalt.
Muriel mingi kuradi downgrade'i saanud ja Di natale.. mehele 78 pace äkitselt lükatud.. eelmine aasta jooksis mehi üle nagu noor lõvi.
Ma ei kujutagi ette, mida ma teen, alati Itaaliast alustanud, aga valikut on siiski piisavalt.
Muriel mingi kuradi downgrade'i saanud ja Di natale.. mehele 78 pace äkitselt lükatud.. eelmine aasta jooksis mehi üle nagu noor lõvi.
Di Natale lugu on küll väga kole, ta on väga kõvas vormis, alles mingi mäng paugutas 4 väravat jne... Aga eks see vanus EA puhul ikka mõjub kõvasti, Buffonil oli ka hea hooaeg ning -4 downgrade.
Sa arvad, et Ultimate Edition on Ultimate Teamiga ja tavaline versioon ilma? :DDD
Kusjuures jah nii jäi mulje küll, et kui ei osta Ultimate Editioni versiooni, siis polegi FUT'i selles versioonis. Kirjelduste järgi jäi selline mulje. Seega sain valesti aru ja selle Ultimate Editioniga antakse lihtsalt need kuld paketid jne kaasa. Sel juhul tõesti poleks enam vahet.
viimati muutis mull21 14.09.2014 13:07:00, muudetud 1 kord
Sa arvad, et Ultimate Edition on Ultimate Teamiga ja tavaline versioon ilma? :DDD
Kusjuures jha nii jäi mulje küll, et kui ei osta Ultimate Editioni versiooni, siis polegi FUT'i selles versioonis. Kirjelduste järgi jäi selline mulje. Seega sain valesti aru ja selle Ultimate Editioniga antakse lihtsalt need kuld paketid jne kaasa. Sel juhul tõesti poleks enam vahet.
CD versioonidel ainult 1 variant ongi, Ultimate edition on digitaalsete ostude puhul võimalik valida. Ja selle eeltellitud CD'ga peaks ka saama kaasa veits tasuta kullapakke, eelmine aasta vist oli tükki 5, mis sai kohe kõik ära avada.
Kusjuures jha nii jäi mulje küll, et kui ei osta Ultimate Editioni versiooni, siis polegi FUT'i selles versioonis. Kirjelduste järgi jäi selline mulje. Seega sain valesti aru ja selle Ultimate Editioniga antakse lihtsalt need kuld paketid jne kaasa. Sel juhul tõesti poleks enam vahet.
CD versioonidel ainult 1 variant ongi, Ultimate edition on digitaalsete ostude puhul võimalik valida.
CD versioonidel ainult 1 variant ongi, Ultimate edition on digitaalsete ostude puhul võimalik valida.
Aaa, sel juhul on konsoolidel on plaatidega teine teema PC peal ainult 1 versioon.
Aga selle kallima eelis on see, et saad rohkem kullapakke(mis on suht mõttetu kuna sa saad ainult 1 pakk per nädal avada, st nädalad 20 kuni 40 on nende pakkide väärtus suhteliselt mõttetu juba), lisaks seal mõned muud hüved nagu tasuta saad 5 mänguks Messit laenata jne... Rohkem selline fännide värk, rahaliselt pole väärt kallimat.
• 40 FIFA Ultimate Team Gold Packs
• FUT Loan Player
• The adidas® All-Star Team
• The adidas® Predator Boot Collection
• 3 new Celebrations
• Historic Club Kits
Ja veel täpsustuseks, et selle odavama variandiga saad ka 15 kullapakki(samuti iga nädal saad 1 paki avada)
Tänud, asi palju selgem nüüd.
Aga muidu kust oleks kõige mõistlikum osta allalaetavat versiooni xbox 360'le? Kas nende puhul on ka vaja jälgida mingit regioonivärki?
Mulle see 40 kullapaki idee meeldib siiski ja olen nii kaks aastat võtnud.
Samas 80 pakist on 5 umbes head olnud, üks väga hea. Ehk 40 paki peale umbes 5 korda joppab on supper hästi, pigem 1x kui sedagi : )
Samas 80 pakist on 5 umbes head olnud, üks väga hea. Ehk 40 paki peale umbes 5 korda joppab on super hästi, pigem 1x kui sedagi : )
kuna need on nonrare kuldpakid, siis on see mõttetus
abiks on ta ehk rookiedele, kes ei suuda õigel ajal omal staffi ja fitness/contract carde piisavalt osta ning selle ummikusse jooksevad _________________ ☠
Samas 80 pakist on 5 umbes head olnud, üks väga hea. Ehk 40 paki peale umbes 5 korda joppab on super hästi, pigem 1x kui sedagi : )
abiks on ta ehk rookiedele, kes ei suuda õigel ajal omal staffi ja fitness/contract carde piisavalt osta ning selle ummikusse jooksevad
siiani pole aru saanud milleks staff kaarte vaja üldse on ja kuidas neid kasutada.
abiks on ta ehk rookiedele, kes ei suuda õigel ajal omal staffi ja fitness/contract carde piisavalt osta ning selle ummikusse jooksevad
siiani pole aru saanud milleks staff kaarte vaja üldse on ja kuidas neid kasutada.
nood annavad sulle erinevate training cardide kasutamisel lisaboonust
samuti managerid ehk siis kui sa oled omale kogunud näiteks 10x rare gold manageri, kes kõik annavad 3% contract boonust, siiskokku annavad nad 30% boonust - kui nüüd kasutad +24 contract kaarti, siis reaalselt saad sa 30% rohkem, ehk +31
maksimaalne boonus on 50%, ehk +24 asemel +36
sama on ka fitnessiga, ehk siis +50% boonusega ei pea enam mingeid kuldkaarte ostma, vaid kõige hädisemad pronkskaardid ajavad edukalt asja ära _________________ ☠
nood annavad sulle erinevate training cardide kasutamisel lisaboonust
samuti managerid ehk siis kui sa oled omale kogunud näiteks 10x rare gold manageri, kes kõik annavad 3% contract boonust, siiskokku annavad nad 30% boonust - kui nüüd kasutad +24 contract kaarti, siis reaalselt saad sa 30% rohkem, ehk +31
maksimaalne boonus on 50%, ehk +24 asemel +36
sama on ka fitnessiga, ehk siis +50% boonusega ei pea enam mingeid kuldkaarte ostma, vaid kõige hädisemad pronkskaardid ajavad edukalt asja ära
vouu. Seda küll ei osanud arvata. Ma olen staff kaardist igast variandist ühe rare goldi võtnud.... arvasin, et need asjad ei toimi topelt. Et siis reaalselt oleks kasulik igast variandist omada nii palju et annaks mingi 50% juurde?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.