Kõige lihtsam on jah mingi global versioon ligi võtta ja siis 23ndal USA VPNiga Origin käima lükata ja mängima hakata.
Tellisin ise G2A'st global versiooni ära. Kuigi kodulehel näitab, et hinnaks on 34,99EUR siis paypalis tuli 1,40EURi mingi lisatasu otsa. Veider aga no pole hullu.
viimati muutis GTR 10.09.2014 10:47:19, muudetud 1 kord
Tunnelbeari paned käima, valid regiooniks usa ja voila... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Kõige lihtsam on jah mingi global versioon ligi võtta ja siis 23ndal USA VPNiga Origin käima lükata ja mängima hakata.
Tellisin ise G2A'st global versiooni ära. Kuigi kodulehel näitab, et hinnaks on 34,99EUR siis paypalis tuli 1,40EURi mingi lisatasu otsa. Veider aga no pole hullu.
Nojah, ise sain ilusti kätte, aga mängida ikka pole saanud kuna peksab mingit Microsoft.net frameworki errorit. Poole tunniga pole suutnud lahendust ka leida
Endal sama jama. .net-ile ja demole tegin repair installi, ei lahendanud. Masinas 14 jookseb edukalt. Oskab ehk keegi aidata?
EDIT: Veateade:
Microsoft .NET Framework
Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue...
... Object reference not set to an instance of an object.
EDIT2: Tundub, et videokaart liiga nõrk.
viimati muutis Tossupomm 10.09.2014 14:20:03, muudetud 1 kord
Tunnelbeari paned käima, valid regiooniks usa ja voila...
Kõlab piisavalt lihtsalt, peab ka mingi USA võtme ligi võtma, eks hoian silma peal kui keegi siin röögib heast pakkumisest
Arvasin ise sama aga sai paari tuttavaga räägitud sel teemal ning fifa 14 oli sama asi võimalik(usa vpn varem aktiveerimine) global key'ga. Ei pidanud eraldi US võtit otsima.
Oi kuidas ma vihkan neid tähistamisi. Kõige mõttetum osa sellest mängust, mis muutub koheselt tüütavaks. Puhas ajaraisk. Tatikad löövad handicapi abiga väravaid ja siis arvavad, et on ägedad oma tähistamistega. Sita ajab keema.
Ertai, rooney oma mulle meeldib (kolmas)
samas ibraga lõin ühe värava ja siis vana tegi sellise akrobaatilise topeltsalto, et hoia piip ja prillid, ma vaatasin, et mingi glitch, kahjuks videosse ei saanud
Dj-E, see on tähistamise põhifunktsioon, et vastast rivist välja ajada _________________ ☠
Ertai, rooney oma mulle meeldib (kolmas)
samas ibraga lõin ühe värava ja siis vana tegi sellise akrobaatilise topeltsalto, et hoia piip ja prillid, ma vaatasin, et mingi glitch, kahjuks videosse ei saanud
Dj-E, see on tähistamise põhifunktsioon, et vastast rivist välja ajada
täpselt nii, tähistused on väga suur osa mängust. Mindgames. Võid vastast veel enam närvi ajada või siis respekti ka näidata.
Lugesin fifa foorumist, et konsoolide peal ei saa fifa punkte enne osta kui terve full release väljas. PC peal ikka sai eelmine aasta fifa punne osta web appiga kohe kui ta välja tuli?(mul endal polnud ligipääsu fut 14 web appile)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.