|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
heretic666
HV Guru

|
03.09.2014 17:27:08
|
|
|
| anubis kirjutas: |
| Esimesed freesync toega monitorid samplivad hetkel, turule en masse oodata järgmise aasta algul, väidetavalt. link |
The AMD Radeon™ R9 295X2, 290X, R9 290, R7 260X and R7 260 GPUs additionally feature updated display controllers that will support dynamic refresh rates during gaming.
R9 280, 280X, 7970 ja 7950 omanikud võivad suu puhtaks pühkida.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
03.09.2014 17:50:25
|
|
|
| tsitaat: |
2. selle 500+ mängu olemise peale võin suga kihla vedada. ei ole.
3. põhimõtteliselt õige, kuigi mingi ettekujutus kinnises ringis on.
4. mantle ei ole konsoolides. |
2. Ok 500 sai optimistlikult aga 100 küll.
3. Ettekujutusest jääb väheks.
4. Atikleid pole lugenud, aga pealkirjade järgi on juba sees. Kui väga tahad otsin sulle google teel mõned artiklid hiljem.
Trueaudio kohapealt: pead veel tiba lugema. Heliparandus kivid ja driverid on ka olemas. Vahe on märgatav, tee proovi kui ei usu.
Edit:
http://videocardz.com/51018/exclusive-upcoming-games-support-mantle
|
|
| Kommentaarid: 251 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.09.2014 18:00:15
|
|
|
SilQ, 100 võib kokku tulla, aga see oleneb otseselt sellest, kaua dx12 tekitamisega aega veedetakse. praeguste väljaütlemiste järgi, ma pakun, et ei saada ka 100 täis. saab olema huvitav näha.
ettekujutus siis avalikult kuuldaoleva järgi tähendab seda, et dx12 kuulutati välja gdc-l (märtsis iirc), siggraphil (august) näidati demo. ehk siis early versioonid on olemas ja kinnisem devide ring on kindlasti asja näinud ja sõna sekka öelnud. microsoft on öelnud, et mängude osas sihitakse 2015 holiday seasonit, ehk siis sügis-talv, mis ilmselt läheb kokku järgmise windowsiga 2015 sügisel. kardan, et microsoftil on rohkem jõudu tootjaid survestada kui amd-l, eriti arvestades dx12 vältimatult laiemat levikut (lisaks amd omadele ka nvidia, inteli gpu-d).
mantle ei ole konsoolides. mantle on api, soft. seda reklaamitakse kui konsoolilaadset ja rauale lähemat, mis on täiesti õige. aga see ei ole konsoolidel. xb1 on mingi dx11 superseti peal ja saab dx12 kui see kunagi tuleb. ps4 on mingil oma api või paari peal. vastupidist väitvad artiklid huvitaksid kindlasti.
edit:
su link on hea.
sims4 unustasin, see tuli/tuleb ka kohe. dying light on 2015 alguses.
ülejäänud enne nimetamata jäänud on tba.
| SilQ kirjutas: |
| Trueaudio kohapealt: pead veel tiba lugema. Heliparandus kivid ja driverid on ka olemas. Vahe on märgatav, tee proovi kui ei usu. |
millega seda proovida, softi poolt just? thief ja amd demo(d)? või on päris software vs trueaudio 1:1 võrdluseks mingeid asju olemas?
heliparandus kivid sellise väljendina kõlab veidi kahtlaselt. trueaudio ongi ju sisuliselt sisseostetud dsp tükk, mis on gpu/apu sees. ka kõik marketingijutt on selle kohta, kuidas see võimaldab cpu pealt koormuse ära võtta (spetsiaalne raud, power efficiency jne). otseselt paremast võimekusest ei ole juttu olnud. kaasa tuleb natukene apisid, aga pealtnäha on mõeldud toimetama täna eelkõige genaudio astoundsoundiga, mis iseenesest ei eelda eraldi rauda.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 03.09.2014 18:10:57, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
03.09.2014 18:04:32
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| Esimesed freesync toega monitorid samplivad hetkel, turule en masse oodata järgmise aasta algul, väidetavalt. link |
The AMD Radeon™ R9 295X2, 290X, R9 290, R7 260X and R7 260 GPUs additionally feature updated display controllers that will support dynamic refresh rates during gaming.
R9 280, 280X, 7970 ja 7950 omanikud võivad suu puhtaks pühkida. |
Kolm aastat vana kiip, mida ootasid siis?
Muidu, väidetavalt on võimalik, et lisatakse hiljem toetatute hulka.
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
2 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
03.09.2014 18:05:26
|
|
|
londiste
DX12 jutust jäi silma et Q2 antakse koodid mängu tegijatele, see tähendab seda et nad võivad küll tahta aga esimesed mängud jäävad pigem aasta lõppu või veel hiljemaks. Eks tagantjärgi tuleb neid supporteid ka vanematele mängudele (ma vähemalt loodan). DX12 support pidi tulema nendele kaartidele millel on juba DX11 tugi. Aga kuskilt jäi silma et arvatavasti siiski mitte kõikidele. Mis võib tähendada ka seda et uued kaardi seeriad peavad seda toetama.
Jutu point oli selles, et AMD ei pankrotistu kuhugi oma kaartidega, tal läheb pigem paremini hetkel kui nVidial. (raha asjadega kursis ei ole, õunte pealt vaatan)
Samuti ei kao ära kuhugi Mantle. Lihtsalt arusaamatu on see et inimesed tümitavad arendajaid, see kõik on kasuks ka nVidia fännidele. Konkurents viib meid elus edasi, aga ikka ja jälle hüppab nurga tagant mõni vend kes loobib mädanenud lausetega ja sõimab kõike kräpiks.
Üks suvaline link konsoolidest ja mantlest: http://ps4daily.com/2014/03/amd-could-bring-its-mantle-technology-to-playstation-4/ (ise lugenud veel ei ole)
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.09.2014 18:20:22
|
|
|
SilQ, ma ei ole väitnudki, et amd pankrotistub. pigem vastupidi - kui mitte hirmsat kasumit, siis väga väga käivet neile konsoolidiil toob (ja ajas saab see vast suurenema). see omakorda loob eelduseid erinevateks toredateks diilideks
praegu eeldatakse dx12 toe võimekust nvidia poolt alates 400 seeriast, amd kogu gcn ja inteli haswell+. praktikas, kurat seda hetkel teab. konkreetsemalt spekuleerida on vist mõttetu
amd on kõikjal r9-285 materjalides välja öelnud dx12 toe, nii et there's that.
paremini minemise kohta ei oska hinnata. toredaid algatusi on mõlemal pool, performance ja kivide osas käib väga kuradi kõrvuti see võistlus.
natukene tahaks omada kahtlevat seisukohta - just selle hädise r9-285 pärast. hinnad hindadeks aga tänane seis on, et amd sai ~2a hiljem kivi refreshiga samasse kohta, kus nvidia on 2 aastat gk104-ga seisnud.
edit:
see konsoolid ja mantle näitelink - vana link ja "could".
lisaks - ma olen kindel, et ps4 api on raualähedasem kui mantle.
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.09.2014 18:23:42
|
|
|
| londiste kirjutas: |
bitCON, sul on õigus. neid on isegi 4. my bad.
bf4, thief, sniper elite 3, pvz. |
Kolm ju. Sniper Elite 3 ei oma Mantle tuge.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
03.09.2014 19:17:08
|
|
|
| kui Valve oma SteamOS linuxi valmis saab siis on Mantlel kindlasti minekut sealmaal, directX töötab linuxi peal ju põhimõtteliselt ainult läbi ussim*nni, mantle portimine sinna on aga väike töö, kuna koodida oluliselt vähem vaja.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.09.2014 19:17:53
|
|
|
ma ei saa aru, mille üle siin jaur käib... mõttetu on kummardada mingeid firmamärke... mõlemal on omad head ja vead ja omad plussid ja miinused ka featuuride poolelt... vali ja ole vait. loodetavasti ei lähe kumbki pankrotti, sest konkurents teeb head. loodaks, et miskit juurde tuleks turule hoopis, a vaevalt.
prosede poole pealt oleks oluline, et amd saaks intelile järgi, st. intel peaks innukamalt uuendama..
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
03.09.2014 20:40:39
|
|
|
| rmc kirjutas: |
ma ei saa aru, mille üle siin jaur käib... mõttetu on kummardada mingeid firmamärke... mõlemal on omad head ja vead ja omad plussid ja miinused ka featuuride poolelt... vali ja ole vait. loodetavasti ei lähe kumbki pankrotti, sest konkurents teeb head. loodaks, et miskit juurde tuleks turule hoopis, a vaevalt.
prosede poole pealt oleks oluline, et amd saaks intelile järgi, st. intel peaks innukamalt uuendama.. |
täpselt nii. Vaata individuaalset toodet ja selle tagasisidet.. ja firma nimi on pigem üldisema kvaliteedi näitaja.
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV Guru
|
03.09.2014 21:35:06
|
|
|
Lets start a war! Lets start a nuclear war! because why not.
|
|
| Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
146 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
03.09.2014 21:45:32
|
|
|
| Diesel157 kirjutas: |
 |
Kui stabiilsus on väga oluline, siis nvidia kindlasti. Ma kaotasin AMD rigi tõttu mitusada euri nii et minu jaoks on see firma surnud.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
03.09.2014 21:57:34
|
|
|
| bitCON kirjutas: |
| Diesel157 kirjutas: |
 |
Kui stabiilsus on väga oluline, siis nvidia kindlasti. Ma kaotasin AMD rigi tõttu mitusada euri nii et minu jaoks on see firma surnud. |
Head teada . nVidia rigiga ei kaodanud üldse raha?
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.09.2014 21:58:27
|
|
|
| ot: |
mida "rig või rigi" tähendab? |
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
03.09.2014 22:00:10
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
| ot: |
mida "rig või rigi" tähendab? |
|
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
03.09.2014 22:02:50
|
|
|
Head teada . nVidia rigiga ei kaodanud üldse raha? |
3-4 intel+nvidia masinat olnud kuniks selle aastani ja probleeme polnud kunagi. Proovisin 1. korda AMD+AMD ja hiljem intel+AMD see aasta. Suht kallis õppetund oli.
A gaming computer (also gaming rig and sometimes called a gaming PC) is a personal computer designed for playing computationally demanding video games.
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
03.09.2014 22:15:40
|
|
|
3-4 intel+nvidia masinat olnud kuniks selle aastani ja probleeme polnud kunagi. Proovisin 1. korda AMD+AMD ja hiljem intel+AMD see aasta. Suht kallis õppetund oli.
A gaming computer (also gaming rig and sometimes called a gaming PC) is a personal computer designed for playing computationally demanding video games. |
Mis sul juhtus siis?
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
03.09.2014 22:21:26
|
|
|
A gaming computer (also gaming rig and sometimes called a gaming PC) is a personal computer designed for playing computationally demanding video games. |
Suht subjektiivne möla. Minul endal täpselt vastupidi, aga keda kotib.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.09.2014 22:27:59
|
|
|
| Kui stabiilsus on väga oluline, siis nvidia kindlasti. Ma kaotasin AMD rigi tõttu mitusada euri nii et minu jaoks on see firma surnud. |
võiksid siis siit teemast oma mõttetu mölaga ka eemale hoida... "kogemata" nvidia edusammu "BOOYAAA" postitamine ja nüüd mingi "amd on 5 aasta pärast pankrotis", mis selle trollfesti siin äratanud on, on MÕTTETU ja väiklane kibestunud inimese MÖLA.
ise olen kasutanud nii nvidiat kui ka amd'd ja probleeme kogenud ei ole... nii intelit kui ka amd'd prosede tasemel ka...
ei saa aru, kuidas on võimalik amd rigi tõttu mitusada euri kaotada kui just ei osta kuskilt lambikohast (garantiid ei ole) ja tihendis viga ei ole.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
03.09.2014 22:43:51
|
|
|
| Kui stabiilsus on väga oluline, siis nvidia kindlasti. Ma kaotasin AMD rigi tõttu mitusada euri nii et minu jaoks on see firma surnud. |
võiksid siis siit teemast oma mõttetu mölaga ka eemale hoida... "kogemata" nvidia edusammu "BOOYAAA" postitamine ja nüüd mingi "amd on 5 aasta pärast pankrotis", mis selle trollfesti siin äratanud on, on MÕTTETU ja väiklane kibestunud inimese MÖLA.
ise olen kasutanud nii nvidiat kui ka amd'd ja probleeme kogenud ei ole... nii intelit kui ka amd'd prosede tasemel ka...
ei saa aru, kuidas on võimalik amd rigi tõttu mitusada euri kaotada kui just ei osta kuskilt lambikohast (garantiid ei ole) ja tihendis viga ei ole. |
What? Ma räägin täpselt nii nagu minul sellega kogemus oli. Raha kaotasin BSODide tõttu, mis katkestasid poolelioleva tegevuse - mitte et ma sulle seda seletama peaksin.
Kui atikmdag.sys sulle midagi ei ütle, siis jah, count your blessings. Halenaljakas oli minu jaoks see kui AMD teemas parasjagu kiitlemine käis et kõik on nii hea, siis ma tulin kurtsin oma probleemidest ja kohe pärast minu posti tuli veel 10 venda, kellel oli sama probleem monitori ülesärkamisega jms.
Lase oma kastile win 8.1 peale ja vaatame kui kaua vastu pead.
viimati muutis bitCON 04.09.2014 11:21:43, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
03.09.2014 23:15:06
|
|
|
ei saa aru, kuidas on võimalik amd rigi tõttu mitusada euri kaotada kui just ei osta kuskilt lambikohast (garantiid ei ole) ja tihendis viga ei ole. |
What? Ma räägin täpselt nii nagu minul sellega kogemus oli. Raha kaotasin BSODide tõttu, mis katkestasid poolelioleva tegevuse - mitte et ma sulle retardile seda seletama peaksin.
Kui atikmdag.sys sulle midagi ei ütle, siis jah, count your blessings. Halenaljakas oli minu jaoks see kui AMD teemas parasjagu kiitlemine käis et kõik on nii hea, siis ma tulin kurtsin oma probleemidest ja kohe pärast minu posti tuli veel 10 venda, kellel oli sama probleem monitori ülesärkamisega jms.
Lase oma kastile win 8.1 peale ja vaatame kui kaua vastu pead. |
Umbes aasta. 0 probleemi.
viimati muutis SilQ 03.09.2014 23:19:15, muudetud 1 kord |
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
03.09.2014 23:17:14
|
|
|
| Ei ole veel kohanud probleemi mida ei saaks lahendada. Kas on viga rauas või softis või puhvris tooli ja klaveri vahel. Kõik on lahendatav.
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.09.2014 23:25:59
|
|
|
What? Ma räägin täpselt nii nagu minul sellega kogemus oli. Raha kaotasin BSODide tõttu, mis katkestasid poolelioleva tegevuse - mitte et ma sulle retardile seda seletama peaksin.
Lase oma kastile win 8.1 peale ja vaatame kui kaua vastu pead. |
kedagi ei huvita su kibestunud inimese rant... kõiksugu asjadega on probleeme ja samamoodi ka neile lahendusi, sellepärast elu lõpuni AMD teemat risustada oma idiootse mölaga on ka jabur. ja MÕTTETU. atikmdag.sys ütleb mulle, et see on mingi amd sysfail, probleeme ei ole olnud, ent kui oleks, siis ilmselt saaks need lahendatud või kaardid tagasi saadetud..
kui sul mineril monitori ülesärkamisega probleem on, siis see on küll kõige väiksem probleem maailmas... power optionsist monitori väljalülituse keelt ja nupust välja.
kust see 8.1 nüüd teemaks tuli üldse? 8.1 laseks veel äärmisel juhul, 8't kindlasti mitte, kuigi on paduusklikke, kes neid mõlemaid kiidavad... win7 kuni on olemas normaalne alternatiiv... samahästi võiks öelda, et mine win ME peale.. a see ei ole üldse teemaks praegu... ära enam peale võta ja mine näiteks magama.
SilQ, sama. Enne 7870xt'd oli gtx560 OC ja sama. enne seda gts250 ja sama. enne seda 9800xt ja sama, enne seda x800 PE ja sama, enne seda... jamad meenuvad ajast, mil oli pentium II 233 ja celeron 400, mis olid tihendi viga.
anubis, täpselt.
ei ole riistvara viga, et kõik miljard varianti (nii riistvaralised kui ka tarkvaralised lülid), mis võimalikud omavahel läbi saada ei suuda alati koheselt ja närviline inimene ka vaikselt süvenemise-katsetamisega asja korda teha ei saa... viga ikka tihendis.
bitCON, kui tahad ideaalselt töötavaid asju, siis peaksid ehk üldse mac'i peale kolima.. seal on kõik suurepäraselt standardne ja teada, et töötab 99%.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.09.2014 23:28:42
|
|
|
| Scart kirjutas: |
bitCON, sul on õigus. neid on isegi 4. my bad.
bf4, thief, sniper elite 3, pvz. |
Kolm ju. Sniper Elite 3 ei oma Mantle tuge. |
ei oma mängu, eelmised läbi mängimata alles ja 18€ eest loomkatsete jaoks osta ei raatsinud.
aga lugedes steamis discussioneid, siis kohe-kohe tuleb:
| DeTHiCa. kirjutas: |
| kui Valve oma SteamOS linuxi valmis saab siis on Mantlel kindlasti minekut sealmaal, directX töötab linuxi peal ju põhimõtteliselt ainult läbi ussim*nni, mantle portimine sinna on aga väike töö, kuna koodida oluliselt vähem vaja. |
millest selline arvamus? opengli extensionites olid mantle juures kiidetud võimalused juba mõnda aega olemas (mõlemal suurel gpu-de tootjal), nüüd peaks viimases ametlikus specis ka olema. mantlel ei ole(ks) linuxis opengl-i vastu korralikku argumenti.
viimati muutis londiste 03.09.2014 23:32:51, muudetud 3 korda |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
03.09.2014 23:34:50
|
|
|
| Ei ole veel kohanud probleemi mida ei saaks lahendada. Kas on viga rauas või softis või puhvris tooli ja klaveri vahel. Kõik on lahendatav. |
Loomulikult on. Minul oli lahenduseks win7 peale minek 8.1 pealt. Aeg ja närvid on minul siiski kõvasti rohkem väärt kui netis tuulates lahendusi otsides ja windowsi reinstallides. See hinnavahe mis nvidia eest rohkem maksma pean tulevikus on pisiasi.
viimati muutis bitCON 04.09.2014 11:21:16, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
03.09.2014 23:42:47
|
|
|
bitCON, rahulikult süvenedes saab tihtipeale lahenduse suhteliselt kiirelt. windowsi reinstallimine oli justnimelt see mida sa lahenduseks tegid ju ;D eks maksa tulevikus nvidia eest rohkem ja ära lahmi - see ei anna kellelegi midagi. ka sulle tegelikult, kuigi tunduda võib.
b) su jutus oli möla nii see: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8312134#8312134 kui ka see: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8313464&highlight=#8313464 ..rohkem ei viitsi hetkel otsima hakata. kontakte? kirjuta mulle PM kui sul suur mure on... see "tahad äkki laivis selgeks teha mulle?" kõlab nagu tõestus sellele, et su närvid kergelt pingule tõmbavad, mis võib olla ka põhjuseks, miks sa oma riist-tarkvaralisi probleeme tõmbluseta lahendada ei saanud ning, millepärast sul nüüd AMD suhtes niivõrd suur trauma on, et see sind rämpspostitusi tegema sunnib. ent see on juba üpris /OT
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
04.09.2014 00:06:36
|
|
|
| lol
|
|
| Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
151 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.09.2014 00:19:50
|
|
|
Mingi hull paugutamine siin toimumas
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
04.09.2014 02:10:20
|
|
|
jeesus188, Hiljaks jäid, läbi sai.
AMD enda versioon r9 295X vesijahutusega tuleb 500$ allahindlusega lähiajal, 1500$ pealt 1000$ peale. Selle raha eest oleks korralik kaart, lisaks teeb suht vähe lärmi(AMD kohta) ja kuuma õhu saadab korpusest välja vs SLI\CF versioonid.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.09.2014 03:40:52
|
|
|
| kui Valve oma SteamOS linuxi valmis saab siis on Mantlel kindlasti minekut sealmaal, directX töötab linuxi peal ju põhimõtteliselt ainult läbi ussim*nni, mantle portimine sinna on aga väike töö, kuna koodida oluliselt vähem vaja. |
millest selline arvamus? opengli extensionites olid mantle juures kiidetud võimalused juba mõnda aega olemas (mõlemal suurel gpu-de tootjal), nüüd peaks viimases ametlikus specis ka olema. mantlel ei ole(ks) linuxis opengl-i vastu korralikku argumenti. |
Hetkel kindlasti oleks. Ka OGL plaanitakse ümber kirjutada eesmärgiga teha sama mida Mantle juba teeb.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.09.2014 08:11:07
|
|
|
| Vael kirjutas: |
AMD enda versioon r9 295X vesijahutusega tuleb 500$ allahindlusega lähiajal, 1500$ pealt 1000$ peale. Selle raha eest oleks korralik kaart, lisaks teeb suht vähe lärmi(AMD kohta) ja kuuma õhu saadab korpusest välja vs SLI\CF versioonid. |
hiljaks jah, algul mõtlesin mingi uus seeria tulnud, aga 300 seeria teema tegelikult ju olemas
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.09.2014 09:03:43
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
millest selline arvamus? opengli extensionites olid mantle juures kiidetud võimalused juba mõnda aega olemas (mõlemal suurel gpu-de tootjal), nüüd peaks viimases ametlikus specis ka olema. mantlel ei ole(ks) linuxis opengl-i vastu korralikku argumenti. |
Hetkel kindlasti oleks. Ka OGL plaanitakse ümber kirjutada eesmärgiga teha sama mida Mantle juba teeb. |
sul on õigus ja ma mäletasin valesti.
täievereline mantle/dx12 võistleja on planeeritud järgmiseks. muudab mõtet vaid natukene, asjad on juba praegu tehtavad (mantle teemas peaks olema lingid carmacki ja amd opengliga tegeleva tüübi väljaütlemistele).
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.09.2014 11:00:34
|
|
|
| Vael kirjutas: |
AMD enda versioon r9 295X vesijahutusega tuleb 500$ allahindlusega lähiajal, 1500$ pealt 1000$ peale. Selle raha eest oleks korralik kaart, lisaks teeb suht vähe lärmi(AMD kohta) ja kuuma õhu saadab korpusest välja vs SLI\CF versioonid. |
Oh yeah, AMDi kaardid Crossfires (antud juhul forcetud CFis, sest muidu on 295x lihtsalt kaks korda üle makstud 290x). Ma ei soovitaks sellist asja vaenlasele ka mitte.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
04.09.2014 11:15:10
|
|
|
Sellest veest ei piisanud, mis sa endale kaela tõmbasid oma Mantle vs DX12 väitega, et pressid uut iditoosust välja?
HD4870x2 mis oli ka CF töötas sel ajal proovitud mängudega ideaalselt, Crysis, Far Cry 2, Stalker, GTA 4...
Inimene kes on nii roheline (NV) omab AMD kaarti ja istub ja viriseb AMD foorumis, müstiline tahtejõud
_________________ Purgatory Judgement |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.09.2014 11:55:31
|
|
|
| Draco kirjutas: |
| Sellest veest ei piisanud, mis sa endale kaela tõmbasid oma Mantle vs DX12 väitega, et pressid uut iditoosust välja? |
Mida täpsemalt ma tõmbasin? Mantle tugi on kolmel mängul, millest ühelegi ei anna see mõistliku masina puhul mitte mingit mainimisväärset võitu ehk nagu öeldud - Mantle on surnult sündinud. DX12 tuleb ja lihtsalt lükkab selle ajalukku kui järjekordse AMDi "innovatsiooni".
Meanwhile aga on 295X õnnetus kuubis tänu ajuritele, mis tekitavad CFi peal olles (ehk selle kaardi ainsas mõttekas töörežiimis) microstuttereid põhimõtteliselt kõigis uutes mängudes, mistõttu endalgi on tuttav oma 295Xi 2x RMAnud, sest mängida ei ole lihtsalt CFi peal olles võimalik. How about that, ah?
Päris hilarious on lugeda süüdistusi roheliseks olemise teemadel, muuseas. Objektiivusest oled kunagi midagi kuulnud? See, et ma pean AMDi driverite tõttu AMDi toodangut inferioriks, ei tee mind roheliseks. Mu enda Safiiri 290 ei tööta, kui softiga Winis vcoret ei tõsta ehk tegu on reaalselt RMA-väärilise produktiga ja süüdi pole Safiir, vaid AMD, kes on selle kräpi välja lasknud. On see sinu meelest normaalne, et internet on täis black screeni probleeme ja peamine soovitus on alati tõsta vcoret 25 millivolti?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
04.09.2014 12:07:01
|
|
|
| Sellest veest ei piisanud, mis sa endale kaela tõmbasid oma Mantle vs DX12 väitega, et pressid uut iditoosust välja? |
Mida täpsemalt ma tõmbasin? Mantle tugi on kolmel mängul, millest ühelegi ei anna see mõistliku masina puhul mitte mingit mainimisväärset võitu ehk nagu öeldud - Mantle on surnult sündinud. DX12 tuleb ja lihtsalt lükkab selle ajalukku kui järjekordse AMDi "innovatsiooni".
Meanwhile aga on 295X õnnetus kuubis tänu ajuritele, mis tekitavad CFi peal olles (ehk selle kaardi ainsas mõttekas töörežiimis) microstuttereid põhimõtteliselt kõigis uutes mängudes, mistõttu endalgi on tuttav oma 295Xi 2x RMAnud, sest mängida ei ole lihtsalt CFi peal olles võimalik. How about that, ah?
Päris hilarious on lugeda süüdistusi roheliseks olemise teemadel, muuseas. Objektiivusest oled kunagi midagi kuulnud? See, et ma pean AMDi driverite tõttu AMDi toodangut inferioriks, ei tee mind roheliseks. Mu enda Safiiri 290 ei tööta, kui softiga Winis vcoret ei tõsta ehk tegu on reaalselt RMA-väärilise produktiga ja süüdi pole Safiir, vaid AMD, kes on selle kräpi välja lasknud. On see sinu meelest normaalne, et internet on täis black screeni probleeme ja peamine soovitus on alati tõsta vcoret 25 millivolti? |
1. Nüüd räägime juba mõistliku masina puhul? See oli ammu teada , et I7 ei saa Mantle puhul kasu kuna prose ise on võimas. Thiefi puhul oli minu Mantle`ga silmanähtav kiiruse kasv.
2. DX12 ei ole veel väljas ja tuleb alles 2015 lõpp, mida sa kiidad asja ms pole väljas veel? Pole ühtegi reaalset tulemust mis näitaks kiirusekasvu, Mantle puhul on, saa aru juba sellest, johhaidiii. Võrdle seda alles siis kui midagi võrrelda on?
3. Müü se AMD kaart maha või anna tagasi garanti korras ja osta NV kaart endale. Saad ise rahu ja on foorum puhas.
Windows 8.1, R9 280x koos M5A99X EVO plaat...pole mitte ainsatki probleemi esinenud, ei töö progedega ega mängudega....Sama kehtib R9 270x ja HD6950 kaardiga, VGA ja MB on ASUS`e toodangud...
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
04.09.2014 12:14:58
|
|
|
Scart,
Ole rahulik ei lükka ta midagi. Eks me pooletesist aastapärast näeme, aga hetkeliste spekulatsioonide põhjal tuleb sealt ainult tibu samm edasi.
Aga sinu puhul ma ei imesta, kõike mida usud sina on "maailmaparim" ja "ainu õige" mida arvavad teised on lühinägelikus ja lollus.
Tüüpiline eestlane, ütlen ma sellepeale.
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein |
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.09.2014 12:24:00
|
|
|
1. Nüüd räägime juba mõistliku masina puhul? See oli ammu teada , et I7 ei saa Mantle puhul kasu kuna prose ise on võimas. Thiefi puhul oli minu Mantle`ga silmanähtav kiiruse kasv. |
Kes on midagi I7st rääkinud? Turul on ikka päris mitu prosetüüpi I7 ja AMDi lowend APUde vahel, how about them?
2. DX12 ei ole veel väljas ja tuleb alles 2015 lõpp, mida sa kiidad asja ms pole väljas veel? Pole ühtegi reaalset tulemust mis näitaks kiirusekasvu, Mantle puhul on, saa aru juba sellest, johhaidiii. Võrdle seda alles siis kui midagi võrrelda on? |
Mantle kuulutati välja september 26, 2013. See on põhimõtteliselt aasta tagasi ning selle ajaga on tulnud kolm mängu, millel on Mantle tugi. Ainus tõsiseltvõetav neist ehk BF4 Mantle-tugi tuleb ja kaob üle driverirevisioni AMD parimate tavade kohaselt. Ei usu? Mina loe natuke BFi supportfoorumit. Kas aasta pärast septembriks saame ikka kuus mängu kokku?
3. Müü se AMD kaart maha või anna tagasi garanti korras ja osta NV kaart endale. Saad ise rahu ja on foorum puhas. |
Et pea liiva alla peitmine, probleemi eitamine ja koos energiaringi moodustamine on "rahulik ja puhas foorum"?
Windows 8.1, R9 280x koos M5A99X EVO plaat...pole mitte ainsatki probleemi esinenud, ei töö progedega ega mängudega....Sama kehtib R9 270x ja HD6950 kaardiga, VGA ja MB on ASUS`e toodangud... |
Palju õnne. http://lmgtfy.com/?q=AMD+r9+black+screen+vertical+lines
EDIT: motherload of facts - http://www.overclock.net/t/1441349/290-290x-black-screen-poll Faktidega tõestatult on näidatud, et teatud seeriad R9 kaartidest on by default töövõimetud ja vajavad töölaual idlemiseks vcore tõstmist. Normaalne?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
04.09.2014 12:25:38
|
|
|
Ja rohelistel ei ole kunagi midagi? Alles lugesin kus 780Ti vrm'id surevad nagu kärbsed. Normaalne?
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein |
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.09.2014 12:27:31
|
|
|
| Ja rohelistel ei ole kunagi midagi? Alles lugesin kus 780Ti vrm'id surevad nagu kärbsed. Normaalne? |
Ma ei ole sõnagi rääkinud Nvidia kaartidest. Jätaks ehk http://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism 'i mõne muu threadi jaoks?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.09.2014 12:29:43
|
|
|
Draco, puhas w8.1, 270x, i3-3220t. directx töötab korralikult, amd draiverid on enam-vähem (kui nad ometi selle krdi hdmi overscani defaulti ka ükskord ära parandaks).
aga mantlega on bf4-s kohati imelikud artefaktid (ja perf on täpselt sama, mis dx11). vähemalt üks mu thiefi test runidest failis (rämedad stutterid ootamatutel kohtadel) ja mängus on ka mingi imelik stutter sees (+ taas paar korda nägin artefakte).
edit:
thiefi benchmark andis päris häid tulemusi, 5-10fps tõusu üle dx.
ülalpool mantle-linux teemasse puutuvalt - amd võiks linuxi jaoks draiverid kõigepealt korda teha ja siis hakata rääkima uue api sinna portimisest.
steamos-iga kaasas olevad amd draiverid ei kannata kriitikat, oma masinaga proovides mängud töötasid - võib-olla mitte kiirelt ega päris hästi aga töötasid. 270x testkastis liiga mitu mängu lihtsalt ei töötanud selgete graafikahädadega - black screen, kus helid ja liigutamine töötab, kogu masina crash niipea kui nõudlikum mäng tööle panna. artefaktidest kubisev pilt. pikalt ei viitsinud katsetada ja uusi draivereid installida, sest thiefi/bf4 proovimine tundus huvitavam.
viimati muutis londiste 04.09.2014 12:35:57, muudetud 2 korda |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
04.09.2014 12:34:11
|
|
|
Et pea liiva alla peitmine, probleemi eitamine ja koos energiaringi moodustamine on "rahulik ja puhas foorum"? |
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
04.09.2014 12:46:14
|
|
|
Scart,
Tekkis väike paus, võtsin su lingi lahti. Lugesin läbi 4-5 esimest foorumi häda kisa. Kõik lõppesid sellega, et kasutaja on lihtsalt dumb ass. Üks ühendas juhtmeid valesti, teisel oli liiga nõrk toide, kolmas kasutas mingeid 2012 aasta drivereid ja ta kuulis esimest korda et internetist saab drivereid tõmmata ja kasutas mingit igivana gpu kaardi drivereid selleks. Rohkem ei meenu.
Ma olen viimase 5 aasta lõikes kasutanud umbes 6 AMD kaarti ja 4 nVidia kaarti.
Mitte ühegiga pole olnud probleeme. nVidia 560Ti'ga oli, aga googeldamise abiga sain ka sellest jagu.
Nagu eelnevalt öeldud 99,9% inimestest on lollid, kes lihtsalt vinguvad ega tea asjast mitte kui midagi, kõiges on süüdi kõik teised, aga mitte nad ise.
Ühesõnaga pole mõtet süüdistada AMD's seda et ise loll oled.
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
04.09.2014 12:48:34
|
|
|
Draco, puhas w8.1, 270x, i3-3220t. directx töötab korralikul, amd draiverid on enam-vähem (kui nad ometi selle krdi hdmi overscani defaulti ka ükskord ära parandaks).
aga mantlega on bf4-s kohati imelikud artefaktid (ja perf on täpselt sama, mis dx11). vähemalt üks mu thiefi test runidest failis (rämedad stutterid ootamatutel kohtadel) ja mängus on ka mingi imelik stutter sees (+ taas paar korda nägin artefakte).
ülalpool mantle-linux teemasse puutuvalt - amd võiks linuxi jaoks draiverid kõigepealt korda teha ja siis hakata rääkima uue api sinna portimisest.
steamos-iga kaasas olevad amd draiverid ei kannata kriitikat, oma masinaga proovides mängud töötasid - võib-olla mitte kiirelt ega päris hästi aga töötasid. 270x testkastis liiga mitu mängu lihtsalt ei töötanud selgete graafikahädadega - black screen, kus helid ja liigutamine töötab, kogu masina crash niipea kui nõudlikum mäng tööle panna. artefaktidest kubisev pilt. pikalt ei viitsinud katsetada ja uusi draivereid installida, sest thiefi/bf4 proovimine tundus huvitavam. |
R9 280x läbi HDMI 1.4 - 3D filmid töötavad, pilt tip top.
Thief jooksis probleemivabalt, nii 270x kui 280x kaardiga. Jooksis ka DX11 seades probleemitult aga seda küll ainult benchmargi ajal, mängu siseselt ei kasutanud DX11.
Lisaks: COD, Sam3, FC3, Heroes 6... = Probleemivabalt
Ja isegi Wolfenstein on tip top (seda ma ei uskunud selle Crap Tech 5 engine tõttu aga näe...töööötas)
Ja eelmisele...pole neid probleeme esinenud mille eest pead peita. Ei pea kuskil mingit vcore tõstma ega muid arendusi tegema...
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.09.2014 12:54:18
|
|
|
Ühesõnaga pole mõtet süüdistada AMD's seda et ise loll oled. |
Loeme ikka kogu posti, eks?
Ja Wolfenstein ei tööta normaalselt AMD kaartidel, sest ingame cinematicud jooksevad 2x aeglasema FPSiga, mistõttu heli läheb eest ära ning harva on sarnane issue ka mängus endas, kus FPS on 60, kuid mängu enda tick rate on nii madal nagu FPS oleks 14. Dokumenteeritud AMDi driveribugid btw.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
04.09.2014 13:00:01
|
|
|
|
Loetud juba
Ühelgi tehasel ei tule 100% töötavad asjad tehasest välja, praaki esineb ikka. Peale selle teevad enamus tootjad oma PCB ringi, ja see et vähe testi saab on nende probleem mitte AMD oma. Samad jamad on nVidia leeris ja millegi pärast on tootjate nimed üsna sarnased. "Las kasutajad testivad"
See mõni probleem ei tähenda et kõik kaardid praagid. Ülejäänud probleemides on süüdi kasutaja/tihend ja see protsent on oluliselt suurem. Ja neid totusid on igas vallas. Kahjuks on nii et paljudes välisriikides on see mõtlemine veel kehvem kui siin. Nagu su viimane link, loe paar lehte ja "facepalm" tuleb üsna ruttu.
Ma ei saa siiski su probleemist aru? Mida amd tegi sulle et sa siin trollid.
|
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
04.09.2014 13:01:16
|
|
|
|
Loetud juba
Ühelgi tehasel ei tule 100% töötavad asjad tehasest välja, praaki esineb ikka. Peale selle teevad enamus tootjad oma PCB ringi, ja see et vähe testi saab on nende probleem mitte AMD oma. Samad jamad on nVidia leeris ja millegi pärast on tootjate nimed üsna sarnased. "Las kasutajad testivad"
See mõni probleem ei tähenda et kõik kaardid praagid. Ülejäänud probleemides on süüdi kasutaja/tihend ja see protsent on oluliselt suurem. Ja neid totusid on igas vallas. Kahjuks on nii et paljudes välisriikides on see mõtlemine veel kehvem kui siin. Nagu su viimane link, loe paar lehte ja "facepalm" tuleb üsna ruttu.
Ma ei saa siiski su probleemist aru? Mida amd tegi sulle et sa siin trollid. |
Ta ei saa enam järgi jätta, on ennast lolliks teind ja nüüd üritab siluda asju, tuues juba üksikuid vigu välja...
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
04.09.2014 13:05:17
|
|
|
Inimene omab kaarti ja kirjutab antud kaardi teemas oma kogemusest ja tullakse lolliks ja trolliks sõimama?
Ei oskagi midagi öelda selle peale
viimati muutis bitCON 04.09.2014 13:05:50, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.09.2014 13:05:32
|
|
|
Ta ei saa enam järgi jätta, on ennast lolliks teind ja nüüd üritab siluda asju, tuues juba üksikuid vigu välja... |
Kas mitte sa ise polnud see, kes Wolfi välja või? Wait, olidki ju!
Ja isegi Wolfenstein on tip top (seda ma ei uskunud selle Crap Tech 5 engine tõttu aga näe...töööötas) |
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|