Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 88, 89, 90  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 26.08.2014 13:46:14 vasta tsitaadiga

Sa pead arvestama, et sa pead seda pilti vaatama nii kaugelt, et sa ekraani ääri ei näeks, siis on enam vähem adekvaatne.
Minu 19 tollise molu peal on see umbes 10 cm kauguselt...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.08.2014 21:36:02 vasta tsitaadiga

Aeron, ma ei saa aru millest nüüd räägid. Kui mina oma 27" monitori vaatan, kasvöi nina vastu ekraani, siis DK2 pikselivörk on mitu korda hullem. Kuna vaatad seda läbi suurendus klaasi. Tundub et led pikselivörk on ka teistsugune. Midagi on selle DK2 ekraaniga ikka täitsa jama. Köigele lisaks on see pikseli vörk terav ja värviline!
Teiseks oli see binokli efekt. Vaataks kogu asja nagu piksilmaga. Kes tahab binokliga mängida? Muidugi maitse asi, minule igaljuhul ei meeldinud. Minu soovitus, ärage tellige seda DK2_te, oodake CV1 ära.

Kui kedagi huvitab, siis siin soome foorumis on ka pettumus DK2 suur. Eriti sellesse ekraani, mida Oculus DK2 kasutab.
http://murobbs.plaza.fi/rauta/991509-oculus-rift-ja-miksei-muutkin-vr-kyparat-53.html
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.08.2014 21:40:57 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Aeron, ma ei saa aru millest nüüd räägid. Kui mina oma 27" monitori vaatan, kasvöi nina vastu ekraani, siis DK2 pikselivörk on mitu korda hullem. Kuna vaatad seda läbi suurendus klaasi. Tundub et led pikselivörk on ka teistsugune. Midagi on selle DK2 ekraaniga ikka täitsa jama. Köigele lisaks on see pikseli vörk terav ja värviline!
Teiseks oli see binokli efekt. Vaataks kogu asja nagu piksilmaga. Kes tahab binokliga mängida? Muidugi maitse asi, minule igaljuhul ei meeldinud. Minu soovitus, ärage tellige seda DK2_te, oodake CV1 ära.

Kui kedagi huvitab, siis siin soome foorumis on ka pettumus DK2 suur. Eriti sellesse ekraani, mida Oculus DK2 kasutab.
http://murobbs.plaza.fi/rauta/991509-oculus-rift-ja-miksei-muutkin-vr-kyparat-53.html

Kas DK2 on halb platvorm mille peale arendajad enda mänge luua saavad tuleviku jaoks?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.08.2014 22:00:37 vasta tsitaadiga

cubedude, mina ei ole mingi spetsialist. Amatööri arvamus on, et sellega saab väga hästi teha/arendada VR materjali. Lihtsalt tavalisele mängijale DK2 on täiesti poolik ja puudulik mänguasi.(isiklik kogemus DK2)
Lyhidalt DK2 on töesti ainult tööriist, ega mitte midagi rohkemat.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 27.08.2014 01:03:53 vasta tsitaadiga

Avot, minu posti sisu oli, et kui vaatad seda oculuse pildi simulaatorit, siis tee seda ca 10 cm, siis on pilt enam vähem selline nagu DK1-s see minu mälu järgi oli...
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.08.2014 08:57:51 vasta tsitaadiga

Aeron, seal simulaatoris on see pikselivörk kuidagi pehme. DK2 on see aga väga terav ja värviline, seega palju häirivam! Vähemalt minu silmale. Mainisin ka varem, et kui see vörk oleks selline nagu simulaatoris, siis polekski nii paha.
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 02.09.2014 10:37:21 vasta tsitaadiga

Teise eestlase ootused sellest ei vastanud tegelikusele: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=619995&highlight=
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 02.09.2014 15:39:44 vasta tsitaadiga

cubedude kirjutas:
Teise eestlase ootused sellest ei vastanud tegelikusele: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=619995&highlight=

Põhjapanevad järeldused. Küsisid üle, et nii hästi tead?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
cubedude
Kreisi kasutaja
cubedude

sõnum 03.09.2014 10:19:23 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Põhjapanevad järeldused. Küsisid üle, et nii hästi tead?

Tõepoolest, asi võib olla ka lihtsalt aja puuduses või milleski muus kuid nagu näha siis DK2 pole talle väärt endale jätmiseks:)
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 03.09.2014 19:49:42 vasta tsitaadiga

Ei hakanud eraldi teemat tegema. Lihtsalt väike kõrvalepõige teemast icon_smile.gif
http://www.anandtech.com/show/8466/samsung-announces-gear-vr-a-vr-harness-for-your-note-4
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 04.09.2014 08:31:25 vasta tsitaadiga

Täna postis...
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Mustakurmu
HV kasutaja
Mustakurmu

sõnum 20.09.2014 23:50:55 vasta tsitaadiga

Niisiis, uus prototype nimega Crescent Bay! (CV1)
Higher resolution (ei tea veel täpselt statse, kas 1440p või natuke rohkem), lighter weight, 360 degree Positional Tracking, and integrated optional audio.

Siin paremad pildid: http://imgur.com/a/zjOMH

http://www.roadtovr.com/hands-on-oculus-rift-crescent-bay-prototype/

Inimesed kiidavad seda vääääga palju! icon_biggrin.gif isegi parem kui valve hdm-i.

Did you get any presence?
Yes. I kept slipping back and forth between being in the VR environment and the guy in the room laughing at me, pulling me back out. If I were there on my own, I guarantee I would have last track of time.

Pikslid ei olevat enam nähtavad, ja sa ainult näed seda siis kui sa otsid seda. Parem pildi kvaliteet kui note 4, võibolla on isegi sama ja on lisatud mingi filter peale.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.09.2014 10:52:28 vasta tsitaadiga

excite!
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.09.2014 13:40:24 vasta tsitaadiga

Mustakurmu, täpselt sama juttu aeti ka DK2 kohta aga pidavat ikka päris kohutav pilt olema. Ise ei usu, et ilma UHD resota midagi head tuleb sellest.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.09.2014 13:57:40 vasta tsitaadiga

Ega enam ei osta, enne kui on võimalik proovida! Sellevõrra suure pettumuse tekitas DK2! See noormees, kes minult selle ostis, on ka tänaseks DK2 kappi ära pannud. Mänguasi on mänguasi (tema sõnad). Aga kuna ta kogub igasugu imelikke arvuti "mänguasju", siis ostu ta ei kahetse.

Minu nägemus, et korralik suur ekraan annab palju parema mängu kogemuse. Muide märkasin ka seda, et ringi vaatamine mängides DK2 jäi minusugusel mängijal kes harjunud hiirega ringi vaatam, kyllalt väheseks. Vähemalt vähesemaks kui alguses arvasin. Palju lihtsam ja kiirem oli hiirega ringi vaadata, kui keerutada tervet oma lolli pead. Arvan et palju surema elamuse kogu Oculus Riftist, saavad just need inimesed, kes palju arvutiga ei mängi (jälle üks paradoks). Eriti fps mänge. Teie kes mängite pidevalt ja harjunud kiire tempoga ja hea pildi kvaliteediga soovitan rahus oodata õiget CV versiooni ja PALJU paremat videokaarti, kui seda on näiteks Nvidia GTX 780.

viimati muutis Avot 21.09.2014 14:52:03, muudetud 2 korda
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2014 14:08:14 vasta tsitaadiga

Ma ei ole mitte üheski teises foorumis näinud sellist vingujate armeed nagu HVs. Ausalt.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.09.2014 14:16:39 vasta tsitaadiga

Scart, enda kogemuse ja arvamuse avaldamine ei ole vingumine. Vaid hoiatus neile, kellel plaanis see osta! Lihtsalt hoiatus, et nõmeda reklaami ohvriks ei läheks. Oleksin väga tänulik, kui oleksin õiget kriitikat saanud DK2 kohta. Ainuke lause, mida mäletan oli et, on möeldud ainult mängu arendajatele. Kahjuks kõik ülejäänud kiidulaul kaalus selle minu puhul üle. Muidugi viga oli minus! Õnneks sain raha tagasi (müüsin maha), kahju on ainult sellest mõttetust ootamisest ja kibedast pettumisest millest jäi sitamaitse suhu.

viimati muutis Avot 21.09.2014 15:21:50, muudetud 2 korda
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.09.2014 14:20:18 vasta tsitaadiga

Avot, thumbs_up.gif. pole su jutt vingumine midagi. korralikult põhjendatud ja kogemuse põhjal jutt.. jälgides teemat on hea näha, kuidas väga ootasid jne. ja siis pettusid. aganoh, oma silm on kuningas icon_smile.gif
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2014 14:21:59 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Scart, enda kogemuse ja arvamuse avaldamine ei ole vingumine.

Sinu arvamus on risti vastupidi põhimõtteliselt kõigele, mida ma olen hands-on juttude ning kümnete foorumithreadide vältel näinud. Mul endal tuttav uhab juba viimased paar nädalat Elitet päevad läbi Rifti DK2'ga ja fännab tõsiselt, teine laseb autosimusid iga õhtu. Seega kõlab nagu vingumine küll, tbh.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.09.2014 14:48:58 vasta tsitaadiga

Scart, ma ei kritiseeri poole sõnaga neid, kes on rahul ja kellele meeldib. Räägin AINULT oma nägemusest ja kogemusest.
Näiteks kui vaatan seda uut prototüüpi, siis esimene mõte oli. Huvitav kas saab ikka kindlasti need kõrvaklapid küljest ära võtta. Tunduvad minule täiesti üleliigsed ja nigelad. Endal korralikud Sennheiseri klapid ja ei astu sammu tagasi ka selles suhtes. Nimelt korralikud Sennheiseri klapid maksavad rohkem, kui terve Oculus Rift!
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.09.2014 14:55:41 vasta tsitaadiga

Sõbra sõbrad... kiidulaul oli arengu osas ja trakcingu ning parema pildi osas. Avot ootas valmis toote sarnast kogemust - seda veel ei ole ja selle pärast ka pettus.
Väga kenasti põhjendas ära ka, miks pettus ja minu meelest väga normaalne.
Ehk siis Dk1 to D2 = suur edasiminek; aga DK != consumer level toode.

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.09.2014 15:01:31 vasta tsitaadiga

Scart, tüübile ei istunud ja avaldab arvamust.. see on vale? WHAT? osta omale suhtumine.
Avot, thumbs_up.gif
Aeron, thumbs_up.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2014 15:05:42 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Scart, tüübile ei istunud ja avaldab arvamust.. see on vale? WHAT? osta omale suhtumine.

Sa osta lugemisvõime omale, tuleks tervele foorumile kasuks su eilse bullshittiraadi järel. Ma ütlesin üsna selgelt, et põhimõtteliselt ei ole techsaitide hands-on juttude ning loendamatu arvu foorumitethreadide peale sellist kiunu nagu kaks tüüpi siin produtseerivad. Loomulikult on screen-door efekt olemas, aga mingit "VÕRK ON NÄOS KINNI JA MIDAGI EI NÄE!" teksti on ikka suhteliselt kohatu ajada, kui absoluutselt mitte miski seda ei backi.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.09.2014 15:15:00 vasta tsitaadiga

Scart, mul on lugemisvõime täiesti olemas (mida oli ka näha eilses teemas, a see selleks) ja ära sega teist teemat, kus sa mõttetut kiunu produtseerid, siia, tekitad risu.

TEGEMIST ON KASUTAJA HINNANGU JA KRIITIKAGA. kui sina seda kummi ei venitaks, ei räägiks ta sellest pikemalt kui tema enda hinnang... lisaks andis ta teada ka edasimüügi tulemuse, ehk ka see kasutaja ei ole eriliselt rahul asjaga.. omad OR'is aktsiaid?
pigem on tegemist su puhul inimesega, kes on kas poolt ja vastu ja teistsugust arvamust ei saagi eksisteerida. objektiivsust, palun.

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.09.2014 15:20:11 vasta tsitaadiga

Scart, milline on sinu isiklik kogemus DK2 puhul? Ei taha norida, vaid küsin täiesti siiralt ja palun, et vastaksid ausalt. Suhtun sinu arvamusse ja kogemusse austavalt, olgu see milline tahes. thumbs_up.gif

viimati muutis Avot 21.09.2014 15:26:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 21.09.2014 15:20:59 vasta tsitaadiga

Kõrvaklapid näevad selle peal ikka jube odavad välja. Võiks siis olla full cup, mis tausta müra eemaldab.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2014 15:34:50 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Scart, milline on sinu isiklik kogemus DK2 puhul? Ei taha norida, vaid küsin täiesti siiralt ja palun, et vastaksid ausalt. Suhtun sinu arvamusse ja kogemusse austavalt, olgu see milline tahes. thumbs_up.gif

Proovitud, meeldis. Screen door efekt oli olemas, kuid mingit tõsisemat takistust mängimisel ei olnud. FOV oli OK, pähe istus normaalselt ja pidin ka mina käima peaaegu perseli Ameerika mägedel sõitmise demos. Elite on sellega midagi täiesti teistsugust, mida ei ole eales võimalik tavalise ekraaniga korrata. Istud gaasiplaneedi rõngaste vahel ning sa sõna otseses mõttes näed ja tunned, kuidas kilomeetretitesuurused asteroidid sinu ümber liiguvad. CARS oli uusima backeri buildiga ka lihtsalt suurepärane, kuid arvestada tuleb, et proovisin seda autotoolis, mitte lihtsalt arvutitoolis kükitades.

Kas endale ostaks praegu nüüd ja kohe DK2'e? Ei, selleks on contenti liiga vähe ja mängud mida ma mängin seda vähemalt praegu ei toeta (Original Sin või kasvõi Diablo 3 oleks ilmselt incredible, kui arvestada näiteks Diablo fantastilist mängitavust tavalise Nvidia 3D süsteemiga). Lisaks pean ma ootama päris release'i ära, et tellida täpselt oma silmadele sobivad läätsed, sest Rifti vennad hakkavad silmakontrolli järel saadud paberi põhjal kaasa andma täpselt sinu silmadele sobivaid läätsi.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 21.09.2014 17:01:48 vasta tsitaadiga

Scart, vot see oli juba posti moodi. thumbs_up.gif
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 21.09.2014 18:42:55 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
. Lisaks pean ma ootama päris release'i ära, et tellida täpselt oma silmadele sobivad läätsed, sest Rifti vennad hakkavad silmakontrolli järel saadud paberi põhjal kaasa andma täpselt sinu silmadele sobivaid läätsi.

Kus kohast see info pärineb? Kas olen midagi kahe silma vahele jätnud? Üks põhjus miks ma endale Elite Dangerousi ei osta on see, et siis ei saaks ma üldse tööd tehtud vaid istuks Rift peas ja mängiks seda pidevalt.

Huvitav on ka see, et osad väidavad, et on parem kui Valve headset milles ma kahtlen. Olen ise Valve headseti saanud proovida ja kogu presence feelingu annab just see et träkitakse su liikumist ruumis mis petab aju kergemini ära. Samuti on Valve headsetil teravam pilt ja suurem fov kuna kasutatakse kahte ekraani kõrvuti.

Avot-i puhul tahaks öelda, et asutaja Palmer on ise kordades rõhutanud et tavainimesed ärge ostke. Ka mullegi tundub youtube videosid vaadates ,et mõned inimesed on liiga vaimustuses. Kaasa arvatud HDTanel kes DK1 + Skyrimi suure vaimustusega mängis icon_smile.gif . Eks see ongi VR-i kitsaskoht, et iga inimene on erinev ja osadel tuleb immersion kergemini kätte kui teistel.

EDIT: muideks kõrvaklapid käivad ära. Saad ise asendada enda omadega.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.09.2014 18:43:14 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:

Kus kohast see info pärineb? Kas olen midagi kahe silma vahele jätnud? Üks põhjus miks ma endale Elite Dangerousi ei osta on see, et siis ei saaks ma üldse tööd tehtud vaid istuks Rift peas ja mängiks seda pidevalt.

Tegijate endi käest. Mingil konverentsil küsiti ja Rifti esindajad kinnitasid, et nad hakkavad pakkuma võimalust tellida spetsiaalselt oma silmade järgi konfitud läätsesid, sest defaultid on suhteliselt kasutud, kuna läksid vist -1,-3 ja -5 vahemikus. Aga nende väärtuste vahele jääb tohutu ruum.
tagasi üles
Mustakurmu
HV kasutaja
Mustakurmu

sõnum 22.09.2014 11:07:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Huvitav on ka see, et osad väidavad, et on parem kui Valve headset milles ma kahtlen. Olen ise Valve headseti saanud proovida ja kogu presence feelingu annab just see et träkitakse su liikumist ruumis mis petab aju kergemini ära. Samuti on Valve headsetil teravam pilt ja suurem fov kuna kasutatakse kahte ekraani kõrvuti.

Sest see ongi parem kui Valve headset (teised kes on proovinud mõlemaid ütlevad nii, ning kuna valve ise aitab Oculusel teha oma hdm-i headseti paremaks). Kõige tähtsam osa sellest VR-ist ongi presence, mis seekord uue prototypega saadi, 360 tracking, parem FOV, <90hz, 1440p filtriga ekraan(võibolla 21:9) UHD ei pea veel olema nagu seda HDTanel meil väidab. Piksleid (väidetavalt teiste kogemustele) on ainult siis näha kui sa fokusseerid teadlikult ekraanile. (Mul endal DK2 ja päris lahe on, jah, pilt on vahest halb, aga selleest on ikkagi hämmastav, kuidas kellelegi). See on tegelikult suur hüpe DK2-st.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2014 11:44:58 vasta tsitaadiga

Tänud Scart oma nägemusest DK2 puhul.
Mustakurmu, kas olen õieti aru saanud, et selle uuel prototüübil on filter vahel screen door efekti vähendamiseks? Või on see veel vaid arvamus/kõlakas?
tagasi üles
Mustakurmu
HV kasutaja
Mustakurmu

sõnum 22.09.2014 13:26:35 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Tänud Scart oma nägemusest DK2 puhul.
Mustakurmu, kas olen õieti aru saanud, et selle uuel prototüübil on filter vahel screen door efekti vähendamiseks? Või on see veel vaid arvamus/kõlakas?

Praegu on see veel kõlakas, sest Oculus pole ise veel prototype statsidest midagi rääkinud veel (just nagu DK2ega, sest nendel olid samsung mitte veel announcitud komponendid). Screen on parem kui note 4jal, seega on midagi muudetud. Oleks ju mõistlik kasutada note 4 sarnast screeni millel on filter peal, nagu inimesed kes seda proovisid täheldasid.

http://www.feelthree.com/2014/09/crescent-bay-using-new-219-samsung-screen/
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 22.09.2014 13:30:09 vasta tsitaadiga

Hetkel on see kõlakas kuna ametlikult ei ole nad midagi välja öelnud. Teada on, et varem on nad olnud igasuguste filtrite vastu aga vb. on nüüd asjaolud muutunud. Igatahes on nad ekraaniga teinud midagi mis annab parema visuaali kui default samsungi 1440p note4 erkaaniga.

EDIT: jõuti minust ette.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2014 14:50:52 vasta tsitaadiga

Väga tore et asi areneb jne. Ootan pikisilmi valmis toodangut.
Kuna ise olen veel nõukogude aegne "toode" siis inglis keel väga nõrk, siin üks video. Kas keegi viitsiks mingi lyhikse kokkuvõtte teha?
https://www.youtube.com/watch?v=By-IcNblqRo#t=1536

viimati muutis Avot 22.09.2014 22:12:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.09.2014 14:57:19 vasta tsitaadiga

lingitud hetkest edasi:
- nende klapid on optimeeritud, nii et isegi heade klappidega võrreldes saab parema elamuse.
- töötavad veel ergonoomika kallal (näiteks kaal, mainis ka optikat).
- midagi teevad kontrolleri kallal aga ei täpsusta (mitte hiir-klaver ega tavaline gamepad). input latency on vähem tähtis kui pildi oma, aga erinev (näiteks osa trikke, mida nad pildi jaoks kasutavad ei tööta).
- video capture kallal töötatakse, vajab veel tööd.
- kõige rohkem erutab teda tulev content - järjest rohkem demosid ja mänge on oodata. nii spetsiaalselt tehtuid kui kohandatuid.

tagasi üles
Slaava007
HV Guru
Slaava007

sõnum 22.09.2014 15:16:25 vasta tsitaadiga

Live For Speed on ülimarulahe icon_smile.gif kahju, et ainult pilt riftis kajastub, ehk oskab keegi aidata. Samuti ei ole saanud tööle Dirt3 ja Project Carsi. Pilt on nauditav aga mitte ideaalne thumbs_up.gif . Jään ootama ka rohkem contenti, Native stuffi on veel liiga vähe. VorpX ka DK2-ga hästi ei tööta.
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 22.09.2014 15:22:28 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on ka siin oculus olemas? Palju postikulu vms oli? Tasuks osta praegu või oodata järgmise suveni ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 22.09.2014 15:32:03 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
Kas kellelgi on ka siin oculus olemas? Palju postikulu vms oli? Tasuks osta praegu või oodata järgmise suveni ?

Kindlasti oota, siis reaalselt saab kasutama ka hakata. Hetkel jebimist rohkem kui mõnu.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.09.2014 15:52:53 vasta tsitaadiga

Markokene, kui ootad tavatarbijale sobilikku toodet, siis pigem mitte. selle ootusega ostu muljeid võid Avot viimase paari lehe postidest lugeda, alates sealt - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8289771#8289771
nikerdamiseks ja huvist asja vastu, kui 300+€ hind hobividina eest hinge kinni ei löö, miks mitte.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.09.2014 18:59:46 vasta tsitaadiga

http://www.wired.com/2014/09/oculus-crescent-bay-prototype/
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.09.2014 22:18:25 vasta tsitaadiga

Selles Scarti lingis väidab, et “screen door” effecti ei ole enm yldse. Ei tea kas võib uskuda, või on liialdus/reklaam? See oli asi mis mind kõige rohkem häiris.
tagasi üles
Mustakurmu
HV kasutaja
Mustakurmu

sõnum 23.09.2014 15:07:19 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Selles Scarti lingis väidab, et “screen door” effecti ei ole enm yldse. Ei tea kas võib uskuda, või on liialdus/reklaam? See oli asi mis mind kõige rohkem häiris.

Screen door (teiste inimeste kogemuse põhjal) on ainult siis näha kui sa fokusseerid teadlikult ekraanile et neid piksleid siis näha. Tegelikult pole võimalik meil täpselt teada kas on või ei ole enne kui me ise veel ära proovinud pole icon_razz.gif . Mõne inimese jaoks on DK2 pilt väga hea, mõne jaoks kohutav, kuidas kellelegi jälle. Kõige tähtsam on lihtsalt, et presence feeling tuleks.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.09.2014 09:39:57 vasta tsitaadiga

Mustakurmu, eks see asi nii ole, et oma silm on kuningas.
Siin küsitti, et kui palju DK2 tellimine maksab. Soome tellitult maksis kõik kokku:
Development Kit 2 ($350.00) x 1 = $350.00
Shipping: $55.00 USD
Tax: $97.20 USD
Order Total: $502.20 USD
tagasi üles
Slaava007
HV Guru
Slaava007

sõnum 24.09.2014 13:16:32 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Mustakurmu, eks see asi nii ole, et oma silm on kuningas.
Siin küsitti, et kui palju DK2 tellimine maksab. Soome tellitult maksis kõik kokku:
Development Kit 2 ($350.00) x 1 = $350.00
Shipping: $55.00 USD
Tax: $97.20 USD
Order Total: $502.20 USD

Minul on vähekasutatud komplekt pakkuda 360€-ga.
Saab tutvuma tulla ja palju näpunäiteid, et mis ja kuidas toimivad! beer_yum.gif

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.09.2014 23:37:53 vasta tsitaadiga

Slaava007, mina müüsin ka enda oma maha. Uudis himust küsin, miks ära müüd?
tagasi üles
Slaava007
HV Guru
Slaava007

sõnum 25.09.2014 13:58:55 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

Ega otseselt ei tahagi müüa, lets just keep the options open icon_smile.gif

tagasi üles
Mustakurmu
HV kasutaja
Mustakurmu

sõnum 25.09.2014 16:48:30 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:

Mina isiklikult müüks maha kui olen ära saanud proovida, et näha milline see on, hind selles ei lange ka icon_biggrin.gif ja hiljem selle raha eest saaks CV1 osta.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 30.09.2014 01:29:11 vasta tsitaadiga

Noniiiii, sain DK2 kätte!
Üks lahke inimene laenas ja saan mõned videod tuua vaatajatele.
Tegin 1:1 võrdluse ka DK1-ga ja noo WOW!!! Hakkan vaikselt nägema mida Oculus sihib.. pilt on siiski 2-4x isegi parem kui DK1 versioonil, kaugustesse saab ilusti vaadata, puhas pilt, pixleid on aga noo kordades vähem. Homme proovin võidusõidu mänge, FPS-e jms.
Tahaks teada kas Alien Isolation töötab day1 DK2-ga? Kavatsen ainult Oculusega seda mängida icon_biggrin.gif
Väikese video tegin ka mida näete homme Youtubest!

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 30.09.2014 09:04:14 vasta tsitaadiga

Alienil Oculuse supporti ei ole.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 88, 89, 90  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.