Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
16.06.2014 20:05:57
|
|
|
/OT/ Super AMOLED, WC pott on üldjuhul tunduvalt puhtam seest kui keskmine ukselink või arvutiklaviatuur muideks. Ja sinna võib telefon pealegi ka enne millegi tegemist taskust libiseda.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.06.2014 20:29:58
|
|
|
No ikkagi. Psyhholoogiline faktor.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
16.06.2014 22:38:45
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
No olgem ausad...kui ikka wc potti kukub asi, siis ei tahaks isegi peale kymmet loputust sealt läbi käinud asja vastu nägu panna... |
Olin vene kroonus. Käisid kohaliku linna spetsid proove korjamas. Peldikust v6etud proovidest ei leitud yhtegi bakterit. Köögist v6etud proovide pärast kepiti paljut rahvast ja pikka aega. 6nneks polnud ise ei selles seltskonnas, kes pelidkut enne seda klooriga uputasid ega ka selles seltskonnas, kes ei julgenud kööki klooriga uputada kuna tahtsid pärast yritust ka syya saada.
Nii, et WC poti puhtus on sul peas kinni. Oma korteris tead ise. Mujal pead teisi usaldama.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
JoYsTiK
HV vaatleja

|
24.06.2014 20:48:44
|
|
|
Mure selline, et google play-st ei saa enam midagi installida. Panen installi ja jääbki laadima. Mälu täis ei ole.
Teine mure on selline, et kui näiteks messengeris kirjutan siis vahepeal virvendab pilt korra. Must riba jookseb üle mingi murd osa sekundiks.
_________________ Suunatuli on nagu kondoom - kui "pauk" käib, alles siis mõtled, miks ma seda ei kasutanud? |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.06.2014 10:53:15
|
|
|
JoYsTiK, lase progede alt play poe cash tühjaks.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
JoYsTiK
HV vaatleja

|
25.06.2014 11:36:58
|
|
|
Tegin tühjaks aga ikka ei midagi. Sinine riba hakkab installimisel liikuma aga seda lõpmatuseni.
_________________ Suunatuli on nagu kondoom - kui "pauk" käib, alles siis mõtled, miks ma seda ei kasutanud? |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.07.2014 14:20:15
|
|
|
Android version: Google Android 4.3 (Jelly Bean)
Latest available software: 9.2.A.2.5
Release started: 2014-06-24
There are many improvements in this upgrade for your Xperia™ smartphone, some examples are:
- Enhanced user experience
- Improved battery life
- Software performance improvements
Kasutajate arvates:
- the noise problem in videos is NOT solved.
- the slow scrolling and flickering problems with Chrome in landscape mode are NOT solved
- the dialer seems to always open the "phone" page
- the camera app is still slow to open
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fuz
Kreisi kasutaja

|
02.07.2014 19:17:59
|
|
|
Lasin peale hommikul, ei saa küll aru, et midagi oleks paremaks või halvemaks läinud. Aku kohta ei oska kommenteerida veel.
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
kimi
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
03.07.2014 08:54:45
|
|
|
xda järgi on kaameravead (kõrin mikris) ikka alles - kas keegi saaks kinnitada või ümber lükata?
Pakkus mullegi välja update centeri kaudu aga ei kipuks veel installima...
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
kimi
HV vaatleja
|
03.07.2014 13:10:17
|
|
|
Kui seal öeldakse, siis ilmselt on alles. Pole ise veel testinud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
03.07.2014 14:18:05
|
|
|
lasin eile õhtul peale aga mingeid muutusi küll ple märganud...aku tundub et kulub ikka sama kiirusega või siis on õigepisut parem, kuigi seda päris raske hinnata jooksvalt. Kaamerat ple proovinud.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kimi
HV vaatleja
|
05.08.2014 22:26:25
|
|
|
kimi kirjutas: |
Kellelgi siit usb kate ka katki on läinud? Läheb garantii alla? |
Rubriiki ise küsin, ise vastan... Mina sain igatahes selle garantiikorras lasta ära vahetada. Selle usb kätte murega läksin aga välja vahetati ka muid asju, mille üle ma ei kurtnud, näiteks kuular.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
saphir
HV vaatleja

|
06.08.2014 07:20:18
|
|
|
Äkki juba jutuks olnud, aga kuidas sobivad kokku Xperia V ja Waze?
Soovitage miskit hääd GPS app'i.
Veel: kust hankida, mis hinnaga uut ekraanikaitsekilet?
Tänan ette.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno1800
HV kasutaja

|
10.08.2014 14:37:48
|
|
|
Oskab keegi öelda, mis viga, et telefon ise töötab aga ekraan tuleb korra pilt ette umbes 20sekundiks ja siis lihtsalt vajub ära nagu pilt kotti. Uuesti avamisnuppu vajutada, ei tule midagi ette, must pilt, hästi vähe valgemaks läheb. Kuna telefon vaja kiirelt korda saada, siis kas on viga ekraanis? Ise oskan vahetada, aga kas siis peaks olema ka korras?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimzu
HV kasutaja

|
10.08.2014 21:27:17
|
|
|
Rauno1800 kirjutas: |
Oskab keegi öelda, mis viga, et telefon ise töötab aga ekraan tuleb korra pilt ette umbes 20sekundiks ja siis lihtsalt vajub ära nagu pilt kotti. Uuesti avamisnuppu vajutada, ei tule midagi ette, must pilt, hästi vähe valgemaks läheb. Kuna telefon vaja kiirelt korda saada, siis kas on viga ekraanis? Ise oskan vahetada, aga kas siis peaks olema ka korras? |
enda sama viga ja asi pole ekraanis, käisin ise sellega garantii remontis laiutasid seal ainult käsi...
kui ma telefoni sisse lükan siis on pilt selline https://www.upload.ee/image/4201592/Screenshot_2014-08-06-00-03-38.png
kui pin koodi ära panen läheb pilt normaaseks...garantiis laiutasid samamoodi käsi...on mõni targem kes oskab öelda mida tegema peaks :S
otseselt ei häiri kuna muidu on pilt normaalne.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno1800
HV kasutaja

|
11.08.2014 01:12:58
|
|
|
raimzu kirjutas: |
Rauno1800 kirjutas: |
Oskab keegi öelda, mis viga, et telefon ise töötab aga ekraan tuleb korra pilt ette umbes 20sekundiks ja siis lihtsalt vajub ära nagu pilt kotti. Uuesti avamisnuppu vajutada, ei tule midagi ette, must pilt, hästi vähe valgemaks läheb. Kuna telefon vaja kiirelt korda saada, siis kas on viga ekraanis? Ise oskan vahetada, aga kas siis peaks olema ka korras? |
enda sama viga ja asi pole ekraanis, käisin ise sellega garantii remontis laiutasid seal ainult käsi...
kui ma telefoni sisse lükan siis on pilt selline https://www.upload.ee/image/4201592/Screenshot_2014-08-06-00-03-38.png
kui pin koodi ära panen läheb pilt normaaseks...garantiis laiutasid samamoodi käsi...on mõni targem kes oskab öelda mida tegema peaks :S
otseselt ei häiri kuna muidu on pilt normaalne. |
Kui ma locki nuppu vajutan tuleb mul nii: http://imgur.com/RJHTSOM ; http://imgur.com/uPAoD5h
Kui ma juhuslikult pildi ette saan, siis mul ekraan on kõik korras, ühtegi siukest asja nagu teil on, ei ole, vaid puutetundlikus ei tööta. Ütleb, et tõmmake üles või alla, et avada lukustus vms, kuid see mul ei tööta.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimzu
HV kasutaja

|
11.08.2014 01:39:29
|
|
|
hmm, olgu sinul on ilmselt asi siis ikkagi ekraanis, mul on teistmoodi, üheljuhul on pilt helehall ja ükski nupp pilti ette ei too, võta aku ära siis hakkab tööle kuid siis jooksevad värvid jumala segaselt, kuni selle ajani kui pinkoodi panen siis on jälle kõik korras kuni järgmine "jamani"
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karl434
HV vaatleja
|
17.08.2014 21:27:06
|
|
|
Nii.. tekkis nüüd selline probleem, et käisin telefon taskus ujumas (mitte vabatahtlikult) ning pärast seda telefon töötas, kuid ekraan ei reageerinud minu näpupuudutustele. Võtsin telefoni lahti, st eemaldasin aku, sim- ja mälukaardi ning jätsin kuivama. Järgmine päev proovisin fööniga sooja õhku lasta telefoni sisse, et vett ära aurustada. Panin siis aku uuesti külge ning isegi toimis: töötas nagu oleks uus. Aga probleem on järgmine: nii esimese kui ka tagumise kaamera klaasi taga on veidi kondentsi. Võtsin uuesti fööni ning lasin puhuda kõrvaklapi ühenduskoha august sisse ning mingi ajapärast oligi kondents kadunud, kuid tuli kohe hetkepärast tagasi. Nüüd ongi probleem, et ei saa seda vett sealt kätte kuidagi. Guugeldasin ja leidsin mingi meetodi, et kuiva riisiga õhukindlasse anumasse ning peaks selle kondentsi sealt kätte saama - praegu katsetan, loodetavasti töötab.
Aga kas kellelgi teisel pole sellist probleemi olnud? Ja kui on või kui isegi ei ole, siis kas oskate midagi soovitada? Heameelega ei tahaks kuhugi remonti seda saata, mis küsivad 50 euri selle eest, et korraks telefon lahti võtta ja paberiga see aur ära kuivatada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raimzu
HV kasutaja

|
17.08.2014 21:42:01
|
|
|
hmm, kas oli mõni veekindel koht veidi lahti ?
sest ise eelmine nädal lennutasin naise pärast oma telefoni pirita rannas kaugele vette ja kui lõpuks telefoni üles leidsin siis ptuiptuiptui...töötas korraslikult ja pole ka vett sees.
kuid toetan seda riisi mõtet...fööniga mina ei jamaks.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karl434
HV vaatleja
|
18.08.2014 15:10:45
|
|
|
Kui siis võibolla USB-ühenduse kate veidi lahti, sest kattealune must kummiriba osalt katki ning ei hoia ilusti kinni katet, aga ma ei usu ka seda eriti. Alati lükkan kaane nii kinni kui vähegi saab, sest kunagi ei või teada, kui vihma sadama võib hakata.
EDIT: Paningi kausi riisi täis ja sinna hulka oma telefoni ööpäevaks ja kondents kadunud. Niiet soovitan seda moodust, kui kellelgi midagi sarnast juhtuma peaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno1800
HV kasutaja

|
20.08.2014 12:39:36
|
|
|
Järgmine probleem. Telefon on käinud garantiis, kus vahetati ära emaplaat. Siis oli ekraani juhe veidi katki + puutekas. Ostsin uue ekraani koos puutekaga, panin peale, kõik ühendatud ja ikka pilti ei tule ette. Kui vajutada lock nuppu, tuleb väike valgus ainult, kuid blackscreen koguaeg.
Ma ei saa aru, mis viga võib olla, kui emaplaat ja ekraan korras ning ikka pilti ei tule ette. Software ka updatetud. Täitsa alguses, kui peale sai ekraan pandud, töötas ekraan ilma vigadeta 1h järjest. Oskab keegi midagi soovitada?
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|