praegune kellaaeg 19.06.2025 01:04:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pihv
HV veteran

|
23.08.2014 19:09:30
Philips 42PFL7603H/10 ei käivitu. |
|
|
Tere,
Peale välku (ise olin kodust ära) ei lähe enam Philips 42PFL7603H/10 Televiisor tööle. Vilgub punane tuli 6 korda kindla intervalliga.
Olen igasuguseid hard resette jne proovinud, abi ei ole. Internetist lugedes võib viga olla kahjustada saanud Power Boardis.
On kellelgi kogemust ja infot jagada Philipsi telekate ja nende veakoodidega?
Samas võib keegi mees ka selle töö ette võtta, viga üles otsida ja korda teha, maksan sulas ja tsekki pole vaja, peaasi, et HV's puhas reputatsioon oleks.
Ivo
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.08.2014 19:44:21
|
|
|
Jah - käitumise järgi v6ib eeldada, et toiteplokk läks. Kui teleri lahti v6tad, siis peaks ka k6rbenud vidinad näha olema.
Üks variant - suhtle ühisfimaga Simson ServiceNet.
Simsoni poisid on mitu aastakümmet Philipsiga tegelnud ja uuri mida nemad räägivad.
PS: Minu Philipsi telerile suutsid uue toiteploki tekitada 60 euriga ja muud raha juurde ei tahetud.
OÜ Simson ServiceNet EE
http://www.servicenet.ee/ee/arvutihooldus-remont/kontaktid
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|