Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2014 18:37:20 vasta tsitaadiga

Nelja mängupäevaga level 66 ja merciless act2-s oma crapgeariga. Chaos resistance -56%, act3 vist niipea asja pole, aga vaatab seda gearcheck asja. Huvitaval kombel pidudes praktiliselt surematu, ilmselt tänu kaaslaste defense/recovery auradele, potte praktiliselt ei kasuta. Ise provaidin partyle haste või hatred damage boonust, tundus mõistlik, kuna on protsendipõhine - mida kõvem mees, seda kõvema boonuse saab.
Ainult armor õnnestus vist odavalt küllaltki kena 5-link 6-slot saada - 5ch 50alt, hakkasin pärast foorumis hindadega kurssi viima ja vaatasin, et selle raha eest saab ikka ainult täiskräppi.
Gemid praegu suhteliselt organiseerimata, leveldan neid Ledges, seal läheb see ikka häbematult kiiresti. Vahepeal ka paar kõvemat gemi sealt saanud, aga pole jõudnud grindi vahepeal rakendada veel.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d-day
HV kasutaja

sõnum 02.08.2014 23:37:44 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
siven kirjutas:
486 kirjutas:
mitu exi vaja et op olla?

owerpower?

ma arvan et 1000 kuskil.juba mirroreid vaja jne

kas viimast bossu saab siis solo teha?

vastava geari ja buildiga saab peaaegu igat bossu one shottida
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 03.08.2014 12:54:23 vasta tsitaadiga

kes veel pelab lisage steami siv3neesti.
ise jooksen ainult mappe aga seltsis segasem
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
d-day
HV kasutaja

sõnum 06.08.2014 12:15:38 vasta tsitaadiga

kui keegi on mängimise lõpetanud ja vana konto peal vedeleb soul taker või mõni muu huvitav item, siis võiks real money trade teha icon_smile.gif
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 12.08.2014 05:40:10 vasta tsitaadiga

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/985043 onfire.gif hevi.gif

Läheb jälle mängimiseks, kurat nad ikka suudavad üllatada ja ma juba arvasin et mäng on surnud minu jaoks
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 12.08.2014 11:28:56 vasta tsitaadiga

4 chapter lõpuks valmis?
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 12.08.2014 12:07:49 vasta tsitaadiga

Ootan ise ka seda juba thumbs_up.gif
Kindlasti ronin uude liigasse.

Mul on standardis vist 4 kordust juba stashi, st. üks + 3 "remove onlyt" icon_biggrin.gif Neid ikka kogunenud, kuna mind ei eruta standardi tagumine enamjaolt.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2014 14:35:48 vasta tsitaadiga

10 tundi veel oodata, patch notes:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/998489/page/1 hevi.gif

Väga icon_razz1.gif , kes kuhu läheb, ise mõtlen Rampage peale, mõnna, D3 ongi surnud hetkel, on jälle mida mängida
tagasi üles
d-day
HV kasutaja

sõnum 20.08.2014 14:51:19 vasta tsitaadiga

rampage kindlalt,
hardcore on liiga hardcore...
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 20.08.2014 18:54:38 vasta tsitaadiga

thargun, D3 jääbki surnuks kahjuks. Tahaks D4 :S aga Blizzard vana pedekas ju teeb jätke iga 10 aasta tagant... oeh kuda vahest tahaks, et call of duty sarnaselt mõndasi mänge arendataks..
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 20.08.2014 19:05:09 vasta tsitaadiga

thargun, Rampage tulen mina kindlalt. Ingame trehvab kindlasti icon_biggrin.gif
Qufi
HV kasutaja

sõnum 20.08.2014 21:30:43 vasta tsitaadiga

Ise alustan kerge kambaga Hardcores, kardetavasti tuleb sama lebo see küll nagu nemesis oli, nii et väga hardcore ei tohiks olla.
nardae
HV kasutaja

sõnum 21.08.2014 20:59:35 vasta tsitaadiga

eh, ei pidanudki desynci kaua ootama, seekord siis lvl 15 hehe
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2014 13:53:27 vasta tsitaadiga

Over the weekend we hit a new record of 154,300 users playing Path of Exile simultaneously!
Paistab et uus expansion on pop, ei tea palju ka D3-es nädalavahetus mängijaid oli icon_lol.gif
Mõned masterite questid on suht võimatud, a üldiselt olen väga rahul, täitsa meeldib kohe (välja arvatud A3e osad alad)
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 25.08.2014 19:24:10 vasta tsitaadiga

Nädalavahetusel oli tõesti palju rahvast, public partyde list oli mitu lehekülge. Kolisin ka rampagesse ja proovin witchi, ei viitsi rangerit kohe respeccima hakata.
Masterid on tore lisa, aga hetkel neist suurt kasu pole - olen kõik level2 peale saanud ja pakuvad ainult mingit stuffi müügiks. Nende questid on vähemalt alguses
suht lihtsad, 5 min max. Strongboxid aga mulle meeldivad, keskmisest suurem kaklus ja sain just ühest 6 skill gemi - quest rewardide omi pole välja võtnud.
Rampage eripära on, et iga 15 (kiire) killi järel paisatakse üle ekraani mingi stunniv fire skill - kah tore lisa, aga kas just eraldi liigat väärt.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 25.08.2014 19:52:33 vasta tsitaadiga

Kui level 3 peale saad, võid 2 tükki oma koopasse vedada ja teha seal igatsugu värki ja särki nendega icon_biggrin.gif
Vorici questid käivad kõige enam närvidele, keep target alive, keep target on low life 10s, keep guard alive jne, mul kõik spellid aoe dmg, ma paugu panen siis kipuvad kõik seal ära koolema, paras class cannon kah, ei ole eriti aega seal ringi töllata, paar laksu sisse saan olen kutu
Masterid craftivad, Voric lisab soceteid, värve ja lingib neid ja vist kõrgemal levelil on võimalik ka uniqe osta neilt
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 25.08.2014 20:22:35 vasta tsitaadiga

ma ei mäleta eriti midagi enam asjast, rääkimata siis uuest expansionist.
kas uus kraam on endgame või ka alguses saadaval?

peab uuesti õppima hakkama. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 25.08.2014 20:39:21 vasta tsitaadiga

Kohe alguses saadaval, aga peab vaikselt leveldama, nagu ikka. Masterid on random encounterid mappidel, kui questi ära teed, tulevad linna nähtavale.
Ma tegingi nullchari uuele accile ja finantseerimata. Hetkel Act2 lõpus ja tundub, et Normal Act3 või hiljemalt Cruel Act1 võivad masterid juba kasulikuks osutuda,
tharguni info põhjal.
Strongboxid on metallist kirstud, millele klikkamisel 3 gruppi vaenlaseid spawnib ja nende tapmise järel pillub kirst erinevat heavara laiali.
Neid näeb randomilt algusest saadik, aga public party puhul on üldiselt vaenlaseid, muud nänni ja droppe rohkem - mida rohkem rahvast,
seda edevam. Üksi nokitsemine on praeguseks vist kõige aeglasem variant.
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 26.08.2014 22:46:57 vasta tsitaadiga

tegid vorici lihtamsaks, meeldiv uudis, oli praktiliselt võimatu summoneriga teha queste, kukkusin läbi 75%
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 26.08.2014 23:48:47 vasta tsitaadiga

keegi mape tahab joosta? (standard)
siis lisage mängus LichGonnaHaveUrMana
või kui abi millegagi vaja võib ka küsida;)
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 27.08.2014 05:26:10 vasta tsitaadiga

Ei kõva expansion on. On kohe aru saada, et lõviosa ressursist läks meistrite aretamise peale- beyond ja rampage liigasid peetakse suht kehvadeks ja IMO õigustult ka. Masterid arenenvad nobedalt level viieni- siis hakkab tõsine grind pihta. Nt loremasteri lvl seitse kuni lvl kaheksa nõuab 980k xp-d. Kusjuures sa saad craftitud modid eemaldada alles lvl kaheksa juures. Seega tõsine hoiatus, et mõtle läbi ennem kui oma kallile kraamile midagi peale paned.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 27.08.2014 08:22:29 vasta tsitaadiga

On jah hea expansion, paar asja mis ei meeldi kohe üldse mitte, kuradi A3 mobid ilmuvad nüüd kus iganes, sain oma class cannon ice spear wichi merciless A2-e, kõik on bueno, lähen kui nuga võist kõigest läbi ja siis kargavad maa seest need kuradi devourid välja, rare kah pundis ja desync kah kohe järgi ja nii 3-4 korda, iga kord paari sekkiga surnud, neil seal kontoris oli vist mingi võistlus: kes suudab kõige tüütumaid mobe välja mõelda ja no mudugi reflect, ice speariga tihti ei näe kah mida sa tabad, äkki on elud läinud ja kutu, a muidu väga rahul mänguga, uniqe jagatakse kah parasjagu, exalti ei ole küll veel leidnud.
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 27.08.2014 16:56:40 vasta tsitaadiga

Gangrel kirjutas:
Ei kõva expansion on. On kohe aru saada, et lõviosa ressursist läks meistrite aretamise peale- beyond ja rampage liigasid peetakse suht kehvadeks ja IMO õigustult ka. Masterid arenenvad nobedalt level viieni- siis hakkab tõsine grind pihta. Nt loremasteri lvl seitse kuni lvl kaheksa nõuab 980k xp-d. Kusjuures sa saad craftitud modid eemaldada alles lvl kaheksa juures. Seega tõsine hoiatus, et mõtle läbi ennem kui oma kallile kraamile midagi peale paned.

mul juhtus imelik asi , me kaotasin oma modi kinnaste pealt , ei teagi kuidas ära kadus
nii muuseas kas kellegi l on linki uutest unikaalsetest , pidi olema 15 eset , siiani näinud ainult 3me ja wikist ei leidnud miskit?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 27.08.2014 17:18:17 vasta tsitaadiga

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/475284
siin peaks kõik olemas olema
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 27.08.2014 22:03:52 vasta tsitaadiga

Ah Thargun, vanad head devouverid valmistavad probleemi? Sa ice speari peal mis pm freeze crit spell. Võib-olla temp chains kui veel ei ole. Devouveritel on väike aken nende ilmumise animatsioonis kus veel dämmi ei tee- temp chains peale, quicksilver sisse et karjast välja saada ja siis ice spear freeze?

nolifer kirjutas:
Gangrel kirjutas:

mul juhtus imelik asi , me kaotasin oma modi kinnaste pealt , ei teagi kuidas ära kadus
nii muuseas kas kellegi l on linki uutest unikaalsetest , pidi olema 15 eset , siiani näinud ainult 3me ja wikist ei leidnud miskit?

Ega sa HC ei olnud? Vahepeal tuli DDoS rünnak PoE serveritele mistõttu tehti väike rollback kuna populatsiooni kooles ära. Võib-olla juhtusid oma craftinguga just tollele momendile?

Igatahes meistrite koha pealt iseloomustab Vorici-t imo järgnev klipp:

Link

Nii tyyp annab mu summonerile ülesande- hirmuta ihukaitset tappes pea sihtmärgi. No okei siis- gimpisin oma zombsterid ära ja panustasin, et tegelased seovad valvurid kinni kuid ei tapa neid ära ja ma self-castiga võtan sihtmärgi maha. No mida- ihukaitsele on cwdt+EK peale pandud. Zombsterid nägid neid, valvurid nägid neid, EK läks lahti ja hetk hiljem jäi nii sihtmärgist kui ta ihukaitsest järgi märjad plekid kuna mu minionid plahvatavad on low life. Mission failed, Vorici ilgub ja ma tahan oma monitori aknast välja visata.

Teinekord sain ülesandeks, et pean dokumendid varastama sihtmärgilt mis olid tal eraldi kirstus. Leian kirstu üles ja näpin seda kuid ei saa lahti. Sihtmärgiks oli põdramees oma EK totemite ja too notib korralikult vulnaga mapil. No siis lõpuks imesin vaal cyclonega põdramehe kirstu juurest ära ja sõps läks kirstu põhjalikumalt uurima. Tuli välja, et seal hakkas eraldi animatsioon mängima ning sa pidid 10 sekundit paigal püsima. Too quest oli aga bugine ning nii kui sõber hakkas oma animatsiooniga pihta oli mul täielik kliendi crash. Tagasi jõudes oli PoE täiesti ära unustanud, et ma olin üldse seal mapis olnud ja Vorici ei andnud mulle enam ei questi ega xp-d missi täitmise eest. Lisaks oli põdramees meid jälitanud ning siis kui ma chatis teksti tippisin lendasid kaks EK totemit mu kõrval püsti ning tegi mulle korraliku võileva. icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.