Ma ise lasen siiani Molten-WoW'i ja just täpselt WoTLK'i. Sai siin proovitud Cataclysmi nii pool aastat ja hiljuti sai vaadatud ka Mists of Pandariat ning leian, et WoTLK antud hetkel parim. Samuti tegu väga hea privaatserveriga mis eksisteerib juba oma 5 aastat vähemalt ning igal pool top 1 või top 2 nimekirjas. kellelgi huvi on, siis olen Lordaeronis mis on blizzlike x1 ja loomulikult Horde poolel.
Üritan siin koguda omal geari nii Pit of Saronit kui Forge of Soulsi farmides. Tahan saada Fury Warrioriga mängimise selgeks, sest varem olen olnud koguaeg kas Assassination Rogue või Feral Druid.
Aga jah ma leian, et WoTLK on kuidagi kõige ägedam expansion olnud. Sellele eelnev The Burning Crusade oli ka omamoodi kobe.
mis on geari point private serveris ? Täiesti arusaamatu
Mis on geari mõte originaal serveris?
Pole vahet kumbas nolad eriti, mõte on gearil sama. Antud hetkel ma üritan koguda piisavalt kõrge gear score, et liituda ühe eliit gildiga kus joostakse ICC oma mitu korda nädalas. Samuti on end geariga huvitav PvP teha, ning mainiksin ka ära, et vahepeal on Molten-WoW's isegi turniirid kus reaalselt võivad mängijad raha võita. Mul muidugi suurt vajadust pole nendel turniiridel osaleda, aga jah põhjuseid on palju miks just võimas gear koguda omale.
Treiler on hea - neid nad oskavad valmistada . Loodetavasti on nad vahepealsetest vigadest õppinud ja draenori expansion tuleb eelkäijate vääriline (mõtlen burning crusade'i ja lich kingi pärandit) - sest need on jätnud hea mulje. Minu silmis siis.
Väääga vinge livestream oli! See episood oli ka äge mis alguses näidati, tahaks teisi ka näha juba!
Mõtlesin siin vahepeal, et kui Warlords of Draenor välja tuleb, siis tõmban naljapärast omal World of Warcraft Starteri alla. Puhtalt sellepärast, et neid uusi karakterite modeleid tšekkida (eeldatavalt, et need kirjutatakse ka neil üle kellel pole Warlords of Draenori ostetud). Kui meeldima hakkab liialt, siis ehk tõmban isegi originaal World of Warcraftile üle, aga miskipärast kahtlen selles...
Livestreamis mainiti Blizzconi, aga minuteada nad mainisid aastaid tagasi, et rohkem Blizzcone ei tule? Kui see peaks tulema, siis on küll BEAST. Ma loodan, et seal korraldatakse jälle see nö. costume contest mida saab livestreamist vaadata.
eShelobik
Oh daymn'.. sel juhul ma olen küll viimasel ajal kuskil kivi all olnud. Üldiselt mul jääb selline info kõrva, aga väga vinge kui toimub! Keegi teab kas neil plaanis mingit ülekannet ka teha ja kust seda vaadata saaks? Samuti huvitaks, et mis kuupäeval ja kellaajal seda võimalik vaadata? Loodan, et see vabal päeval või peale tööd mingi 18:30 kanti nagu eilne ülekanne oli.
Sain endale beta võtme mingi paar nädalat tagasi. Niipalju kui ma seda mänginud olen, siis on mulje hea. Liblikatest ja pandadest on asi kaugel. Maailm on omamoodi ilus ja väga mitmekesine
keski Moltenis madistab ringi?
mõtlesin, et võiks natukene madistada, aga ei raatsi selleks terve kuu subbi osta kui niikuinii max nädala pärast rage quit
mõtlesin, et võiks natukene madistada, aga ei raatsi selleks terve kuu subbi osta kui niikuinii max nädala pärast rage quit
jätkuvalt tiksun Moltenis, 4. aasta jookseb juba PS _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
// Fudge it, tirisin naljapärast omal World of Warcraft Starteri alla ning lendas pop-up ette mis väitis, et upgrade on -50%. Vaatasin palju ta plekib ja see oli mingi 7 euri, niiet ostsin ära. Lasen nüüd kuu aega seda parem.
keegi algajaid oskab natukene aidata? Sõbraga hakkasime just nullist mängima, eesmärk oleks naxxaramas ära beatida, mis oleks kõige efektiivsem viis jõuda max levelini, ning mis lehelt on legit õpetusi vaadata, googles tuleb küll miljon vastust, kuid oletan, et pooled on kas mitte toimivad lahendused, või lihtsalt tänu patchidele out dated.
keegi algajaid oskab natukene aidata? Sõbraga hakkasime just nullist mängima, eesmärk oleks naxxaramas ära beatida, mis oleks kõige efektiivsem viis jõuda max levelini, ning mis lehelt on legit õpetusi vaadata, googles tuleb küll miljon vastust, kuid oletan, et pooled on kas mitte toimivad lahendused, või lihtsalt tänu patchidele out dated.
Üritage leida mingi random Guild, mis oleks lvl 25 (palju leveldamisele kasulikke lisasid - Guild Perks). Ning seejärel questimine questimine questimine. Vahepeale võite koos end koobaste järjekorda ka panna, needki annavad head expi.
Üldiselt tasub lihtsalt googeldada oma klassi leveldamise õpetust, Mists of Pandaria seisuga. Seletatakse enamjaolt lahti miks mingi talent on parem. Samuti krabad kõrvale mingi korjamise oskuse (kaevandamine, herbalism), nii kukub ka piisavalt raha kotti materjalite müügist. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Leveldamise kohapealt on hea kui kuskil on juba max lvl char
Siis saab heirloome osta ja neid saata teise maailma vajadusel
Kiirem leveldamine tänu paremale gearile
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.