Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 738, 739, 740 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 14.03.2014 19:55:34 vasta tsitaadiga

Privas ainuke fun saab olla ainul see cheat console või mis iganes asi. Teed enda chari 1000 korda suuremaks ja marsid üle Stormwindi. Blizzlike privad on kõik pointless, aga seda on siin juba miljoneid kordi arutatud. Kui tahad et mobid puu otsas istuvad, dungeonis kõik mobid ühe koha peal seisavad ja bossid sulle ainult meleed teevad, siis palun, mine privasse. Isegi see melee ja ühe koha peal seismine ei tööta mobide puhul korralikult icon_lol.gif
Ja umbes paar protsenti questidest töötab nii nagu vaja. Ja need paar % on sellised, et kuule mine räägi tolle ahviga seal ja ongi quest tehtud. Class abilitid ja spellid ei tööta üheski privas korralikult, mõned spellid üldse ei tööta.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2014 12:41:13 vasta tsitaadiga

Kuskil serveris eestlaste Horde guildi on või on kõik alliance?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 15.03.2014 13:43:15 vasta tsitaadiga

Araablane kirjutas:

Al'Akiris on horde guilde mitmeid. Kalevlased pve ja Rabarebased pvp
tagasi üles
Araablane
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2014 15:29:44 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Araablane kirjutas:

Hmm, okei kuid millises serveris on kõige aktiivsem Eesti guild?
Täna õhtul astun uuesti WoW-i maailma ning sooviks hea serveri peale minna.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2014 16:34:37 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Privas ainuke fun saab olla ainul see cheat console või mis iganes asi. Teed enda chari 1000 korda suuremaks ja marsid üle Stormwindi. Blizzlike privad on kõik pointless, aga seda on siin juba miljoneid kordi arutatud. Kui tahad et mobid puu otsas istuvad, dungeonis kõik mobid ühe koha peal seisavad ja bossid sulle ainult meleed teevad, siis palun, mine privasse. Isegi see melee ja ühe koha peal seismine ei tööta mobide puhul korralikult icon_lol.gif
Ja umbes paar protsenti questidest töötab nii nagu vaja. Ja need paar % on sellised, et kuule mine räägi tolle ahviga seal ja ongi quest tehtud. Class abilitid ja spellid ei tööta üheski privas korralikult, mõned spellid üldse ei tööta.

pimedamat rapsimist ei anna leida no icon_biggrin.gif mida rohkem sinu juttu lugeda, seda debiilsemaks see läheb no, ausalt icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif sa mine proovi mõnd korralikku privaserverit, enne kui kätega vehkima hakkad, eh? icon_razz.gif

tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2014 17:10:56 vasta tsitaadiga

Ma juba mõnda aega wow-one 1x servus jalutan ringi. Pole hullu midagi, väikesed viperused vahel, aga vähemalt saab korraliku rahvahulgaga esialgset ja minu arvates rikkumata wow-i mängida. Rahvast jahmerdab ka ikka igal pool ringi. Ei mäletagi, et originaalis oleks leveldamise areates selline tiheasustus olnud.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
postikoll
HV kasutaja

sõnum 16.03.2014 12:16:01 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:

Tuleb leida hea priva, kus bossid on scriptitud ja buge oleks minimaalselt, sest nendest kõikidest lahti saamine on ikka päris raske väikese tiimiga.
Hetkel mängin Feenix TBC serveris (Wow-one.com.). Pole näinud rohkem kui ühte questi mis ei töötanud ning see oli ''triage'' quest (Jooksed ringi ja bändid surevaid inimesi first aidi jaoks, mille saab automaatselt tehtud selle tegevuse asemel.). Kõik bossifightid kuni BT-ni on scriptitud ning avatud. XP on 14x ja on võimalus seda muuta soovi järgi. Osta on võimalik ainult Kara-Gruuli geari soovi korral (PvP geari pole võimalik osta.), aga see on küllaltki kulukas tegevus, sest see läheb sulle maksma 35-55 euri 1 relva jaoks, seega enda ülesse gearimine rahaga läheb maksma korralikult. Inimesi ka kusagil 3000-4000 servus.
Ainuke probleem mis sellel servul on, et iga päev see võib crashida kusagil 3-5 korda ja läheb offlini 4 mindiks max. Aga eks see ole suhteliselt stabiilne muidu.
Soovitaks pilgu peale heita kui janu TBC järele on!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 17.03.2014 22:29:07 vasta tsitaadiga

Väga ilus BS on see kõik. Olen eelnevalt kirjutanud et olen privaatserveritega ise kursis kuna mis teha, olen selline nostalgiline inimene. Proovin neid tavaliselt aastas korra ja kõik siin teemas mainitud privad on mul teada. Töötamisel ja töötamisel on suur vahe. Viimati proovisin peale tõsisemat vaidlust siin teemas, mõni nädal tagasi.
Ma pole ise paljudes bossideni jõudnudki kuna klasside mehaanika ei tööta lihtsalt (Ei suuda üle paarikümne leveli mängida). Sorry aga see ei ole nauditav kui ma mobi pullin ja ta lihtsalt kuhugi ära kaob. Või see, et mu totemid lihtsalt ei tööta. See ei ole ka huvitav kui ma mobile selja taha joostes tema castingu peatan. Caster mob ajab mind mööda maailma taga, kui ma tal piisavalt lähedal seisan, ta ei mõtlegi nagu kunagi castida, või castib ainult siis kui ma kuskil kaugel seisan temast. Pathfinding ei tööta üheski privas korralikult. Igas neist serveritest jooksevad mobid kas maa alla või puu otsa või korrigeerivad pidevalt enda asukohta keset millegi castimist. Sorry, aga kui see on teie arust blizzlike siis mängige rahulikult edasi ja kiitke privasid edasi. icon_lol.gif
Ma pean omale suurema SSD ostma, siis saan videosid teha sellest jamast. icon_lol.gif
Ainus enamvähem server, mida ma kunagi proovisin, oli 1 vanilla server. Ei mäleta küll nime, aga Paragon.fi kodulehel reklaamis asja, sellepärast ka proovitud sai icon_smile.gif Intanced täitsa töötasid, vähemalt väiksel levelil. Raide seal ei proovinud.
Ma saan ju aru, et väikse meeskonnaga (vabatahtliku meeskonnaga) ei saagi midagi originaalilähedast loota. Aga need priva mängijad võiksid ka ükskord aru saada mis saasta nad mängivad. Aga samas igal prival on kodukootud "recruit a friend", millega kaasnevad teatud boonused. Ehk selles ongi viga, et priva meeskond üritab mõelda uusi nippe kuidas mängijaid juurde saada (olen näinud igasuguseid youtube videosid ja loomulikult bannerid), selle asemel et oma server sujuvalt ja korrektselt jooksma saada.

caramis kirjutas:

pimedamat rapsimist ei anna leida no icon_biggrin.gif mida rohkem sinu juttu lugeda, seda debiilsemaks see läheb no, ausalt icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif sa mine proovi mõnd korralikku privaserverit, enne kui kätega vehkima hakkad, eh? icon_razz.gif

Aga palun, ütle mulle siis 1 korralik priva server. Kui on midagi uut, siis proovin ära näiteks nädalavahetusel ja annan sulle teada, mis seal pees on icon_lol.gif Ma räägin sulle, et ma olen neid kõiki juba proovinud. Aga saada mulle inf privasse ja kes teab, äkki veenad mind ümber?
Võin teha isegi lühiülevaate hiljem ja kirjeldada detailselt, mis teistmoodi on. Olen sinuga nõus isegi kõik raidid ja PVP läbi tegema, et asjast täielik ülevaade saada. icon_cool.gif
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 18.03.2014 22:19:17 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Ma pole ise paljudes bossideni jõudnudki kuna klasside mehaanika ei tööta lihtsalt (Ei suuda üle paarikümne leveli mängida). Sorry aga see ei ole nauditav kui ma mobi pullin ja ta lihtsalt kuhugi ära kaob. Või see, et mu totemid lihtsalt ei tööta. See ei ole ka huvitav kui ma mobile selja taha joostes tema castingu peatan. Caster mob ajab mind mööda maailma taga, kui ma tal piisavalt lähedal seisan, ta ei mõtlegi nagu kunagi castida, või castib ainult siis kui ma kuskil kaugel seisan temast. Pathfinding ei tööta üheski privas korralikult. Igas neist serveritest jooksevad mobid kas maa alla või puu otsa või korrigeerivad pidevalt enda asukohta keset millegi castimist.

i call BS. ma ei ole enam kuid WoW-i mänginud ja ei kaitse ühtegi privaserverit, aga Moltenis pole sa küll mänginud, seda kohe päris kindlasti arvestades mis jama sa kirjutad icon_biggrin.gif halenaljakas lugeda lihtsalt, sorri icon_biggrin.gif ma ei saa no icon_biggrin.gif
vaata, ma mängisin seal alates lvl 1-st warrioriga kuni 80ni, sealt edasi hakkasin raidima ja ausalt ei ole küll terve ICC ja Ruby Sanctumi reidimise ajal ühtegi sinu poolt mainitud viga täheldanud, va. Molteni algusaegadel, mis oli.. ütleme, et raske.

miks ma ise enam ei mängi - 4 aastat WotLK contenti üha uuesti ja uuesti läbi teha muutub päris nüriks ja arvestades keskmist oskustaset sealsete mängjate seas, siis head PvP partnerit mina omale ei leidnud, kes lisaks skilli kriteeriumile ka mõnele muule veel vastaks.

kui sa nii väga tahad tõestada, et sa oled Jumala poolt Maale saadetud käskjalg sõnumiga, et KÕIK, ma rõhutan sinu sõna KÕIK privaserverid on s*tad, siis palun - anna teada ja võime midagi koos Molten-WoW'is teha ja katsetada. aga ma mainin, et sa võiks siis tõestada midagi sellist, mis mängu mängja jaoks mängimatuks mingil viisil teeb või mängu fiilingut lõhub.

tagasi üles
Sathanas
HV kasutaja

sõnum 21.03.2014 21:38:19 vasta tsitaadiga

Araablane kirjutas:
Priido kirjutas:
Araablane kirjutas:

Hmm, okei kuid millises serveris on kõige aktiivsem Eesti guild?
Täna õhtul astun uuesti WoW-i maailma ning sooviks hea serveri peale minna.
põhimõttleiselt ainukesed kaks serverit kus arvestatav suurem hulk eestlasi koos siis jätkuvalt Al'akir horde poolel ja Outland alliance poolel, guildi nimi Hüljatud
Kalevlased
RabaRebased
Hüljatud
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 11.04.2014 14:02:58 vasta tsitaadiga

luftita erosid blizzi poole ja saad buustida suvalise chari 90 peale.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
n3mesis
HV kasutaja
n3mesis

sõnum 11.04.2014 14:09:04 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:

35eur + 50 eur on törts palju blank 90 eest.
aga ega kui muud varianti pole, peabki võibolla nii minema.
aga siis tuleb kulda ka kuskilt luftitdada, et vähemalt sinine mant selga saada.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 11.04.2014 14:22:02 vasta tsitaadiga

n3mesis kirjutas:
Zanzhu kirjutas:

35eur + 50 eur on törts palju blank 90 eest.
aga ega kui muud varianti pole, peabki võibolla nii minema.
aga siis tuleb kulda ka kuskilt luftitdada, et vähemalt sinine mant selga saada.

Värvidel pole enam mingit tähtsust. Ainult ilvl loeb st roheline kirves võib parem olla kui lilla kirves.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 21.04.2014 22:16:23 vasta tsitaadiga

g2a.com müüb global wodi cd-key'd 22€ eest. Blizz oma kodulehel 45€.... et siis risk it for the biscuit? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 21.04.2014 22:26:10 vasta tsitaadiga

oled selle ostuga 9 aastat hiljaks jåânud
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 22.04.2014 13:07:08 vasta tsitaadiga

9 aasta eest sai WoD-i osta?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Reimsuh
HV kasutaja
Reimsuh

sõnum 05.05.2014 18:40:10 vasta tsitaadiga

MoP oli alguses huvitav aga nii suured hitid ja stamina on imo nõme. Wotlkis oli asi paigas imo, kahju et neile suured numbrid meeldima hakkasid.. Wod.is pidi asi jälle paremuse poole muutuma, loodan et nii ka läheb.
Ja need kes siin privadest räägivad, ma pelasin 6 a mmorpg4all-is, content töötas ja rahvast oli, proovisin siis retaili ja enam ma privat ei pela juba 3a. Vahet ei anna võrreldagi. icon_smile.gif
retail>priva
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
kewlzix
HV vaatleja

sõnum 16.05.2014 19:10:38 vasta tsitaadiga

Kust hetkel hea hinnaga 30day gametime keysid saab? g2a pole EU omasid
/nm ei leidnud absul kuskilt niisiis tegin seb virtuaalkaardi ja ostsin otse battlenetist
tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 17.05.2014 09:34:01 vasta tsitaadiga

kewlzix kirjutas:
Kust hetkel hea hinnaga 30day gametime keysid saab? g2a pole EU omasid
/nm ei leidnud absul kuskilt niisiis tegin seb virtuaalkaardi ja ostsin otse battlenetist

30 päevaseid gamecarde pole olemas. Ainult 60p.
http://www.g2play.net/category/152/world-of-warcraft-60-days-pre-paid-time-card-eu/
http://www.gamecards.eu/games/good/134
jne..
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 30.05.2014 13:22:49 vasta tsitaadiga

Kumb siis ägedam on?
Alliance

või
Horde
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 30.05.2014 15:13:31 vasta tsitaadiga

Eriti ei meeldi, et mõlemad mingisuguste tankiroomikutega on, aga muidu meeldib alliance'i versioon rohkem.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 30.05.2014 15:14:39 vasta tsitaadiga

Viimane thumbs_up.gif
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 30.05.2014 15:20:32 vasta tsitaadiga

Suht lohakalt kokku visatud rämps.

Horde trike "Tusks of Mannoroth" näevad välja nagu oleks lepahalust tehtud, paintjob on nagu plastlelul, summutite stiil lihtsalt ei sobi #savage stiiliga. Isegi esikahvli vahel istuval minitraktori ratta kettide poldipäid pole viitsitud värvida ja tootja markeeringut pole viitsitud silgeks nühkida. Tagasilla raam on jäetud värvimata ja kiiskab jubedalt koomiksistiilis tagadetailide vahelt välja.

Alliance rattale on külge poogitud tanktracksi lollus, ratas on liiga madal. Kuhu on jäänud alliance sõjamasinate kotkapea? Sadul, kilp ja paak on muidu ilusad.
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 30.05.2014 20:26:34 vasta tsitaadiga

Mis neil oli liiga palju roomikuid üle ? Hordel okei ,alliancel üldse ei sobi selline tank
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.06.2014 23:32:20 vasta tsitaadiga

Kui tugev oli hunter erinevates wowi expansionites?

Mõtlen praegu wowile (ise ainult vanillas ja tbcs mänginud).
Kuidas huntari klass muutus woltki, cata ja pandadega?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 738, 739, 740 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.