praegune kellaaeg 20.06.2025 16:51:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aiiro
HV vaatleja
|
09.08.2014 11:00:45
Soovitage TV-Boxi |
|
|
Ma ei leia sellist kasti, mis jookseks Androidi peal ja võimaldaks alljärgnevat:
PVR
IPTV toetus
DVB-T/T2 toetus
Wifi
XBMC
Conax lugeja
Eesmärgid siis sellised, et oleks võimalik vaadata üle DVB-T/T2 ka tasulisi kanaleid (nagu ma aru saan, on vaja osta selleks Conaxi kaart näiteks Starmanist) kui ka kanaleid üle IPTV (viimast vist kasutab Elion, kui ma ei eksi), vajadusel salvestada lokaalselt, suhelda NAS-iga üle Wifi, samuti vaadata asju üle XBMC ja surfata netis. Iseenesest võiksin ma sellise süsteemi ka oma vanast PC-st ehitada, kui keegi ütleks, mis mul selleks vaja on
Aga lihtsam vist peaks olema leida selline kast või siis kui ühega ei saa, võib ka kaks olla. Minu küsimus suurele ringile on aga see, et kas ma tahan äkki liiga palju ja võibolla sellist kasti ei olegi olemas? Või siis olen ma ikkagi veel liiga tuhm kõige tajumiseks, kuna kõik minu teadmised kogu temaatikast on (seni) üksnes teoreetilised...
Ebay'st leidsin mingeid selliseid kaste, aga niipalju kui ma aru saan, siis ükski ei vasta kõigile nõuetele:
yks - kaks - kolm - neli - viis
Või kas keegi oskab soovitada mingit sellist infra lahendust, mis nendele nõuetele vastaks?
Tänud ette hüva nõu eest!
_________________ There is no spoon. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
14.08.2014 14:38:00
|
|
|
Kõige keerulisem osa soovi juures ongi just Elioni ITPV soovi saamine. Set-top-boxist kõige selle saamine on keerulisem kui igiliikuri leiutamine. Soovitud süsteem võrdubki vaid põhimõtteliselt isetehtud arvutiga ning Elioni asjade jaoks peab sul juures olema ka nende digibox.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
aiiro
HV vaatleja
|
17.08.2014 19:50:00
|
|
|
OK, tänud vastuse eest!
Ühesõnaga, Elioni teenuste kasutamiseks peab nende boxi sebima anyway... Kas mõtled nii, et Elioni digiboxist lasen signaali enne telekat läbi PVR-i?
Või mismoodi need vidinad omavahel ühendatud peavad olema?
_________________ There is no spoon. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.08.2014 20:17:22
|
|
|
kui salvestada soovid siis jah, enne telekat läbi PVRi.
Või siis sedasi, et HDMIst otse telkusse pilt ja RCA/scart kaudu pilt PVRi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
18.08.2014 10:27:11
|
|
|
DVB põhist signaali (C, T, S jne.) on kõige lihtsam salvestada kas PVR funktsionaalsust omava boxiga (üksikuid võibolla ikka saab osta kuid eriti Conax lugejaga on täielik defka eestis või kalli hinnaga), seejuures on tagatud maksimaalne kvaliteet, või siis arvutipõhiselt (sobib tüüpiline kaart või pulk, peaasi et arvutil oleks piisavalt võhma ja kiirust salvestamiseks). Arvutipõhise miinuseks on vajalikud teadmised kuidas kasutusprogramme konfida.
Elion IPTV on tänu krüpteeringule kõige võimatum (kui krüptist vaba oli siis sai ilusasti arvuti playeriga salvestada), täna saab salvestada vaid krüptimata signalli elioni digipoxi väljundist. HDMI saab teoreetiliselt salvestada kui sul on suure võhmaga arvuti ja häkitud HDMI salvestuskaart, kuid pigem loobu. Lihtsam on kasutada analoogväljundist komposiitsignaali salvestamist vanamoodsalt, paraku on sel juhul tuntav kvaliteedi kadu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
18.08.2014 14:12:32
|
|
|
elion iptv motorola @ Scart august pidi väidetavalt komponentsignaal välja jooksma, saab vähe parema pildi. Ise katsetanud pole, puudub vajalik kaabel.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|