praegune kellaaeg 22.06.2025 00:33:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sakinaga
HV Guru
|
14.08.2014 22:31:12
|
|
|
Spoiler 
enterprice kirjutas: |
Mitte oma privaatsusest üldiselt vaid ainult teatud seltskonna eest jälgede peitmist - mitte et kedagi huvitaks kas valitsus, nsa, google või muu suur vend nende tegemistest huvitub või mis nende dataga tegelikult tehakse. Pilveteenuseid usaldatakse tihti pimesi, kuna kõik ju usaldavad.
maatriks kirjutas: |
enterprice kirjutas: |
Kuna noored, ei taha, et õpetajad ja vanemad nende tegemistel silma peal hoiaks. Seetõttu on osa seltskonnast kolinud mujale.
Mark0 kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
]Uus põlvkond kasvab peale kellel pole midagi varjata. Kelle jaoks on normaalne, et lisaks akendele paistavad ka seinad läbi, uks on "heatahtlikule majaomanikule" ka valla. Kardinaid ei kasutata - mida mul ikka varjata! |
pigem hoolivad noored justnimelt tunduvalt rohkem oma privaatsusest, ei jagata Facebooki kõike, kasutatakse snapchati (või alternatiive) jne. |
Väga asjatundmatu üldistus. |
Eks sa uuri, miks Facebook muretseb, et nad noorema demograafiani ei jõua. |
|
Ehk siis hoolitakse oma privaatsusest? m.o.t.t. |
|
Sel juhul soovitan interneti kasutamise üldiselt lõpetada, muud võimalust võimalikult suureks privaatsuseks ei ole. NSA sniffib ju kõik USA-sse siseneva ja väljuva data läbi ja pagan teab, mida igasugused programmid internetti paiskavad. Ja kindlasti on Windowsis ka NSA tagauksed
Isiklikult kasutan ka Google teenuseid väga hea meelega. Näiteks tuletab Google Now meelde, kui on tarvis kuhugi minema hakata (sest Calendaris on asukohaga kohtumised kirjas), teatab ilmast minu ligidal, toob välja mind huvitavad uudised, minu lemmikmeeskonna mängutulemused jne. Ja see kõik on minu jaoks piisavalt kasulik, et ma olen valmis googlele enda andmeid jagama. Ning kuna ma ei arva googlest kõige halvemat, siis ei eelda ma, et kogu mu informatsiooni töödeldakse mingitel hämaratel eesmärkidel.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.08.2014 22:39:59
|
|
|
Igal inimesel on oma hind milliseks ta oma privaatsust hindab ja millise mugavuse eest kui palju ta on nõus loovutama. Tihti tehakse otsuseid ka teadmatusest või siis pisut enam tausta teades. Ise loobusin suurkorporatsioonide tootest ja läsin Sailfish op systeemi peale. Plaan ka google teenustest osaliselt loobuda.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
19.08.2014 16:25:39
|
|
|
Privaatsuserikkumisest s*taks palju häirivam on see, et piuksumist ja värinat ei saa igaveseks kinni panna
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
19.08.2014 16:27:38
|
|
|
Umm, mul on küll helid fb messengerist väljas ja ei tee mingit heli.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
19.08.2014 16:30:50
|
|
|
Mul karjub vahetamata, on siis programmist helid sees või mitte... Lasin jama maha, nüüd on palju kuivem tunne
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|