praegune kellaaeg 17.08.2025 21:22:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
13.08.2014 18:00:24
|
|
|
enterprice kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Kuidas see äpp siis sõnumeid saatma ja kõnesid tegema hakkab, kui sa need õigused ära keelad?  |
Üle andmeside loomulikult.
Milleks dubleerida. Ise tean kas valin telefoni või rakenduse. See on mingi libafunktsionaalsus õiguste põhjendamiseks lihtsalt.
Loll on see kes õigustust ei leia kui väga vaja on lammaste üle täiskontrolli omada. |
... FB suhtlusrakenduse kasutajale ilmselt meeldib, kui saab kogu suhtlust opereerida ühest rakendusest, mitte ei pea kasutama selleks mitut erinevat. Andmeside ei ole igal pool alati toimiv lahendus, seega mobiilside ja SMS on kah vajalik. Samuti meeldib kindlasti paljudele, et see rakendus oskab luua seoseid FB kasutajate ja telefoni kontaktide, sõnumite vms. sarnase info vahel. Paraku ilma neid õiguseid omamata, ei oleks kõik see võimalik ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
13.08.2014 21:21:08
|
|
|
Väga kindlameelsed seisukohad, usun samuti "kindlasti" et väga paljudele, ehk enamusele see kohe üldse ei meeldi
Sellist kompotti pole enamus inimestele vaja. Mugavus mis lisandub on suht 0 lähedane võrreldes kahjuga mida oleks võimalik korda saata ja ebameeldivustundega mis selline õiguste nõudmine tekitab.
Tel nr valimine eeldab enamasti 2-3 lisavajutust.
Seoseid sõnumite vahel? milleks see veel? Mina ei taha teha kõnesid või saata sõnumeid miski suva rakenduse kaudu, või et rakendus kasvõi teoreetiliselt minu eest asju teeb mille saan sama lihtsalt ise teha.
Lisaks on valimatu kasutaja nõusolekuta failide allalaadimine, gps ja muu jama. Usaldust see kohe kidlasti ei tekita kui näiteks koristaja tahab su konto jääki ja krediitkaardi admeid teada ja lisaks sulle väikese keyloggeri arvutisse paneb, et mine tea, ehk lisab mugavust juurde. Vabanduseks ütleb, et ehk läheb vaja. Nii tore kui saab iseseisvalt meilidest teada kui keegi sulle teate saadab, et õu prügi täis, või vaja ehk uusi puhastusvahendeid osta. Mugavam ju kui saab sinu eest ise otsustada kuis toimida vaja.
DigeBeni kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Kuidas see äpp siis sõnumeid saatma ja kõnesid tegema hakkab, kui sa need õigused ära keelad?  |
Üle andmeside loomulikult.
Milleks dubleerida. Ise tean kas valin telefoni või rakenduse. See on mingi libafunktsionaalsus õiguste põhjendamiseks lihtsalt.
Loll on see kes õigustust ei leia kui väga vaja on lammaste üle täiskontrolli omada. |
... FB suhtlusrakenduse kasutajale ilmselt meeldib, kui saab kogu suhtlust opereerida ühest rakendusest, mitte ei pea kasutama selleks mitut erinevat. Andmeside ei ole igal pool alati toimiv lahendus, seega mobiilside ja SMS on kah vajalik. Samuti meeldib kindlasti paljudele, et see rakendus oskab luua seoseid FB kasutajate ja telefoni kontaktide, sõnumite vms. sarnase info vahel. Paraku ilma neid õiguseid omamata, ei oleks kõik see võimalik ... |
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.08.2014 09:46:14
|
|
|
... mis asi ei meeldi täpselt ? See, et inimene ei pea pead vaevama, kust info võetakse vaid saab selle ühe nupuvajutusega ühest meelepärasest rakendusest korraga kätte ja hallata ? Jah, selle tarvis on vaja õiguseid, kuid seda on olnud vaja kogu aeg, aegade algusest peale, see rakendus pole selles vallas midagi muutnud. Olgu see siis Goolge, FB või MS vms. iganes teine suhtlusrakendus, vahe on vaid selles, mida kasutaja eelistab. Igasugused sihitud hirmud stiilis - äkki teeb mingi rakendus midagi, mis mulle ei meeldi - pole ratsionaalsed. Võtame näituseks custom-rom'i, mida sa ilmselt kasutad - palju sa tead, mida on seal muudetud ja mis-mida täpselt teeb ? Samuti usaldad sa Xposed appi, nagu see oleks by default turvaline ? Vabanda väga, kuid kõik see ei kõla absoluutselt loogiliselt, kui sa kardad rakendust, mida kasutavad faktiliselt väga-väga paljud inimesed ja mille tegevusel hoitakse seetõttu kullipilguga silma peal aga usaldad lahendusi, mis isegi hoiatavad sind selle eest, et kasutamine on ainult omal vastutusel ja tulemuste osas mingeid garantiisid ei anta ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.08.2014 10:18:03
|
|
|
Igasugused sihitud hirmud stiilis - äkki teeb mingi rakendus midagi, mis mulle ei meeldi - pole ratsionaalsed. |
Ilmselgelt on küll. Alles oli uudis, kuidas FB salaja kasutajate manipuleerimist katsetas. Mina ei usaldaks sellist ettevõtet kunagi. Ei usaldagi ja ei kasuta. Ei annaks neile elu sees vabatahtlikult enda kohta midagi privaatset. Võta seda ka vastusena oma küsimusele:
... et siis kes tõmbab ja täpselt millega ? |
Palun ära esita oma arvamust kujul, justkui oleks tegu faktidega. Kõlab pigem ajupesuna.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
14.08.2014 10:30:25
|
|
|
rex kirjutas: |
Igasugused sihitud hirmud stiilis - äkki teeb mingi rakendus midagi, mis mulle ei meeldi - pole ratsionaalsed. |
Ilmselgelt on küll. Alles oli uudis, kuidas FB salaja kasutajate manipuleerimist katsetas. Mina ei usaldaks sellist ettevõtet kunagi. Ei usaldagi ja ei kasuta. Ei annaks neile elu sees vabatahtlikult enda kohta midagi privaatset. Võta seda ka vastusena oma küsimusele:
Palun ära esita oma arvamust kujul, justkui oleks tegu faktidega. Kõlab pigem ajupesuna. |
Vaatasin siis kiirelt järgi et mida FB nende õigustega teeb ka, pooli lausa ei kasutagi ning kõike mida kasutab on ka kindla eesmärgiga, ei näe hetkel põhjust paanitsemiseks.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.08.2014 10:39:21
|
|
|
Palun ära esita oma arvamust kujul, justkui oleks tegu faktidega. Kõlab pigem ajupesuna. |
... kas lugemisoskus jätab soovida või näen mina küsimust, mitte arvamusavaldust ? Igasugused salaja kasutamised on samuti ebamäärane info, mis täpselt on FB puhul üldse salajane ? Inimesed ise riputavad oma info avalikuks kasutamiseks üles ja kui keegi seda vaatab ja üritab oma huvides kasutada, siis on tegemist kohe privaatsuse rikkumisega ? Kuidagi äärmiselt äraspidine loogika, meenutab naiselikku käitumist - riietutakse äärmiselt väljakutsuvalt ja siis halatakse, et neile pööratakse seetõttu ülemäära palju tähelepanu ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.08.2014 10:56:58
|
|
|
... kas lugemisoskus jätab soovida või näen mina küsimust, mitte arvamusavaldust ? |
Minu viimane lause ei käinud viimase tsitaadi kohta.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
14.08.2014 11:04:29
|
|
|
... mis asi ei meeldi täpselt ? See, et inimene ei pea pead vaevama, kust info võetakse vaid saab selle ühe nupuvajutusega ühest meelepärasest rakendusest korraga kätte ja hallata ? Jah, selle tarvis on vaja õiguseid, kuid seda on olnud vaja kogu aeg, aegade algusest peale, see rakendus pole selles vallas midagi muutnud. Olgu see siis Goolge, FB või MS vms. iganes teine suhtlusrakendus, vahe on vaid selles, mida kasutaja eelistab. Igasugused sihitud hirmud stiilis - äkki teeb mingi rakendus midagi, mis mulle ei meeldi - pole ratsionaalsed. Võtame näituseks custom-rom'i, mida sa ilmselt kasutad - palju sa tead, mida on seal muudetud ja mis-mida täpselt teeb ? Samuti usaldad sa Xposed appi, nagu see oleks by default turvaline ? Vabanda väga, kuid kõik see ei kõla absoluutselt loogiliselt, kui sa kardad rakendust, mida kasutavad faktiliselt väga-väga paljud inimesed ja mille tegevusel hoitakse seetõttu kullipilguga silma peal aga usaldad lahendusi, mis isegi hoiatavad sind selle eest, et kasutamine on ainult omal vastutusel ja tulemuste osas mingeid garantiisid ei anta ... |
Sellega sai vist kõik öeldud
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.08.2014 11:28:34
|
|
|
LKits, oma põhimõttelisusest ja privaatsusest loobusid sa vabatahtlikult siis, kui hakkasid nutitelefoni kasutama. Seega on eriti küüniline ühe konkreetse äpi kallal vinguda. Eriti, kui see on enamjaolt üldse põhjendamatu.
ufo56 kirjutas: |
... mis asi ei meeldi täpselt ? See, et inimene ei pea pead vaevama, kust info võetakse vaid saab selle ühe nupuvajutusega ühest meelepärasest rakendusest korraga kätte ja hallata ? Jah, selle tarvis on vaja õiguseid, kuid seda on olnud vaja kogu aeg, aegade algusest peale, see rakendus pole selles vallas midagi muutnud. Olgu see siis Goolge, FB või MS vms. iganes teine suhtlusrakendus, vahe on vaid selles, mida kasutaja eelistab. Igasugused sihitud hirmud stiilis - äkki teeb mingi rakendus midagi, mis mulle ei meeldi - pole ratsionaalsed. Võtame näituseks custom-rom'i, mida sa ilmselt kasutad - palju sa tead, mida on seal muudetud ja mis-mida täpselt teeb ? Samuti usaldad sa Xposed appi, nagu see oleks by default turvaline ? Vabanda väga, kuid kõik see ei kõla absoluutselt loogiliselt, kui sa kardad rakendust, mida kasutavad faktiliselt väga-väga paljud inimesed ja mille tegevusel hoitakse seetõttu kullipilguga silma peal aga usaldad lahendusi, mis isegi hoiatavad sind selle eest, et kasutamine on ainult omal vastutusel ja tulemuste osas mingeid garantiisid ei anta ... |
Sellega sai vist kõik öeldud  |
Ega siin rohkem miskit lisada tõesti pole
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
14.08.2014 11:40:48
|
|
|
Nii see päris ikka ei ole. Ma võin ise netti riputada, mida ma soovin, aga et programm hakkaks minu privaatsust rikkudes minu loata lindistama mind ümbritsevaid helisid või tegema ise kas taskus või lihtsalt käes hoides, pilte, siis see mulle ei sobi.
See, et nutitelefonide ajastu on privaatsuse surm, võib paika pidada, AGA ei tasu rumalalt kaasa minna igasuguste lubamistega.
See, kui sa ostad korteri ning aknal ei ole ees kardinaid, saab lahendada lihtsalt. Sa ostad kardinad ja ei nähtagi enam niisama lihtsalt aknast sisse. Küll, aga saab mõni valitsuse organ lihtsalt ukse maha peksta ja sisse marssida - seda ma ei väidagi, et see võimatu on.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.08.2014 12:36:45
|
|
|
Hirmud pole ratsionaalsed? Faktiviga.
Ei kasuta custom romi.
Xposed appi ei kasuta.
Väga paljud inimesed usaldavad Putinit ka Eestis (eriti vene meedia mõjusfääris olevad). Kusjuures pooldavad tulihingeliselt ja pimesi nagu sinagi facebooki .See pole mingi argument teda usaldamaks.
Näitab lihtsalt ajupestuse astet.
Sul võib arvutis olla trooja ka ja su paroolid ammu maha müüdud, see ei tähenda kohe et sa esimese paari kuuga kogu oma maisest varast ilma oled või, et su masinaga enam midagi kohe teha ei saa.
80% arvutites on kunagi olnud miskit pahavara, viiruseid või turvaauke. Sama loogikat kasutades peaksime me sellga harjunud ja rahul olema. Teistel on ja ka ja näe saavad kuidagiviisi hakkama.
Firma nagu FB kes teenib kasutajate info müügilt ja nendega manipuleerimiselt hiigelkasumeid, kel pole korralikku supporti kuhu oma muresid kurta, kes sulgeb lambist kontosid ja lehekülgi ilma ühtegi selgitust jagamata ...(nimekiri on palju pikem) väärib kindlasti pimesi usaldamist.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.08.2014 13:27:21
|
|
|
enterprice, mis osa sinu jutust nüüd täpselt fakte kaitses ja palju sellest oli lihtsalt oletused ja FUD ? Piirduks ikka asjakohaste näidetega, mitte meelevaldsete üldistustega. Palju on sul võtta reaalseid pretsedente konkreetselt antud teema kontekstis, et midagi on tehtud ja sellest on kellelegi olulist kahju sündinud ? Reeglina on sellekohased uudised või avaldused üsna üles puhutult neurootilised omaenese varju ees värisemised ja nende autoritele pole muud soovitada, kui pakkigu ennast fooliumisse ja matku võimalikult sügavale maa alla, siis ehk ei tunne nende identiteedi vastu enam keegi huvi. Loomulikult leidub maailmas palju pahavara ja kindlasti pole suurfirmad mingid inglid, kuid kõige selle meelevaldselt ühe mütsi alla toppimine on lihtsalt pime rumalus. Suurfirmade jaoks on väärtuslikud peamiselt suuremastaapsed statistilised andmed, mitte üksikisiku tasemel personaalne info. Juhul, kui mingi võimuorgan vajab sinu persooni kohta konkreetselt mingit infot, siis selleks on väga palju muid vahendeid ja kanaleid, mille üle sul kontroll puudub täielikult. Seega, kui sul on midagi reaalselt varjata, siis sa ilmselgelt sellega näoraamatus ei lehvita ega avaliku/avatud infona telefonis ei hoia aga kui hoiad, siis keda teist peaks selles täpselt süüdistama ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
14.08.2014 13:33:30
|
|
|
LKits kirjutas: |
Nii see päris ikka ei ole. Ma võin ise netti riputada, mida ma soovin, aga et programm hakkaks minu privaatsust rikkudes minu loata lindistama mind ümbritsevaid helisid või tegema ise kas taskus või lihtsalt käes hoides, pilte, siis see mulle ei sobi.
See, et nutitelefonide ajastu on privaatsuse surm, võib paika pidada, AGA ei tasu rumalalt kaasa minna igasuguste lubamistega.
See, kui sa ostad korteri ning aknal ei ole ees kardinaid, saab lahendada lihtsalt. Sa ostad kardinad ja ei nähtagi enam niisama lihtsalt aknast sisse. Küll, aga saab mõni valitsuse organ lihtsalt ukse maha peksta ja sisse marssida - seda ma ei väidagi, et see võimatu on. |
ei hakka keegi ilma sinu loata
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.08.2014 13:38:54
|
|
|
Mis puudutab etteheiteid siis suurt osa neist olen enda ja sõprade peal kogenud. Konto sulgemine, lehtede sulgemine, kirjadele mitte vastamine jne. Seega fooliumimütsi ja seemnesöömise jutud jätama Ansipile parem Acta kaitseks.
Varjamine varjamiseks, mulle ei meeldiks elada klaaseinega kardinateta majas keset suurlinna kus isegi tualetis kaamerad ja mikrid üleval. Maitseasi muidugi, mõnele meeldib kindlasti.
enterprice, mis osa sinu jutust nüüd täpselt fakte kaitses ja palju sellest oli lihtsalt oletused ja FUD ? Piirduks ikka asjakohaste näidetega, mitte meelevaldsete üldistustega. Palju on sul võtta reaalseid pretsedente konkreetselt antud teema kontekstis, et midagi on tehtud ja sellest on kellelegi olulist kahju sündinud ? Reeglina on sellekohased uudised või avaldused üsna üles puhutult neurootilised omaenese varju ees värisemised ja nende autoritele pole muud soovitada, kui pakkigu ennast fooliumisse ja matku võimalikult sügavale maa alla, siis ehk ei tunne nende identiteedi vastu enam keegi huvi. Loomulikult leidub maailmas palju pahavara ja kindlasti pole suurfirmad mingid inglid, kuid kõige selle meelevaldselt ühe mütsi alla toppimine on lihtsalt pime rumalus. Suurfirmade jaoks on väärtuslikud peamiselt suuremastaapsed statistilised andmed, mitte üksikisiku tasemel personaalne info. Juhul, kui mingi võimuorgan vajab sinu persooni kohta konkreetselt mingit infot, siis selleks on väga palju muid vahendeid ja kanaleid, mille üle sul kontroll puudub täielikult. Seega, kui sul on midagi reaalselt varjata, siis sa ilmselgelt sellega näoraamatus ei lehvita ega avaliku/avatud infona telefonis ei hoia aga kui hoiad, siis keda teist peaks selles täpselt süüdistama ? |
viimati muutis enterprice 14.08.2014 13:42:12, muudetud 1 kord |
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
14.08.2014 13:49:25
|
|
|
no ma räägingi, et kui loa annad siis hakkab, kui ei siis ei anna, jumala eest keegi ei sunni teil neid äppe ju kasutada. millest selline poleemika?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.08.2014 13:52:34
|
|
|
Mis puudutab etteheiteid siis suurt osa neist olen enda ja sõprade peal kogenud. Konto sulgemine, lehtede sulgemine, kirjadele mitte vastamine jne. Seega fooliumimütsi ja seemnesöömise jutud jätama Ansipile parem Acta kaitseks.
Varjamine varjamiseks, mulle ei meeldiks elada klaaseinega kardinateta majas keset suurlinna kus isegi tualetis kaamerad ja mikrid üleval. Maitseasi muidugi, mõnele meeldib kindlasti.
enterprice, mis osa sinu jutust nüüd täpselt fakte kaitses ja palju sellest oli lihtsalt oletused ja FUD ? Piirduks ikka asjakohaste näidetega, mitte meelevaldsete üldistustega. Palju on sul võtta reaalseid pretsedente konkreetselt antud teema kontekstis, et midagi on tehtud ja sellest on kellelegi olulist kahju sündinud ? Reeglina on sellekohased uudised või avaldused üsna üles puhutult neurootilised omaenese varju ees värisemised ja nende autoritele pole muud soovitada, kui pakkigu ennast fooliumisse ja matku võimalikult sügavale maa alla, siis ehk ei tunne nende identiteedi vastu enam keegi huvi. Loomulikult leidub maailmas palju pahavara ja kindlasti pole suurfirmad mingid inglid, kuid kõige selle meelevaldselt ühe mütsi alla toppimine on lihtsalt pime rumalus. Suurfirmade jaoks on väärtuslikud peamiselt suuremastaapsed statistilised andmed, mitte üksikisiku tasemel personaalne info. Juhul, kui mingi võimuorgan vajab sinu persooni kohta konkreetselt mingit infot, siis selleks on väga palju muid vahendeid ja kanaleid, mille üle sul kontroll puudub täielikult. Seega, kui sul on midagi reaalselt varjata, siis sa ilmselgelt sellega näoraamatus ei lehvita ega avaliku/avatud infona telefonis ei hoia aga kui hoiad, siis keda teist peaks selles täpselt süüdistama ? |
|
... sellistest hirmudest peegeldub pigem kohanemisprobleem muutunud elukeskkonnaga, millest täiel määral aru ei saada ega mõisteta. Täpselt samad hirmud valdasid inimesi siis, kui esimesed arvutid kodudesse ilmusid, järgmine suurem laine oli internet, nüüd käime täpselt samad hirmud läbi jälle telefonides. Ütle veel, et ajalugu ei korda ennast ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.08.2014 13:57:07
|
|
|
nexus4 kirjutas: |
...jumala eest keegi ei sunni teil neid äppe ju kasutada. millest selline poleemika? |
Sajad miljonid inimesed on sotsiaalvõrgustikest konkreetselt sõltuvuses. See on sama, mis öelda igapäevasele suitsetajale, et jäta päevapealt maha, keegi ei sunni sind suitsetama. Muide, sõltlase esimene relv on oma sõltuvuse eitamine.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.08.2014 13:59:09
|
|
|
Hirmud? Mulle tundub, et sa ise ka usud mida räägid.
Mul on konkreetsed juhtumid mitte hirmud.
Kui sul autol on rattad ja makk varastatud siis on see fakt mitte hirmud.
Täpselt sama tegi facebook, ilma ühegi hoiatuse või selgituseta.
Suporti kirjad jäid vastuseta või oli vastus stiilis, et turavlisuse tagamiseks ei saa me midagi öelda.
Sarnaseid ja hullemaid asju toimub pidevalt. Terve supporti leht on hala täis.
FB ei huvita kasutajate arvamus, privaatsus ega soovid karvavõrdki. Sinust sõidetakse vajadusel teerulliga üle, et silm ka ei pilgu ja süüdi oled ikka sina, sest ise jau andsid nõusoleku.
Selline põhjuseta lollideks tembeldamine nagu sa hetkel teed on viimasel ajal teatud ringkondades üsna tavaks saanud ja paljude peal töötab ka kess see ikka loll tahab olla teiste ees.
|
... sellistest hirmudest peegeldub pigem kohanemisprobleem muutunud elukeskkonnaga, millest täiel määral aru ei saada ega mõisteta. Täpselt samad hirmud valdasid inimesi siis, kui esimesed arvutid kodudesse ilmusid, järgmine suurem laine oli internet, nüüd käime täpselt samad hirmud läbi jälle telefonides. Ütle veel, et ajalugu ei korda ennast ... |
viimati muutis enterprice 14.08.2014 14:01:08, muudetud 1 kord |
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
14.08.2014 14:01:32
|
|
|
...jumala eest keegi ei sunni teil neid äppe ju kasutada. millest selline poleemika? |
Sajad miljonid inimesed on sotsiaalvõrgustikest konkreetselt sõltuvuses. See on sama, mis öelda igapäevasele suitsetajale, et jäta päevapealt maha, keegi ei sunni sind suitsetama. Muide, sõltlase esimene relv on oma sõltuvuse eitamine. |
i stand by my statement, täpselt sama
Suporti kirjad jäid vastuseta või oli vastus stiilis, et turavlisuse tagamiseks ei saa me midagi öelda.
FB ei huvita kasutajate arvamus, privaatsus ega soovid karvavõrdki. Sinust sõidetakse vajadusel teerulliga üle, et silm ka ei pilgu ja süüdi oled ikka sina, sest ise jau andsid nõusoleku.
|
... sellistest hirmudest peegeldub pigem kohanemisprobleem muutunud elukeskkonnaga, millest täiel määral aru ei saada ega mõisteta. Täpselt samad hirmud valdasid inimesi siis, kui esimesed arvutid kodudesse ilmusid, järgmine suurem laine oli internet, nüüd käime täpselt samad hirmud läbi jälle telefonides. Ütle veel, et ajalugu ei korda ennast ... |
|
No ja andsidki, tegu erafirmaga, kohustused neid kasutada puuduvad. Mõttetu hakata mingi inimõiguseid siis siduma antud teemaga
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.08.2014 14:11:50
|
|
|
Erafirma pakkudes avalikku teenust peab järgima ka seadusi, vastasel juhul on tegemist küberkriminaalidega.
No ja andsidki, tegu erafirmaga, kohustused neid kasutada puuduvad. Mõttetu hakata mingi inimõiguseid siis siduma antud teemaga |
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
14.08.2014 14:19:32
|
|
|
Selline põhjuseta lollideks tembeldamine nagu sa hetkel teed on viimasel ajal teatud ringkondades üsna tavaks saanud ja paljude peal töötab ka kess see ikka loll tahab olla teiste ees.
|
... ja need konkreetse juhtumid oleks ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
14.08.2014 14:37:13
|
|
|
Kuna sa siin väidad, et teiste kogemused ei loe, on laest võetud ja kuulujutud siis algatuseks puhtalt enda kogemus: Konto sulgemine, (enda tehtud looduspildid, sõbralistis ainult tuttavad keda tean, fotograafiaalased postid, 25000 jälgijat jne.) Loodusteemalise lehe sulgemine suht algusjärgus. Ühelegi kirjale adekvaatset vastust tänini ei ole tulnud.
... ja need konkreetse juhtumid oleks ? |
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|