Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes Of Might And Magic arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
karmo29
HV kasutaja
karmo29

sõnum 11.10.2013 21:32:45 vasta tsitaadiga

hetkel a3 ja lvl15 suht raske icon_biggrin.gif sandwormid ownivad lihtsalt ära lõpuks
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.10.2013 16:43:57 vasta tsitaadiga

Sain Ubisoftilt loa rääkida mängust ja screene videosi kasutada oma videos, nii, et keda huvitab siis õhtu teen hetkeseisust väikese ülevaate oma kanalile icon_smile.gif

karmo29, sai karmoga duelli tehtud... mina lvl13 tema lvl15. Valusalt lutti sain ikka, ikka väga väga haledalt kohe icon_lol.gif Ma ei tea kas tõesti might on nii op hetkel või mis.. võis üksustes ka olla, mul 3 slotti üksuseid ja karmol 5 (kaks neist olid hiilerid, täpselt nagu ka ise teeks icon_razz.gif) kuna mängib mightina, teeb veel järgmine level raundi kui omal neljanda sloti lahti saan. Lisaks oli tal muidugi tänu ekstra levelitele by default ka rohkem üksusi. Teisel proovil sain kaks stacki tapetud aga ikka jäi kõvasti veel alles icon_razz.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Torbik27
HV vaatleja

sõnum 16.10.2013 00:42:43 vasta tsitaadiga

mis moodi seda online pelada saab
kas tasuta või mingi kuu makse
mingil lehel saatsin oma vanuse ja e maili aga pole midagi rohkem kuulda olnud
või peab mängu alla laadima kuskilt

pole väga kuris selle asjaga
paluks abi
tänan
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.10.2013 07:12:11 vasta tsitaadiga

Torbik27, veel ei saa, saadetakse sulle email kui valitakse closed betasse lihtsalt, siis saad mängida.. praegu pead aga ootama kuni mäng välja tuleb.. aga usun, et VÄHEMALT aasta on arendustööd küll.. kui nad just meeletult suurt osa meie eest ei varja hetkel icon_smile.gif

edit: Nu hommikut ja head vaatamist ka. Loodetavasti saan varsti mängu otse ka näidata ja siis teen juba ülevaate taolise asja koos gameplayga.

Link

tagasi üles
karmo29
HV kasutaja
karmo29

sõnum 16.10.2013 23:30:21 vasta tsitaadiga

lvl 23
new update
väike kopp ees icon_smile.gif kopp.gif
samas meeletu aeg nende lvl.ga magama pandud
mäng tehti veel raskemaks icon_razz.gif natuke average= severe

ja Tanel
kuulsus, olenemata sellest, kas see on hea või halb on sulle ikkagi kasulik
puhas reklaam kõik sulle
leiad rohkem püsivaid vaatajaid
ehk ka annetajaid
või hakkad tegema inglise keeles ja kogud paari päevaga sama vaatajaskonna kokku
eesti inimesed on kadedad, paljudele meeldib mängida, aga kohustused ja (eriti) naine nõuavad oma aja!

edu sulle
rool kätte ja gaasi!

Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.11.2013 04:22:30 vasta tsitaadiga

Kasutage kõik võimalust ja ostke GoG.com-ist üliodavalt Heroesed! Heroes 1 ja Heroes CHRONICLES viimaks ometi Win7 peal töötavad kenasti ja videotega :S aahhh... peab läbi mängima kõik icon_biggrin.gif

Heroes 1-st ainult pole päris kindel kas tuleb MIDI kaudu või on see CD audio.. ei mäleta enam CD audiot väga icon_lol.gif muusikat mõtlen just.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 02.11.2013 08:49:18 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Kasutage kõik võimalust ja ostke GoG.com-ist üliodavalt Heroesed! Heroes 1 ja Heroes CHRONICLES viimaks ometi Win7 peal töötavad kenasti ja videotega :S aahhh... peab läbi mängima kõik icon_biggrin.gif

Heroes 1-st ainult pole päris kindel kas tuleb MIDI kaudu või on see CD audio.. ei mäleta enam CD audiot väga icon_lol.gif muusikat mõtlen just.

Ostsin ise viimase sale ajal kõik osad ning siiani kogun julgust, et mõni aasta-aeg nende alla matta. icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 29.12.2013 21:43:30 vasta tsitaadiga

Kes veel ei tea siis STEAM-is praegu segased hinnad. HOMM VI Complete koos kõikide DLC-dega ja Shades Of Darknessiga vaid 9,99€! Eraldi Shades Of Darkness 4,99€ icon_smile.gif
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.12.2013 21:58:11 vasta tsitaadiga

Ma ei ole enda Steami HOMM VI-te senimaani käima saanud. Mäng läheb tööle, aga mängida saab ainult cenarioid, campaignide kohapeal näitab, et ei ole cd-keyd ja ostuga kaasa saadud CD-key kohta ütleb, et see on juba kasutuses. Lahendus probleemile on netiavaruste põhjal kontakt Ubisofti klienditoega. Ubi klienditugi aga vastas mu kirjale rõõmsalt, et sellele mängule tehnilise toe pakkumine on tänaseks lõpetatud.
Viskasin need 4 eurot pärast tunnikest maadlemist aknast välja ja läksin järgmise mängu juurde edasi....
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 01.01.2014 15:24:07 vasta tsitaadiga

Uue aasta kingituseks lasti 1.3 HOTA versioon välja. Põhilised muudatused nagu

• Inglise keele tugi nüüd olemas!
  • Uus launcher mis hakkab automaatselt uuendusi kontrollima/tõmbama. Lisaks saab Development uuendusi proovida. Plaanis on HOTA tihedamini uuendada.
  • Uued heroes, artifacts, visuaalselt muudatused.
  • Lisatud uue kaardi suurused H (Huge, 180*180), XH (Extra Huge, 216*216), G (Giant, 252*252)

Changelog (RUS):
Spoiler Spoiler Spoiler

http://forum.df2.ru/index.php?showtopic=32270
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 01.01.2014 16:11:02 vasta tsitaadiga

greencow kirjutas:
Ma ei ole enda Steami HOMM VI-te senimaani käima saanud. Mäng läheb tööle, aga mängida saab ainult cenarioid, campaignide kohapeal näitab, et ei ole cd-keyd ja ostuga kaasa saadud CD-key kohta ütleb, et see on juba kasutuses. Lahendus probleemile on netiavaruste põhjal kontakt Ubisofti klienditoega. Ubi klienditugi aga vastas mu kirjale rõõmsalt, et sellele mängule tehnilise toe pakkumine on tänaseks lõpetatud.
Viskasin need 4 eurot pärast tunnikest maadlemist aknast välja ja läksin järgmise mängu juurde edasi....

Ma ei tea mul töötab küll kõik kenasti . Samas häirin see, et pidevalt tahab ta direkt iksi installida kui käivitan mängu stiimis.

MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 13.08.2014 17:17:29 vasta tsitaadiga

https://mmh7.ubi.com/en/blog#

Might & Magic Heroes VII

Link
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 13.08.2014 17:32:42 vasta tsitaadiga

Huvitav, kas ubish1t suudab üllatada ning HOMM6'st veel sitema mängu teha?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 13.08.2014 18:18:17 vasta tsitaadiga

Kerge komöödia on see küll. Tegemist on ühe kuulsaima mänguseeriaga, mille "basic concept" on absurdselt lihtsakoeline ja varasemates osades korduvalt pea-täiuslikkuseni viimistletud. Ja ometigi valmistab ühele maailma suurimale mängustuudiole raskusi adekvaatsete järgede tegemine. Ei tea kas nutta või naerda. Pigem vast siiski naerda ning lihtsalt HOMM III uuesti käima panna.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.08.2014 20:42:42 vasta tsitaadiga

Archangel, thumbs_up.gif

ma ei saa aru, miks ei võiks teha lihtsalt HOMM 3, parema graafikaga (mitte ülepingutades), lisaklasside-rasside-jms'ga, korraliku multiplayeriga, jne. asja ? icon_smile.gif

Helseth
HV kasutaja

sõnum 13.08.2014 21:00:49 vasta tsitaadiga

Paras nime rüvetamine on, muud ei midagi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.08.2014 22:33:01 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Archangel, thumbs_up.gif

ma ei saa aru, miks ei võiks teha lihtsalt HOMM 3, parema graafikaga (mitte ülepingutades), lisaklasside-rasside-jms'ga, korraliku multiplayeriga, jne. asja ? icon_smile.gif

Täpselt minu mõte.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.08.2014 22:57:15 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Archangel, thumbs_up.gif

Ma oletan, et neil on mingid numbrid, millest nad toodete vorpimisel lähtuvad.

Stiilis:
1. Kui tegu oleks homm 3 mootori edasiarendusega ja säärane mäng välja lasta, siis leiduks X hulk inimesi, kes selle mängu tõenääoliselt ostaksid.
2. Kui tegu on "uudse 3d graafikaga käkika" ja säärane mäng välja lasta, siis leiduks X + 543643 inimest, kes sellle mängu ostaksid.

Aga noh... seegi hää, et homm 3'el on vinged fännid, kes mängu päris korralikult modivad.

Oleksin ise väga rahul, kui leiaksin kusagilt mingi paki headest homm 3 kaartidest. Olen aastate jooksul need default mapid nii pooleks mänginud. Netist allalaetud kaartide kvaliteet on nii erinev.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 14.08.2014 02:58:08 vasta tsitaadiga

Timberg, ilmselt lähtuvad valemitest jah, ent tulemus on aastaid juba see, et paljud enam ei süvenegi sellesse, lepivad sellega, et homm3 oli mäng ja edasised olid käkid icon_razz.gif
Ma ei ole veel kohanud edasiste HOMM'ide tulihingelisi fänne, ent ehk on nooremate hulgas ka selliseid...

Modimisekommuun on muidugi tuus, kuigi, pean tunnistama, ei ole eriliselt sügavuti sellesse süvenenud... Mappacki kohta: leidsin kunagi kuskil "Heroes III Maps (RoE, AB, SoD, WoG)" nimelise mappacki 3942349234923 mapiga ja seal on nii mõndagi haiget peidus.

[raVen]
HV kasutaja
[raVen]

sõnum 14.08.2014 03:45:52 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Modimisekommuun on muidugi tuus, kuigi, pean tunnistama, ei ole eriliselt sügavuti sellesse süvenenud... Mappacki kohta: leidsin kunagi kuskil "Heroes III Maps (RoE, AB, SoD, WoG)" nimelise mappacki 3942349234923 mapiga ja seal on nii mõndagi haiget peidus.

Kiidan ka seda mappacki, pärast standardit sai ka random mapid ribadeks tehtud, sealt ikka leiab midagi uut. Kuigi kõik pole hea, on valikut palju.
Vahepeal oli mängus pikem paus, pärast üht lännikat vaikselt jälle toksima hakanud - hetkel higistan Astral Venice'i WoGiga ja asjad ei näe just head välja..
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.08.2014 04:05:01 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Timberg, ilmselt lähtuvad valemitest jah, ent tulemus on aastaid juba see, et paljud enam ei süvenegi sellesse, lepivad sellega, et homm3 oli mäng ja edasised olid käkid icon_razz.gif
Ma ei ole veel kohanud edasiste HOMM'ide tulihingelisi fänne, ent ehk on nooremate hulgas ka selliseid...

Kurbusega tuleb tunnistada, et arvatavasti on tulihingelised (vanakooli?) fännid vähemus ja uus generatsioon see, kes/kellele peamiselt neid mänge tänapäeval ostetakse/toodetakse (kogu lause on ilge oletus).

Tänud mappacki soovituse eest, viskan pilgu peale. Hetkel on eelaimdus, et tegemist ühega nendest paljudest kaardipakkidest, millea mõni aasta tagasi sai tutvust tehtud. Eks näis. Tahaks leida selliseid kaarte, mis pole liiga kõrge mõttelennuga loodud (st. sarnanevad nendele, mis originaaliga kaasas ning võimaldavad klassikalist hotseat või arvuti vastu määngimist, ilma et mingeid ilgeid trikke oleks sisse poogitud).

Hetkel pakib kaarte lahti. Paljudel (kui mitte kõigil?) on kaasas migni eraldi tekstifail. Oeh... avan suvalise.

<<Ó¢ŠŪĪŽµŠIIIÖ®KOF'97>>ʹÓĆ˵Ć÷
ÕāŹĒŌŚĻĀ×öµÄŅ»øö²¹¶ŗĶĻąÓ¦µÄµŲͼ£¬ĖĶøųϲ»¶Ó¢ŠŪĪŽµŠŗĶKOFµÄÅóÓŃĆĒ£ČōøŠ¾õ×öµÄ»¹²»´ķ£¬Ēė°ļŌŚĻĀĻņ±šČĖĶƼöŅ»ĻĀ£¬Š»Š»£

²¹¶¼ņ½é£ŗ

Ź×ĻČČ·¶ØÄć°²×°µÄŹĒÓ¢ŠŪĪŽµŠÖ®ĖĄĶöŅõÓ°£¬ŌٰŃĖü½āѹµ½ÄćµÄÓ¢ŠŪĪŽµŠ°²×°ÄæĀ¼ĻĀ£ØĄż£ŗD:\Heroes3£©£¬½ųÓĪĻ·ŗóŃŌńThe King of Fighters '97µŲͼ£¬¾ĶæÉŅŌŹ¹ÓĆKOFµÄČĖĪļŌŚÓ¢ŠŪĪŽµŠÖŠÖŲĪĀKOF'97µÄ¹ŹŹĀ£

Õāøö²¹¶°ŃČĖĪļµÄĶ·ĻńŠŽøÄĮĖ£¬Čē¹ūÄćĻėĶęÕż³£µÄÓ¢ŠŪĪŽµŠµÄ»°æÉŅŌ°ŃHeroes3\DataĿ¼ĻĀĄ©Õ¹ĆūĪŖpcxµÄĪļžČ«²æŅĘ×ß»ņɾ³ż£

µŲͼ¼ņ½é£ŗ

ÄćæÉŅŌŃÓĆĘßÖ§¶ÓĪéÖŠµÄһ֧£¬ĆæÖ§¶ÓĪé¶¼¾ų¶ŌµÄø÷ÓŠĖł³¤£µŲͼµÄŠĪ×´ŹĒ¾ų¶Ō¶Ō³ĘµÄ£¬ÖÜΧһȦ½µŲ£¬ŌŚ°µŲÖŠŗ£±ÖмäµÄ»ÕÕĀŠĪ´óĀ½ÓŠ°Ėøö½Ē£¬´Ó×óÉϽǿŖŹ¼Ė³Ź±ÕėŹĒ£ŗ²ŻĖS¶ÓÖ÷³Ē£¬¶ńĄĒ´«Ėµ¶ÓÖ÷³Ē£¬Įś»¢Ö®Č­¶ÓÖ÷³Ē£¬Å­¶ÓÖ÷³Ē£¬³¬ÄÜĮ¦¶ÓÖ÷³Ē£¬ĶØĶłµŲϵÄČėæŚ£¬Å®ŠŌøń¶·¼Ņ¶ÓÖ÷³Ē£¬½š¶ÓÖ÷³Ē£

ÕāÕŵŲͼµÄĖłÓŠ³ĒŹĒ¹Ģ¶ØµÄ, Čē¹ūÄćĻėŃ×å, æÉŅŌŃŌńKing of Fighters '97µŲͼ£²»¹ż²»ÄÜŃ¹ķ×åµÄ, ŅņĪŖĆ»ČĖ»įÕŠ»źŹõ£

µŲͼÉĻ×ܹ²ÓŠ35øöÓ¢ŠŪ£¬ĆæÖ§¶ÓĪé°´ÕÕKOFÓµÓŠČżČĖ£¬¼ąÓüĄļÓŠ8ĆūÓ¢ŠŪ·Ö±šŹĒ97ĢŲ±š¶ÓŗĶŠĀĆęæ×¶ÓŅŌĮ½ĆūEDITרÓýĒÉ«£ŠčŅŖ´ņ°ÜµÄÓŠ·čæńĄņ°²ÄČ£¬·čæń°ĖÉńāÖ,´óÉß¶ÓŗĶOROCHI,ĘäĖūÓ¢ŠŪ¶¼²»ÄÜŹ¹ÓĆ£ĖłÓŠČĖĪļµÄĢŲ¼¼»ł±¾É϶¼ŹĒ°´ÕÕKOFŌ­Ą´½ĒÉ«µÄĢŲŠŌ·ÖÅäµÄ£¬ŗÄĮĖŌŚĻ²»ÉŁŠÄŃŖ£

ŌŚ´ņ°ÜĮĖĘäĖūĮłÖ§¶ÓĪéÖ®ŗó£¬ÄćæÉŅŌŌŚĶØĶłµŲϵÄČėæŚ´¦»ńµĆKING OF FIGHTERS³ĘŗÅŗĶ½±Ąų£¬ŅŖ»żŌÜ×ć¹»µÄʵĮ¦½ųČėµŲĻĀ´ņ°ÜOROCHI¼°ĘäŹÖĻĀ£ØøęĖßÄ㣬·čæń°ĖÉńāÖÕęµÄ·Ē³£·Ē³£·Ē³£µÄæÖ²ĄÅ¶£©£

»¹ÓŠ£¬ŌڵŲĆęÖŠĻ²æµÄÖĘͼŹŅ¹ŗĀņµŲͼŗó£¬æÉŅŌŌŚµŲĻĀæ´µ½°ĖÉń±³ŗóµÄŌĀĮĮŶ£¬×ŌĪҸоõŗÜæį......

ÓÉÓŚŌŚĻ±ąµŲͼµÄ¾­ŃéŗÜÉŁ£¬ÄŃĆāÓŠŹ§Īó¼°²»ŗĻĄķÖ®´¦£¬Ēė´ó¼Ņ¶ąĢįŠŽøÄŅā¼ū£ŌŚĻĀµÄŠÅĻäŹĒhaiguais@sina.com£

ŗ£¤¬ŗĆ¤­
2002.2.12

Vb tahan liiga palju icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 14.08.2014 04:21:36 vasta tsitaadiga

Kas need klaasist kollid on gorilla-glass stiilis? Extra durable - buddmmtsss icon_lol.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 14.08.2014 12:23:49 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Kerge komöödia on see küll. Tegemist on ühe kuulsaima mänguseeriaga, mille "basic concept" on absurdselt lihtsakoeline ja varasemates osades korduvalt pea-täiuslikkuseni viimistletud. Ja ometigi valmistab ühele maailma suurimale mängustuudiole raskusi adekvaatsete järgede tegemine. Ei tea kas nutta või naerda. Pigem vast siiski naerda ning lihtsalt HOMM III uuesti käima panna.

Mängu "basic concept" on kaugel absurdsest lihtsakoelisusest. Asi, mis teeb selle basic concepti hoomatavaks, on olnud hea disain. H6 maandus selles suhtes näoli, samuti H4 (paar väga pooletoobist otsust sattus sinna sisse). Mäng ise on nii adventure map'il kui ka combat map'il olnud alati väga, väga sügav ja mingit absurdset lihtsakoelisust ei suuda sealt mina vähemalt välja lugeda. Sellepärast on ka HoMM jäänud nišitiitliks (ehk teisisõnu: mitte mainstream successi nautinud), kuna ta on niivõrd keerukas just oma põhitaladest.

Ja nendele, kes tahavad H3 remake'i mängigu H3'e edasi icon_biggrin.gif
Isegi mängin seda keskelt läbi kord aastas - tore on. Aga miks ainult kord aastas mängin on see, et ma tahan just midagi uut icon_razz.gif

EDIT:

QA arutelu: http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=40447

Ja kes saksa keelt või google translate'i valdab, kerge preview: http://www.gamestar.de/spiele/might-magic-heroes-7/artikel/might_magic_heroes_7,51546,3058798.html

Jaaa natuke muusikast (vanad head tegijad on tagasi pardal): https://www.youtube.com/watch?v=HyjBp9pmiUI
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 14.08.2014 14:19:52 vasta tsitaadiga

Timberg, see, et me nende keelt ei mõista, ei tee nende lugusid, kaarte ja asju halvaks.. icon_smile.gif
kuna kogus on nii suur, siis seal on ka risu, ent leiab ka häid asju. kui huvi on, lase käia icon_razz.gif

ps. kui huvi on ja tahad ka head mappacki, siis korja ehk sealt korralikud eraldi välja ja tee sorteeritud mappack? icon_smile.gif

Killer85
HV veteran

sõnum 14.08.2014 14:49:50 vasta tsitaadiga

HV mappack thumbs_up.gif
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes Of Might And Magic arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 50, 51, 52  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.