hetkel a3 ja lvl15 suht raske sandwormid ownivad lihtsalt ära lõpuks _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Sain Ubisoftilt loa rääkida mängust ja screene videosi kasutada oma videos, nii, et keda huvitab siis õhtu teen hetkeseisust väikese ülevaate oma kanalile
karmo29, sai karmoga duelli tehtud... mina lvl13 tema lvl15. Valusalt lutti sain ikka, ikka väga väga haledalt kohe Ma ei tea kas tõesti might on nii op hetkel või mis.. võis üksustes ka olla, mul 3 slotti üksuseid ja karmol 5 (kaks neist olid hiilerid, täpselt nagu ka ise teeks ) kuna mängib mightina, teeb veel järgmine level raundi kui omal neljanda sloti lahti saan. Lisaks oli tal muidugi tänu ekstra levelitele by default ka rohkem üksusi. Teisel proovil sain kaks stacki tapetud aga ikka jäi kõvasti veel alles _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
mis moodi seda online pelada saab
kas tasuta või mingi kuu makse
mingil lehel saatsin oma vanuse ja e maili aga pole midagi rohkem kuulda olnud
või peab mängu alla laadima kuskilt
Torbik27, veel ei saa, saadetakse sulle email kui valitakse closed betasse lihtsalt, siis saad mängida.. praegu pead aga ootama kuni mäng välja tuleb.. aga usun, et VÄHEMALT aasta on arendustööd küll.. kui nad just meeletult suurt osa meie eest ei varja hetkel
edit: Nu hommikut ja head vaatamist ka. Loodetavasti saan varsti mängu otse ka näidata ja siis teen juba ülevaate taolise asja koos gameplayga.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
lvl 23
new update
väike kopp ees
samas meeletu aeg nende lvl.ga magama pandud
mäng tehti veel raskemaks natuke average= severe
ja Tanel
kuulsus, olenemata sellest, kas see on hea või halb on sulle ikkagi kasulik
puhas reklaam kõik sulle
leiad rohkem püsivaid vaatajaid
ehk ka annetajaid
või hakkad tegema inglise keeles ja kogud paari päevaga sama vaatajaskonna kokku
eesti inimesed on kadedad, paljudele meeldib mängida, aga kohustused ja (eriti) naine nõuavad oma aja!
edu sulle
rool kätte ja gaasi! _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Kasutage kõik võimalust ja ostke GoG.com-ist üliodavalt Heroesed! Heroes 1 ja Heroes CHRONICLES viimaks ometi Win7 peal töötavad kenasti ja videotega :S aahhh... peab läbi mängima kõik
Heroes 1-st ainult pole päris kindel kas tuleb MIDI kaudu või on see CD audio.. ei mäleta enam CD audiot väga muusikat mõtlen just. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kasutage kõik võimalust ja ostke GoG.com-ist üliodavalt Heroesed! Heroes 1 ja Heroes CHRONICLES viimaks ometi Win7 peal töötavad kenasti ja videotega :S aahhh... peab läbi mängima kõik
Heroes 1-st ainult pole päris kindel kas tuleb MIDI kaudu või on see CD audio.. ei mäleta enam CD audiot väga muusikat mõtlen just.
Ostsin ise viimase sale ajal kõik osad ning siiani kogun julgust, et mõni aasta-aeg nende alla matta.
Kes veel ei tea siis STEAM-is praegu segased hinnad. HOMM VI Complete koos kõikide DLC-dega ja Shades Of Darknessiga vaid 9,99€! Eraldi Shades Of Darkness 4,99€ _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ei ole enda Steami HOMM VI-te senimaani käima saanud. Mäng läheb tööle, aga mängida saab ainult cenarioid, campaignide kohapeal näitab, et ei ole cd-keyd ja ostuga kaasa saadud CD-key kohta ütleb, et see on juba kasutuses. Lahendus probleemile on netiavaruste põhjal kontakt Ubisofti klienditoega. Ubi klienditugi aga vastas mu kirjale rõõmsalt, et sellele mängule tehnilise toe pakkumine on tänaseks lõpetatud.
Viskasin need 4 eurot pärast tunnikest maadlemist aknast välja ja läksin järgmise mängu juurde edasi....
Uue aasta kingituseks lasti 1.3 HOTA versioon välja. Põhilised muudatused nagu
Inglise keele tugi nüüd olemas!
Uus launcher mis hakkab automaatselt uuendusi kontrollima/tõmbama. Lisaks saab Development uuendusi proovida. Plaanis on HOTA tihedamini uuendada.
Uued heroes, artifacts, visuaalselt muudatused.
Lisatud uue kaardi suurused H (Huge, 180*180), XH (Extra Huge, 216*216), G (Giant, 252*252)
Changelog (RUS):
Spoiler
•Всё, что содержала в себе версия 1.2, доработанное и исправленное.
•Редактор карт HotA, поддерживающий все нововведения и усовершенствованный по сравнению с редактором из SoD
•Поддержка английского языка — английская версия
•Launcher-апдейтер, мы планируем чаще обновлять HotA, в том числе выпускать тестовые версии. При запуске игра будет проверять обновления
•16 новых артефактов, включая 3 сборных
•Города, меняющие внешний вид на карте в зависимости от уровня отстройки (Форт, Цитадель, Замок)
•Новые герои
•Новые накладные почвы
•Полная поддержка новых размеров карт H (Huge, 180*180), XH (Extra Huge, 216*216), G (Giant, 252*252)
•Изменения игрового баланса — как элементов HotA, так и оригинальных
•Несколько новых объектов
•Очередная порция исправлений недочетов Дыхания Смерти, технических и графических
•Новая механика Прицельного выстрела (Личи, Магоги)
•Исключены все морские элементы на случайных картах без воды
•Поправлены все озвученные пользователями ошибки в кампаниях и картах
•И многое другое, в том числе: выбор скорости анимации в битве из 5 вариантов, возможность отключения фоновых звуков, новые карты, отображение длительности заклинаний, усовершенствования интерфейса и т.д.
Ma ei ole enda Steami HOMM VI-te senimaani käima saanud. Mäng läheb tööle, aga mängida saab ainult cenarioid, campaignide kohapeal näitab, et ei ole cd-keyd ja ostuga kaasa saadud CD-key kohta ütleb, et see on juba kasutuses. Lahendus probleemile on netiavaruste põhjal kontakt Ubisofti klienditoega. Ubi klienditugi aga vastas mu kirjale rõõmsalt, et sellele mängule tehnilise toe pakkumine on tänaseks lõpetatud.
Viskasin need 4 eurot pärast tunnikest maadlemist aknast välja ja läksin järgmise mängu juurde edasi....
Ma ei tea mul töötab küll kõik kenasti . Samas häirin see, et pidevalt tahab ta direkt iksi installida kui käivitan mängu stiimis. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Kerge komöödia on see küll. Tegemist on ühe kuulsaima mänguseeriaga, mille "basic concept" on absurdselt lihtsakoeline ja varasemates osades korduvalt pea-täiuslikkuseni viimistletud. Ja ometigi valmistab ühele maailma suurimale mängustuudiole raskusi adekvaatsete järgede tegemine. Ei tea kas nutta või naerda. Pigem vast siiski naerda ning lihtsalt HOMM III uuesti käima panna.
ma ei saa aru, miks ei võiks teha lihtsalt HOMM 3, parema graafikaga (mitte ülepingutades), lisaklasside-rasside-jms'ga, korraliku multiplayeriga, jne. asja ? _________________
ma ei saa aru, miks ei võiks teha lihtsalt HOMM 3, parema graafikaga (mitte ülepingutades), lisaklasside-rasside-jms'ga, korraliku multiplayeriga, jne. asja ?
ma ei saa aru, miks ei võiks teha lihtsalt HOMM 3, parema graafikaga (mitte ülepingutades), lisaklasside-rasside-jms'ga, korraliku multiplayeriga, jne. asja ?
Ma oletan, et neil on mingid numbrid, millest nad toodete vorpimisel lähtuvad.
Stiilis:
1. Kui tegu oleks homm 3 mootori edasiarendusega ja säärane mäng välja lasta, siis leiduks X hulk inimesi, kes selle mängu tõenääoliselt ostaksid.
2. Kui tegu on "uudse 3d graafikaga käkika" ja säärane mäng välja lasta, siis leiduks X + 543643 inimest, kes sellle mängu ostaksid.
Aga noh... seegi hää, et homm 3'el on vinged fännid, kes mängu päris korralikult modivad.
Oleksin ise väga rahul, kui leiaksin kusagilt mingi paki headest homm 3 kaartidest. Olen aastate jooksul need default mapid nii pooleks mänginud. Netist allalaetud kaartide kvaliteet on nii erinev.
Timberg, ilmselt lähtuvad valemitest jah, ent tulemus on aastaid juba see, et paljud enam ei süvenegi sellesse, lepivad sellega, et homm3 oli mäng ja edasised olid käkid
Ma ei ole veel kohanud edasiste HOMM'ide tulihingelisi fänne, ent ehk on nooremate hulgas ka selliseid...
Modimisekommuun on muidugi tuus, kuigi, pean tunnistama, ei ole eriliselt sügavuti sellesse süvenenud... Mappacki kohta: leidsin kunagi kuskil "Heroes III Maps (RoE, AB, SoD, WoG)" nimelise mappacki 3942349234923 mapiga ja seal on nii mõndagi haiget peidus. _________________
Modimisekommuun on muidugi tuus, kuigi, pean tunnistama, ei ole eriliselt sügavuti sellesse süvenenud... Mappacki kohta: leidsin kunagi kuskil "Heroes III Maps (RoE, AB, SoD, WoG)" nimelise mappacki 3942349234923 mapiga ja seal on nii mõndagi haiget peidus.
Kiidan ka seda mappacki, pärast standardit sai ka random mapid ribadeks tehtud, sealt ikka leiab midagi uut. Kuigi kõik pole hea, on valikut palju.
Vahepeal oli mängus pikem paus, pärast üht lännikat vaikselt jälle toksima hakanud - hetkel higistan Astral Venice'i WoGiga ja asjad ei näe just head välja..
Timberg, ilmselt lähtuvad valemitest jah, ent tulemus on aastaid juba see, et paljud enam ei süvenegi sellesse, lepivad sellega, et homm3 oli mäng ja edasised olid käkid
Ma ei ole veel kohanud edasiste HOMM'ide tulihingelisi fänne, ent ehk on nooremate hulgas ka selliseid...
Modimisekommuun on muidugi tuus, kuigi, pean tunnistama, ei ole eriliselt sügavuti sellesse süvenenud... Mappacki kohta: leidsin kunagi kuskil "Heroes III Maps (RoE, AB, SoD, WoG)" nimelise mappacki 3942349234923 mapiga ja seal on nii mõndagi haiget peidus.
Kurbusega tuleb tunnistada, et arvatavasti on tulihingelised (vanakooli?) fännid vähemus ja uus generatsioon see, kes/kellele peamiselt neid mänge tänapäeval ostetakse/toodetakse (kogu lause on ilge oletus).
Tänud mappacki soovituse eest, viskan pilgu peale. Hetkel on eelaimdus, et tegemist ühega nendest paljudest kaardipakkidest, millea mõni aasta tagasi sai tutvust tehtud. Eks näis. Tahaks leida selliseid kaarte, mis pole liiga kõrge mõttelennuga loodud (st. sarnanevad nendele, mis originaaliga kaasas ning võimaldavad klassikalist hotseat või arvuti vastu määngimist, ilma et mingeid ilgeid trikke oleks sisse poogitud).
Hetkel pakib kaarte lahti. Paljudel (kui mitte kõigil?) on kaasas migni eraldi tekstifail. Oeh... avan suvalise.
Kerge komöödia on see küll. Tegemist on ühe kuulsaima mänguseeriaga, mille "basic concept" on absurdselt lihtsakoeline ja varasemates osades korduvalt pea-täiuslikkuseni viimistletud. Ja ometigi valmistab ühele maailma suurimale mängustuudiole raskusi adekvaatsete järgede tegemine. Ei tea kas nutta või naerda. Pigem vast siiski naerda ning lihtsalt HOMM III uuesti käima panna.
Mängu "basic concept" on kaugel absurdsest lihtsakoelisusest. Asi, mis teeb selle basic concepti hoomatavaks, on olnud hea disain. H6 maandus selles suhtes näoli, samuti H4 (paar väga pooletoobist otsust sattus sinna sisse). Mäng ise on nii adventure map'il kui ka combat map'il olnud alati väga, väga sügav ja mingit absurdset lihtsakoelisust ei suuda sealt mina vähemalt välja lugeda. Sellepärast on ka HoMM jäänud nišitiitliks (ehk teisisõnu: mitte mainstream successi nautinud), kuna ta on niivõrd keerukas just oma põhitaladest.
Ja nendele, kes tahavad H3 remake'i mängigu H3'e edasi
Isegi mängin seda keskelt läbi kord aastas - tore on. Aga miks ainult kord aastas mängin on see, et ma tahan just midagi uut
Timberg, see, et me nende keelt ei mõista, ei tee nende lugusid, kaarte ja asju halvaks..
kuna kogus on nii suur, siis seal on ka risu, ent leiab ka häid asju. kui huvi on, lase käia
ps. kui huvi on ja tahad ka head mappacki, siis korja ehk sealt korralikud eraldi välja ja tee sorteeritud mappack? _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.