No mul installitud kõik alates MW-st koos BO-dega.
Aegajalt ikka nostalgitsen, kuid mängijaid vähe ......
Ma ei ütleks et mångiaid våhe on. Våhemalt vana hea modern warfare (cod4) on kûll mångiaid tåis. Minutes. Lemmink serverid on alati rahvast tåis.
Dedi servud ja ei sõltu mängu omanikust, Mauno hoiab asja oma serveris, see äkki seletab sulle olukorda.
Uuemad on teise sisteemiga, MW3-s oli ja on lisana sama võimalus aga tegemsied ei lähe ametlikult arvesse nö.
no ma ei tea,Call of Duty nimi kui selline on alati seostunud ajaloolise sõja teemaga,ütleme näiteks siis kasvõi 2 maailmasõda,80 aastate külm sõda, või siis näiteks tänapäeva sõda.Minumeelest sellise ulme teema tegemine sellise taustaga mänguseeeriale nagu COD kas rikub selle täielikult ära või siis ostavad seda kooliealised mudilased.Ma saan aru kui mängus on mingi kosmosega seotud värk et see on tänapäeva tehnika arengu suhtes normaalne,aga hakata tegema mingi crysise või ghost reconi ristsugutist küll ei sobi. Mind oleks väga köitnud 1 black opsi sarnane külma sõja teema või teinud siis kasvõi kurat 1 maailmasõja aegse pela aga no ma ei tea black ops II oli ka juba täis jura mingite star warsi relvadega siis tõmbab see advandced warfare veel rohkem latti all
või mis see üldse tähendad ADVANCED" Warfare. 1 maailmasõjas oli hulganisi igasuguseid ägedaid automaate.... nüüd selle advandced warfare kasutad mingeid google glass prille v ?
Modern Warfare seeria oli üle prahi ja meeldib siiamaani ,isegi mw3-e mängin vahest.. aga et mingi ulme teema
näeb väga prerendered välja ja isegi kui mitte, praegused "next gen" konsoolid nagunii sellist taset välja ei vea ja muidugi pc ver ei tohi ju paremini välja nähe kui xbox/ps4 oma.
Nii et pole m6tted unistadagi, et valmis mängus seda sellisena näeb! _________________ zero
Tunnen huvi kuna tundub, et tehtud on palju muudatusi. Eks seda kas see jälle see sama kräpp on mida iga aasta treitakse näeb korralikest mp gameplay videotest.
Seni nähtu põhjal on põhjust olla positiivne
Nad oleks võinud selle teise traileri näitamata jätta, sest esimesega võrreldes on nii - Treiler 1, "suht mängitav män.." Treiler 2 "not this bs again."
igasugu hoverbikes, exoskeleton speed, ja reageeriv kilp tundub olevat ainult SP teema? Parajalt skripted asi, vastasel juhul OP. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
SP osa ilmselt laenutan seekord onult kuskilt. Esialgu ostma küll ei hakka. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mõtlesin sama kusjuures.... ega nad ise oma peaga midagi välja ei oska mõelda.siis on vaja kuskilt uusi ideid kopeerida. Kahju et nad selle seeria suutsid ka veel piixu keerata... alates bo2-st hakati mingit ulme science fiction teemat aretama.oleks võinud ikka õige sõjateema juurde jääda a la 80-ndate külm sõda jne
Oleks võinud see cloak värk küll olemata olla. Rohkem jõudu, kiirust jms on suht arusaadav exoskeletoni juures aga noh.. vaja kuidagi ikka vinti üle keerata.
Samas ei imestaks kui see nähtamatus ainult teatud missioonis oleks kasutada. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Miks nad ei teinud korralikku "next gen" valgus- ja helieffektidega 2 maailmasõja aegset mängu?
Single osa ilmselt tõmban torrentist ehk viitsib niipaljugi möngida et saada aimu palju graafika edasi on läinud..... seda viimast muidugi juhul kui demo välja ei lasta.
Viimati oli beta cod sarjas MW ajal vist.... nii et pole mõtet unistada.
Need mûûginumbrid vôivad nad endale sisse istuda, loeb see palju màngjaid reaalselt vôrgus màngimas on! Olen eenmgi òelnud et mûuûgi numbrite suureks puhumine(loe: valetamine)on osa mûûgikampaaniast.
nagu mingi unreal tournament aastast 2001 Kahju et see seeria ära rikuti Loodan südamest et battlefield jääb ikka sõjatehnika juurde, mitte mingisuguste laserpüssidega täristamine.
Vanad CODid oli head ja ka ka COD4, peale seda läks minu silmis ainult allamäge, aga see kutsub küll proovima.
Tundub, et ka Levolution on sisse toodud
Vanad CODid oli head ja ka ka COD4, peale seda läks minu silmis ainult allamäge, aga see kutsub küll proovima.
Tundub, et ka Levolution on sisse toodud
Aga sul on alati võimalus proovida näiteks Red Orchestra 2. Ma arvan, et sa leiaksid selles paljugi sellist millest sa tunned vanas CoD's puudust.
Aga rääkides CoD4'st, siis üksikmäng oli küll päris äge ja mitmikmäng oli ka mõned aastad ägedad. Nüüd sai ostetud omale see nostalgia mõttes ning kõik on max levelil ja teavad igat viimset kui glitchi. Peale selle lakkas PunkBuster oma teenuste pakkumist CoD4'le, niiet ega multiplayerisse ka minna ei saa kui just keegi cached PunkBusterit kokku ei paki ega saada sulle.
Paistab nagu sitema graafikaga Crysis 3 MP vms.
Titanfallist põnevam igatahes. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.