Miks nad ei teinud korralikku "next gen" valgus- ja helieffektidega 2 maailmasõja aegset mängu?
Single osa ilmselt tõmban torrentist ehk viitsib niipaljugi möngida et saada aimu palju graafika edasi on läinud..... seda viimast muidugi juhul kui demo välja ei lasta.
Viimati oli beta cod sarjas MW ajal vist.... nii et pole mõtet unistada.
Need mûûginumbrid vôivad nad endale sisse istuda, loeb see palju màngjaid reaalselt vôrgus màngimas on! Olen eenmgi òelnud et mûuûgi numbrite suureks puhumine(loe: valetamine)on osa mûûgikampaaniast.
nagu mingi unreal tournament aastast 2001 Kahju et see seeria ära rikuti Loodan südamest et battlefield jääb ikka sõjatehnika juurde, mitte mingisuguste laserpüssidega täristamine.
Vanad CODid oli head ja ka ka COD4, peale seda läks minu silmis ainult allamäge, aga see kutsub küll proovima.
Tundub, et ka Levolution on sisse toodud
Vanad CODid oli head ja ka ka COD4, peale seda läks minu silmis ainult allamäge, aga see kutsub küll proovima.
Tundub, et ka Levolution on sisse toodud
Aga sul on alati võimalus proovida näiteks Red Orchestra 2. Ma arvan, et sa leiaksid selles paljugi sellist millest sa tunned vanas CoD's puudust.
Aga rääkides CoD4'st, siis üksikmäng oli küll päris äge ja mitmikmäng oli ka mõned aastad ägedad. Nüüd sai ostetud omale see nostalgia mõttes ning kõik on max levelil ja teavad igat viimset kui glitchi. Peale selle lakkas PunkBuster oma teenuste pakkumist CoD4'le, niiet ega multiplayerisse ka minna ei saa kui just keegi cached PunkBusterit kokku ei paki ega saada sulle.
Paistab nagu sitema graafikaga Crysis 3 MP vms.
Titanfallist põnevam igatahes. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.