Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
taf131
HV kasutaja

|
12.08.2014 00:45:00
|
|
|
LKits kirjutas: |
Sellegipoolest, tuleb neid osta pigem soovituse, kui hinna peale. Konkreetne kaabel konkreetsest kohast tellida, mida on tehnikafoorumites kiidetud - siis saad kõige parema tulemuse. |
Aga lisage siis teema lõpetuseks linke viitega headele ja testitud kaablitele.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
14.08.2014 02:37:22
|
|
|
ma olen tavaliselt kaablit tellides vaadanud, et toetaks uusimat hdmi standardit, oleks kullatud otste ja parema väljanägemisega (st. ei ole suvaline nöör). seejärel sorteerinud hinna-kvaliteedi suhte järgi ning pole ühtegi kaablist tulenevat probleemi veel kohanud.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
MeaDz
HV kasutaja
|
20.08.2014 21:56:18
|
|
|
Mina ostsin Tartu oomipoest 2x 10m kõige odavamad HDMI juhtmed ja pilt on täpselt sama nagu kallil 2-meetrisel kullatud otstega ''megagigahyper'' speed kaablil.
Olid vist pakendatud oomipoe enda kotti, ehk otsest firmat ma kuskilt välja ei lugenud ja ei huvitanud ka. Maksis miski 20 eurot tükk, lühemad on kindlasti tunduvalt odavamad.
Mõlemad need kaablid jooksevad koos muu kaablipundiga ja anomaaliad kuskil seadmetes pole olnud. Muidugi tollel oomipoe kaablil on ka peal mingid kiiruse tekstid, mis lubavad hästi kiiret ühendust vms.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
21.08.2014 07:48:12
|
|
|
Üldiselt jämedam kaabel võiks olla parema varjestusega ... teoorias. Vähemalt mul see odavam ja toimiv HDMI kaabel on selline 8-9mm läbimõõdus, samas kallim ja mittetoimiv oli peenike 5-6mm läbimõõdus kaabel.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.08.2014 09:00:32
|
|
|
Miki-Hiir kirjutas: |
Üldiselt jämedam kaabel võiks olla parema varjestusega ... teoorias. Vähemalt mul see odavam ja toimiv HDMI kaabel on selline 8-9mm läbimõõdus, samas kallim ja mittetoimiv oli peenike 5-6mm läbimõõdus kaabel. |
Aga nii ju ongi, et mida rohkem varjekihte peale kerid seda jämedama ning jäigema kaabli ka saad.
PS: Aga seda lisavarjestust saab vajadusel ka igaüks ise lisaks peale kerida. Peenike vasktraat ja siis sellest see pealekeritud lisavarjestus.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.08.2014 11:45:25
|
|
|
Odavam ja kiirem on parema varjestusega kaabel osta, kui seda varjestama hakata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|