praegune kellaaeg 21.06.2025 18:53:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kussake
HV kasutaja
|
05.08.2014 01:19:40
Tervist! Samsung SyncMaster S23A550H |
|
|
Tere,
Kuidas hindate sellist monitori? Samsung SyncMaster S23A550H
Hea või halb mängimiseks?
Tundub mõttetu teema aga jään ootama vastuseid
Tänades!
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
05.08.2014 01:22:08
|
|
|
Tere-tere.
Mis seal hinnata? Kui lipikul seisab piisavalt pisike number siis solitaire jaoks on peaaegu ideaalne.
Kõik sõltub milliseid ootusi sa mängudele sead ja milliseid mänge mängid. Kooli ajal sai mustvalge kineskoobi taga (Juku) istutud ja ma ei mäleta, et keegi bitrate , värvide või kvaliteedi üle kiununud oleks
E: Kindlasti ei ole tegu mõtteu teemaga. Ikka tuleb küsida.
Ole lahke!
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kussake
HV kasutaja
|
05.08.2014 01:34:01
|
|
|
korsten kirjutas: |
Tere-tere.
Mis seal hinnata? Kui lipikul seisab piisavalt pisike number siis solitaire jaoks on peaaegu ideaalne.
Kõik sõltub milliseid ootusi sa mängudele sead ja milliseid mänge mängid. Kooli ajal sai mustvalge kineskoobi taga (Juku) istutud ja ma ei mäleta, et keegi bitrate , värvide või kvaliteedi üle kiununud oleks
E: Kindlasti ei ole tegu mõtteu teemaga. Ikka tuleb küsida.
Ole lahke! |

Tänud vastamast!
Uuuema generatsiooni mänguseks praktiliselt, ootusi küll nimetada ei oska täpselt. Hea kvaliteet oleks värvidel jne. Kas antud monitoril peaks olema 2 ms ?
Ise arvan, et on hea monitor aga küsin üle, palju infot just ei leia ( review jne )
Parimat!
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
05.08.2014 02:01:18
|
|
|
http://bit.ly/1oup0we
cneti oma pakub miskeid sette ka.
2ms on suhteline ja pole ka ainus asi mida vaadata. Reageerimisase on vist rohkem oluline fps-ides eriti pro mängijatel. Minu uuema generatsiooni kaardiladumist ja viimase generatsiooni mahhjongi pole ka 6ms seganud
Kui selle vana monitori odavalt kätte saad siis kärab mängimiseks küll.
Lugupidamisega.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|