Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mafia märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.07.2010 13:10:17 vasta tsitaadiga

Mul on mure, et kui tahan Mafiat installida siis jääb install pooleli, plaadid on ka korras. Noh igaksjuhuks laenasin sõbra käest tema mängu, aga ikka jääb install pooleli. Mõlemad plaadid on originaalid. Siis sai piraatplaadilt proovitud, (ma tean, et piraatlust siin ei sallita, aga kuna originaal olemas, ehk ei saa inimesed kurjaks) aga ikka jääb pooleli, mõlemad jäid erinevas kohas pooleli. Siis ma proovisin, kopeerida failid arvutisse, lõpuks kui sain kopeeritud, tuli välja, et on fail a8.dta puudu, nii piraadilt kui ka originaalilt. Install ei jäänud selle faili juures pidama. Sõbra plaadilt ei proovinud, sest andsin talle plaadi tagasi. Äkki keegi oskab öelda kuidas saada mängu tööle, äkki on viga dvd-lugejas, et see fail puudu.
Kui kunagi võimalus mujal proovida proovin, aga ei tea millal seda teha saab. Aga juba paar aastat tagasi oli mul selle installimisega proobleeme, aga lõpuks sain kuidagi tööle.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 23.07.2010 13:17:00 vasta tsitaadiga

a8.dta fail peaks minu teada plaadi peal olemas olema. Mis kohas see install pooleli jääb? Kas mingi error message ka tuleb? Kas install programm jookseb kokku (task manageri all "Not Responding")? Kas kõvakettal piisavalt vaba ruumi on?

Ei kujuta ette, milles su probleem võib olla. Kui on põhjust arvata, et DVD lugeja on vigane, siis võid alati proovida DVD image pealt installida.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 23.07.2010 13:24:36 vasta tsitaadiga

Install jäi kohe esimese faili pealt pooleli, aga vanasti oli nii, et jäi seal pooleli kuidas juhtus, ega vist ei saa kuidagi tööle mängu. Ma proovisin kunagi vana arvuti peal, aga seal sama mure, ilmselt on ikka plaatidel midagi viga. Aga see on ikkagi arusaamatu, et just mõlemalt on fail a8.dta puudu. Proovisin, netist seda faili otsida, aga üksikult seda ei leia. Ega asi vist ei ole Windows XPs ka, sest netist lugedes, läheb see ikka sellel tööle.
Aga samas kohe kui mängu ostsin, oli installimisega probleeme.

Ega keegi ei taha seda faili mulle saata, oleksin väga tänulik.

Hardi
HV veteran
Hardi

sõnum 23.07.2010 13:50:32 vasta tsitaadiga

allavett, http://www.upload.ee/files/701207/a8.dta.html
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 23.07.2010 15:21:00 vasta tsitaadiga

Tänud!
Juba olen natuke kaugemale jõudnud, kopeerisin failid ja panin käima. Intro ja logo nägin ära aga enne menüüsse jõudmist tuli roheline pilt ja peale seda dont send.

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 23.07.2010 16:58:35 vasta tsitaadiga

patch pane ka peale kindlasti
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 23.07.2010 20:00:07 vasta tsitaadiga

Ei saa panna, sest mäng pole installitud vaid lihtsalt kopeeritud.
peeter90
HV vaatleja
peeter90

sõnum 04.08.2010 10:10:03 vasta tsitaadiga

Mul oli kunagi analoogne probleem põhjustatud kahest füüsilisest CD/DVD lugejast. Võtsin ühelt juhtmed tagant ära ja töötas.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
sabs
HV kasutaja
sabs

sõnum 04.11.2010 23:43:54 vasta tsitaadiga

Mafia language pack
Kas keegi saaks uploadida Mafia esimese osa eng language/audio packi netti?

Mafia The City of Lost Heaven

No kas tõesti keegi ei viitsi uploadida? Tõmbaks ise torrenti, aga olen Venemaal ja internet siin rohkem kui 2000kr kuus ja seda ka hotellis ja need netitikud on väga aeglased . Meil Eestis hotellides wifi tasuta.

TÄNAN!
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
kraister
HV vaatleja

sõnum 08.11.2010 04:09:15 vasta tsitaadiga

sabs kirjutas:
Mafia language pack
Kas keegi saaks uploadida Mafia esimese osa eng language/audio packi netti?

Mafia The City of Lost Heaven

No kas tõesti keegi ei viitsi uploadida? Tõmbaks ise torrenti, aga olen Venemaal ja internet siin rohkem kui 2000kr kuus ja seda ka hotellis ja need netitikud on väga aeglased . Meil Eestis hotellides wifi tasuta.

TÄNAN!
Kui päeval aega saan siis panen netti üles. kui veel soovi on?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Gaudi
HV kasutaja
Gaudi

sõnum 24.04.2011 23:10:41 vasta tsitaadiga

Esimest korda sain Mafia't mängida sugulase juures - see oli väga eriline hetk, kuna minu silmad polnud midagi taolist varem näinud. icon_smile.gif

Isiklikult sain ma selle mängu 2003. aastal, arvutiks oli värskelt soetatud Toshiba Satellite Pro (Pentium 4 2.8 GHz / ATI Radeon 7000 / 512 MB DDRII) - jooksis ilusti ka kõrgemate sätete peal.

See mäng on vaieldamatult minu kõigi aegade lemmik. Nagu eespool öeldi, on Mafia üks eepiline film, mis oma võrratute karakterite ning huvitava sündmustikuga sind endasse tõmbab. Olen selle mängu läbinud ca 20 korda ning tsiteerides Siberi rahabossi Võsareporteris : "Ma tean neid kõiki uksi, ma tean neid kõiki aknaid." icon_smile.gif

Mafia on tõesti väga raske mäng ning mina sain sellest esimest korda jagu sugulase abiga - oli suvevaheaeg ning õhtuti käis karm tiimitöö. icon_smile.gif Kui raatsid võtta selle mängu teist, isegi kolmandat korda ette, hakkad avastama alternatiivseid võimalusi ning huvitavaid nippe (kuidas saada enne pea igat missiooni pumppüss ilma ennast vigastamata, haruldaste autode asukohad Free Ride's etc.). Mafia on niivõrd nüanssiderohke mäng, millest on väga keeruline ära tüdineda.

Olen kuulnud inimesi väitvat, et peale mängu läbimist pole midagi teha. Võta ette Free Ride Extreme, veel parem, võta ette tavaline Free Ride - asukohaks Downtown või Hoboken, autoks tugev ning kiire Lassiter V16 Fordor, liiklus poole peale, ning hakka endale tegevust otsima. Ma olen kulutanud sadu tunde, kihutades mööda linna, gangsterid ja/või politseinikud kannul, mis lõppevad tihtipeale meeletute avariidega ning juba nende autode deformeerumise detailsus oli aastal 2003 fantastiline. Kuid see köidab mind ka aastal 2011, arvastasti veelgi kauem. Närvikõditavad tagaajamisstseenid Free Ride's on need, millest ma Mafia 2-s tõeliselt puudust tunnen. Samuti ka lugu ise, Mafia lõpp on lihtsalt eepiline.

Paljudele missioonidele saab ka erinevalt läheneda. "18. Just for Relaxation" hiilimise asemel tõelise põrgu korraldamisega? Sama ka "15. Happy Birthday!" kohta. "16. You Lucky Bastard" hõlmab endas kolme versiooni - Morello lennuki allatulistamine (cutscene), sillalt alla rammimine (cutscene) või teelt välja rammimine. Võidusõit oli mullegi katsumuseks, kuid kuuendal korral sain hakkama ning esimest korda mängu mängides Bertone poolt tänutäheks "kingitud" Lassiter Roadsteriga sõitmine oli tõeline elamus. Mafia võlu ongi see, et seda on raske läbida, kuid läbides on hüved seda ka väärt. icon_wink.gif

Autode valik jättis mu täiesti sõnatuks. On kõike, alustades Ford Model T-st Cadillaci V16 mudeliteni välja. Mängus on isegi sees ainueksemplarina tehtud Cadillac V16 Hartmann Cabriolet '37. Olemas on ka Celeste Marque 500 ehk Mercedes-Benz 500K - selle autoga sõites on alati eriline tunne, kuna mu vanaisal õnnestus lühikest aega sellist autot omada. Kompressoriga V8 müdiseb madalatel pööretel ning kui lasta pöörded kõrgele, vabaneb täielik elajas. Juhitavus on täpne ning kerge, see on auto, millega on Mafia's võimalik väga edukalt külg ees sõita. Pole proovinud? Soovitan seda teha, natuke harjutades on see tõeliselt fun. Rääkides mootorihäältest, siis olete kindlasti tähele pannud, kui hästi see mäng "kõlab"? Mootorihääled on väga detailsed, sama käib ka relvade kohta - kas tabad autot, betoonseina või metallist posti, alati on erinevus sees. Pühendumus detailidele on see, mis mind selle mängu juurde ikka ja jälle tagasi toob. Muide, see kõlab küll naljakana, kuid vahetevahel valin oma sõiduvahendiks isegi Bolt Model B või Bolt V8 või muu taolise lihtrahva sõiduki, ning sõidan lihtsalt ringi, nautides ilusat vaadet, mida see mäng seniajani pakub.

Kui keegi pakub teile Mafia't, võtke see vastu - see on tõeline elamus! icon_wink.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 24.04.2011 23:35:01 vasta tsitaadiga

peab tõdema et 2003 aasta mängu kohta ikka täiega üle prahi mäng, M2 on M1e kõrval poisike, teeb silmad ette peaaegu et igas kriteeriumis, pikem süseekam stoori, suurem masinapark, saab hüpata jne, ise vist mingi 4-5 korda läbi teinud neende aastate jooksul alates 2003 aastast
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 27.04.2011 08:40:30 vasta tsitaadiga

Huvi pärast küsin, et kui paljud Mafia-s hüppamist on kasutanud? Imo ei olnud seda vist ühegi misjooni ajal vaja icon_razz.gif Aga siiski, esimene osa siiski kordades parem kui teine thumbs_up.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
Jaan700
HV kasutaja

sõnum 28.08.2011 10:57:02 vasta tsitaadiga

Mafias saab hüpata ka või? icon_biggrin.gif

Ega kellelgi pole savegame'i pakkuda peale seda ringraja sõitu?

Mõmmik123
HV kasutaja

sõnum 28.08.2011 12:40:30 vasta tsitaadiga

Saab kül hüpata.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 28.08.2011 12:55:15 vasta tsitaadiga

Jaan700 kirjutas:
Mafias saab hüpata ka või? icon_biggrin.gif

Ega kellelgi pole savegame'i pakkuda peale seda ringraja sõitu?

Vaata midagi nendelt linkidelt (nendelt peaks saama kõikide missioonide saved. Ise neid proovida ei saa, una mafiat pole ning seetõttu andsingi mitu kohta, kus võimalik kõik save gamed alle laadida - ise küsimus, millised neist töötavad/on korralikud vms. Muidugi nendel failidel pole kirjas, milline save on millise missioni oma, kuid siiski):
https://rs670tl2.rapidshare.com/#!download|670l35|68003809|MAFIA_savegame.rar|7545|R~4AB29C918A3DC7B5E9ACBD504F7A736F
http://dlh.net/cheats_26454e.html
http://www.fileplanet.com/138103/130000/fileinfo/Mafia-Saved-Games
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 17.01.2012 09:31:20 vasta tsitaadiga

Keegi veel mängib ka seda?
Kui jah, kas mode olete proovind?

St kas keegi oskab mul mingeid häid mode soovitada, millega mäng ehedamaks muutuks. Mingeid uue aja autosid jm ei soovi..
Üheks näiteks tooks selle - http://www.moddb.com/mods/mafia-traffic-mod

Ning nagu tean, on mängule tehtud ka kõvasti lisamissioone.. Neid ka asjalikke/töötavaid on?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaku111
HV vaatleja

sõnum 01.08.2014 13:01:10 vasta tsitaadiga

Ei tea kas see hea mäng veel kusagil müügis ka on v? Endal oli küll kunagi olemas, aga karp on kadunud ja kutu.

Miskipärast tuli nüüd jah isu peale, aga kuskilt poodidest ei leia enam.
tagasi üles
KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 01.08.2014 14:20:10 vasta tsitaadiga

Tundub, et poes pole. Ise tellisin UK Amazonist.

Kuskil euronicsi vms poe odavmüügikorvis võib vabalt olla küll.

Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 01.08.2014 16:57:28 vasta tsitaadiga

vaku111 kirjutas:
Ei tea kas see hea mäng veel kusagil müügis ka on v? Endal oli küll kunagi olemas, aga karp on kadunud ja kutu.

Miskipärast tuli nüüd jah isu peale, aga kuskilt poodidest ei leia enam.

Steam ei kõlba? icon_smile.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 01.08.2014 17:06:36 vasta tsitaadiga

steami poes pole enam ammu
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaku111
HV vaatleja

sõnum 01.08.2014 20:54:06 vasta tsitaadiga

Steamis seda ei ole jah. Enamus poode olen läbi vaadanud ja tühjus. Amazonis on, uunikumi hinnaga. Eks cracked prahti leiab igalt poolt, kuid juba puhtalt austusest mängu vastu tahaks ikka originaalile käpa peala saada.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.08.2014 14:30:39 vasta tsitaadiga

Keda huvitab siis hakkan täna livestreamis Youtubes seda läbi mängima nii tunni jooksul. Kellele Mafia meeldinud on siis lennake ka laivi ja kirjeldage oma elamust icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Arvutipäss
Kreisi kasutaja
Arvutipäss

sõnum 02.08.2014 17:18:40 vasta tsitaadiga

Ma usun, seda ka müüa eestis poodides, isegi vahel näinud neid icon_wink.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 43
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 02.08.2014 18:11:37 vasta tsitaadiga

vaku111 kirjutas:
Amazonis on, uunikumi hinnaga.

38 senti küll uunikumi hind ei ole. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00005UK73/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used&qid=1406992201&sr=1-1
Postikulu on küll 2.99€, aga kokku 3,37€ on ikkagi odav.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mafia mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.