Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
allavett
Kreisi kasutaja

|
23.07.2010 13:10:17
|
|
|
Mul on mure, et kui tahan Mafiat installida siis jääb install pooleli, plaadid on ka korras. Noh igaksjuhuks laenasin sõbra käest tema mängu, aga ikka jääb install pooleli. Mõlemad plaadid on originaalid. Siis sai piraatplaadilt proovitud, (ma tean, et piraatlust siin ei sallita, aga kuna originaal olemas, ehk ei saa inimesed kurjaks) aga ikka jääb pooleli, mõlemad jäid erinevas kohas pooleli. Siis ma proovisin, kopeerida failid arvutisse, lõpuks kui sain kopeeritud, tuli välja, et on fail a8.dta puudu, nii piraadilt kui ka originaalilt. Install ei jäänud selle faili juures pidama. Sõbra plaadilt ei proovinud, sest andsin talle plaadi tagasi. Äkki keegi oskab öelda kuidas saada mängu tööle, äkki on viga dvd-lugejas, et see fail puudu.
Kui kunagi võimalus mujal proovida proovin, aga ei tea millal seda teha saab. Aga juba paar aastat tagasi oli mul selle installimisega proobleeme, aga lõpuks sain kuidagi tööle.
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
23.07.2010 13:17:00
|
|
|
a8.dta fail peaks minu teada plaadi peal olemas olema. Mis kohas see install pooleli jääb? Kas mingi error message ka tuleb? Kas install programm jookseb kokku (task manageri all "Not Responding")? Kas kõvakettal piisavalt vaba ruumi on?
Ei kujuta ette, milles su probleem võib olla. Kui on põhjust arvata, et DVD lugeja on vigane, siis võid alati proovida DVD image pealt installida.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
23.07.2010 13:24:36
|
|
|
Install jäi kohe esimese faili pealt pooleli, aga vanasti oli nii, et jäi seal pooleli kuidas juhtus, ega vist ei saa kuidagi tööle mängu. Ma proovisin kunagi vana arvuti peal, aga seal sama mure, ilmselt on ikka plaatidel midagi viga. Aga see on ikkagi arusaamatu, et just mõlemalt on fail a8.dta puudu. Proovisin, netist seda faili otsida, aga üksikult seda ei leia. Ega asi vist ei ole Windows XPs ka, sest netist lugedes, läheb see ikka sellel tööle.
Aga samas kohe kui mängu ostsin, oli installimisega probleeme.
Ega keegi ei taha seda faili mulle saata, oleksin väga tänulik.
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
23.07.2010 15:21:00
|
|
|
Tänud!
Juba olen natuke kaugemale jõudnud, kopeerisin failid ja panin käima. Intro ja logo nägin ära aga enne menüüsse jõudmist tuli roheline pilt ja peale seda dont send.
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
23.07.2010 16:58:35
|
|
|
patch pane ka peale kindlasti
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
23.07.2010 20:00:07
|
|
|
Ei saa panna, sest mäng pole installitud vaid lihtsalt kopeeritud.
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
peeter90
HV vaatleja

|
04.08.2010 10:10:03
|
|
|
Mul oli kunagi analoogne probleem põhjustatud kahest füüsilisest CD/DVD lugejast. Võtsin ühelt juhtmed tagant ära ja töötas.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sabs
HV kasutaja

|
04.11.2010 23:43:54
|
|
|
Mafia language pack
Kas keegi saaks uploadida Mafia esimese osa eng language/audio packi netti?
Mafia The City of Lost Heaven
No kas tõesti keegi ei viitsi uploadida? Tõmbaks ise torrenti, aga olen Venemaal ja internet siin rohkem kui 2000kr kuus ja seda ka hotellis ja need netitikud on väga aeglased . Meil Eestis hotellides wifi tasuta.
TÄNAN!
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraister
HV vaatleja
|
08.11.2010 04:09:15
|
|
|
sabs kirjutas: |
Mafia language pack
Kas keegi saaks uploadida Mafia esimese osa eng language/audio packi netti?
Mafia The City of Lost Heaven
No kas tõesti keegi ei viitsi uploadida? Tõmbaks ise torrenti, aga olen Venemaal ja internet siin rohkem kui 2000kr kuus ja seda ka hotellis ja need netitikud on väga aeglased . Meil Eestis hotellides wifi tasuta.
TÄNAN! |
Kui päeval aega saan siis panen netti üles. kui veel soovi on?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaudi
HV kasutaja

|
24.04.2011 23:10:41
|
|
|
Esimest korda sain Mafia't mängida sugulase juures - see oli väga eriline hetk, kuna minu silmad polnud midagi taolist varem näinud.
Isiklikult sain ma selle mängu 2003. aastal, arvutiks oli värskelt soetatud Toshiba Satellite Pro (Pentium 4 2.8 GHz / ATI Radeon 7000 / 512 MB DDRII) - jooksis ilusti ka kõrgemate sätete peal.
See mäng on vaieldamatult minu kõigi aegade lemmik. Nagu eespool öeldi, on Mafia üks eepiline film, mis oma võrratute karakterite ning huvitava sündmustikuga sind endasse tõmbab. Olen selle mängu läbinud ca 20 korda ning tsiteerides Siberi rahabossi Võsareporteris : "Ma tean neid kõiki uksi, ma tean neid kõiki aknaid."
Mafia on tõesti väga raske mäng ning mina sain sellest esimest korda jagu sugulase abiga - oli suvevaheaeg ning õhtuti käis karm tiimitöö. Kui raatsid võtta selle mängu teist, isegi kolmandat korda ette, hakkad avastama alternatiivseid võimalusi ning huvitavaid nippe (kuidas saada enne pea igat missiooni pumppüss ilma ennast vigastamata, haruldaste autode asukohad Free Ride's etc.). Mafia on niivõrd nüanssiderohke mäng, millest on väga keeruline ära tüdineda.
Olen kuulnud inimesi väitvat, et peale mängu läbimist pole midagi teha. Võta ette Free Ride Extreme, veel parem, võta ette tavaline Free Ride - asukohaks Downtown või Hoboken, autoks tugev ning kiire Lassiter V16 Fordor, liiklus poole peale, ning hakka endale tegevust otsima. Ma olen kulutanud sadu tunde, kihutades mööda linna, gangsterid ja/või politseinikud kannul, mis lõppevad tihtipeale meeletute avariidega ning juba nende autode deformeerumise detailsus oli aastal 2003 fantastiline. Kuid see köidab mind ka aastal 2011, arvastasti veelgi kauem. Närvikõditavad tagaajamisstseenid Free Ride's on need, millest ma Mafia 2-s tõeliselt puudust tunnen. Samuti ka lugu ise, Mafia lõpp on lihtsalt eepiline.
Paljudele missioonidele saab ka erinevalt läheneda. "18. Just for Relaxation" hiilimise asemel tõelise põrgu korraldamisega? Sama ka "15. Happy Birthday!" kohta. "16. You Lucky Bastard" hõlmab endas kolme versiooni - Morello lennuki allatulistamine (cutscene), sillalt alla rammimine (cutscene) või teelt välja rammimine. Võidusõit oli mullegi katsumuseks, kuid kuuendal korral sain hakkama ning esimest korda mängu mängides Bertone poolt tänutäheks "kingitud" Lassiter Roadsteriga sõitmine oli tõeline elamus. Mafia võlu ongi see, et seda on raske läbida, kuid läbides on hüved seda ka väärt.
Autode valik jättis mu täiesti sõnatuks. On kõike, alustades Ford Model T-st Cadillaci V16 mudeliteni välja. Mängus on isegi sees ainueksemplarina tehtud Cadillac V16 Hartmann Cabriolet '37. Olemas on ka Celeste Marque 500 ehk Mercedes-Benz 500K - selle autoga sõites on alati eriline tunne, kuna mu vanaisal õnnestus lühikest aega sellist autot omada. Kompressoriga V8 müdiseb madalatel pööretel ning kui lasta pöörded kõrgele, vabaneb täielik elajas. Juhitavus on täpne ning kerge, see on auto, millega on Mafia's võimalik väga edukalt külg ees sõita. Pole proovinud? Soovitan seda teha, natuke harjutades on see tõeliselt fun. Rääkides mootorihäältest, siis olete kindlasti tähele pannud, kui hästi see mäng "kõlab"? Mootorihääled on väga detailsed, sama käib ka relvade kohta - kas tabad autot, betoonseina või metallist posti, alati on erinevus sees. Pühendumus detailidele on see, mis mind selle mängu juurde ikka ja jälle tagasi toob. Muide, see kõlab küll naljakana, kuid vahetevahel valin oma sõiduvahendiks isegi Bolt Model B või Bolt V8 või muu taolise lihtrahva sõiduki, ning sõidan lihtsalt ringi, nautides ilusat vaadet, mida see mäng seniajani pakub.
Kui keegi pakub teile Mafia't, võtke see vastu - see on tõeline elamus!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
24.04.2011 23:35:01
|
|
|
peab tõdema et 2003 aasta mängu kohta ikka täiega üle prahi mäng, M2 on M1e kõrval poisike, teeb silmad ette peaaegu et igas kriteeriumis, pikem süseekam stoori, suurem masinapark, saab hüpata jne, ise vist mingi 4-5 korda läbi teinud neende aastate jooksul alates 2003 aastast
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
27.04.2011 08:40:30
|
|
|
Huvi pärast küsin, et kui paljud Mafia-s hüppamist on kasutanud? Imo ei olnud seda vist ühegi misjooni ajal vaja Aga siiski, esimene osa siiski kordades parem kui teine
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan700
HV kasutaja
|
28.08.2011 10:57:02
|
|
|
Mafias saab hüpata ka või?
Ega kellelgi pole savegame'i pakkuda peale seda ringraja sõitu?
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
28.08.2011 12:40:30
|
|
|
Saab kül hüpata.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
17.01.2012 09:31:20
|
|
|
Keegi veel mängib ka seda?
Kui jah, kas mode olete proovind?
St kas keegi oskab mul mingeid häid mode soovitada, millega mäng ehedamaks muutuks. Mingeid uue aja autosid jm ei soovi..
Üheks näiteks tooks selle - http://www.moddb.com/mods/mafia-traffic-mod
Ning nagu tean, on mängule tehtud ka kõvasti lisamissioone.. Neid ka asjalikke/töötavaid on?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaku111
HV vaatleja
|
01.08.2014 13:01:10
|
|
|
Ei tea kas see hea mäng veel kusagil müügis ka on v? Endal oli küll kunagi olemas, aga karp on kadunud ja kutu.
Miskipärast tuli nüüd jah isu peale, aga kuskilt poodidest ei leia enam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
01.08.2014 14:20:10
|
|
|
Tundub, et poes pole. Ise tellisin UK Amazonist.
Kuskil euronicsi vms poe odavmüügikorvis võib vabalt olla küll.
_________________ Steam|Last.fm| |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
01.08.2014 16:57:28
|
|
|
vaku111 kirjutas: |
Ei tea kas see hea mäng veel kusagil müügis ka on v? Endal oli küll kunagi olemas, aga karp on kadunud ja kutu.
Miskipärast tuli nüüd jah isu peale, aga kuskilt poodidest ei leia enam. |
Steam ei kõlba?
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
01.08.2014 17:06:36
|
|
|
steami poes pole enam ammu
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaku111
HV vaatleja
|
01.08.2014 20:54:06
|
|
|
Steamis seda ei ole jah. Enamus poode olen läbi vaadanud ja tühjus. Amazonis on, uunikumi hinnaga. Eks cracked prahti leiab igalt poolt, kuid juba puhtalt austusest mängu vastu tahaks ikka originaalile käpa peala saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
02.08.2014 14:30:39
|
|
|
Keda huvitab siis hakkan täna livestreamis Youtubes seda läbi mängima nii tunni jooksul. Kellele Mafia meeldinud on siis lennake ka laivi ja kirjeldage oma elamust
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|