Mul hakkas Tele2 netipulk ühel hommikul ise võrguga ühenduma (arvuti käivitumisel on kohe võrguühendus olemas). Ennem oli vaja seal tele2 programmis ikka seda ühenda nuppu pressida.
Kas Windows 7 jaoks tuli selline update? _________________
Kuidas 4G hetkel on tartus? polnud ise üle kuu aja kasutanud ja nüüd kui proovisin jälle siis katkeb ära koguaeg.
Isegi kui pulk on õues ja signaal -59dbm ning kiirused 50mbit kandis ehk siis levi hea katkeb ikka 5min. jooksul.
Mõtlesin, et arvuti jamab mul vms. aga 3G ei katke. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Täna sain hea tünga, kasutasin siin paar kuud tele2-e kõneteenuseid koos mobiilse internetiga ja kuna levi eriti polnud seal kus vaja, siis otsustasin emt-sse üle liikuda juunis. Mingi 20 juuni andsin taotluse sisse. Tele2-s lubati saata lõpp arve jne. Sain kuulõpus arve, tasusin ära.
Ja nüüd saadavad uuesti mulle täis arve, et palun tasuge ära, juuli kuu kohta, kuna tundub, et neil on mitte päeva vaid kuupõhine tasustamine, lepingut ei suutnud nad mul enne 2 juulit ära lõpetada ja nüüd pean 10€ juurde maksma selle 2 päeva pealt, mis nad üle lasid
EMT-l ja Elisa küll sellist jura pole, tele2 elab parajas kiviajas ikka, 4g levi pole kuskil peale paari suure linna, moblale 4g pakette pole, iseteenistus on täielik piix, mitte midagi kasulikku seal ei näe.
On keegi teist kui tele2 klientidest sarnase jama otsa sattunud, et lepingu lõpetades pead terve kuu veel otsa maksma, kuigi lõpetasid kuu alguses? Imelik on veel asi seetõttu, et kui ma poole kuu pealt liitusin enne, siis olid nad küll nõus ainult pool hinda tegema.
Kui on kuutasupõhine hind siis selle eest kasseerivad kõik kolm operaatorit rõõmsalt ka kogu summa. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kui ma lepingut vormistasin, siis Tele2 teenindaja eraldi rõhutas, et lõpetada või paketti vahetada tuleb kuu lõpus, muidu jookseb poolik kuu otsa. _________________
tavaliselt on elisa, kes nii peedistab. Tele2 lihtsalt muudab lepingut ja saadab teavituse mitte SMS-ga vaid e-kirjaga.
EMT pole mingi venitamisega veel üllatanud
Arve peal rida Interneti täieliku piirangu tellimine 1 5.83 1.17 7.00
Eelmisel arvel on kajastunud rida tasaarveldusena. Telefonitsi selgus, et eelmine teenindaja oli pannud erandkorras tasuta kinni.
Nüüd küsitakse 7€ ilma teavitamata. Jopp-antoonio.
Oleks ma teadnud, et see tasuline teenus, siis muudaksin telefonis Interneti APNi ära. Mingi lükke eest andmebaasis küsitakse tuima näoga 7 taala. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Oled kindel, et apn muutmine aitab? Viimati kui sellega tegelesin, võis sinna "kapsapirukas" APNiks kirjutada, aga võrk noppis ühenduse kenasti üles. _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
Kui ma lepingut vormistasin, siis Tele2 teenindaja eraldi rõhutas, et lõpetada või paketti vahetada tuleb kuu lõpus, muidu jookseb poolik kuu otsa.
No ma ise tegingi nii, nädal enne kuu lõppu läksin lõpetama lepingut, aga kuna neil meeldib venitada, siis tuli 2 päeva lisaks ja sealt ka üks kuutasu.
Osta kuni saad, tegelt ju läks suures plaanis kallimaks teenus (mahud vähenesid) ja ületamine hakkas maksma.
sama triki tegi Elisa Juuli keskel firmadele ja odavamaks ei lähe miski enam
Lootust on, et kui nüüd 4G peale hakatakse minema, siis 3G võrgu koormus väheneb ja kiirused vähe tõusevad _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Lootust on, et kui nüüd 4G peale hakatakse minema, siis 3G võrgu koormus väheneb ja kiirused vähe tõusevad
...
4G ei puhu pilli, pilli puhub see, kas tegu on LTE v6i LTE-Advanced CA v6rguga.
LTE-Advanced CA v6gu korral on vajalik 2xMIMO antennisüsteemi olemasolu ja selle olemasolu korral hakkab paremini toimima ka 3,5G v6rk. Ja seda seet6ttu, et väga paljud 3,5G seadmetest on oma ehituselt samuti MIMO-toega seadmed.
Lisaks sellele on LTE-Advanced CA v6rk 30% parema läbilaskvusega kui LTE v6rk.
---------------------------------
Muidugi omaette teema kas ja millal Tele2 LTE-A CA üleüldse väljaspool linnu ja suuremaid asulaid tööle pannakse, kui üleüldse pannakse.
Lootust on, et kui nüüd 4G peale hakatakse minema, siis 3G võrgu koormus väheneb ja kiirused vähe tõusevad
...
ära rõõmusta, küll tuleb korralikult peale 3G telefone mis võrku söövad... aga raha pannakse 4G'sse
ükski opekas pole tegelikult huvitatud, et "vana" 3G samade kasutajatega edasi tiksuks - raha pannakse ainult 4G-sse ja keegi peab selle raha ka opekatele tagasi tooma. Eks ikka meie on see "keegi"...
...
ära rõõmusta, küll tuleb korralikult peale 3G telefone mis võrku söövad... aga raha pannakse 4G'sse
Kust need 3G telefonid tulevad? Eesti inimene ostab ju iga uue mudeli puhul endale uue nutifööni. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Osta kuni saad, tegelt ju läks suures plaanis kallimaks teenus (mahud vähenesid) ja ületamine hakkas maksma.
sama triki tegi Elisa Juuli keskel firmadele ja odavamaks ei lähe miski enam
Ei osta hetkel kindlasti mitte
Praegune pakett netti maksab 2,5€ ja sisaldab 30 giga mahtu. Olen ka 38 kuus tarbinud ja piirangut ei saanud
Lisaks on kiirused veel viisakamad viimasel ajal peale saatjate uuendamist. Kirjade järgi 2/1 pakett
Huvitav hind 30GB eest . Ma maksan ka vähem 2/1 paketi eest (3.90€), aga 2.50€ on tiba ulme. Räägi täpsemalt, kuidas sa sellise hinnaga said.
Ja vaevalt et see "kiiruseanomaalia" sul igavesti kestab, naudi veel kuniks saad. 2/1 kiirusepilt minul:
salatoimik kirjutas:
...Kust need 3G telefonid tulevad? Eesti inimene ostab ju iga uue mudeli puhul endale uue nutifööni.
Enamik meie inimesi on üsna hinnatundlikud ja praeguste hindade juures ei liigu enamik 3G kasutajaid kuskile vabatahtlikult. Olenemata, mis fööni nad endale ostavad ja millist fööni nende rahaline seis neil üldse osta võimaldab. Vaata laiemalt, kui ainult oma tutvusringkonda...
ewur, 2 aastat tagasi olin emt klient ja tele2 kutsus üle. Ütlesin toona, et tulen kui saan neti ja kõneminuteid mitte rohkem kui 5€ kuus. Toona oli 2/1 pakett sel hetkel 4,99€ ja 30 giga mahuga. Pakuti ka 180 minutit kuus 2,49€ eest. Et viiekas kokku tuleks, siis tehti netile 50% soodukas. Ja nii see ongi mul siis siiani. Vb ei poogita mind ka seetõttu, et arved on seoses mahuka välismaale helistamisega vahest ka ca 100€
Tegin teadust - ruuteri ja netipulgaga katusele, Jätsin mõlemad katuseharjale, signaalitugevust sain 15% juurde, kiirusekasvu mitte pussugi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Panin paar nädalat tagasi isale maale pulga ruuteri külge ja antenni katusele. Kiirus kasvas 0,3-0,5Mbit/s pealt 5Mbit/s peale. Signaali tugevus sain 100% peale. E173 pulk nagunii rohkem välja ei võta. Antenn maksis 35€, ruuter 22€.
Panin paar nädalat tagasi isale maale pulga ruuteri külge ja antenni katusele. Kiirus kasvas 0,3-0,5Mbit/s pealt 5Mbit/s peale. Signaali tugevus sain 100% peale. E173 pulk nagunii rohkem välja ei võta. Antenn maksis 35€, ruuter 22€.
Ega asi pole vaid signaalitugevuses, vaid ka "müras", mida pulkades ei paista. kuigi seade võib näidata sees seda.
Kellelgi uus telefoni Nuti 4G pakett on ka juba? kui kaua aktiveerimine võttis ja kuidas kiirused telefonis...
HTC One m7 - LTE levi leiab ja ühendab LTE masti külge aga andmeside ei ole. Terve linn läbi sõidetud. Sama probleem nexus5-ga. SIM kaart e3276 pulga sisse ja laksti 50Mbit/sec.
Tele2 support sonis midagi, et on vaja telefoni uuendust tele2 4g jaoks. Mismoodi nad üldse pakette pakuvad kui üldlevinud telefonidel ei toimi...
EDIT: Ja sai korda. Kõik apnid ära kustutada telefonis ja käsitsi uus luua.
Voilaa _________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti
Paketi kirjelduses on öeldud, et piiramatu kiirusega +4g . Palju sealt 3g-st välja peaks võluma?
Täpselt nii palju, kui võrgu koormus lubab.
Ja seade ka teema...
TJA kevad 2014:
"3G võrgud, mida hetkel kasutavad veel enamus tarbijatest, on kolmel sideettevõtjal peaaegu võrdse võimekusega. Tulemused näitavad, et kõik 3 mobiilsideettevõtet pakuvad ühtviisi head teenust ning tagavad keskmise allalaadimiskiiruse 8-9 Mbit/s ning üleslaadimiskiiruse ca 2,5 Mbit/s."
KUi aga 4G kõrvale panna siis olid kõvad vahed sees
Ei viitsinud netipulka kaasa võtta, aga tollega saab miskipärast suuremad kiirused kätte kui telefoniga. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
küsimus selline, kas tele2 paketiga "internet arvutis medium" ehk siis selle konkreetse simiga, mis selle paketi kasutamiseks jagatakse, peaks saama netti ühtmoodi nii kaasa pakutava netipulga kui ka mõne suvalise andmesidevõimelise nutitelefoniga?
minu loogika ütleb nagu, et nii see peaks olema, kuid nett telefonis "töötab" täpselt senikaua kuni telefon üritab neid nö. interneti seadeid alla laadida ja failib, peale seda kaob ka nett...mis korra täitsa reaalselt olemas on (paar lehte jõuab ikka lahti võtta selle aja jooksul telefoni browseriga). on siin mingeid lahendusi või need simid ongi vaid pulga sees kasutamiseks? kui nii siis kas ka pulk peab tingimata olema see, mille tele2 ise kaasa pakub? (mul seda hetkel võtta ei ole) _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Vaatasin, et seda Extra Large netti saab proovida 14 päeva ja küsiksin, et kuidas see tagastamine käib, et kas nad saavad mingeid summasi ka küsida selle eest või lihtsalt viin tagasi ja ütlen, et ei meeldinud?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.