Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
deFt
HV kasutaja

|
03.07.2014 19:29:14
|
|
|
Gap kirjutas: |
ei sa ei saanud aru... 2 sõitu on! sõidan kvalifaktsioonis 1 koha välja, esimest sõitu alustan 1 kohalt nagu peab, võidan sõidu,2 sõit sama rada alustan 16 st viimaselt kohalt  |
Täpselt nii ongi, kui jääd 2. siis alustad teist võistlussõitu 15. kolmandaks, siis 14. Kvalifikatsioon annab sulle esimese sõidu stardikoha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.07.2014 20:49:01
|
|
|
Semi-automaat käigukast võiks olla selles mängus, et saaks aegajalt käiku alla last või varem üles panna.
Mind see seest vaade ei häiri ja eriti kui ta udune on. Näeb ära ikka kuidas rool liigub ja käsi käib, küll on udukogu kuid ikkagi näeb. Samas kui seda rooliga sõita, siis näeb ju oma joystick rooli kus peal omad käed on ja siis ekraanil on ka rool ja käbarad. Milleks seda topelt vaja on, ei saa mina aru.
See 2 sõitu on jube nõme ja just selle teise sõidu pärast mis alustad viimasena. Tean küll miks, aga ikkagi on nõme. Driftis käib närvidele see ees sõitmine ja AI tuleb järgi nagu tellis rööbastel ja hakkab segama tegevust mis niigi ebamugav on.
Tuning on ka ülimalt mõttetu selles mängus, eriti siis kui seda kasutada ka ei saa. Alguse sõidud cobaltiga ei saa tuunida ja see venib ja järgi ei jõua, mis lõpuks ajab nii närvi et peab very hardi pealt meediumi peale panema raskustaseme.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Aeg maha 1p

|
03.07.2014 21:14:26
|
|
|
kui asi käpas on parima juhitavusega grid. mootori tuning suurt juurde ei anna, vb alates 200kmh on marginaalne eelis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
03.07.2014 21:15:10
|
|
|
Krt, ma ei saa aru, mis loogika selles mängus AI'l on.
Kurvis pidurdavad keeravad samal ajal seejuures veel ideaaltrajektooril püsides; teinekord on rubberband selline, et kohas, kus kõik pidurdavad, kihutab keegi tagant täie pauguga sisse ja muidugi olen mina rajalt väljas jne.
Lisaks veel see, et mul on puldiga mingi kamm vist, pidurdamine ei tööta alati korralikult ja vahepeal vilgutab pidurituledega ning hoog jõnksutab. Hea kombo sellise mängu jaoks
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.07.2014 21:26:49
|
|
|
Võta brake assist vms maha, vaata mis i siis teeb.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.07.2014 21:27:29
|
|
|
softis, mul täpselt sama asi selle pidurdamisega olnud ...ei tea kas mingi bug? ok sellest tagurpidi järjestusest sain nüüd lõpuks aru..mul pikad juhtmed vahest
A.I on idiootne jah siin mängus millegipärast,eriti veel on alati codemastersi mängudes tiimikaaslane eriline noob :S samamoodi on ka F1 seerias minumeelest olnud vähemalt alguses...ma ei tea kuidas seal gridis läheb tiimikaaslane tugevamaks ka...alles alustasin mänguga...iga sõit on kutt mingi 10-14 kohal ... eile aitasin spa ringrajal kutil 2 koha saada... 3 ringi oli vaja sõita,kuna ise alustasin viimaselt kohalt ja seekord oh imet oli tiimikaaslane kuidagi eespool siis oli ta ennast kuidagi esimeseks sõitnud,siis sõitsin tema taga ega lasknud sõidu lõpuni kellelgi temast mööduda ,sõitsin ette kui keegi tahtis mööduda ja viimastes kurvides sõitsin mööda ja tuligi üks kaksikvõit lõpuks
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
03.07.2014 21:54:34
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Võta brake assist vms maha, vaata mis i siis teeb. |
Mul ei ole neid assiste sees, tänan soovitamast.
Mingi muu kala on.
Täna tuli mingi patch ka, muudatuste nimekirja ikka pole veel
Gap kirjutas: |
softis, mul täpselt sama asi selle pidurdamisega olnud ...ei tea kas mingi bug? ok sellest tagurpidi järjestusest sain nüüd lõpuks aru..mul pikad juhtmed vahest
A.I on idiootne jah siin mängus millegipärast,eriti veel on alati codemastersi mängudes tiimikaaslane eriline noob :S samamoodi on ka F1 seerias minumeelest olnud vähemalt alguses...ma ei tea kuidas seal gridis läheb tiimikaaslane tugevamaks ka...alles alustasin mänguga...iga sõit on kutt mingi 10-14 kohal ... eile aitasin spa ringrajal kutil 2 koha saada... 3 ringi oli vaja sõita,kuna ise alustasin viimaselt kohalt ja seekord oh imet oli tiimikaaslane kuidagi eespool siis oli ta ennast kuidagi esimeseks sõitnud,siis sõitsin tema taga ega lasknud sõidu lõpuni kellelgi temast mööduda ,sõitsin ette kui keegi tahtis mööduda ja viimastes kurvides sõitsin mööda ja tuligi üks kaksikvõit lõpuks  |
Siin on tiimikaaslased erinevad kui mängida. Aga mõni on justkui pädevam küll. Paar kaksikvõitu juba noppinud, alguses on pigem siuke ühe-mehe-show.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.07.2014 22:59:49
|
|
|
Jep hetkel veel Touring B peal (pole aega olnud kaugemale jõuda) ja Oakley Motorsport - Claire Fox on päris asjalik AI. Igas sõidus parandab kohti. Viimati tuli isegi viimaselt kohalt esimeseks lol.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
10.07.2014 18:35:40
|
|
|
Kas kellelgi veel nii, et viimasel ajal leiab onlines ainult ühe serveri kus mängitakse?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
11.07.2014 00:34:09
|
|
|
ülikõva racing mänguga on vennad hakkama saanud. selline täpselt paras simu ja arkaadi balanss, et ei aja liigselt närvi ja samas pole oma juhitavuse poolest naeruväärne või muinasjutulik. ma pole peale shifti ja shift2'e mitte üheski automängus leidnud mitte midagi sellist, mis paneks mind asja klõbistama rohkem kui vast paar tundi kokku aga siin taaskord üks mäng, mis suudab tähelepanu võita ja seda hoida. ja see flashback või misiganes asi...nooo perse!!! vist üks automängude ajaloo parimaid leiutisi üldse, praegu mõteln küll, et no kuidas pole varem mitte üheski mängus samasugust süsteemi olnud?!?
AI on ka selles mängus väga ok, igas mõttes. pea kõik sõidud siiani on olnud just suures osas tänu AI'le täpselt parasjagu põnevad. muidugi on võimalik, et mõnikord sõidad ka pisut uhkes üksinduses kuid samas see tuleb ka ainult sellest kui tõesti hästi sõidad antud rada ning vigasid ei tee. samas on iga väikse veaga kohe näha kuidas AI ennast märgatavalt lähemale nihutab.
kokkuvõttes selline suht 9/10'st automäng. vast autode valik ja seadistatavus võiks nõksa parem olla, kuid samas midagi eriti kurta ei saa ka
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
11.07.2014 00:45:41
|
|
|
Dave20 kirjutas: |
Kas kellelgi veel nii, et viimasel ajal leiab onlines ainult ühe serveri kus mängitakse? |
proovi nö. uuesti otsida.
vahel jah näitab ainult paari serverit.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
11.07.2014 02:07:01
|
|
|
Kahjuks jah ainult paar või ühe serveri leiab koguaeg. See nö. tagasikerimine onlines küll ei sobi kuidagi, kui ikka auto puruks sõidad, siis sõidad puruks, mitte ei hakka teatud kohast uuesti, aga kahjuks nii saab.
Ps. eile sai ikka tunde taotud seda pela ja tundub, et mängimist jagub ikka kõvasti.Mõtlen siis career.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
11.07.2014 02:13:22
|
|
|
Ei tea, career on minu jaoks kuidagi üksluine.. Autosi valida ei saa, igas ürituses lased sama rada sada korda, jms...
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
11.07.2014 03:27:24
|
|
|
mingil määral ju saab valida, peale seda event valikut vms on teami valik, erinevad autod. aga noh, mis siis sellest niiväga on, et iga kord eraldi valida ei saa mingi tohutu hulga vahel,..mängid ju kõiki neid erinevaid evente peaaegu alati erineva autoga, mistõttu ei muutu asi üksluiseks. lisaks on minumeelest päris palju erinevaid radu siiamaani vähemalt.
mina olen ühes ürituses sama rada vist lasknud max 4 korda, pigem on enamasti max aga 2 korda sama rada, või siis tuleb vähemalt teine auto. ja see kui erinevalt autod käituvad, kui hästi annab tunda ka nende väga basic seadete muutmine ning kui erineva sõidutaktiga on rajad, hoiab ikka minumeelest asja väga huvitavana.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
12.07.2014 22:37:06
|
|
|
Eile onlines mängides oli isegi üks eestlane minuga ühes serveris
Huvitav mis värk ikkagi onlinega on ainult mõne pooltühja serveri leiab, ei usu, et nii vähe rahvast seda mängu onlines mängib
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
12.07.2014 23:20:42
|
|
|
Dave20 kirjutas: |
Eile onlines mängides oli isegi üks eestlane minuga ühes serveris
Huvitav mis värk ikkagi onlinega on ainult mõne pooltühja serveri leiab, ei usu, et nii vähe rahvast seda mängu onlines mängib  |
Kas sa seda proovisid et steamis vahetad download regioni inglismaa peale.... praegult sul on vist arvatavasti sweden või finland. ja lähed uuesti mängu sisse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
12.07.2014 23:45:40
|
|
|
Jack.igg, Tänud! Servereid tuli juurde. Äkki tasuks ka mingit muud riiki proovida?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
12.07.2014 23:47:11
|
|
|
Vat ise pole proovinud aga grid 2 kogemusest uk london töötas
|
|
tagasi üles |
|
 |
s4rk4
HV kasutaja

|
13.07.2014 13:36:22
|
|
|
Mängu turule tulekust on nüüd paar nädalat möödas, kas tegu on siis must buy racing arcade-sim tootega (nagu omal ajal oli Toca 3 ja NFSU 2) või eelkõige siukene meh racing (eelkäija Grid 2), millel on veel palju areneda?
_________________ (Est)Rufu |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.07.2014 16:29:22
|
|
|
s4rk4, Must have mänge tuleb ikka harva. Parimal juhul kord aastas, kui sedagi. Must have see pole ja omad probleemid sellel on, aga GRID 2-st on ta parem. Kas ka GRID 1-st on väga vaieldav.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
13.07.2014 21:02:55
|
|
|
Mina julgen küll seda mängu soovitada
Kui keegi viitsib, siis võiks steamis sõbralisti lisada, olen seal nimega Tafka (EST)
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Aeg maha 1p

|
15.07.2014 00:52:07
|
|
|
innovaatilises mõttes ta esimesest gridist üle ei ole, kuid ta on palju peenem, arenenum, kõrgetasemelisem mäng
netis kihutades absoluutselt parim ning lähestikulisem võidusõit mida olen kogenud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.07.2014 02:23:21
|
|
|
mis selles esimeses gridis nii innovaatiliselt oli? täitsa tõsine küsimus, ei ole ise mänginud...
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Aeg maha 1p

|
15.07.2014 03:09:48
|
|
|
online gameplay oli tal sama aja mängudega võrreldes kõrgelt üle
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.07.2014 20:58:42
|
|
|
Seda drifti on nad millegipärast kõvasti muutnud võrreldes eelmise grid 2-ga....auto juhitavus on kuidagi jäik ja või ma ei oska seda seletada kuidagi...ühesõnaga auto taguots oleks nagu ma ei tea magnet mida tee tõmbab enda poole kuidas tahab ...igatahes üldse ei meeldi samas teistes sõitudes on juhitavus norm....
Seda ütleks veel et radasi nagu oleks seal mängus,aga viimasel ajal suht palju korduvaid radasi on ... ainult sepang ja abu dhabi... alustan ühte seasoni ok vaatan et 6 event,sõidan siis ühel rajal 2 etappi ära,ok pole hullu võtan järgmise seasoni samas sarjas endurance siis jälle samad rajad hockenheim,sepang ja abu dhabi... no ma ei tea need inglased on vist haugimäluga et ei jäänd meelde mis radasi mängu sai pandud
aga kiidusõnaks on häid radasi ka,meeldib see istanbul väga mis oli ka kunagi F1 karussellis ja spa on ka üks lemmikuimaid
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|