Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  GRID Autosport märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
deFt
HV kasutaja
deFt

sõnum 03.07.2014 19:29:14 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ei sa ei saanud aru... 2 sõitu on! sõidan kvalifaktsioonis 1 koha välja, esimest sõitu alustan 1 kohalt nagu peab, võidan sõidu,2 sõit sama rada alustan 16 st viimaselt kohalt icon_evil.gif

Täpselt nii ongi, kui jääd 2. siis alustad teist võistlussõitu 15. kolmandaks, siis 14. Kvalifikatsioon annab sulle esimese sõidu stardikoha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 03.07.2014 20:49:01 vasta tsitaadiga

Semi-automaat käigukast võiks olla selles mängus, et saaks aegajalt käiku alla last või varem üles panna.
Mind see seest vaade ei häiri ja eriti kui ta udune on. Näeb ära ikka kuidas rool liigub ja käsi käib, küll on udukogu kuid ikkagi näeb. Samas kui seda rooliga sõita, siis näeb ju oma joystick rooli kus peal omad käed on ja siis ekraanil on ka rool ja käbarad. Milleks seda topelt vaja on, ei saa mina aru.

See 2 sõitu on jube nõme ja just selle teise sõidu pärast mis alustad viimasena. Tean küll miks, aga ikkagi on nõme. Driftis käib närvidele see ees sõitmine ja AI tuleb järgi nagu tellis rööbastel ja hakkab segama tegevust mis niigi ebamugav on.
Tuning on ka ülimalt mõttetu selles mängus, eriti siis kui seda kasutada ka ei saa. Alguse sõidud cobaltiga ei saa tuunida ja see venib ja järgi ei jõua, mis lõpuks ajab nii närvi et peab very hardi pealt meediumi peale panema raskustaseme.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 03.07.2014 21:14:26 vasta tsitaadiga

kui asi käpas on parima juhitavusega grid. mootori tuning suurt juurde ei anna, vb alates 200kmh on marginaalne eelis.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 03.07.2014 21:15:10 vasta tsitaadiga

Krt, ma ei saa aru, mis loogika selles mängus AI'l on.
Kurvis pidurdavad keeravad samal ajal seejuures veel ideaaltrajektooril püsides; teinekord on rubberband selline, et kohas, kus kõik pidurdavad, kihutab keegi tagant täie pauguga sisse ja muidugi olen mina rajalt väljas jne.
Lisaks veel see, et mul on puldiga mingi kamm vist, pidurdamine ei tööta alati korralikult ja vahepeal vilgutab pidurituledega ning hoog jõnksutab. Hea kombo sellise mängu jaoks icon_biggrin.gif

-Kaivo-
HV Guru

sõnum 03.07.2014 21:26:49 vasta tsitaadiga

Võta brake assist vms maha, vaata mis i siis teeb.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.07.2014 21:27:29 vasta tsitaadiga

softis, mul täpselt sama asi selle pidurdamisega olnud ...ei tea kas mingi bug? ok sellest tagurpidi järjestusest sain nüüd lõpuks aru..mul pikad juhtmed vahest icon_biggrin.gif

A.I on idiootne jah siin mängus millegipärast,eriti veel on alati codemastersi mängudes tiimikaaslane eriline noob :S samamoodi on ka F1 seerias minumeelest olnud vähemalt alguses...ma ei tea kuidas seal gridis läheb tiimikaaslane tugevamaks ka...alles alustasin mänguga...iga sõit on kutt mingi 10-14 kohal ... eile aitasin spa ringrajal kutil 2 koha saada... 3 ringi oli vaja sõita,kuna ise alustasin viimaselt kohalt ja seekord oh imet oli tiimikaaslane kuidagi eespool siis oli ta ennast kuidagi esimeseks sõitnud,siis sõitsin tema taga ega lasknud sõidu lõpuni kellelgi temast mööduda ,sõitsin ette kui keegi tahtis mööduda icon_lol.gif ja viimastes kurvides sõitsin mööda ja tuligi üks kaksikvõit lõpuks icon_razz.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 03.07.2014 21:54:34 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Võta brake assist vms maha, vaata mis i siis teeb.

Mul ei ole neid assiste sees, tänan soovitamast.
Mingi muu kala on.

Täna tuli mingi patch ka, muudatuste nimekirja ikka pole veel thumbs_down.gif

Gap kirjutas:
softis, mul täpselt sama asi selle pidurdamisega olnud ...ei tea kas mingi bug? ok sellest tagurpidi järjestusest sain nüüd lõpuks aru..mul pikad juhtmed vahest icon_biggrin.gif

A.I on idiootne jah siin mängus millegipärast,eriti veel on alati codemastersi mängudes tiimikaaslane eriline noob :S samamoodi on ka F1 seerias minumeelest olnud vähemalt alguses...ma ei tea kuidas seal gridis läheb tiimikaaslane tugevamaks ka...alles alustasin mänguga...iga sõit on kutt mingi 10-14 kohal ... eile aitasin spa ringrajal kutil 2 koha saada... 3 ringi oli vaja sõita,kuna ise alustasin viimaselt kohalt ja seekord oh imet oli tiimikaaslane kuidagi eespool siis oli ta ennast kuidagi esimeseks sõitnud,siis sõitsin tema taga ega lasknud sõidu lõpuni kellelgi temast mööduda ,sõitsin ette kui keegi tahtis mööduda icon_lol.gif ja viimastes kurvides sõitsin mööda ja tuligi üks kaksikvõit lõpuks icon_razz.gif

Siin on tiimikaaslased erinevad kui mängida. Aga mõni on justkui pädevam küll. Paar kaksikvõitu juba noppinud, alguses on pigem siuke ühe-mehe-show.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2014 22:59:49 vasta tsitaadiga

Jep hetkel veel Touring B peal (pole aega olnud kaugemale jõuda) ja Oakley Motorsport - Claire Fox on päris asjalik AI. Igas sõidus parandab kohti. Viimati tuli isegi viimaselt kohalt esimeseks lol.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 10.07.2014 18:35:40 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel nii, et viimasel ajal leiab onlines ainult ühe serveri kus mängitakse?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.07.2014 00:34:09 vasta tsitaadiga

ülikõva racing mänguga on vennad hakkama saanud. selline täpselt paras simu ja arkaadi balanss, et ei aja liigselt närvi ja samas pole oma juhitavuse poolest naeruväärne või muinasjutulik. ma pole peale shifti ja shift2'e mitte üheski automängus leidnud mitte midagi sellist, mis paneks mind asja klõbistama rohkem kui vast paar tundi kokku aga siin taaskord üks mäng, mis suudab tähelepanu võita ja seda hoida. ja see flashback või misiganes asi...nooo perse!!! vist üks automängude ajaloo parimaid leiutisi üldse, praegu mõteln küll, et no kuidas pole varem mitte üheski mängus samasugust süsteemi olnud?!?

AI on ka selles mängus väga ok, igas mõttes. pea kõik sõidud siiani on olnud just suures osas tänu AI'le täpselt parasjagu põnevad. muidugi on võimalik, et mõnikord sõidad ka pisut uhkes üksinduses kuid samas see tuleb ka ainult sellest kui tõesti hästi sõidad antud rada ning vigasid ei tee. samas on iga väikse veaga kohe näha kuidas AI ennast märgatavalt lähemale nihutab.

kokkuvõttes selline suht 9/10'st automäng. vast autode valik ja seadistatavus võiks nõksa parem olla, kuid samas midagi eriti kurta ei saa ka

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 11.07.2014 00:45:41 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
Kas kellelgi veel nii, et viimasel ajal leiab onlines ainult ühe serveri kus mängitakse?

proovi nö. uuesti otsida.
vahel jah näitab ainult paari serverit.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 11.07.2014 02:07:01 vasta tsitaadiga

Kahjuks jah ainult paar või ühe serveri leiab koguaeg. See nö. tagasikerimine onlines küll ei sobi kuidagi, kui ikka auto puruks sõidad, siis sõidad puruks, mitte ei hakka teatud kohast uuesti, aga kahjuks nii saab.
Ps. eile sai ikka tunde taotud seda pela ja tundub, et mängimist jagub ikka kõvasti.Mõtlen siis career.
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 11.07.2014 02:13:22 vasta tsitaadiga

Ei tea, career on minu jaoks kuidagi üksluine.. Autosi valida ei saa, igas ürituses lased sama rada sada korda, jms...
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.07.2014 03:27:24 vasta tsitaadiga

mingil määral ju saab valida, peale seda event valikut vms on teami valik, erinevad autod. aga noh, mis siis sellest niiväga on, et iga kord eraldi valida ei saa mingi tohutu hulga vahel,..mängid ju kõiki neid erinevaid evente peaaegu alati erineva autoga, mistõttu ei muutu asi üksluiseks. lisaks on minumeelest päris palju erinevaid radu siiamaani vähemalt.

mina olen ühes ürituses sama rada vist lasknud max 4 korda, pigem on enamasti max aga 2 korda sama rada, või siis tuleb vähemalt teine auto. ja see kui erinevalt autod käituvad, kui hästi annab tunda ka nende väga basic seadete muutmine ning kui erineva sõidutaktiga on rajad, hoiab ikka minumeelest asja väga huvitavana.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 12.07.2014 22:37:06 vasta tsitaadiga

Eile onlines mängides oli isegi üks eestlane minuga ühes serveris icon_razz.gif
Huvitav mis värk ikkagi onlinega on ainult mõne pooltühja serveri leiab, ei usu, et nii vähe rahvast seda mängu onlines mängib icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 12.07.2014 23:20:42 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
Eile onlines mängides oli isegi üks eestlane minuga ühes serveris icon_razz.gif
Huvitav mis värk ikkagi onlinega on ainult mõne pooltühja serveri leiab, ei usu, et nii vähe rahvast seda mängu onlines mängib icon_rolleyes.gif

Kas sa seda proovisid et steamis vahetad download regioni inglismaa peale.... praegult sul on vist arvatavasti sweden või finland. ja lähed uuesti mängu sisse.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 12.07.2014 23:45:40 vasta tsitaadiga

Jack.igg, Tänud! Servereid tuli juurde. Äkki tasuks ka mingit muud riiki proovida?
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 12.07.2014 23:47:11 vasta tsitaadiga

Vat ise pole proovinud aga grid 2 kogemusest uk london töötas icon_smile.gif
tagasi üles
s4rk4
HV kasutaja
s4rk4

sõnum 13.07.2014 13:36:22 vasta tsitaadiga

Mängu turule tulekust on nüüd paar nädalat möödas, kas tegu on siis must buy racing arcade-sim tootega (nagu omal ajal oli Toca 3 ja NFSU 2) või eelkõige siukene meh racing (eelkäija Grid 2), millel on veel palju areneda?
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.07.2014 16:29:22 vasta tsitaadiga

s4rk4, Must have mänge tuleb ikka harva. Parimal juhul kord aastas, kui sedagi. Must have see pole ja omad probleemid sellel on, aga GRID 2-st on ta parem. Kas ka GRID 1-st on väga vaieldav.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 13.07.2014 21:02:55 vasta tsitaadiga

Mina julgen küll seda mängu soovitada thumbs_up.gif
Kui keegi viitsib, siis võiks steamis sõbralisti lisada, olen seal nimega Tafka (EST)
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 15.07.2014 00:52:07 vasta tsitaadiga

innovaatilises mõttes ta esimesest gridist üle ei ole, kuid ta on palju peenem, arenenum, kõrgetasemelisem mäng
netis kihutades absoluutselt parim ning lähestikulisem võidusõit mida olen kogenud
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 15.07.2014 02:23:21 vasta tsitaadiga

mis selles esimeses gridis nii innovaatiliselt oli? täitsa tõsine küsimus, ei ole ise mänginud...
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 15.07.2014 03:09:48 vasta tsitaadiga

online gameplay oli tal sama aja mängudega võrreldes kõrgelt üle
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.07.2014 20:58:42 vasta tsitaadiga

Seda drifti on nad millegipärast kõvasti muutnud võrreldes eelmise grid 2-ga....auto juhitavus on kuidagi jäik ja või ma ei oska seda seletada kuidagi...ühesõnaga auto taguots oleks nagu ma ei tea magnet mida tee tõmbab enda poole kuidas tahab ...igatahes üldse ei meeldi icon_confused.gif samas teistes sõitudes on juhitavus norm....
Seda ütleks veel et radasi nagu oleks seal mängus,aga viimasel ajal suht palju korduvaid radasi on ... ainult sepang ja abu dhabi... alustan ühte seasoni ok vaatan et 6 event,sõidan siis ühel rajal 2 etappi ära,ok pole hullu võtan järgmise seasoni samas sarjas endurance siis jälle samad rajad hockenheim,sepang ja abu dhabi... no ma ei tea need inglased on vist haugimäluga et ei jäänd meelde mis radasi mängu sai pandud icon_mad.gif

aga kiidusõnaks on häid radasi ka,meeldib see istanbul väga mis oli ka kunagi F1 karussellis ja spa on ka üks lemmikuimaid icon_cool.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  GRID Autosport mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.