Mõtled seda kaarti?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8252458
Siis peab arvutis ka piisavalt laiutamisruumi olema. Ja piisavalt võimas toide.
Aga üldjuhul annab kõigile arvutitele eraldi videokaart sisse panna, läpakad jms. imevigurid välja arvatud muidugi.
Mõtled seda kaarti?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8252458
Siis peab arvutis ka piisavalt laiutamisruumi olema. Ja piisavalt võimas toide.
Aga üldjuhul annab kõigile arvutitele eraldi videokaart sisse panna, läpakad jms. imevigurid välja arvatud muidugi.
Toite ma ostsin uue 360 W gold seasonic g series arvuti on muidu Dell optiflex 390 kast on vist see kõikse suurem
no ei oska otsida mis kaarti peale panna
Kasti suurus pole kõige olulisem, oluline on see, kas see paksukene kaart sinna emaplaadi peale ikka ära mahub. Tavaline täissuuruses (full height) PCIe x16 kaart küll jah tundub justkui minevat, eespool mainitud asjandus võtab enda alla aga 2 lisakaardi kohta. Eks ise pead vaatama, sest guugel näitab selle "Dell optiflex 390" nime all igasugu pilte, mõne puhul tundub justkui ruumipuudus tekkivat.
Kasti suurus pole kõige olulisem, oluline on see, kas see paksukene kaart sinna emaplaadi peale ikka ära mahub. Tavaline täissuuruses (full height) PCIe x16 kaart küll jah tundub justkui minevat, eespool mainitud asjandus võtab enda alla aga 2 lisakaardi kohta. Eks ise pead vaatama, sest guugel näitab selle "Dell optiflex 390" nime all igasugu pilte, mõne puhul tundub justkui ruumipuudus tekkivat.
neid kaste on jah 3 vist erinevat mul peaks olema kõige suurem versioon aga PCIE16 slot peab olema jah?
Sa ei suuda isegi mitte seda vaadata, palju arvuti sees ruumi on? Päriselt ka? Aga võta kast kaasa ja mine suvalisse lähimasse arvutipoodi, leiavad sulle üsna kiirelt sinna kaardi sisse.
Sa ei suuda isegi mitte seda vaadata, palju arvuti sees ruumi on? Päriselt ka? Aga võta kast kaasa ja mine suvalisse lähimasse arvutipoodi, leiavad sulle üsna kiirelt sinna kaardi sisse.
Miks ma ei suuda, suudan ikka lihtsalt ma ei oska selle teadmisega midagi peale hakata
Keegi 5 eurot tahab teenida, otsige kaart mis mulle sobib
Sobib küll sinu antud kaart, see nkn väike
Nagu eelnvalt öeldud : A.S. POOLT: Võta kast kaasa ja mine suvalisse lähimasse arvutipoodi, leiavad sulle üsna kiirelt sinna kaardi sisse.
Keegi 5 eurot tahab teenida, otsige kaart mis mulle sobib
Sobib küll sinu antud kaart, see nkn väike
Nagu eelnvalt öeldud : A.S. POOLT: Võta kast kaasa ja mine suvalisse lähimasse arvutipoodi, leiavad sulle üsna kiirelt sinna kaardi sisse.
Kohas kus ma elan pole lähedal ühtegi arvutipoodi kahjuks aga eks ma tellin selle kaardi ära siis
Selle nurga alt vaadates tekib petlik mulje, justkui mälud jääksid ette, nii hästi natukene?
Vaatasin "joonistatud" emaplaati, seal justkui ei jääks mälud ette ja kaardi saakski arvutisse panna.
Aga kui kaart postiga kohale jõuab, ju siis paistab, kuidas olukord tegelikult on.
Ning kui sa midagi ära ei lõhu, on 14 päeva tagastusõigus netikaubale.
Mälud kohe kindlasti ette ei jää! Sinna läheb imo. sul iga kaart mis on pikkusest ära mahub. Vaata mis mõõt sul see on ning osta kaart mis on lühem sellest:
Spoiler
Muidugi iseasi on sul ülejäänud arvuti konf mis on ilmselt lahja, seega mingit püssi videot ei ole mõtet võtta ja samas kõik lahjemad on niikuinii lühikesed. Seega läheb sul sinna kasti mistahes kaart!
Igatahes sinna kasti läheb ükskõik milline kaart, mis ei ületa duxdery pildil välja toodud pikkust. 360W Seasonic toidaks vabalt isegi teema algusepoole mainitud 7850 ka ära (selle pikkus 225mm - silma järgi hinnates peaks nagu mahtuma küll), mis oleks igatahes parem valik, kui üsna luts 6670.
Teemaalgatajale - tõmba Speccy ja anna teada, mis protsessor Sul masinas on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.