Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 513, 514, 515 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
spark
HV vaatleja

sõnum 05.07.2014 02:07:41 vasta tsitaadiga

arm2004 - aitäh soovituse eest, ka asjalik nõuanne.

Sain nüüd läbi kasutaja Hondo123 lahendini. Nimelt oli mul see withdraw'i ootav summa vales valuutas. Pealehel näitas ta kontoväljavõtet eurodes mulle, seega ei tulnud see mõtteisegi. Samuti vahetasin supportiga 5 meili ja keegi ei osanud sellele tähelepanu juhtida. Tuligi siis välja, et mul oli hetkel olev raha Dollarites kontol. Konverteerisin euro'deks ümber ja nüüd funkas Trustpay ka ilusasti... Ülekanne sai tehtud. Loodab, et tuleb ilusti kätte ka nüüd.

Aitäh kõigile!!!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 06.07.2014 13:53:18 vasta tsitaadiga

nexus4 kirjutas:
Esimest korda sattusin nüüd sita kauba otsa. Tellisin autole porilapatsid, tulid reaalselt 2 korda väiksemad kui originaalid, olgugi et aukude järgi saaks paigaldada. Product page polnud mõõtmeid kirjas ja jutt oli ka selline et ei oleks ilmaski kahtlust tekitanud. Avasin case ja vaatab mis saama hakkab.

Kas 2x väiksemad või 2x lühemad?
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
homm
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2014 17:00:58 vasta tsitaadiga

spark kirjutas:
Kas kellelgi on kogemusi Paypal'i kontol oleva raha kandmisele oma pangakontole? Oman siis VISA debeetkaardi. (Seb'i pildikaart, millel siis krediitkaardifunktsioonid osaliselt olemas.) Seni olen peamiselt Paypal'iga ise ostude eest tasunud, kõik on tip-top olnud... Nüüd aga oleks vaja müügist saadud tulu oma enda pangakontole saada. icon_smile.gif

Näiliselt peaks lihtne protsess olema, küll aga olen sattunud mõningatesse raskustesse. Kasutan siis "Withdraw" valikut. Valin "Withdraw to your local bank account." Sealt suunatakse edasi Trustpay lehele. (.ee domeeniga); Kui aga sisse login siis ta näitab, et mu konto balance on 0 euri. Pealehel olles on raha selgelt kontol olemas ja ühtegi liikumist toimunud ei ole. Taoline kala on toimunud minu arust kuu aega. (Vahelduva eduga on mõned korrad olnud ka kirjas, et "Service not available" stiilis asju.) Olen Paypal'i support'iga ka rääkinud meilitsi. Aetakse sellist üldist juttu, et "oleme teadlikud. prioriteet. töötame asja kallal. ajaraami ei saa tagada." icon_rolleyes.gif Tundub, et see asi võib vabalt mitu kuud edasi minna...

Teise variandina on seal ka "Transfer to your bank account"; mis annab ka justkui mingit krediitkaarile saatmise võimalust, kuid nagu aru saanud on see siis USA kodanikele mõeldud. Annab siis vormingu, kus oma krediitkaardi saab sisestada. (Tahab siis 'billing statementilt' erinevaid andmeid saada, et toda kontoga siduda.) Paypal'i support mainis ka, et see USA krediitkaartidele mõeldud.. Ilmselt siis seda kasutada ei saa kuidagi pidi.

On kellelgi ideid/kogemusi? On mõni teine viis, kuidas ma raha saaksin välja võtta läbi Paypali nt mujale raha kandes? Mõistus on veidi otsa saanud, võib-olla olen mõne võimaluse märkamata jätnud? Natukene totter olukord. Alati võimalus seda raha muidu e-poodides ostes kasutada, aga pole väga soovi ega vajadust millegi järele. Ja kasutaks pigem igapäevaelus ära.

Krediitkaardi peale saatmine on idee poolest üsna kerge. SEB's saab teha virtuaalse krediitkaardi (seb.ee - Kaardid - Virtuaalkaart) ja selle saab Paypali lisada - omast kogemusest tegin nii ja soovitan. (virtuaalkaardi avamine maksab 0.64€)
Tavaline krediitkaart peaks ka toimima.

Step1: Lisad krediitkaardi Paypal kontole, see võtab mingi 1.5€'se tasu krediitkaardi pealt ja kannab selle su Paypal kontole. ( http://www.wikihow.com/Add-a-Credit-Card-to-a-PayPal-Account )
Step2: Withdrawid selle krediitkaardi peale, ei tohiks raske olla kui step1'ga said hakkama. Mingi aja peab ootama aga kõige hullem ei ole.

Kui küsimusi on siis võin vastata.

Edu! icon_smile.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
last
HV kasutaja

sõnum 08.07.2014 23:13:49 vasta tsitaadiga

keegi oskab öelda mida teha, üritasin ühte eset ebayst osta kolm korda iga kord ütles transaction denied ja eset ostetud asjade nimekirjas pole
krediitkaardilt läks raha maha kaks korda aga payaplis näitab kolme tehingut igalühel Payment status Denied
saatsin ka meili millele pole vastatud mitme päeva jooksul
Resolution Centrist case avada ei saa näitab The following Transaction IDs are not valid
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 25
tagasi üles
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 09.07.2014 00:55:52 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
nexus4 kirjutas:
Esimest korda sattusin nüüd sita kauba otsa. Tellisin autole porilapatsid, tulid reaalselt 2 korda väiksemad kui originaalid, olgugi et aukude järgi saaks paigaldada. Product page polnud mõõtmeid kirjas ja jutt oli ka selline et ei oleks ilmaski kahtlust tekitanud. Avasin case ja vaatab mis saama hakkab.

Kas 2x väiksemad või 2x lühemad?

lühemad, augud ENAMVÄHEM õiged, tegu ilmselt ikka mingite universaalidega sest üks lisaauk on ka mida hiluxil pole. Kuigi jutt oli konkreetse auto kohta ja pilt sama mis orig, mõõte polnud antud ja ei oskand kahtlustada. Muidu veits kogemust on seal keskkonnas ja siiani olen "valesid" tellimusi suutnud vältida.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 09.07.2014 08:56:05 vasta tsitaadiga

last kirjutas:
...aga payaplis näitab kolme tehingut igalühel Payment status Denied

Ja müüja oli nõus Eestisse kaupa müüma/saatma?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 09.07.2014 10:23:34 vasta tsitaadiga

Oleks vaja ebay müüjalt raha tagasi saada. Kust on mõttekam tagasi nõuda, kas avada Paypalis case või selle ebay buyer protection(ebay money back guarantee) kaudu ?
Kuidas kiiremini ja lihtsamalt saan ? Pole ebays varem teinud sellist asja. Paypalis tegin 10 päeva tagasi ja ikka on kiri, et oodatakse teise osapoole vastust.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 09.07.2014 10:49:28 vasta tsitaadiga

Ma olen ebay teinud 2 korda ja 24h jooksul positiivse vastuse saanud
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 09.07.2014 12:28:00 vasta tsitaadiga

Sixten kirjutas:
Kuidas kiiremini ja lihtsamalt saan ?

Teinekord piisab lihtsalt sellest kui negatiivne panna, mõni hakkab end seepeale ikka üsna kiirelt liigutama.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 09.07.2014 12:38:13 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Sixten kirjutas:
Kuidas kiiremini ja lihtsamalt saan ?

Teinekord piisab lihtsalt sellest kui negatiivne panna, mõni hakkab end seepeale ikka üsna kiirelt liigutama.

no pm avad ebays case juba sellega, kui kirja saadad müüjale, et pole pakki saanud. Mul peale seda ka raha kohe tagastatud. Pärast lihtsalt kinnitad, et lõpetad ära ja vsjo.
Negatiivset ma niisama ei lahmi, oleks pikalt saatnud, siis oleks pannud

tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 09.07.2014 12:50:21 vasta tsitaadiga

+1, esmalt ikka püüdke "heaga" ja pärast vajadusel ka "halvaga". Negatiivne on lõpptulemus, kui kõik varasem suhtlus pole mõjunud...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 09.07.2014 12:57:50 vasta tsitaadiga

Müüja ei vasta ühelegi kirjale. See probleem on ka teistel, nagu kommentaarides näha on.. Negatiivse panin juba ammu
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 76
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 09.07.2014 18:50:04 vasta tsitaadiga

Hei!
Teab keegi kuidas paypali kontol oleva rahaga maksta.Raha on $ ja panin primary dollar aga kui tasuda tahan nt.ebays siis ikka võtab debeediga pangakontolt kuigi
paypali raha katab ostu ja tehing on taalades ebays icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif

Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 09.07.2014 19:17:02 vasta tsitaadiga

homm88 kirjutas:
spark kirjutas:
Kas kellelgi on kogemusi Paypal'i kontol oleva raha kandmisele oma pangakontole? Oman siis VISA debeetkaardi. (Seb'i pildikaart, millel siis krediitkaardifunktsioonid osaliselt olemas.) Seni olen peamiselt Paypal'iga ise ostude eest tasunud, kõik on tip-top olnud... Nüüd aga oleks vaja müügist saadud tulu oma enda pangakontole saada. icon_smile.gif

Näiliselt peaks lihtne protsess olema, küll aga olen sattunud mõningatesse raskustesse. Kasutan siis "Withdraw" valikut. Valin "Withdraw to your local bank account." Sealt suunatakse edasi Trustpay lehele. (.ee domeeniga); Kui aga sisse login siis ta näitab, et mu konto balance on 0 euri. Pealehel olles on raha selgelt kontol olemas ja ühtegi liikumist toimunud ei ole. Taoline kala on toimunud minu arust kuu aega. (Vahelduva eduga on mõned korrad olnud ka kirjas, et "Service not available" stiilis asju.) Olen Paypal'i support'iga ka rääkinud meilitsi. Aetakse sellist üldist juttu, et "oleme teadlikud. prioriteet. töötame asja kallal. ajaraami ei saa tagada." icon_rolleyes.gif Tundub, et see asi võib vabalt mitu kuud edasi minna...

Teise variandina on seal ka "Transfer to your bank account"; mis annab ka justkui mingit krediitkaarile saatmise võimalust, kuid nagu aru saanud on see siis USA kodanikele mõeldud. Annab siis vormingu, kus oma krediitkaardi saab sisestada. (Tahab siis 'billing statementilt' erinevaid andmeid saada, et toda kontoga siduda.) Paypal'i support mainis ka, et see USA krediitkaartidele mõeldud.. Ilmselt siis seda kasutada ei saa kuidagi pidi.

On kellelgi ideid/kogemusi? On mõni teine viis, kuidas ma raha saaksin välja võtta läbi Paypali nt mujale raha kandes? Mõistus on veidi otsa saanud, võib-olla olen mõne võimaluse märkamata jätnud? Natukene totter olukord. Alati võimalus seda raha muidu e-poodides ostes kasutada, aga pole väga soovi ega vajadust millegi järele. Ja kasutaks pigem igapäevaelus ära.

Krediitkaardi peale saatmine on idee poolest üsna kerge. SEB's saab teha virtuaalse krediitkaardi (seb.ee - Kaardid - Virtuaalkaart) ja selle saab Paypali lisada - omast kogemusest tegin nii ja soovitan. (virtuaalkaardi avamine maksab 0.64€)
Tavaline krediitkaart peaks ka toimima.

Step1: Lisad krediitkaardi Paypal kontole, see võtab mingi 1.5€'se tasu krediitkaardi pealt ja kannab selle su Paypal kontole. ( http://www.wikihow.com/Add-a-Credit-Card-to-a-PayPal-Account )
Step2: Withdrawid selle krediitkaardi peale, ei tohiks raske olla kui step1'ga said hakkama. Mingi aja peab ootama aga kõige hullem ei ole.

Kui küsimusi on siis võin vastata.

Edu! icon_smile.gif

Ei mõju. Olen teinud müümisi ebays. Nüüd on kõik funds avaiable ja oleks paras aeg SEB kaardile saata. Virtuaalkaart on linkitud ja confirmed 4kohalise koodiga. Paypal verfied. Proovin withdrawida, viib www.paypal-withdrawal.ee lehele. Seal näitab ikkagi, et võimalik withdrawida 0.00 EURi. Proovisin vahetada primary currency EUR peale ja teisipidi USD tagasi jne.. Ei midagi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
last
HV kasutaja

sõnum 09.07.2014 22:02:17 vasta tsitaadiga

last kirjutas:
keegi oskab öelda mida teha, üritasin ühte eset ebayst osta kolm korda iga kord ütles transaction denied ja eset ostetud asjade nimekirjas pole
krediitkaardilt läks raha maha kaks korda aga payaplis näitab kolme tehingut igalühel Payment status Denied
saatsin ka meili millele pole vastatud mitme päeva jooksul
Resolution Centrist case avada ei saa näitab The following Transaction IDs are not valid

suure otsimise peale leidsin:
Money from a denied payment is returned to the appropriate funding source for that payment. If you used money from your PayPal balance to make the payment, the money is returned to your PayPal account. If you made the payment with a credit card, the money is returned to your card. Depending on your card issuer, a credit to your credit card may take up to 30 days to process.

et siis pean ise vahepeal krediitkaardile raha kandma muidu pank võtab intresse aga paypal saab 30 päeva tasuta laenu?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 25
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 09.07.2014 23:41:14 vasta tsitaadiga

last, broneeritud summa pealt ei võeta mingeid intresse.
Vaata pangast järele, sealt peaks näha olema, et tegu vaid broneeringuga.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
R.K
HV kasutaja

sõnum 10.07.2014 19:51:19 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:

Ei mõju. Olen teinud müümisi ebays. Nüüd on kõik funds avaiable ja oleks paras aeg SEB kaardile saata. Virtuaalkaart on linkitud ja confirmed 4kohalise koodiga. Paypal verfied. Proovin withdrawida, viib www.paypal-withdrawal.ee lehele. Seal näitab ikkagi, et võimalik withdrawida 0.00 EURi. Proovisin vahetada primary currency EUR peale ja teisipidi USD tagasi jne.. Ei midagi.

Raha tuleb USD-st EUR-i ka convertida, et midagi üldse üle kanda saaks.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 11.07.2014 14:15:53 vasta tsitaadiga

Kui kiiresti asjad Eesti tollis käivad?

Toll 10.07.2014 11:29 Eesti
Saabumine 10.07.2014 11:28 Sorteerimiskeskus (toll)

Millal võiks nende poolt midagi edasi kuulda?
Tahaks paberid ära vormistada (või neil lasta seda teha), summa ära maksta ja asi kätte saada.. aga ei ole veel keegi ühendust võtnud. E-tollis pole samuti midagi..

Koreast tuli suur pakk 2 päevaga, Eestis aga ei suudeta sama kaua ennast liigutama hakatagi, nüüd nv tuleb kah peale..
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 11.07.2014 14:25:10 vasta tsitaadiga

Mül on käik tulnjd viimasel ajal 30päeva
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.07.2014 14:53:27 vasta tsitaadiga

Clover, võta ise yhendust
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.07.2014 16:58:24 vasta tsitaadiga

Teade tuleb 2-3 päevaga. Muidugi Eesti posti kiirus on masendav thumbs_down.gif
Kohati oleks kasulikum kasutada TNT või DSV teenust otse.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 11.07.2014 17:01:10 vasta tsitaadiga

Clover, mis sul seal on?
Toored munad? icon_lol.gif

Clover
HV veteran
Clover

sõnum 11.07.2014 17:23:34 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Clover, mis sul seal on?

Lõuna-Koreast saab päris korralikku elektroonikat icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.07.2014 17:26:39 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Hiid kirjutas:
Clover, mis sul seal on?

Lõuna-Koreast saab päris korralikku elektroonikat icon_biggrin.gif
ostsid 75 tollise teleka? icon_lol.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.07.2014 17:26:54 vasta tsitaadiga

See korralik on suhteline, osade asjade puhul jääb mulje, et tehakse hoopis P-Koreas kuskil põllul icon_lol.gif
Mul oli kuumtsingitud tootel kõrred sees icon_razz.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 513, 514, 515 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.