Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
16.06.2014 12:57:11
|
|
|
Viisakas müüja siiski lahendab olukorra ära, kui klient sai vigase toote, siis põhimõtteliselt on see ju peaaegu sama, et üldse kaupa kätte ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
16.06.2014 14:17:46
|
|
|
Näide miks tuleb korralikult kõik läbi lugeda:
12V 2A adapter aga tegelikult on 5V
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
16.06.2014 14:22:39
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
tra mõtlesin et võtan aliexpressist paar t-särki kuhu lasen enda poolt soovitud pildi peale panna. Nüüd müüja kirjutab mulle, et oma pildi puhul miinimumkogus 100tk.
Sõitku seenele, kirjelduses polnud seda kuskil.
Vaatab kas saab raha tagasi...  |
aliexpressist saab IMO raha suht kenasti tagasi, kui mingid jamad on.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
16.06.2014 17:20:52
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kui tellisin Inglismaalt paki ning toode on vigane ja müüjaga on põhimõtteliselt läbi räägitud, et saadan tagasi, siis kas tagastuskulu läheb ikkagi minu kanda või saan mingi "nipiga" või õigusega selle tagastuskulu ka müüja kanda anda? Tema ju müüs mulle katkise toote... |
igal tootel peaksid tagastustingimused kirjas olema.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
16.06.2014 18:18:24
|
|
|
27 päeva tuli telefoniümbris USAst, samas Hongkongist 5 päevaga. Millest selline vahe?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.06.2014 18:26:54
|
|
|
Ilmeselt sõltub kuu seisust ja krt teab veel millest, võin ka vastupidiseid näiteid tuua. Aga üldiselt tuleb kaup USA-st kiiremini kui Aasiast.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.06.2014 21:35:10
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Näide miks tuleb korralikult kõik läbi lugeda:
12V 2A adapter aga tegelikult on 5V |
Ebay puhul juba ammu teada, et toote nimetust ei tasu uskuda. Sinna kuhjatakse igast jama kokku.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
17.06.2014 07:13:22
|
|
|
Nüüd on ära parandatud
The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeathMario
HV vaatleja

|
17.06.2014 17:21:10
|
|
|
Tegin omale paypal konto. Selgus, et minu eesti panga konto ei kõlba paypalile.
Krediitkaarti mul pole. Kahjuks või õnneks mul pole seebi pangas kontot.
Leidsin midagi sellist http://www.trustpay.eu/home-2
Ise asi kas on sellest abi.
Milleks siduda krediitkaart paypal'iga? Võiks kohe maksta krediitkaardiga.
Paljud interneti poed võimaldavad seda. Paljud ebay's müüvad tahavad ainult paypal'i makseid.
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.06.2014 17:38:47
|
|
|
DeathMario kirjutas: |
Tegin omale paypal konto. Selgus, et minu eesti panga konto ei kõlba paypalile.
Krediitkaarti mul pole. Kahjuks või õnneks mul pole seebi pangas kontot.
Leidsin midagi sellist http://www.trustpay.eu/home-2
Ise asi kas on sellest abi.
Milleks siduda krediitkaart paypal'iga? Võiks kohe maksta krediitkaardiga.
Paljud interneti poed võimaldavad seda. Paljud ebay's müüvad tahavad ainult paypal'i makseid. |
Paypaliga sidumine vaid lihtsusest - ostes vaja vaid parool sisestada. Krediitkaardiga makstes vaja number, kehtivus, nimi jne....kaart mul 99% ajast rahakotis ja see omakorda autos. Seega mitmed asjad on jäänud kohe ostmata kus paypali ei tunnistata
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
17.06.2014 19:01:42
|
|
|
Paypal jah puhtalt turvalisuse ja mugavuse põhjustel kasutusel. Ära taha kohe maksta krediitkaardiga.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
17.06.2014 20:09:44
|
|
|
Ma jälle ennustan selle postituse põhjal, et Sa ei oska üldse ennustada.
Kasutajaks registreerimise aega ikka vaatasid - Member since: Jul-23-13 in China
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
22.06.2014 02:57:37
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Ma jälle ennustan selle postituse põhjal, et Sa ei oska üldse ennustada. ... |
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
27.06.2014 09:08:58
|
|
|
Huh! Palun veidi abi.
Olen sattunud sellise müüja otsa, kes ilmselgelt tahab huiata ja raha teenida ebaausal meetodil.
Nimelt saadeti mulle katkine seade ning nüüd tagastamisel küsisin müüja käest, kas tagastan jne. Müüja andis vastuseks, et saatke "Return to" aadressile. Saatsin sellele, mis oli algse paki peale märgitud "Return to". Nüüd väidab müüja, et see pole üldse õige "Return to" aadress ja nõuab, et saadaksin teisele aadressile.
Kuidas sellist olukorda lahendada? Seade on juba tagastatud algsele aadressile ning kätte seda sealt vaevalt enam saaks (vähemalt mina mitte).
On kellelgi kogemusi taolise juhtumi eskaleerimisega eBay-le? Kuidas nad üldjuhul otsuse vastu võtavad?
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.06.2014 09:15:47
|
|
|
No see on tema viga, et vale adre andis. Sul ju kirjavahetus olemas, kaeba ebayle ja nõua raha tagasi
Saatsid ikka tähitult?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
27.06.2014 09:16:34
|
|
|
Kirjavahetus on olemas ju- Ebay näeb, et vale aadressi andmine oli müüja viga ja sinul pole vähimatki süüd selles. Ava case ja küll raha tagasi saad
EDIT: noh näed, peaaegu samaaegselt samad soovitused
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.06.2014 22:35:07
|
|
|
vabandust, et kysin, aga milleks sa need ostsid?
ei lõhna/haise ja annavad valgust, lilled..
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
29.06.2014 09:33:53
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ei lõhna/haise ja annavad valgust, lilled.. |
Einoh, minu arust väga ilusad ja vinged. Oleks sutsu odavamad siis võik ka kingituseks osta. Olen suht sarnaseid asju katsetanud ja päris hästi töötavad küll ikka.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.06.2014 16:51:32
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ei lõhna/haise ja annavad valgust, lilled.. |
Sobivad aeda tükk maad paremini kui need jyski 1.5€ maksvad plastkuplid
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
spark
HV vaatleja
|
02.07.2014 14:30:24
|
|
|
Kas kellelgi on kogemusi Paypal'i kontol oleva raha kandmisele oma pangakontole? Oman siis VISA debeetkaardi. (Seb'i pildikaart, millel siis krediitkaardifunktsioonid osaliselt olemas.) Seni olen peamiselt Paypal'iga ise ostude eest tasunud, kõik on tip-top olnud... Nüüd aga oleks vaja müügist saadud tulu oma enda pangakontole saada.
Näiliselt peaks lihtne protsess olema, küll aga olen sattunud mõningatesse raskustesse. Kasutan siis "Withdraw" valikut. Valin "Withdraw to your local bank account." Sealt suunatakse edasi Trustpay lehele. (.ee domeeniga); Kui aga sisse login siis ta näitab, et mu konto balance on 0 euri. Pealehel olles on raha selgelt kontol olemas ja ühtegi liikumist toimunud ei ole. Taoline kala on toimunud minu arust kuu aega. (Vahelduva eduga on mõned korrad olnud ka kirjas, et "Service not available" stiilis asju.) Olen Paypal'i support'iga ka rääkinud meilitsi. Aetakse sellist üldist juttu, et "oleme teadlikud. prioriteet. töötame asja kallal. ajaraami ei saa tagada." Tundub, et see asi võib vabalt mitu kuud edasi minna...
Teise variandina on seal ka "Transfer to your bank account"; mis annab ka justkui mingit krediitkaarile saatmise võimalust, kuid nagu aru saanud on see siis USA kodanikele mõeldud. Annab siis vormingu, kus oma krediitkaardi saab sisestada. (Tahab siis 'billing statementilt' erinevaid andmeid saada, et toda kontoga siduda.) Paypal'i support mainis ka, et see USA krediitkaartidele mõeldud.. Ilmselt siis seda kasutada ei saa kuidagi pidi.
On kellelgi ideid/kogemusi? On mõni teine viis, kuidas ma raha saaksin välja võtta läbi Paypali nt mujale raha kandes? Mõistus on veidi otsa saanud, võib-olla olen mõne võimaluse märkamata jätnud? Natukene totter olukord. Alati võimalus seda raha muidu e-poodides ostes kasutada, aga pole väga soovi ega vajadust millegi järele. Ja kasutaks pigem igapäevaelus ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
02.07.2014 14:36:49
|
|
|
Esimest korda sattusin nüüd sita kauba otsa. Tellisin autole porilapatsid, tulid reaalselt 2 korda väiksemad kui originaalid, olgugi et aukude järgi saaks paigaldada. Product page polnud mõõtmeid kirjas ja jutt oli ka selline et ei oleks ilmaski kahtlust tekitanud. Avasin case ja vaatab mis saama hakkab.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.07.2014 15:08:36
|
|
|
spark kirjutas: |
Kas kellelgi on kogemusi Paypal'i kontol oleva raha kandmisele oma pangakontole? Oman siis VISA debeetkaardi. (Seb'i pildikaart, millel siis krediitkaardifunktsioonid osaliselt olemas.) Seni olen peamiselt Paypal'iga ise ostude eest tasunud, kõik on tip-top olnud... Nüüd aga oleks vaja müügist saadud tulu oma enda pangakontole saada.
Näiliselt peaks lihtne protsess olema, küll aga olen sattunud mõningatesse raskustesse. Kasutan siis "Withdraw" valikut. Valin "Withdraw to your local bank account." Sealt suunatakse edasi Trustpay lehele. (.ee domeeniga); Kui aga sisse login siis ta näitab, et mu konto balance on 0 euri. Pealehel olles on raha selgelt kontol olemas ja ühtegi liikumist toimunud ei ole. Taoline kala on toimunud minu arust kuu aega. (Vahelduva eduga on mõned korrad olnud ka kirjas, et "Service not available" stiilis asju.) Olen Paypal'i support'iga ka rääkinud meilitsi. Aetakse sellist üldist juttu, et "oleme teadlikud. prioriteet. töötame asja kallal. ajaraami ei saa tagada." Tundub, et see asi võib vabalt mitu kuud edasi minna...
Teise variandina on seal ka "Transfer to your bank account"; mis annab ka justkui mingit krediitkaarile saatmise võimalust, kuid nagu aru saanud on see siis USA kodanikele mõeldud. Annab siis vormingu, kus oma krediitkaardi saab sisestada. (Tahab siis 'billing statementilt' erinevaid andmeid saada, et toda kontoga siduda.) Paypal'i support mainis ka, et see USA krediitkaartidele mõeldud.. Ilmselt siis seda kasutada ei saa kuidagi pidi.
On kellelgi ideid/kogemusi? On mõni teine viis, kuidas ma raha saaksin välja võtta läbi Paypali nt mujale raha kandes? Mõistus on veidi otsa saanud, võib-olla olen mõne võimaluse märkamata jätnud? Natukene totter olukord. Alati võimalus seda raha muidu e-poodides ostes kasutada, aga pole väga soovi ega vajadust millegi järele. Ja kasutaks pigem igapäevaelus ära. |
üks võimalus on, et müüd kellelegi (kasvõi siitsamast) maha. s.t sina kannad oma PP kontolt tema PP kontole, tema oma pangakontolt sinu pangakontole.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|