Mis valemiga iMOTM TOTW kaarte pakkidest jagatakse? Mõtlen ajaliselt. Ei ole vist nii nagu tavaliselt kolmapäevast kolmapäevani?
5 päeva kaupa umbes vist, hetkel peaks olema 2-7 juuli.
Hetkel siis:
GK: Guillermo Ochoa, AC Ajaccio - 78>81
CB: Diego Godin, Atletico de Madrid - 83>86
CB: Mats Hummels, Borussia Dortmund - 85>87
CB : Daley Blind, Ajax - 73>77
CM : Blaise Matuidi, Paris Saint-Germain - 81>84
CAM: Bryan Ruiz, PSV - 81>82
RM: Juan Cuadrado, Fiorentina - 81>84
CAM : James Rodriguez, AS Monaco - 83>88
LW : Neymar, FC Barcelona - 84>89
CF: Lionel Messi, FC Barcelona - 94>97
ST: Arjen Robben, Bayern München - 88>91
SUBS
GK: Keylor Navas, Levante UD - 72>79
CB: Rafael Marquez, Leon - 71>77
CDM: Luiz Gustavo, Vfl Wolfsburg - 81>82
CAM: Xherdan Shaqiri, Bayern München - 80>81
LW: Karim Benzema, Real Madrid - 85>88
ST: Alexis Sanchez, FC Barcelona - 82>85
ST : Thomas Müller, Bayern München - 85>87
Avasin täna ca milli eest pakke ja sain eilse MOTMi Luizi, lisaks must Benzema ja roheline Blind. Kokku kasumisse ca 1,5 milliga
Siis on ikka kõik õige. Sain pakist Huntelaari ja hakkasin mõtlema, miks ta roheline pole. Samas Mülleri sain ka siin paar päeva tagasi, aga see vist juhtus kolmapäeval just enne uue TOTW tulekut
Lähen avan pake edasi
Siis on ikka kõik õige. Sain pakist Huntelaari ja hakkasin mõtlema, miks ta roheline pole. Samas Mülleri sain ka siin paar päeva tagasi, aga see vist juhtus kolmapäeval just enne uue TOTW tulekut
Lähen avan pake edasi
kusjuures sain järjestikku pakkidest imotm benaglio ja nif benaglio, justkui oleks 1 imotm kaart per nase _________________ ☠
Per nase siiski õnneks ei ole, sest olen Navast 2x saanud. Arvatavasti tekib sulle üks roheline Benaglio mingi hetk unassigned asjade alla.
Olen täna pea 2 milli pakkidesse pannud ja pidevalt ühed näod vaatavad vastu ning endiselt on probleem üle 82 reitinguga mängijate saamisel. iMOTM Luiz küll tuli ära, lisaks veel Godin, Ochoa ja Navas, kuid tavakaardid on absoluutselt kõik quick sellid olnud (peale Salah). Ikka päris masendav on ja eriti just see, et OK ei tule Robbenit ja Messit, kuid normaalseid ja väärtuslikke mängijaid on ju küllalt, aga lihtsalt ei saa pakist ja kõik.
Per nase siiski õnneks ei ole, sest olen Navast 2x saanud. Arvatavasti tekib sulle üks roheline Benaglio mingi hetk unassigned asjade alla.
Olen täna pea 2 milli pakkidesse pannud ja pidevalt ühed näod vaatavad vastu ning endiselt on probleem üle 82 reitinguga mängijate saamisel. iMOTM Luiz küll tuli ära, lisaks veel Godin, Ochoa ja Navas, kuid tavakaardid on absoluutselt kõik quick sellid olnud (peale Salah). Ikka päris masendav on ja eriti just see, et OK ei tule Robbenit ja Messit, kuid normaalseid ja väärtuslikke mängijaid on ju küllalt, aga lihtsalt ei saa pakist ja kõik.
ma sain kogu selle nädala jooksul, kus benaglia saadaval oli, ainult korra imotmi, samas nife sain vist mingi 5tk
hoidsin neid lõpuni, kuid ei muutunud nood imotmiks
ja pakkide ostmine on jubetüütuks muutunud, kui too consumable kaartide limiit ette tuli
varem oli kõik klubisse ja quick sell ning alles jäänutest paremad pojad transfer listi
nüüd vastupidi, peab parimad kaardid välja valima, sobivad klubisse ja sülejäänud tradepile ning siis quick sell - fifa 13 meenub _________________ ☠
Keegi huvitatud mängijatest? Coinsideks oleks lihtne teha tegelikult aga pigem müüks kellelegi kes tõesti tahab mängida nendega ning ei müüks heameelega mingi suvalistele pricefixeritele/cheateritele kusagilt poolast.
kohe peale ostu võtad chatiga ühendust ja annad oma ordernumbri
seepeale ei võta just kaua aega
viimased 15m sain mõne tunniga kätte _________________ ☠
Ma ise tahan ka Kloset, avasin rämedalt pakke, aga sittagi... turul ka hind ikka väga ulme... aga ma arvan et peale MMi tuleb rerelease ja saab alla 10 milli ikka kätte
26x Bradley, väga palju Yepeseid jne, aga Kloset ei kusagil. Senini olen täna saanud iMOTM Kroosi, 2x iMOTM Cuadrado, iMOTM Navas, iMOTM Hummels, iMOTM Pogba. Aga, kurat, kus mu Klose on???!!!!! Laupäevast alates kuni eilseni sain 6x Kloset, aga täna... 1,8 milli veel jäänud pakkidele laristada
26x Bradley, väga palju Yepeseid jne, aga Kloset ei kusagil. Senini olen täna saanud iMOTM Kroosi, 2x iMOTM Cuadrado, iMOTM Navas, iMOTM Hummels, iMOTM Pogba. Aga, kurat, kus mu Klose on???!!!!! Laupäevast alates kuni eilseni sain 6x Kloset, aga täna... 1,8 milli veel jäänud pakkidele laristada
edit: +1 Cuadrado veel lisaks
worldcupi klose upgradeti ka 90 peale, kui muidu ei saa, siis seal saad temaga ikka mängida
käes
2,6m panin pakkidesse
sain kokku tegelt 3x iMOTM kroos, lisaks schweinsteiger, götze ja iMotm hummels - suht okei german squad _________________ ☠
Mõtlesin ise sama, et kui Kloset ei tule, siis Messi või Ronaldo ajaks ka asja ära, et see Klose vastu vahetada. Peaks vist teise konto üldse tegema ja seal pakke avama, sest momendil on küll nagu mingi needus peal.
Võtsin ka kuskil 3,5-4 milli eest pakke, Kloset ei tulnud aga sain Messi ning vahetasin Klose vastu
IMOTM messi?
Jep
Tegelikult oli asi nii, et ma ei teadnud, et üle 15 milli siin mängus pakkuda ei saa ning panin 14,9 milliga müüki ning lootsin suure summa saada... aga sain aint 15 milli nagu piir ja siis selle summaga rebisin ühe klose asemele... Ilmselt oleks saanud muidu parema lahenduse teha kuna iMotm Messi peaks ikka väärtuslikum olema kui Klose... vist?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.