Nüüd jälle CDM vaja Alonsole peale suruda.
See kaartide bug vist rohkem rikkurite teema ja harv nähtus hahahaha, ise ajan tikutulega taga odavalt marketist.
Raskusaste oli world cupis iseenesest jälle world classi peale nihkunud. Tundub, et seda mõjutab see, kui tava FUT'is offline seasone mängida, siis automaatselt topid WC's ka selle valeks jälle.
Tere kõigile jalkahuvilistele! Täna saab avalöögi FIFA turniir 4xPS4'ga see nädalavahetus: laupäeval 1vs1, pühapäeval 2vs2 + lauajalgpalli turna. Hea prize-pool ja muhe olemine üleüldse, lennake pulti kes jalka vaibi otsib.
NB! Kes on valmis tulema enda FIFA '14 Playstation 4 mängu kaasa võttes (meil on 1 puudu praeguse seisuga), saab tasuta sisseostu ning joogi/söögi talongi mis teeb olemise kindlasti muhedaks!
Fifa worldis oli vahepeal sama probleem. Probleemi lahendus oli see, et ei tohi vahetada mängijaid enne mängima alustamist. Worldis tähendas see seda, et mängijad tuli vahetada eraldi squad lehel, mitte enne järgmise mängu alguse squadi aknas.
Jah, mäng paneb näkku momendil. Mul on lisaks mängu lõpu DNFile ka see vana probleem tagasi, et mõne hetke laseb mängida mängu alguses ning seejärel kõik hangub (ainuke rohi selle vastu on alt+F4, aga otse loomulikult saab DNFi kirja).
sain lõpuks kõik oma tasuta WorldCupist saadud pakid avatud
kokku oli vast 1500 pakki
tänase 250 paki eest sain quick sellides 450k lisaks iniesta ja yaya toure (mõlemad ~120k) _________________ ☠
Kas kellelgi samasugune probleem, kui non rare consumables'e mängijatele panna?
Spoiler
liiga palju consumable kaarte, pead neid müüma või kasutama, mis näha on
kui oled piisavalt eest ära kulutanud, siis ilmuvad kadunud kaardid taas nähtavale _________________ ☠
Olen mitu päeva veits pakke avanud
Pilte ei viitsi toppida aga parimatest mängijatest tooks välja:
Robben, 2x iMOTM Müller, IF Benzema, IF Di Maria, iMOTM Alexis, iMOTM James Rodriguez, IF Hummels, iMOTM Shaqiri, 2x Falcao, 3x iMOTM Matuidi, 3x iMOTM Godin, Yaya Toure ja siis veel hunnik vähem väärtuslikke Informe, iMOTM-e jne.
töllakas, palju sa pakkidesse magama panid, et sellist nodi saada? Olen isegi siin ajaviiteks 300k kaupa iga paari päeva tagant pakke avanud, kuid saak on eriliselt hädine (Reus, iMOTM Parelta, iMOTM Noboa ja rohkem ei meenugi midagi). Ikka nii hädine, et paneb juba tulnukaid ja lumeinimest selles kõiges süüdistama.
Paar nädalat tagasi ostsin 4 milli. Kuna ma enam eriti FUTi ei mängi siis müün enamus saagi maha ning avan pakke edasi, lootuses kedagi tõeliselt head saada. Siiani veel coinid otsa pole saanud, hetkel üle 2 milli alles.
Paar nädalat tagasi ostsin 4 milli. Kuna ma enam eriti FUTi ei mängi siis müün enamus saagi maha ning avan pakke edasi, lootuses kedagi tõeliselt head saada. Siiani veel coinid otsa pole saanud, hetkel üle 2 milli alles.
2 mill coini maksab PC'l 1,77€
9 mill 8€
peaks endale ostma, ehk õnnestub mõned väärt mängijad ka saada _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.