Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 919, 920, 921  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p2ep
HV veteran

sõnum 03.07.2014 20:04:53 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Keegi sinu teadmata ei saa netti varastada?

Seda ma ju räägingi, et miski masin on vaatamata vahetatud wifi ja ruuteri paroolidele traadita võrgus.
Ruuterist läheb 4 juhet:
Amino
Motorola
lauakas
Samsungi Blu-Ray

asoo: öösel püüdis lauakas 2 x käima minna (esimest korda jõudiski), teise katse ajal lülitasin UPSi välja.
Kurikael proovis WOL-i?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 03.07.2014 20:18:39 vasta tsitaadiga

Äärmisel juhul saab ka panna TG789vn'il et uued kasutajad saaksid sisse vaid registreerumisel või üldse mitte.

ot:
Ühelt poolt saab ära blokeerida, teiselt poolt kui viitsid möllata, siis saab neile nalja teha: upside down ternet.
Isegi mõtlesin teha midagi sarnast kunagi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 03.07.2014 20:23:58 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
siinus kirjutas:
vali see, kus on ainult WPA2

Word. Tavaline WPA on üsna kergelt lahti kräkitav, eriti kui on suur liiklus üle WiFi

Kuidas see suur liiklus WPA kräkkimist soodustab? Vaja on saada ainult handshake ja siis võid offlines selle muukimise kallal pusida?
WEP oli see kus oli vajalik suur võrguliiklus või siis ise tekitada see.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
hants
HV vaatleja

sõnum 03.07.2014 21:16:06 vasta tsitaadiga

Probleem selline, et internet on 50mbps. Läptopis wifi-ga kiirus täitsa olemas, juhtmega samuti, kusjuures läpparis on auto peal. Aga lauaarvuti jääb 10mbps juurde, kuigi võrgukaart peaks võimaldama kuni 1gbps ühendust. Vahet pole kas panen auto negotiation v mingi muu variandi, töötab ainult 10mbps full/half duplex. Emaplaadiks Asrock A785GXH/128M.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 03.07.2014 21:50:44 vasta tsitaadiga

kas ka teise kaabliga?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hants
HV vaatleja

sõnum 03.07.2014 22:57:35 vasta tsitaadiga

Mul telekas kohe kõrval, proovisin nii ühe kui teisega, sama jama, kohe kui 100mbps panen, kohe ütleb et kaabel pole arvutis. Kaabli viga ei tohiks olla kuna ühes töötab, teises mitte
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
ErkiT_old
HV kasutaja

sõnum 03.07.2014 23:10:59 vasta tsitaadiga

Keegi teab kiirelt vastust järgmisele küsimusele ehk.? Kui ma poole kuu pealt loobun mõnest nutiTV kanalitest või Internetist, kas ma pean siis ikka terve kuu eest maksma või nad teevad arve poole kuu eest? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2014 23:18:19 vasta tsitaadiga

Oli vist terve esimene jooksev kuu, siis päevade alusel, jutt kanalitest
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.07.2014 23:22:14 vasta tsitaadiga

Kanalite puhul sõltus kanalist. Noppekanaleid nt. 1 päevaks ei saanud tellida.
seeru
HV veteran

sõnum 04.07.2014 02:24:46 vasta tsitaadiga

Esimene kuu maksad täislaksu, ja kui vahepeal ei katkesta siis edasi päevade arvestuse pealt. Ja kui katkestad, siis jälle esimene kuu täislaks jne.
Vahet pole mis kuupäev alustad, maksad 30 päeva eest.
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 04.07.2014 20:50:00 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Esimene kuu maksad täislaksu, ja kui vahepeal ei katkesta siis edasi päevade arvestuse pealt. Ja kui katkestad, siis jälle esimene kuu täislaks jne.
Vahet pole mis kuupäev alustad, maksad 30 päeva eest.

võin eksida, kuid kas polnud isegi, et kui nt tellid 20. kuupäeval ja lõpetad järgmise kuu nt 15.kuupäeval (aktiivne vähem kui 30 päeva) siis maksid mõlemal, nii tellimise kui lõpetamise kuul täishinda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 04.07.2014 21:00:04 vasta tsitaadiga

Kuidas selgitada, kui 30 päeva on täis siis peale seda arvestatakse teenuse hind päevapealt lõpetamisel. Kõige olulisem ongi see, et kui midagi tellid siis esimese 30 päeva eest tuleb kuutasu ära maksta. See kuidas arve laekub, sõltub millal teenus tellida.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 04.07.2014 22:50:19 vasta tsitaadiga

Ma võin küll eksida, pole ammu üle vaadanud aga minuarust oli "30 päeva reegel" selline (selgitan näidete põhjal):

Näide 1.
Tellid 15.06 - Lõpetad 25.06. Kasutanud 11 päeva. Maksad terve kuu eest kuna 11 päeva < 30 päeva.

Näide 2.
Tellid 15.06 - Lõpetad 05.07. Kasutanud 21 päeva. Kuuvahetusel koostatakse arve 15.06 - 30.06 perioodi eest, ehk siis maksad 16 päeva eest. Siis kui 05.07 lõpetad, loetakse kokku kaua teenus oli aktiivne. Kuna 21 päeva < 30 päeva, näed järgmine kuu täisarvet. Kokku oled siis maksnud 46 päeva eest.

Näide 3.
Tellid 15.06 - Lõpetad 25.07. Kasutanud 41 päeva. Kuuvahetusel koostatakse arve 15.06 - 30.06 perioodi eest, ehk siis maksad 16 päeva eest. Siis kui 25.07 lõpetad, loetakse kokku kaua teenus oli aktiivne. Kuna 41 päeva > 30 päeva, esitatakse selle kuu eest juba päevapõhine arve, ehk siis 25 päeva eest. Kokku oled siis maksnud 41 päeva eest.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 06.07.2014 03:42:09 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
p2ep kirjutas:
Kel ikka vaja 24/7 "linuxi ISO"sid alla tirida ja muule maailmale jagada, siis hankigu endale sobiv ruuter. Elion pole kunagi lubanud, et tema pakutav ruuter torrenti keskjaamana töötama peaks.

Aga Inteno töötab thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

kaua? pealegi embedded süsteem, olgu või muudest konkurentidest pisut võimsam, pole selleks tegevuseks kõige mõttekam. Parem ehitada madala voolutarbega pcruuter. Tasuta softi jagub, järelturu riistvara pole ka tänapäeval eriti kallis.

Kui paljusid globaalseid (torrenti)ühendusi Inteno talub? Enne pange jooksmist. 2000-3000? Speedtouchidega jäi see number kuskile 400-1000 vahele..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 06.07.2014 09:18:11 vasta tsitaadiga

Pole suutnud veel Intenot kokku jooksutada. 300M kiirust testides sai kõikvõimalikud failivahetus programmid tööle pandud ( torrent, steam ), TV pilt toimis kenasti ja youtubes sai samal ajal olla. Pigem hakkas arvuti kõvaketas vaikselt urisema selle andmevoo üle. Paberil talib 16k aga praktikas - peab katsetama.

Ja praeguse seisuga on Inteno olnud kasutuses peaaegu aasta, probleeme pole esinenud ( ptuiptuiptui icon_smile.gif )
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 07.07.2014 08:11:30 vasta tsitaadiga

Paari päeva eest tegi minu Inteno äkki lambist restardi. Eks ma jälgin edasi...

Näib et Intenol esineb mingi kummaline probleem WIFI-ga. Täna hommikul ei saanud ma enam läpakaga võrku. Kuna samas teistesse wifi võrkudesse oli võimalik saada, siis järeldasin et mingi probleem peab olema minu ruuteris. Käivitasin mobiilis WiFi analyzeri ja avastasin huvitava asja - umbes 10 sekundit oli signaal olemas ja siis kukkus paariks sekundiks täiesti nulli, siis jälle 10 sekundit jne. Pärast restarti see anomaalia kadus. Siin võib olla mingi niidiots firmware arendajatele...
Ahjaa, firmware on mul ikka see uuem.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 07.07.2014 08:41:09 vasta tsitaadiga

Oled WiFi seadetes tegutsenud? Mul jooksis Inteno nii kokku, et ei saanud ei mina ega Elion resetita ühendust.
Täpsemalt siis vahetasin 'default' Elion-xxx ka külalisvõrguks, mille peale läks ruuter lolliks ja lasi veebile ainult ligi jupiti.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.07.2014 08:48:26 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Oled WiFi seadetes tegutsenud? Mul jooksis Inteno nii kokku, et ei saanud ei mina ega Elion resetita ühendust.
Täpsemalt siis vahetasin 'default' Elion-xxx ka külalisvõrguks, mille peale läks ruuter lolliks ja lasi veebile ainult ligi jupiti.

Nagu öeldud, kui ei tea, mida teed, ära parem tee.
Kui majandasid mingite VLANidega ja muutsid linnukesi määrates Elionxxxx wifi ka Guest võrku siis võib kokku kukkuda küll. Tee parem teine Guest Elion võrk lahti ja pane põhivõrk oma kasutusse või üldse kinni.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 07.07.2014 10:07:50 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:

Näib et Intenol esineb mingi kummaline probleem WIFI-ga. Täna hommikul ei saanud ma enam läpakaga võrku. Kuna samas teistesse wifi võrkudesse oli võimalik saada, siis järeldasin et mingi probleem peab olema minu ruuteris. Käivitasin mobiilis WiFi analyzeri ja avastasin huvitava asja - umbes 10 sekundit oli signaal olemas ja siis kukkus paariks sekundiks täiesti nulli, siis jälle 10 sekundit jne. Pärast restarti see anomaalia kadus. Siin võib olla mingi niidiots firmware arendajatele...

Tundub, et pigem on mingi väline häirija , mille tõttu wifi nulli kukub. Olgu see naabrimehe poolt käima pandud mikrolaineahi. Ka ei välista tiheasustusest tingitud leviala kõikumisi või on antennipistik Inteno DG301 küljest füüsiliselt halba kontakti andev. Firmavaras on ainult on/off ja tx/rx rate. Kõik.

kevku
HV kasutaja

sõnum 07.07.2014 11:41:03 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
mannatera kirjutas:
siinus kirjutas:
vali see, kus on ainult WPA2

Word. Tavaline WPA on üsna kergelt lahti kräkitav, eriti kui on suur liiklus üle WiFi

Kuidas see suur liiklus WPA kräkkimist soodustab? Vaja on saada ainult handshake ja siis võid offlines selle muukimise kallal pusida?
WEP oli see kus oli vajalik suur võrguliiklus või siis ise tekitada see.

Probleem on rohkem selles et thomsoni default wifi paroolid on väga lihtsad 10-kohalised kasutatavad märgid 0-9 ja A-F mis teeb selle kräkkimise paari graafikakaardi olemasolul mõne tunni tööks.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.07.2014 11:56:49 vasta tsitaadiga

Mining rigide omanikud peaks nüüd passwordide crackimise teenust pakkuma. Peaks ka proovima enda 5x 280x miskit murda. icon_razz.gif
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 07.07.2014 14:59:13 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
-parun- kirjutas:

Tundub, et pigem on mingi väline häirija , mille tõttu wifi nulli kukub. Olgu see naabrimehe poolt käima pandud mikrolaineahi. Ka ei välista tiheasustusest tingitud leviala kõikumisi või on antennipistik Inteno DG301 küljest füüsiliselt halba kontakti andev. Firmavaras on ainult on/off ja tx/rx rate. Kõik.

See Wifi perioodiline välja ja sisselülitumine ei olnud kaootiline vaid väga korrapärane - 10 sekundit sees 2 sekundit väljas jne. Ajaintervallid olid täpselt ühesugused. Tundus et niisuguse käitumise põhjuseks saab olla vaid lolliks läinud firmware. Sama kanali peal (13) ega selle lähedalgi pole ühtegi teist ruuterit.
Aga ok seni on see üksikjuhtum ja mind ei häiri.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tomes
HV kasutaja

sõnum 07.07.2014 16:24:39 vasta tsitaadiga

kevku kirjutas:
Probleem on rohkem selles et thomsoni default wifi paroolid on väga lihtsad 10-kohalised kasutatavad märgid 0-9 ja A-F mis teeb selle kräkkimise paari graafikakaardi olemasolul mõne tunni tööks.

Kui oclHashcat abil läbi "proovida" 10 kohalise hex WPA2 kõik kombinatsioonid, siis näiteks alloleva konfiguratsiooniga masinal kuluks aega ca 218 aastat.

Ubuntu 14.04, 64 bit Catalyst 14.4-rev2, 8x AMD R9 290X, stock core clock
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.07.2014 16:51:36 vasta tsitaadiga

Säästsid mu aega icon_lol.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 07.07.2014 22:12:32 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Pailaps kirjutas:
-parun- kirjutas:

See Wifi perioodiline välja ja sisselülitumine ei olnud kaootiline vaid väga korrapärane - 10 sekundit sees 2 sekundit väljas jne. Ajaintervallid olid täpselt ühesugused. Tundus et niisuguse käitumise põhjuseks saab olla vaid lolliks läinud firmware. Sama kanali peal (13) ega selle lähedalgi pole ühtegi teist ruuterit.
Aga ok seni on see üksikjuhtum ja mind ei häiri.
13. kanal pole just mainstream. Selle puhul võib arvuti WiFi-kaart mõnikord anomaalseks minna. Kas muude, tunduvalt allpool olevate kanalite kasutamisel on samu probleeme olnud?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 919, 920, 921  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.