Kumba tanki soovitate võtta, kas ferdi või siis jpanther?
Ma ei ole küll Ferdiga sõitnud, aga Jpanther II ostu ma ei kahetse absull mitte. Isegi olen mõelnud tagasi osta seda. Mõlemad on erineva mängustiiliga. Ferdi on rohkem campamine ja JP II on kiire ning hea manööverdusega.
Kumba tanki soovitate võtta, kas ferdi või siis jpanther?
Ma ei ole küll Ferdiga sõitnud, aga Jpanther II ostu ma ei kahetse absull mitte. Isegi olen mõelnud tagasi osta seda. Mõlemad on erineva mängustiiliga. Ferdi on rohkem campamine ja JP II on kiire ning hea manööverdusega.
ferdi rohkem linnalahingus lükkamine ja side scrape aga campimiseks on ikka WT puu parem _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Kui keegi teemas vastab nõudmistele, võib ka klanniavalduse saata otse. Kui tahate rohkem teada saada, siis mina, Metsavaht ja kuul222 vastame küsimustele ja kiidame liitumisavaldused heaks
Igaks juhuks lisan, et kvalifitseeruda saab ka siis, kui 30-päeva statsid on WN8 1800+, või 1K on 1800+, või overall on 1800+. Ja üks T10 tank.
Kui keegi teemas vastab nõudmistele, võib ka klanniavalduse saata otse. Kui tahate rohkem teada saada, siis mina, Metsavaht ja kuul222 vastame küsimustele ja kiidame liitumisavaldused heaks
Igaks juhuks lisan, et kvalifitseeruda saab ka siis, kui 30-päeva statsid on WN8 1800+, või 1K on 1800+, või overall on 1800+. Ja üks T10 tank.
Võetigi ette, kiidan. Kas eesti unicumidest (aimsun, devil jt) ka midagi kuulda on?
P.S ma siis mahuks ka kriteeriumitesse? _________________ minu lugupeetus
Võetigi ette, kiidan. Kas eesti unicumidest (aimsun, devil jt) ka midagi kuulda on?
P.S ma siis mahuks ka kriteeriumitesse?
Kui juba mina mahtusin siis pole see just eriti keeruline _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ilmselt on mõistlikum üks kanal per õhtu käigus hoida, et publik koguneks ühte kanalisse - aga kui indu ei saa mingil põhjusel striimida, siis võib ka sinu kanal marjaks ära kuluda
Jälgisin ka õhtu otsa seda debüüti ja pean mainima, et täitsa rõõm oli vaadata kuidas meeskonnas valitses kord ja otsusevõimelisus. Organiseeritus on viimase peal!
Edit : Mereäärne ala meil, kõik randa
Jälgisin ka õhtu otsa seda debüüti ja pean mainima, et täitsa rõõm oli vaadata kuidas meeskonnas valitses kord ja otsusevõimelisus. Organiseeritus on viimase peal!
See erickhv ja mõne teise soov oligi. Panna parim meeskond kokku ressursidega mida jäänud on. Moodustada hea clan- reeglid ilma onupoja poliitikaga. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
vajadusel saan ka ise striimida, kuna teen seda nagunii. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ilmselt on mõistlikum üks kanal per õhtu käigus hoida, et publik koguneks ühte kanalisse - aga kui indu ei saa mingil põhjusel striimida, siis võib ka sinu kanal marjaks ära kuluda
EDIT: Eesti lipuvärvid klannikaardil!
Spoiler
Ärge siis liiga kauaks sinna kanti toppama jääge. Tankid lukku ja tagasi landingusse! _________________ minu lugupeetus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.