Twitchi highlight ka sellest
http://www.twitch.tv/antikondor/c/4541435 _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
viimati muutis antikondor 26.06.2014 18:52:33, muudetud 1 kord
mitte päris sama kui spottimine, trackimisest tulev reward oli vist 25%, spottimistst 50%, sellest mille laskja saab
Edit: Nüüdseks siis [BEST] liige, esimene sessioon tuli viisakas, aeg nüüd tasapisi veini trimbata
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Päris kõva sõna, mul nt ei olegi Indien-Panzeriga Ace Tankerit
Seoses BITE > BEST liikumisega kasutasin täna oma klannivaba staatust üle pika aja soolomiseks. Noh, tundub, et vahepeal on jälle väike level-up tulnud, soolos ma varem ei suutnud hoida nii kõrget WRi
416 on päris hea tank aga alguses sulle vaja läheb grindida 54k exp et saada see mõnus relv, stock on päris halb. muid asju seal polegi peale tracke.
mull alles jäänud 50k et saada tier 9. valisin alguseks obj 430 II pärast võibolla teen ka t54 liini.
mul veel nats t44 -ni minna. T43 -ga "M" saada on ysna killer. Ma ei saa aru kuidas see latt selle suht pointless asjaga nii kõrgeks on aetud ma olen sellega ikka paar ysna head mängu teind aga ei miskit, ikka klass 1
mul veel nats t44 -ni minna. T43 -ga "M" saada on ysna killer. Ma ei saa aru kuidas see latt selle suht pointless asjaga nii kõrgeks on aetud ma olen sellega ikka paar ysna head mängu teind aga ei miskit, ikka klass 1
ma tahtsin seda teed võtta aga t44 on üsna halb relv peal võrreldes objectiga.
Kui keegi teemas vastab nõudmistele, võib ka klanniavalduse saata otse. Kui tahate rohkem teada saada, siis mina, Metsavaht ja kuul222 vastame küsimustele ja kiidame liitumisavaldused heaks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.