keegi platooni tier 8? ma kv-5-ga grindin xp obj 416 jaoks. üksinda on kuidagi igav mängida.
IGN: globalgamingplayer
Ei saa aru, kuidas sa KV-5-ga obj.416 grindid? KV-5 on ju premium tank, seega väljaspool puud. Korjad freeXP-d või? Sellega läheb sul ju meeletult aega _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Täna ma jõudsin lõpuks arusaamale, et ma ei mõista mitte grammigi mängida. Isegi botid teevad paremat mängu.. Ennem nagu joppas MMiga pidevalt. Pidevalt peksa saada ja 9 null kahju mängu järjest pole lihtsallt lõbus minu jaoks. Time to quit.
Aeg oma replaysi kriitilise pilguga vaadata, kus surma said, kus kohast sind lasti, kus sa oleks saanud selle asemel olla jne.
Edit: Ohoo, last 1k battles lilla lõpuks _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Täna ma jõudsin lõpuks arusaamale, et ma ei mõista mitte grammigi mängida. Isegi botid teevad paremat mängu.. Ennem nagu joppas MMiga pidevalt. Pidevalt peksa saada ja 9 null kahju mängu järjest pole lihtsallt lõbus minu jaoks. Time to quit.
Kõlab nagu tavaline tilt.
1. Tee mõnetunnine paus.
2. Alusta ettevaatlikult, teisel liinil supporti mängides.
Õige otsus. Ei ole vaja lasta end frustreerida asjal ja tundel, mis sinust teerulliga pidevalt üle sõidab. See soov on vaid masohhistidele.
Tundub, et noobmeter.com juba arvutab nende põhjal WN8 skoore ümber. Isiklikult sain overallile umbes +70 punktise boosti, 2214 > 2285. Seda kõrvale jättes oli niisama ka hea päev
Su statside tohutut hüpet vaadates ütleks, et leidsid endale tanki, mis sulle väga hästi sobib. Soovitaks alles hoida ja edasi mängida ka peale seda, kui grind lõppeb. Kõige kindlam viis, kuidas paremini mängima õppida.
Su statside tohutut hüpet vaadates ütleks, et leidsid endale tanki, mis sulle väga hästi sobib. Soovitaks alles hoida ja edasi mängida ka peale seda, kui grind lõpeb. Kõige kindlam viis, kuidas paremini mängima õppida.
statid paranesid sellepäärast et esimesed 1500 - 2000 mängu ma lihtsalt yolosin madala tieride tankidega, proovisin igasugu erinevaid tanke ja mängu algul enamasti rushisin otse peale just for fun, vahest oli ikka päris naljakas t4 td-ga vastase t8 heavy taga istuda ja enda veep8ssiga paugutada
Su statside tohutut hüpet vaadates ütleks, et leidsid endale tanki, mis sulle väga hästi sobib. Soovitaks alles hoida ja edasi mängida ka peale seda, kui grind lõpeb. Kõige kindlam viis, kuidas paremini mängima õppida.
statid paranesid sellepäärast et esimesed 1500 - 2000 mängu ma lihtsalt yolosin madala tieride tankidega, proovisin igasugu erinevaid tanke ja mängu algul enamasti rushisin otse peale just for fun, vahest oli ikka päris naljakas t4 td-ga vastase t8 heavy taga istuda ja enda veep8ssiga paugutada
Ma hakkasin alles aru saama peale 5-6000 mängu mis toimub. Enne seda oli tume maa ning põhilised pillid olid T-34, KV-1 ja allapoole. Aeglane õppija.
Üks "tulemus ka minu poolt" Kolmas Radley siis.
http://wotreplays.com/site/961882#airfield-bluestar-m18_hellcat
Ma hakkasin alles aru saama peale 5-6000 mängu mis toimub. Enne seda oli tume maa ning põhilised pillid olid T-34, KV-1 ja allapoole. Aeglane õppija.
Üks "tulemus ka minu poolt" Kolmas Radley siis.
http://wotreplays.com/site/961882#airfield-bluestar-m18_hellcat
Hakkas siis selline asi huvitama, et saaks tärni torule. Mõtlesin, et võtan M103-ga käsile. Hetkel sellega keskmine damage 1800 kanti. See on parem kui 52% mängijatest. Ühe märgi jaoks oleks 65% parem vaja olla. Kas see eeldab siis vähemalt 15% suuremat keskmist damaget või olen ma valesti aru saanud?
Hakkas siis selline asi huvitama, et saaks tärni torule. Mõtlesin, et võtan M103-ga käsile. Hetkel sellega keskmine damage 1800 kanti. See on parem kui 52% mängijatest. Ühe märgi jaoks oleks 65% parem vaja olla. Kas see eeldab siis vähemalt 15% suuremat keskmist damaget või olen ma valesti aru saanud?
Kui nüüd väga puusse ei pane, siis arvestatakse viimase 100 mängu keskmist. Kui sul pole veel 100 täis (alates lugemist viimasest pätsi väljatulekust), siis arvestatakse praeguste mängude keskmine / 100. Ehk % peaks iga mänguga tõusma. Ma sain E50 esimesed pulgad peale ca 50 mänguga ja see tõuseb. Puusalt pakkudes võiks su 1800 keskmine dämm 65% kätte anda küll mõne aja pärast.
, tänu Hellcatile ja T-34jale ma jätkan jah. Selle raevu vallandas tier 9 WT auf Pz4. Arusaamatutel põhjustel suudan ma Tier 5 masinaga ka rohkem kahju teha kui sellega. Kõige naljakam on seejuures see, et Rhm Borsig meeldib mulle ülimalt. Sellega pole mul probleemi mingi 4000 kahju tekitada. Isegi peale TD camo nerfi. Aga 9 astme pill... pekki, ma jään iga lahinguga -15 000 kahjumisse. Sellist pulli pole mul kunagi olnud, suudan isegi 268ga raha teenida kuid see on nagu mingi õnnetusehunnik minu käes. Parem ei jätka sellega grindimist ning teen ainult x2 sid
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.