Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 534, 535, 536 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.06.2014 18:03:54 vasta tsitaadiga

Kui minu tiimis on uunikum, siis on ta kaks levelit parem mängija kui mina. Mina annan endast kõik ja tema viib mängu võidule. Aga kui tema saab kohe surma, siis on minu tiim vähemuses juba tanki võrra.

Tegin löwega kena mängu päeval http://www.wotreplays.com/site/950006#erlenberg-vipueesti-l_we

Kasutasin oma kogemusi ja ei roninud kuhugi ette vaid ootasin mäepeal mis saama hakkab. Midagi ma saipisin seal ja jälgisin lihtsalt kaarti.
Üks külg kukkus ära ja asusin kohe liikuma baasi kaitsele. Meie rhm mees muidugi soovis minna t32 peale ja kuidagi ta sinna ära lõppes.
Ta vist ootas minu abi selles, aga kui ma oleks t32 peale läinud, siis baas oleks ära capitud. Mina poleks tagasi mitte kuidagi jõudnud.
Muidugi ma olin bot, aga suva sellest. Isu ja t34 tulid peale, ühest saime lahti ja teist toksitud. Kuna t32 jäi ellu siis ma ootasin lohus kuni ta välja ilmub, sest vallipeale kinni jääda oleks eriti jama olukord olnud.
T32 üritas artyt lasta, sain ta maha ja edasi oli mäng tehtud.

Mina olin kahe tiimi peale parim mängija ja võitsingi ära mängu. Sama ma eeldaks uunikumidelt - mängu võitmist mitte feilimist. Ma oleks võinud ju ka kohe peale lennata ja surma saada ja kaotada mäng.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 21.06.2014 18:24:18 vasta tsitaadiga

Tuli Ace tanker ka ära esimesel päeval icon_smile.gif
Ei arva, et just hästi mängisin, aga mõnikord piisab ka õnnest.
http://wotreplays.eu/site/950421#swamp-antikondor-object_140

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 21.06.2014 20:00:02 vasta tsitaadiga

Point on selles, et osades mapides kui sa tahad ulme mängu teha, siis pead sa enda kätte saama kindla ala, aga kui su tiim teeb risti vastupidi, siis saadki surma ja ongi kõik.

Sa ei saa endale keskmist WN8t 3000+ kui sa mängid nii nagu sinu tiim seda sinult ootaks. Sellep ongi kaotused tavaliselt hullud WN8 feilid neil.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 21.06.2014 20:14:54 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
Point on selles, et osades mapides kui sa tahad ulme mängu teha, siis pead sa enda kätte saama kindla ala, aga kui su tiim teeb risti vastupidi, siis saadki surma ja ongi kõik.

Sa ei saa endale keskmist WN8t 3000+ kui sa mängid nii nagu sinu tiim seda sinult ootaks. Sellep ongi kaotused tavaliselt hullud WN8 feilid neil.

+1 thumbs_up.gif Ei ole ise küll uunikum, kuid mängin vägagi agressiivselt. Kui võidan, siis tavaliselt tuleb väga hea WN8, kui suren esimeste seas, siis WN8 on 500-900 kandis tavaliselt.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.06.2014 20:19:39 vasta tsitaadiga

Minujaoks on uunikumid jäädavalt tomatid, nad lihtsalt on nii halvad mängijad, see on reaalsus mida näen mina ja nad võivad oma ulme mänge ju mängida 0 damage tehes icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 21.06.2014 20:25:24 vasta tsitaadiga

See oskuste vahe unicumide ja superunide vahel on maa ja ilm, ma mängin viimasel ajal ca. blunicum taseme (60d on 2400wn8 unbes, kuid pole viimase kuu jooksul palju mänginud 1k lahinguid ca 2200) ja ma teen jube palju kohutavalt totraid vigu, milles ma saan tavaliselt aru poole pealt, kus on juba hilja. Kuid tomatiga võrrelda unicume on lauslollus, seal on see skill gap tohutu.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.06.2014 20:31:40 vasta tsitaadiga

Miks need oskused siis ei avaldu?
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 21.06.2014 22:04:28 vasta tsitaadiga

Mismoodi nad siis sinust hulga paremad on statistiliselt, kui nad tomatid on?
Sa ei paista lihtsalt sellest aru saavat, et igat mängu ei annagi võita. Ja seda ka veel, et sulle võibolla satub see uunikum, kes just on oma mingi 30-40% kaotusmängus.
Aga no see on juba inimloomuses ammu teada, et halbu asju mäletatakse paremini ning neid suurendatakse kõvasti rohkem kui häid.

Nad mängivadki nii, et lähevad kindla plaani järgi ja kui võidavad, siis solo carryvad mängu. Kui aga tiim totaalselt risti vastupidi teeb või ise mingi errori teevad, siis on kaotus. Solo carryda annab ainult siis kui tiim teeb nö "keskmist" või veidikene alla selle randomis. Muidugi on vahepeal ka võimalus, et vastase tiim paneb totaalselt errorit ning mingit moodi õnnestub comeback teha. Alati on ka võimalus, et vastastele satub täpselt selle counter ja sellep uunikumid surevad kohe. Kui aga vastasele satub ka pädev vend, kes enda esimese positsiooniga õnnestub, siis läheb pmst 1on1 skill matchupiks ja selle peale, et kes suudab rohkem tomateid ära lasta. Kui sina sellega kiiremini hakkama saad, siis sinu elus olevad tomatid ehk suudavad vastase uunikumile dmg teha või üldse maha lüüa. Sa ei saa igas randomis mõelda, et need heavyd lähevad sinna, mediumid sinna jne.

Kui sa endale 3000 WN8+ tahad solodes, siis sa pead lihtsalt iga võidetud mängu solo carryma ega saa kuskil nurgas passida. Koheselt pead actionisse lendama ja siis sealt vastavalt edasi sinu ja vastase tiimi pealt, et kas saad edasi suruda või pead korraks tagasi tõmbama ja muud moodi ründama.

Muud moodi ei saa, siis mine vaata nende streame. Ongi ainult kas "Go big or go home".

Platoonides on teine asi kui vastasel pädevaid platoone pole. Siis võid niisama peale sõita ja ära peksta kõik.

Pole mingit sellist asja, et "okou, vasakus tiivas on meil ainult 2 heavy ning neil 5. Lähen nüüd aitan seda tiiba ja istun lasen vastaseid seal". Sina lähed siis kuradima paremast tiivast ja lükkad läbi lihtsalt ja pärast sõidad vasaku tiiva omadele ka selga veel ja lased ära.
tagasi üles
maalane
HV kasutaja
maalane

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.06.2014 22:10:36 vasta tsitaadiga

Kui mõlemal pool on 4 artyt. Siis lilla mehikesega meeskond on juba võitnud kuna tänu XVM'le super tomatid hakkavad jahtima seda vaest lillat mehikest, kes kahjuks oskab ennast hoida asjade varju. Kui sa mängid t6-8 lahinguid ja vingud, et unicumid ei oska mängida, siis oled asjast valesti aru saanud. Head mängijad teevad oma taseme ära t8-10'ga. Alla selle enamus siiski teevad uusi tanke millel pole meeskonda ega varustust, et mängu juhtida. Samas agressiivse mängija käes muutub see sitt tank veel sitemaks, kuna ei suuda ennast tagasi hoida, sest ülejäänud lambad istuvad baasis ja vinguvad, et miks keegi ei spoti. Olen isegi mitu tanki free xp'ga vahele jätnud, kuna kartulipüssiga ei ole võimalik lahingut võita.

Ise pooldan ka agressiivsust. 10'st 1 kord ikka juhtub, et sõidad ennast kinni, kuid muidu oled alati xp/dmg tabelis esi 5 seas isegi kui sured 5 minuti jooksul. Tomat istub baasis ja ootab mängu lõppu. Eriti hea on vaadat pärast enda surma kuidas tomatid lõpuks võidavad ja kiidetakse kui hästi mängis. Samas tabelit vaadates selgub, et see 5min tegelane tegi palju rohkem ära ja tomatitel oli vaja ainult lõpetada vastase piinad. Pealegi agressiivne mängija jõuab 2 mängu ära mängida enne kui camper lahingust naaseb. Seega plusse on rohkem kui miinuseid. Kuid selline stiil vajab vastavaid masinaid garaaži. Platoonides saab ka medium tankidega seda teha, kuid muidu ainult heavy või korraliku armoriga TD.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 21.06.2014 23:25:42 vasta tsitaadiga

No kui sa juba blue oled ära WN8 puhul, siis ei saa olla sellist asja, et sa pole TOP5 XP poolest. No mõni mäng vahepeal juhtub, et tõesti failisid totaalselt, aga no pmst kõik mängud oled sa ikka TOP5 vähemalt. Nendest ülejäänutest pooltes oled #1.
Üldjuhul kui sa isegi esimese minuti-kahe sees sured, siis enamus mängudest lõpetad sa ikkagi top5. Muidugi TD ja Artyga mängides on asjad veidi teised. Osadel juhtudel ka low tier lightidega.

Peaks juba ammu selge olema, et kui tahad TOP mängija olla, siis mingit tikataka campi kuskil ei ole. Koguaeg peab toru punane olema ning sina pead olema see, kes mängu carryb. Sa ei saa tiimi üle vinguda. Kui sa kaotad, siis võid ainult ennast süüdistada. Kui kaotad, siis ainuke s*tt mängija oled sina. Muidugi on ka selliseid mänge mida ei annagi võita, aga suurem osa on ikka sellised, et sina oleksid saanud kõvasti asju paremini teha, et lõpuks võit võtta. Klassikalises randomis pead sa mõtlema, et on 14 botti vs 15 botti ning sina oled see, kelle käikudest olenevad sinu bottide tegevused ja tulemus.
tagasi üles
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 22.06.2014 12:44:13 vasta tsitaadiga

Joppas selline mäng täna icon_razz.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 22.06.2014 13:12:32 vasta tsitaadiga

Killer-Bea kirjutas:
Joppas selline mäng täna icon_razz.gif

Vägev. icon_smile.gif E100 tundub ikka hea loom olema. Lasid kullaga?

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 22.06.2014 14:03:01 vasta tsitaadiga

Bleh, Lorraine käki ace kah tehtud lõpuks

http://wotreplays.eu/site/952277#serene_coast-antikondor-lorraine_40_t

tagasi üles
globalGP
HV vaatleja

sõnum 22.06.2014 16:20:45 vasta tsitaadiga

keegi platooni tier 8? ma kv-5-ga grindin xp obj 416 jaoks. üksinda on kuidagi igav mängida.
IGN: globalgamingplayer
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.06.2014 21:19:05 vasta tsitaadiga

globalGP kirjutas:
keegi platooni tier 8? ma kv-5-ga grindin xp obj 416 jaoks. üksinda on kuidagi igav mängida.

mõtlesin juba et miks mitte HV meestega koos grindida, aga ... sul on ju jubedad näitajad icon_rolleyes.gif
mul on t6 kv1s -ga sama keskmine dämm mängus mis sul kv5 -ga. obv igasugused dämmi, killi jm suhted lausa kordades paremad.
Esimene asi mida sul teha soovitan on vaadata videoid kudas heavy tanki mängida icon_neutral.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
globalGP
HV vaatleja

sõnum 22.06.2014 21:38:49 vasta tsitaadiga

sul jah on parem keskmine dam kv1s sest sul on relv 122mm millel on alpha dmg 390 ja pen 175mm. tier 6 jaoks see on palju. aga mul on tier 8 peal 107mm millel on 300 dmg ja 167mm pen ja mind kogu aeg viskab tier 9 vastu.
ma eriti palju ei m2nginud varem sellep2rast mul k6ik on nullis. praegu tuli isu saada l6ppuks endale see obj416. jah ma pole k6ige parem aga ma pole see kes esimesena sureb ja karjub teami peale et k6ik on noobid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 22.06.2014 21:41:08 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
globalGP kirjutas:

mõtlesin juba et miks mitte HV meestega koos grindida, aga ... sul on ju jubedad näitajad icon_rolleyes.gif
mul on t6 kv1s -ga sama keskmine dämm mängus mis sul kv5 -ga. obv igasugused dämmi, killi jm suhted lausa kordades paremad.
Esimene asi mida sul teha soovitan on vaadata videoid kudas heavy tanki mängida icon_neutral.gif

Krõll, kus viga näed laita seal mine ja aita. icon_cool.gif

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.06.2014 21:42:50 vasta tsitaadiga

ega ma siis paha poolest. Keskmine dämm võiks juba sul sellepärast suurem olla et sul on rohkem elupunkte= sa saad kauem lasta.
Aga videotest on kasu küll. Ma siin vahepeal ei viitsind mängida aga vaatasin neid ylekandeid kudas need päris vihased mehed tanke mängivad. Võid kindel olla et tulemused on paremad peale vaatamist
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.06.2014 21:43:58 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
kr6ll kirjutas:
globalGP kirjutas:

Krõll, kus viga näed laita seal mine ja aita. icon_cool.gif

oligi kavas aga esiteks pole mul t8 tanki ja teiseks ma yle 10 -ne mängu ei viitsi ka teha eriti
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 22.06.2014 21:48:14 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
ega ma siis paha poolest. Keskmine dämm võiks juba sul sellepärast suurem olla et sul on rohkem elupunkte= sa saad kauem lasta.
Aga videotest on kasu küll. Ma siin vahepeal ei viitsind mängida aga vaatasin neid ylekandeid kudas need päris vihased mehed tanke mängivad. Võid kindel olla et tulemused on paremad peale vaatamist

Vanasti, kui veel kinod olemas olid, siis sai mõnikord kinoski mõni vandamme või jackiechani film ära vaadatud. Peale filmi vaatamist oli ka mitu tundi selline tunne, et annaks vajaduse korral kasvõi 10-le pahalasele korraga üle küüru. Mitte midagi ei karda ja peaga lööks veel õhtuooteks telliskive pooleks. See tunne kadus küll paari päevaga ära.
Tõenäoliselt on tankivideode vaatamisega sama hea "boost". icon_smile.gif

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.06.2014 21:56:21 vasta tsitaadiga

ei tea, mul on küll kasu. Esiteks mediumite positsioonivalikud. Heavyde puhul vast kasutegur nii suur pole aga kui pole õrna aimugi kuidas heavyt mängida siis on kasutegur ikka suur arvatavasti.
Ma tõstsin igastahes oma wn8 peale vaatamist kohe 2300-2400 peale. Kahur on palju tulisem kui varem kuna paljud head positsioonid olid mul täiesti kõrvale jäetud, ma ei teagi miks.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.06.2014 02:07:50 vasta tsitaadiga

yerba, ühepäevasest Twitchis superuunikumide vaatamisest õpid positsioneerimise kohta rohkem kui ise kuid mängides.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.06.2014 05:07:37 vasta tsitaadiga

igastahes madalate tieride paberist td -d on selle uuendamisega täiesti kasutuks muudetud. Kui varem sa mängisid vaatekauguse ja camo peale + mapid kus oli seda vaatekaugust ka võimalik rakendada, siis nüüd pole nendega midagi teha.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 23.06.2014 10:33:48 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:

Vanasti, kui veel kinod olemas olid, siis sai mõnikord kinoski mõni vandamme või jackiechani film ära vaadatud. Peale filmi vaatamist oli ka mitu tundi selline tunne, et annaks vajaduse korral kasvõi 10-le pahalasele korraga üle küüru. Mitte midagi ei karda ja peaga lööks veel õhtuooteks telliskive pooleks. See tunne kadus küll paari päevaga ära.

thumbs_up.gif See oli hästi öeldud!
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 23.06.2014 11:01:04 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:

icon_smile.gif Heheh, see oli parim, mis ma viimasel ajal kuulnud olen thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 534, 535, 536 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.