Video seadetes ultrale keerataes on screen-space reflections medium ja vt compress disable. Ise saab spr panna high ja vt compress enable, mida need mõjutavad?
Totalbiscuit käis vist oma videos need settingud üle, kuigi palju jäi tallegi arusaamatuks. VTc enable peaks pakkima tekstuurid ja kasutama vähem videomälu, SSR high peale panna, siis loogiliselt lähenedes peaks võtma rohkem GPU'd ja videomälu ja pakkuma paremat pilti, aga väidetavalt on see üsna bugine ja tekitab tõsise FPS-dropi. Ise keerasin lihtsalt ultrale ega hakanud pead vaevama, kas 2048 pageframe vmt lambist tulnud termin on piisavalt ultra või ei.
Settingud suht imelikud jah - mitmesd asjad siuksed, et pildiliselt küll vahet ei tee a*la see shadowasi kas 4k võu 8k jne. Kõik asjad mängus läigivad kui kurat.
londiste, see rongijaama missioon on üks vähestest, kus on korralik raskus peal. võiks rohkem selliseid olla
probleem ei jää mitte mängumehaanika, vaid strateegia taha.
Läbi ta sai ja mulje suuremasi pole. Müstika valdkond, et misasi seal 40+GB mälu võtab, sest pildiliselt midagi erilist pole ja pigem peaks siuke 7.35GB olema vms. Füüsika on täielik BS ehk nagu algsetel mängudel kus mingi füüsika alles tekkis. Relvad on siuke who cares, automaat on põhirelv millega saab nii valangut kui muidu headshottida, 2x shotgun on badass ja meenutab natuke DN devastatorit ja ka toimib sama efektiivselt Iseenesest mis on tore on nö. perk'id mis tulevad lahti kui vastvat relva või mängustiili kasutada. Üldiselt kipub olema sama häda mis mitmete viimaste aegade shuuteritega kus teatud maani on tore ja siis hakkad üha rohkem ootama millal läbi saab kuna midagi enam uut ei toimu.
Õnnestus siis ka saada see mäng. Videosid vaadates jne . Jättis asi ikka väga kehva mulje ja arvasin, et ei mina seda mängu elus puutu kuid võta näpust. Suurest huvist siiski sai seda tehtud. Ja üllatuseks peab mainima, et vau asi siiski suutis muljety avaldada, nii graafiliselt kui muusika ja story. Kuigi peab kohe ära mainima selle, et see robotite teema mulle ei meeldinud. Üks nendest plekimonstrumitest mulle siiski disainilt meedis, see kahe korstnaga tegelane 4 punkti viiest mängule. Isegi poleks uskunud, et see mäng võib meeldida _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Watch the gameplay debut trailer for the all-new standalone prequel to everyone's favorite Nazi-blasting first-person shooter of 2014, Wolfenstein: The New Order!
ohh päris vägev Tundub huvitavam kui see eelmine mäng ,mis oli minuarvates kuidagi lühike ja üksluine... polnud lumistes metsades nazide baase ja losse kus katakombides ringi kolada. Igatahes more nazi-s to kill
irww miks ta lõpus sellest shotgun-i toru lühemaks saagis ?
Kärbik, hea hõlma alla peitu panna ja haavlitel on suurem spread. See muidugi fun kuidas saagimise tempo muutus. Ja New Order nüüd küll lühike mäng polnud shooteri kohta
heretic666, ei ma vaidlen sulle veits vastu Minule tundus nagu veits lühike kuidagi.... võib-olla sellepärast äkki et ma ei jõudnud seda kõige raskema astme peal proovida ja seal lossis näitkes oli ka see ala kuidagi piiratud,et igalepoole ikka ei saanud minna ,kuigi kolasin küll väga palju ringi ja käisin kõik nurgatagused läbi oli see minu jaoks ikka veits lühike .... võib-olla peaks ükskord uuesti proovima seda enam et sai seda vana arvuti peal mängitud gtx660 ja quad 6600-ga ja jooksis suht hästi medium peal, siis nüüd peaks mänguelamus parem olema ma arvan,saaks ehk kõik põhja lükata
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.