Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iir
HV Guru

|
16.06.2014 21:53:15
|
|
|
taga targemaks rsk, taheti tv pilt ära võtta jalka ajal...
nüüd tuli uuendus:
19.06.2014 oleme planeerinud Teie piirkonnas sidekatkestuse. Jalgpalli MM ajakavas toimuvad mitmed mängud hilistel õhtutundidel ja üks neist leiab aset 19.juunil planeeritud katkestuse ajal. Meie soov on teha kõik selleks, et ükski jalgpalli MM mäng ei jääks fännidel nägemata, nii tuleme vastu spordisõprade soovidele ning lükkame planeerinud katkestuse edasi.
Seoses sellega anname Teile teada, et Lasnamäe peajaama kolimine ja laiendamine toimub jalgpallivabal ööl, 03.07.2014. Kolimise käigus esineb katkestusi televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuse edastamises. Töödega alustatakse kell üks öösel ning teeme kõik endast oleneva, et tööd saaksid lõpetatud juba kella seitsmeks hommikul.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
16.06.2014 22:38:55
|
|
|
Sain täna sõbra juures siis ipadi peal starmani TV vaadata. Pole paha, ütleks selle peale. Esimene vaimusus oli positiivne. Vigu nagu ei esinenudki. 5+ starmani poole. 5min vaatamist 3.5G võrgus läbi mobiili tekitatud wifi võrgu ei esinenud ühtegi katkestust. Kulus umbes 60MB andmeid.
Spoiler 
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
17.06.2014 00:21:00
|
|
|
29-ndal mail (kohe järgmine päev peale seda pressiüritust) kirjutasin Starmani, et tahaksin ka selles TV mobiilses seadmes testis osaleda. Päeva lõpuks veel vastust ei olnud ja helistasin klienditeenindusse, öeldi, et pannakse mind kirja ja võetakse ühendust. Ühelegi pöördumisele pole vastust tulnud siiamaani.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.06.2014 07:39:03
|
|
|
Vahur kirjutas: |
29-ndal mail (kohe järgmine päev peale seda pressiüritust) kirjutasin Starmani, et tahaksin ka selles TV mobiilses seadmes testis osaleda. Päeva lõpuks veel vastust ei olnud ja helistasin klienditeenindusse, öeldi, et pannakse mind kirja ja võetakse ühendust. Ühelegi pöördumisele pole vastust tulnud siiamaani. |
Ei tea mille järgi valitakse. Peale kirjutamist starmani vastati e-kirja teel ja asi hakkas kohe tööle.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
18.06.2014 10:24:50
|
|
|
laurx, ma kirjutasin ja helistasin neile enne, kui kodulehel vastav info olemas oli. Kui see grupp enne seda juba täis oli, siis poleks seda infot vist üldse üles pandud? Aga las ta nüüd olla
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
20.06.2014 17:57:10
|
|
|
Kas Startmani Starboxi ei saa LG telekatega (webOSiga) Universal Remote'iga ühendada? Mingi Intek peaks olema, aga seda teleka tootjate nimekirjas pole. Huupi järjest suvalisi proovida ka nagu ei viitsiks...
_________________ jah |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
20.06.2014 20:28:05
|
|
|
kas starmani 200/20 internetiga ongi ainult kaks varianti seadmetega? aastane kliendileping või rentimine. hinnakirjas on mingi lihtsalt modem 39,90, aga modem, millele on 3.0 taha kirjutatud, on ainult rendiga. kodulehel tellides kah ei lase midagi muud peale kliendilepingu või rentimise valida.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
21.06.2014 01:55:32
|
|
|
Vahur kirjutas: |
laurx, ma kirjutasin ja helistasin neile enne, kui kodulehel vastav info olemas oli. Kui see grupp enne seda juba täis oli, siis poleks seda infot vist üldse üles pandud? Aga las ta nüüd olla  |
Täpselt sama siin
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.06.2014 11:51:38
|
|
|
No nii, siin igat pidi ajusid kebitud ja oodatud. Raha juba sitaks kulutatud igasuguste fitrite ja muude asjade peale.
2 relooki + veel üks fiter, mis siit läbi käinud ja andis juba vaikselt lootus ( vaadates signaale jne).
Otsustasin siis rantelon BS-LTE800-20 ka ära proovida.
Hommikul sain kätte ja yhendasin ära.......tegi seda , mida eelmised 3 filtrit teha ei suutnud
Esimene signaal, teine kvaliteet:
Ilma võimuta 5-50 vahel hakkliha
Võim 7-5 hakkliha
Võim 3 filtriga 45-6 hakkliha,
Võim ja rantelon filter 98-70;89 , hetkel küll tuult pole, nii et päris täpselt veel öelda ei saa, aga funkab hetkel mux2 ideaalselt.
Igaks juhuks lasen nädalake tiksuda, vb hetkel see olukord, kus sisse elisa ei löö. Vahel harva seda juhtunud.....kuigi kahtlen selles, sest erinevaid seadeid proovides jamas tunnike tagasi edasi.
Lisaks proovisin teisi filtreid kombineerida, kahjuks tõmbas mõlemad alla.
Kellel võim vahel, siis parim lahendus on, kui võim ja filter oleks koos(hetkel filter-võim-antenn).
Kes tahab, teeb järeldused
bladerunnerile tänud soovituse eest
Hetkel töötab; phui, phui, phui yle vasaku õla
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
21.06.2014 12:13:38
|
|
|
Kas teistel ka eile õhtul Starmani interneti kiirus kukkus? Lubatud 10mbit/s asemel oli minu neti kiirus kõigest 1mbit/s
Asun Tallinnas.Starmani klienditeenindus ei osanud midagi selle peale öelda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.06.2014 12:16:08
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
No nii, siin igat pidi ajusid kebitud ja oodatud. Raha juba sitaks kulutatud igasuguste fitrite ja muude asjade peale.
2 relooki + veel üks fiter, mis siit läbi käinud ja andis juba vaikselt lootus ( vaadates signaale jne).
Otsustasin siis rantelon BS-LTE800-20 ka ära proovida.
Hommikul sain kätte ja yhendasin ära.......tegi seda , mida eelmised 3 filtrit teha ei suutnud
Esimene signaal, teine kvaliteet:
Ilma võimuta 5-50 vahel hakkliha
Võim 7-5 hakkliha
Võim 3 filtriga 45-6 hakkliha,
Võim ja rantelon filter 98-70;89 , hetkel küll tuult pole, nii et päris täpselt veel öelda ei saa, aga funkab hetkel mux2 ideaalselt.
Igaks juhuks lasen nädalake tiksuda, vb hetkel see olukord, kus sisse elisa ei löö. Vahel harva seda juhtunud.....kuigi kahtlen selles, sest erinevaid seadeid proovides jamas tunnike tagasi edasi.
Lisaks proovisin teisi filtreid kombineerida, kahjuks tõmbas mõlemad alla.
Kellel võim vahel, siis parim lahendus on, kui võim ja filter oleks koos(hetkel filter-võim-antenn).
Kes tahab, teeb järeldused
bladerunnerile tänud soovituse eest
Hetkel töötab; phui, phui, phui yle vasaku õla  |
Karta on, et löplikult löppeb see saaga ikkagi alles siis kui selle antenni töstad nii 5-10 meetit körgemale ja keerad selle Koeru peale.
Ja kui oleksid varem sellele möelnud siis naabrimehed oleks antenni pannud körgema masti otsa oluliselt väiksema raha eest kui nüüd sul see kokkuostetud seadmete kraam ning mida Rantelon ka tagasi osta ei taha.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.06.2014 12:27:02
|
|
|
Millised naabrimehed? Jotad kes on mingi tondi yyrnikud. Ennem oleks mast ise 10 meetrit kõrgemale tõusnud kui nende abiga.
Ma kutsusin sind ju antenni tõstma, lubasin puha kinni maksta. Aga sa vaid teoritiseerid siin
Nagu ytlesin, ei anna seda tõsta nii lihtsalt
Eks vaatame ja ootama kuhu, mida keerata
Rantelonist vaid üks 16€ jublakas, mis hetkel töös
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.06.2014 17:37:38
|
|
|
Uus telekas mul laseb sagedust käsitsi valida signaali otsinguks ja näitab koheselt ka tolle tugevust (misiganes ta enda mõõtühikuks on), 794MHz peal arvas ta tugevuseks 34-40% ja 802MHz peal ~20%.
Vahepealsetel sagedustel oli vaikus, 0-2%.
Hetkel mul seal midagi vahel pole kuna püüan ainult DVB-T2, muu tuleb Elionist.
jeesus188, idee poolest peaks filter antenni järel ja võimendi ees kõige efektiivsem olema.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.06.2014 18:30:10
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Uus telekas mul laseb sagedust käsitsi valida signaali otsinguks ja näitab koheselt ka tolle tugevust (misiganes ta enda mõõtühikuks on), 794MHz peal arvas ta tugevuseks 34-40% ja 802MHz peal ~20%.
Vahepealsetel sagedustel oli vaikus, 0-2%.
Hetkel mul seal midagi vahel pole kuna püüan ainult DVB-T2, muu tuleb Elionist.
jeesus188, idee poolest peaks filter antenni järel ja võimendi ees kõige efektiivsem olema. |
kolmapäeval proovin, ma olin asjaga nii häppi, et enam ei näppinud
Samas relook filter tegi asja hullemaks kui vastupidi
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
onusnooker
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
23.06.2014 09:20:50
|
|
|
onusnooker kirjutas: |
... Kuid päeval paistis, et kanalite sagedus E59 või pigem öeldes pilt telekal ei ole just kõige parem. Kas just need filtrid 6100 mudelil võiks aidata midagi paremuse suunas? ... |
MIda nimetad mitte k6ige paremaks pildiks??
Kui pilt on sitt, siis see on zuum'i omapära.
Kui pilt ruudutab, siis v6ib antennist, filtritest, paremast kaablist jnejne abi olla.
Ega see analoogtelevisioon pole, kus pildi kvaliteet s6ltus otseselt signaalitugevusest.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
onusnooker
HV vaatleja
|
23.06.2014 11:44:11
|
|
|
Täna kõik OK juba st juba öösel oli kui teemasse kirjutasin.
Kuid antennivaliku küsimus jääks, mida need filtrid teevad, kas oleks põhjust olemasolev 6000 antenn tolle 6100 vastu vahetada või pole mõtet?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.06.2014 12:19:51
|
|
|
ma arvan, et neile see relook vms filter sisse topitud.
see, et öösel ei töötanud ja täna töötab, ei tähenda, et see peale lõunat töötaks. ma olen sellist nalja juba alates Elisa 4G avamisest näinud. kui tööle jääb, siis kõik ok ja naudi pilti
kui veel selliseid anomaaliaid tuleb, siis soovitan BS-LTE800-20 proovida vahele panna
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.06.2014 18:54:42
|
|
|
kõik on siin varasemalt kirjas.
pane või 10 antenni
ma otsin lahendust, ehk kui see peaks kunagi saabuma, siis oleks abi ka teistele |
Koeru on 39. kanal. Minul näitab, et Starman asub 27. ja 28 kanalil ning siis ilmselt see probleemne 57. kanal. Mul on küsimus, et mis probleem on väiksemate kanalitega? Meie vahemaa pole eriti suur. Lisaks on veel 33. ja 37. kanal vabalevi kanalid. Kui suunda muudaksin, äkki leiaksin veel teisigi sagedusi.
Kui öeldi, et levi on keset muruplatsi, siis see on arusaamatu jonn kulutada raha täiendava varustuse ostmiseks. Ma muidugi ei tea puu suurust ja aia plaani aga oleksin alustanud just pikemast kaablist ja koha otsimisest. Olen näinud ka veranda küljes maapinnal olevat antenni, sest metsa sees tüvede vahelt tuli signaal läbi aga kõrgemal takistasid puuvõrad.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.06.2014 19:13:42
|
|
|
montez kirjutas: |
kõik on siin varasemalt kirjas.
pane või 10 antenni
ma otsin lahendust, ehk kui see peaks kunagi saabuma, siis oleks abi ka teistele |
Koeru on 39. kanal. Minul näitab, et Starman asub 27. ja 28 kanalil ning siis ilmselt see probleemne 57. kanal. Mul on küsimus, et mis probleem on väiksemate kanalitega? Meie vahemaa pole eriti suur. Lisaks on veel 33. ja 37. kanal vabalevi kanalid. Kui suunda muudaksin, äkki leiaksin veel teisigi sagedusi.
Kui öeldi, et levi on keset muruplatsi, siis see on arusaamatu jonn kulutada raha täiendava varustuse ostmiseks. Ma muidugi ei tea puu suurust ja aia plaani aga oleksin alustanud just pikemast kaablist ja koha otsimisest. Olen näinud ka veranda küljes maapinnal olevat antenni, sest metsa sees tüvede vahelt tuli signaal läbi aga kõrgemal takistasid puuvõrad. |
milliste väiksemate kanalitega?
mul oli probleem ainult 57 kanaliga, koeru sagedused jäävad puud ette, puu 5m kaugusel, oksad 1 kaugusel ja läbi lehtede see ei levi
mul on antenn angaari kyljes ja see on ymar. maapinnale ma ilmselgelt seda ei pane, sest hommikul seda antenni enam ei ole
need puud vasakul, hetkel suunatud tln peale, antenn isegi näha pildil
https://www.google.ee/maps/@59.264189,25.959127,3a,75y,263.28h,79.09t/data=!3m4!1e1!3m2!1sm5IVMH8rUED1CWZs31lDdA!2e0
ja seal taustal on elisa mast, kes kogu käki kokku keerab
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.06.2014 20:24:55
|
|
|
Mõtlesin seda, et äkki oleks Koeru 57. kanali asemel pidanud proovima püüda mõnda teist masti. Näiteks Tallinna või Kohtla-Nõmmet. Samas on juba tehtud kulutused. Ma arvan, et kui aed ette teha, siis üle selle antenni järele ei tuldaks. Isegi ilma ei pruugita tulla aga võin ka sinisilmselt mõelda. Alumiinium eriti ei maksa ja see pole järelturul ka eriti nõutav kaup. Kõige parem oleks vanamoodne restantenn, mida kohe kindlasti ära ei viidaks.
Kirjutasid, et oled näinud Rootsi TV-d. Ma arvan, et see oli STV(Sverige) ja tuli Soomest. Ise olen restiga näinud Peterburi mingit kanalit ja pärast Soome väljalülitamist Koeru peale keerates ka rohkem kui paaril selge ilmaga talveõhtul lätlaste TV7-e filme (21. kanalil, ca 2-3 minutiliste korralike lõikudega, mis siis häiretesse kadusid). Analoog on muidugi välja lülitatud ja ülilevi asemel on alalevi, mida vaatajad maksavad kinni uusi antenne, filtreid, võimendeid ja muud(telerid ja digiboksid) ostes.

viimati muutis montez 25.06.2014 20:53:58, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.06.2014 20:39:23
|
|
|
mul juba kõik asjad siin sassis, sorry
57 kanal ei ole probleem koeru pealt, levib talvel väga hästi. põhjused miks kevadest sügiseni ei levi, on kirjas eelmises postis.
probleem on 59 kanalil, mis tuleb tallinna saatja pealt ja sinna peksis sisse, aga nüüd tõkkefilter olemas ja töötab normaalselt. aegajalt korraks kukub ära, aga see on 30 sek kysimus, mingi rong vms võib vabalt segada. põhiprobleem on kadunud.
täna tööle tulles viskas kvaliteeti rohkem maha kui lõuna ajal ehk siis 5%, kus ei näe midagi. Põhjuseks tugev tuul. Laupäeval tuult polnud, nii et ei saanud kontrollida.
panin nüüd filtri enne võimendit. kvaliteedi % langes kaarkymmend pügalat, aga anomaaliad vähenesid drastiliselt. nagu eespool kirjas, siis mõni rong vms vahepeal korra segab, aga seda on seal kogu aeg juhtunud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 25.06.2014 20:58:23, muudetud 1 kord |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
25.06.2014 20:55:09
|
|
|
montez, ta ei püüagi koeru pealt 57. kanalit, ikka Tlna pealt 59. kanalit millega samas suunas asub ka Elisa mast.
Koeru poole ei saa masti pöörata kuna need puud on ees. Koeru on enam-vähem täpselt lõuna suunal ja kui google mapsi veidi keerutada siis näed et see on suunaga otse puudesse.
jeesus188, angaari teises nurgas poleks Koeru kättesaadavam olnud?
Spoiler 
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.06.2014 21:10:55
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
montez, ta ei püüagi koeru pealt 57. kanalit, ikka Tlna pealt 59. kanalit millega samas suunas asub ka Elisa mast.
Koeru poole ei saa masti pöörata kuna need puud on ees. Koeru on enam-vähem täpselt lõuna suunal ja kui google mapsi veidi keerutada siis näed et see on suunaga otse puudesse.
jeesus188, angaari teises nurgas poleks Koeru kättesaadavam olnud?
Spoiler 
|
esiteks 30+m kaabli vedamine ja teiseks, ainuke koht kust läbi läheb, vb ongi täpselt see noole koht. see on võibolla. vennad käisid testimas, siis viskasid oma masti püsti sinna angaari ja puude keskele, kust nad ei saanud midagi kätte.
pärast silmaga ytlesid, et siit koridorist on ehk lootust näha.
tegelikult nad soovitasid antenni panna selle posti asemele väravaaugu juures https://www.google.ee/maps/@59.264189,25.959127,3a,75y,222.08h,75.64t/data=!3m4!1e1!3m2!1sm5IVMH8rUED1CWZs31lDdA!2e0
pealegi sinna ei saa hästi kinnitada kuidagi.
hetkel mul tuleb läbi seina U kujuline raud ja see hoiab toru kinni
hetkel asi funkab tln pealt, eks ole näha kui suuremad tormikesed tulevad, kas siis ka pilt ees
vb tuleks ehk veel üks tõkkefilter panna, aga kardan, et siis summutab kõik ära
ei, hetkel lahendusega rahul, eestlased oskavad filtreid ikka teha
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |