Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.06.2014 21:53:15 vasta tsitaadiga

taga targemaks rsk, taheti tv pilt ära võtta jalka ajal...
nüüd tuli uuendus:

19.06.2014 oleme planeerinud Teie piirkonnas sidekatkestuse. Jalgpalli MM ajakavas toimuvad mitmed mängud hilistel õhtutundidel ja üks neist leiab aset 19.juunil planeeritud katkestuse ajal. Meie soov on teha kõik selleks, et ükski jalgpalli MM mäng ei jääks fännidel nägemata, nii tuleme vastu spordisõprade soovidele ning lükkame planeerinud katkestuse edasi.
Seoses sellega anname Teile teada, et Lasnamäe peajaama kolimine ja laiendamine toimub jalgpallivabal ööl, 03.07.2014. Kolimise käigus esineb katkestusi televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuse edastamises. Töödega alustatakse kell üks öösel ning teeme kõik endast oleneva, et tööd saaksid lõpetatud juba kella seitsmeks hommikul.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pois11
HV Guru

sõnum 16.06.2014 22:38:55 vasta tsitaadiga

Sain täna sõbra juures siis ipadi peal starmani TV vaadata. Pole paha, ütleks selle peale. Esimene vaimusus oli positiivne. Vigu nagu ei esinenudki. 5+ starmani poole. 5min vaatamist 3.5G võrgus läbi mobiili tekitatud wifi võrgu ei esinenud ühtegi katkestust. Kulus umbes 60MB andmeid.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 17.06.2014 00:21:00 vasta tsitaadiga

29-ndal mail (kohe järgmine päev peale seda pressiüritust) kirjutasin Starmani, et tahaksin ka selles TV mobiilses seadmes testis osaleda. Päeva lõpuks veel vastust ei olnud ja helistasin klienditeenindusse, öeldi, et pannakse mind kirja ja võetakse ühendust. Ühelegi pöördumisele pole vastust tulnud siiamaani.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 17.06.2014 07:39:03 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
29-ndal mail (kohe järgmine päev peale seda pressiüritust) kirjutasin Starmani, et tahaksin ka selles TV mobiilses seadmes testis osaleda. Päeva lõpuks veel vastust ei olnud ja helistasin klienditeenindusse, öeldi, et pannakse mind kirja ja võetakse ühendust. Ühelegi pöördumisele pole vastust tulnud siiamaani.

Ei tea mille järgi valitakse. Peale kirjutamist starmani vastati e-kirja teel ja asi hakkas kohe tööle.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 17.06.2014 16:52:01 vasta tsitaadiga

kui seda meili ei saanud siis gruppi ei mahtunud.
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 18.06.2014 10:24:50 vasta tsitaadiga

laurx, ma kirjutasin ja helistasin neile enne, kui kodulehel vastav info olemas oli. Kui see grupp enne seda juba täis oli, siis poleks seda infot vist üldse üles pandud? icon_wink.gif Aga las ta nüüd olla icon_smile.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 20.06.2014 17:57:10 vasta tsitaadiga

Kas Startmani Starboxi ei saa LG telekatega (webOSiga) Universal Remote'iga ühendada? Mingi Intek peaks olema, aga seda teleka tootjate nimekirjas pole. Huupi järjest suvalisi proovida ka nagu ei viitsiks... icon_rolleyes.gif
taavi
HV veteran

sõnum 20.06.2014 20:28:05 vasta tsitaadiga

kas starmani 200/20 internetiga ongi ainult kaks varianti seadmetega? aastane kliendileping või rentimine. hinnakirjas on mingi lihtsalt modem 39,90, aga modem, millele on 3.0 taha kirjutatud, on ainult rendiga. kodulehel tellides kah ei lase midagi muud peale kliendilepingu või rentimise valida.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 21.06.2014 01:55:32 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
laurx, ma kirjutasin ja helistasin neile enne, kui kodulehel vastav info olemas oli. Kui see grupp enne seda juba täis oli, siis poleks seda infot vist üldse üles pandud? icon_wink.gif Aga las ta nüüd olla icon_smile.gif

Täpselt sama siin icon_smile.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.06.2014 11:51:38 vasta tsitaadiga

No nii, siin igat pidi ajusid kebitud ja oodatud. Raha juba sitaks kulutatud igasuguste fitrite ja muude asjade peale.
2 relooki + veel üks fiter, mis siit läbi käinud ja andis juba vaikselt lootus ( vaadates signaale jne).
Otsustasin siis rantelon BS-LTE800-20 ka ära proovida.
Hommikul sain kätte ja yhendasin ära.......tegi seda , mida eelmised 3 filtrit teha ei suutnud icon_razz.gif

Esimene signaal, teine kvaliteet:
Ilma võimuta 5-50 vahel hakkliha
Võim 7-5 hakkliha
Võim 3 filtriga 45-6 hakkliha,
Võim ja rantelon filter 98-70;89 , hetkel küll tuult pole, nii et päris täpselt veel öelda ei saa, aga funkab hetkel mux2 ideaalselt.
Igaks juhuks lasen nädalake tiksuda, vb hetkel see olukord, kus sisse elisa ei löö. Vahel harva seda juhtunud.....kuigi kahtlen selles, sest erinevaid seadeid proovides jamas tunnike tagasi edasi.

Lisaks proovisin teisi filtreid kombineerida, kahjuks tõmbas mõlemad alla.
Kellel võim vahel, siis parim lahendus on, kui võim ja filter oleks koos(hetkel filter-võim-antenn).

Kes tahab, teeb järeldused
bladerunnerile tänud soovituse eest thumbs_up.gif
Hetkel töötab; phui, phui, phui yle vasaku õla icon_smile.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
enigma
Kreisi kasutaja
enigma

sõnum 21.06.2014 12:13:38 vasta tsitaadiga

Kas teistel ka eile õhtul Starmani interneti kiirus kukkus? Lubatud 10mbit/s asemel oli minu neti kiirus kõigest 1mbit/s
Asun Tallinnas.Starmani klienditeenindus ei osanud midagi selle peale öelda.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.06.2014 12:16:08 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
No nii, siin igat pidi ajusid kebitud ja oodatud. Raha juba sitaks kulutatud igasuguste fitrite ja muude asjade peale.
2 relooki + veel üks fiter, mis siit läbi käinud ja andis juba vaikselt lootus ( vaadates signaale jne).
Otsustasin siis rantelon BS-LTE800-20 ka ära proovida.
Hommikul sain kätte ja yhendasin ära.......tegi seda , mida eelmised 3 filtrit teha ei suutnud icon_razz.gif

Esimene signaal, teine kvaliteet:
Ilma võimuta 5-50 vahel hakkliha
Võim 7-5 hakkliha
Võim 3 filtriga 45-6 hakkliha,
Võim ja rantelon filter 98-70;89 , hetkel küll tuult pole, nii et päris täpselt veel öelda ei saa, aga funkab hetkel mux2 ideaalselt.
Igaks juhuks lasen nädalake tiksuda, vb hetkel see olukord, kus sisse elisa ei löö. Vahel harva seda juhtunud.....kuigi kahtlen selles, sest erinevaid seadeid proovides jamas tunnike tagasi edasi.

Lisaks proovisin teisi filtreid kombineerida, kahjuks tõmbas mõlemad alla.
Kellel võim vahel, siis parim lahendus on, kui võim ja filter oleks koos(hetkel filter-võim-antenn).

Kes tahab, teeb järeldused
bladerunnerile tänud soovituse eest thumbs_up.gif
Hetkel töötab; phui, phui, phui yle vasaku õla icon_smile.gif

Karta on, et löplikult löppeb see saaga ikkagi alles siis kui selle antenni töstad nii 5-10 meetit körgemale ja keerad selle Koeru peale.

Ja kui oleksid varem sellele möelnud siis naabrimehed oleks antenni pannud körgema masti otsa oluliselt väiksema raha eest kui nüüd sul see kokkuostetud seadmete kraam ning mida Rantelon ka tagasi osta ei taha. icon_smile.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.06.2014 12:27:02 vasta tsitaadiga

Millised naabrimehed? Jotad kes on mingi tondi yyrnikud. Ennem oleks mast ise 10 meetrit kõrgemale tõusnud kui nende abiga.
Ma kutsusin sind ju antenni tõstma, lubasin puha kinni maksta. Aga sa vaid teoritiseerid siin icon_razz.gif
Nagu ytlesin, ei anna seda tõsta nii lihtsalt

Eks vaatame ja ootama kuhu, mida keerata icon_cool.gif
Rantelonist vaid üks 16€ jublakas, mis hetkel töös

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 21.06.2014 17:37:38 vasta tsitaadiga

Uus telekas mul laseb sagedust käsitsi valida signaali otsinguks ja näitab koheselt ka tolle tugevust (misiganes ta enda mõõtühikuks on), 794MHz peal arvas ta tugevuseks 34-40% ja 802MHz peal ~20%.
Vahepealsetel sagedustel oli vaikus, 0-2%.
Hetkel mul seal midagi vahel pole kuna püüan ainult DVB-T2, muu tuleb Elionist.

jeesus188, idee poolest peaks filter antenni järel ja võimendi ees kõige efektiivsem olema.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.06.2014 18:30:10 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Uus telekas mul laseb sagedust käsitsi valida signaali otsinguks ja näitab koheselt ka tolle tugevust (misiganes ta enda mõõtühikuks on), 794MHz peal arvas ta tugevuseks 34-40% ja 802MHz peal ~20%.
Vahepealsetel sagedustel oli vaikus, 0-2%.
Hetkel mul seal midagi vahel pole kuna püüan ainult DVB-T2, muu tuleb Elionist.

jeesus188, idee poolest peaks filter antenni järel ja võimendi ees kõige efektiivsem olema.
kolmapäeval proovin, ma olin asjaga nii häppi, et enam ei näppinud icon_lol.gif
Samas relook filter tegi asja hullemaks kui vastupidi

tagasi üles
onusnooker
HV vaatleja

sõnum 23.06.2014 03:02:08 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab soovitada Tallinna lähedal Rae vallas, millist antenni võiks neist kahest kasutada ja mida kujutavad ühel need mainitud filtrid? Soovitusi palux. Starman ZoomTV.

A:
http://www.merge.ee/index.php?page=shop.product_details&product_id=2385&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=et

B:
http://www.merge.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1834&category_id=624&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=et

Praegu on kasutusel see 6000 mudelinimetusega versioon. Kuid päeval paistis, et kanalite sagedus E59 või pigem öeldes pilt telekal ei ole just kõige parem. Kas just need filtrid 6100 mudelil võiks aidata midagi paremuse suunas? Samas paistab et 6100 mudel toimib kuni 790MHz. Tänud kaasa mõtlemast!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 23.06.2014 09:20:50 vasta tsitaadiga

onusnooker kirjutas:
... Kuid päeval paistis, et kanalite sagedus E59 või pigem öeldes pilt telekal ei ole just kõige parem. Kas just need filtrid 6100 mudelil võiks aidata midagi paremuse suunas? ...

MIda nimetad mitte k6ige paremaks pildiks??

Kui pilt on sitt, siis see on zuum'i omapära.
Kui pilt ruudutab, siis v6ib antennist, filtritest, paremast kaablist jnejne abi olla.

Ega see analoogtelevisioon pole, kus pildi kvaliteet s6ltus otseselt signaalitugevusest.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
onusnooker
HV vaatleja

sõnum 23.06.2014 11:44:11 vasta tsitaadiga

Täna kõik OK juba st juba öösel oli kui teemasse kirjutasin.

Kuid antennivaliku küsimus jääks, mida need filtrid teevad, kas oleks põhjust olemasolev 6000 antenn tolle 6100 vastu vahetada või pole mõtet?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.06.2014 12:19:51 vasta tsitaadiga

ma arvan, et neile see relook vms filter sisse topitud.
see, et öösel ei töötanud ja täna töötab, ei tähenda, et see peale lõunat töötaks. ma olen sellist nalja juba alates Elisa 4G avamisest näinud. kui tööle jääb, siis kõik ok ja naudi pilti
kui veel selliseid anomaaliaid tuleb, siis soovitan BS­-LTE800­-20 proovida vahele panna

tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2014 18:54:42 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

kõik on siin varasemalt kirjas.
pane või 10 antenni
ma otsin lahendust, ehk kui see peaks kunagi saabuma, siis oleks abi ka teistele

Koeru on 39. kanal. Minul näitab, et Starman asub 27. ja 28 kanalil ning siis ilmselt see probleemne 57. kanal. Mul on küsimus, et mis probleem on väiksemate kanalitega? Meie vahemaa pole eriti suur. Lisaks on veel 33. ja 37. kanal vabalevi kanalid. Kui suunda muudaksin, äkki leiaksin veel teisigi sagedusi.
Kui öeldi, et levi on keset muruplatsi, siis see on arusaamatu jonn kulutada raha täiendava varustuse ostmiseks. Ma muidugi ei tea puu suurust ja aia plaani aga oleksin alustanud just pikemast kaablist ja koha otsimisest. Olen näinud ka veranda küljes maapinnal olevat antenni, sest metsa sees tüvede vahelt tuli signaal läbi aga kõrgemal takistasid puuvõrad.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.06.2014 19:13:42 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

kõik on siin varasemalt kirjas.
pane või 10 antenni
ma otsin lahendust, ehk kui see peaks kunagi saabuma, siis oleks abi ka teistele

Koeru on 39. kanal. Minul näitab, et Starman asub 27. ja 28 kanalil ning siis ilmselt see probleemne 57. kanal. Mul on küsimus, et mis probleem on väiksemate kanalitega? Meie vahemaa pole eriti suur. Lisaks on veel 33. ja 37. kanal vabalevi kanalid. Kui suunda muudaksin, äkki leiaksin veel teisigi sagedusi.
Kui öeldi, et levi on keset muruplatsi, siis see on arusaamatu jonn kulutada raha täiendava varustuse ostmiseks. Ma muidugi ei tea puu suurust ja aia plaani aga oleksin alustanud just pikemast kaablist ja koha otsimisest. Olen näinud ka veranda küljes maapinnal olevat antenni, sest metsa sees tüvede vahelt tuli signaal läbi aga kõrgemal takistasid puuvõrad.

milliste väiksemate kanalitega?
mul oli probleem ainult 57 kanaliga, koeru sagedused jäävad puud ette, puu 5m kaugusel, oksad 1 kaugusel ja läbi lehtede see ei levi

mul on antenn angaari kyljes ja see on ymar. maapinnale ma ilmselgelt seda ei pane, sest hommikul seda antenni enam ei ole icon_biggrin.gif
need puud vasakul, hetkel suunatud tln peale, antenn isegi näha pildil icon_biggrin.gif
https://www.google.ee/maps/@59.264189,25.959127,3a,75y,263.28h,79.09t/data=!3m4!1e1!3m2!1sm5IVMH8rUED1CWZs31lDdA!2e0
ja seal taustal on elisa mast, kes kogu käki kokku keerab thumbs_up.gif

tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 25.06.2014 20:24:55 vasta tsitaadiga

Mõtlesin seda, et äkki oleks Koeru 57. kanali asemel pidanud proovima püüda mõnda teist masti. Näiteks Tallinna või Kohtla-Nõmmet. Samas on juba tehtud kulutused. Ma arvan, et kui aed ette teha, siis üle selle antenni järele ei tuldaks. Isegi ilma ei pruugita tulla aga võin ka sinisilmselt mõelda. Alumiinium eriti ei maksa ja see pole järelturul ka eriti nõutav kaup. Kõige parem oleks vanamoodne restantenn, mida kohe kindlasti ära ei viidaks.
Kirjutasid, et oled näinud Rootsi TV-d. Ma arvan, et see oli STV(Sverige) ja tuli Soomest. Ise olen restiga näinud Peterburi mingit kanalit ja pärast Soome väljalülitamist Koeru peale keerates ka rohkem kui paaril selge ilmaga talveõhtul lätlaste TV7-e filme (21. kanalil, ca 2-3 minutiliste korralike lõikudega, mis siis häiretesse kadusid). Analoog on muidugi välja lülitatud ja ülilevi asemel on alalevi, mida vaatajad maksavad kinni uusi antenne, filtreid, võimendeid ja muud(telerid ja digiboksid) ostes.

viimati muutis montez 25.06.2014 20:53:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.06.2014 20:39:23 vasta tsitaadiga

mul juba kõik asjad siin sassis, sorry

57 kanal ei ole probleem koeru pealt, levib talvel väga hästi. põhjused miks kevadest sügiseni ei levi, on kirjas eelmises postis.
probleem on 59 kanalil, mis tuleb tallinna saatja pealt ja sinna peksis sisse, aga nüüd tõkkefilter olemas ja töötab normaalselt. aegajalt korraks kukub ära, aga see on 30 sek kysimus, mingi rong vms võib vabalt segada. põhiprobleem on kadunud.

täna tööle tulles viskas kvaliteeti rohkem maha kui lõuna ajal ehk siis 5%, kus ei näe midagi. Põhjuseks tugev tuul. Laupäeval tuult polnud, nii et ei saanud kontrollida.
panin nüüd filtri enne võimendit. kvaliteedi % langes kaarkymmend pügalat, aga anomaaliad vähenesid drastiliselt. nagu eespool kirjas, siis mõni rong vms vahepeal korra segab, aga seda on seal kogu aeg juhtunud

viimati muutis jeesus188 25.06.2014 20:58:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.06.2014 20:55:09 vasta tsitaadiga

montez, ta ei püüagi koeru pealt 57. kanalit, ikka Tlna pealt 59. kanalit millega samas suunas asub ka Elisa mast.
Koeru poole ei saa masti pöörata kuna need puud on ees. Koeru on enam-vähem täpselt lõuna suunal ja kui google mapsi veidi keerutada siis näed et see on suunaga otse puudesse.

jeesus188, angaari teises nurgas poleks Koeru kättesaadavam olnud?
Spoiler Spoiler Spoiler

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.06.2014 21:10:55 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
montez, ta ei püüagi koeru pealt 57. kanalit, ikka Tlna pealt 59. kanalit millega samas suunas asub ka Elisa mast.
Koeru poole ei saa masti pöörata kuna need puud on ees. Koeru on enam-vähem täpselt lõuna suunal ja kui google mapsi veidi keerutada siis näed et see on suunaga otse puudesse.

jeesus188, angaari teises nurgas poleks Koeru kättesaadavam olnud?
Spoiler Spoiler Spoiler

esiteks 30+m kaabli vedamine ja teiseks, ainuke koht kust läbi läheb, vb ongi täpselt see noole koht. see on võibolla. vennad käisid testimas, siis viskasid oma masti püsti sinna angaari ja puude keskele, kust nad ei saanud midagi kätte.
pärast silmaga ytlesid, et siit koridorist on ehk lootust näha.
tegelikult nad soovitasid antenni panna selle posti asemele väravaaugu juures icon_biggrin.gif https://www.google.ee/maps/@59.264189,25.959127,3a,75y,222.08h,75.64t/data=!3m4!1e1!3m2!1sm5IVMH8rUED1CWZs31lDdA!2e0
pealegi sinna ei saa hästi kinnitada kuidagi.
hetkel mul tuleb läbi seina U kujuline raud ja see hoiab toru kinni

hetkel asi funkab tln pealt, eks ole näha kui suuremad tormikesed tulevad, kas siis ka pilt ees thumbs_up.gif
vb tuleks ehk veel üks tõkkefilter panna, aga kardan, et siis summutab kõik ära icon_lol.gif
ei, hetkel lahendusega rahul, eestlased oskavad filtreid ikka teha

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.