Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
19.06.2014 16:18:17
|
|
|
CoiL, Sinna artiklisse võiks kirjutada, mis tahes numbreid, sina võtad ikka puhta kullana.
Mina ei võta. Ma olen elektrimõõtmiste kursuse läbinud ja seal õpetati, et mõõtetööde aruannetesse tuleb kirjutada kasutatud mõõteriistade margid ja mõõteskeemid. Lektor lükkas tagasi kõik need aruanded, kus polnud mõõteskeeme ja kasutatud mõõteriistade täpseid marke kirjutatud. Siinkohal tuleb eeldada, et kõik mõõteriistad VALETAVAD. Mingi x protsendi ulatuses nad kindlasti luiskavad. Vanasti kirjutati veaprotsendid mõõteriistade peale, nüüd enam mitte.
Kasutades neid ja neid mõõteriistu sain nii ja naa sugused tulemused. Mida tema seal mõõteriistana kasutas, kas google teab sellisest midagi?
Kui tahaks nüüd artikli väiteid kontrollida, peaks võtma sama valjuhääldi ja täpselt samad mõõteriistad. Mingite teiste mõõteriistadega võin saada hoopis teised tulemused. Pannes aruandesse kirja kasutatud mõõteriistad ja mõõteskeemid, saab minu mõõtmisi keegi kolmas inimene ka kontrollida. Kui tema saab samade riistadega, samad tulemused, mis sain mina. Siis on sinu toodud artiklike ümber lükatud.
Spoiler 
Siinkohal oleks paslik esitada väljakutse TTÜ elektroonika tudengitele, teil on võimalus mind ja CoiL'i "paika panna"  //kui muidugi keegi viitsib.
Aitab teemavälisest lobast....
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
19.06.2014 17:53:09
|
|
|
Ohhjahh...
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
19.06.2014 18:53:49
|
|
|
CoiL kirjutas: |
Ohhjahh...  |
Ma ütleks, et see on päris põhjapanev vastuargument olavsu1-le
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
20.06.2014 00:50:46
|
|
|
Oli tal mõni põhjapanev argument? Sellepärast ohkangi ja naeran selliste kommentaaride üle.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
argentum7
HV kasutaja

|
20.06.2014 04:57:32
|
|
|
Tüüpiline CoiL, poiss hakkab erutusest vahtu ajama - nagu ikka kui audioteemad ja tema lemmiktooted teemaks.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
20.06.2014 09:22:23
|
|
|
Minu isiklik arvamus on, et tegu pigem platseebo efekti ja soovmõtlemisega. Pigem harjub / kohaneb inimese enda kõrv antud seadme nüanssidega. Ma ei välista, et midagi võib muutuda teatud materjalide puhul paarikümne aastaga ja see omakorda mõjutab helikvaliteeti. Endal arvan piisavalt kogemusi näiteks iemide osas. Kuna oman 7-t tippklassi iemi siis nendega küllaga proovitud eri trikke nn. burnini näol. Paljuski on tegu ka inimkõrva tundlikkusega, kel on ideaalne kuulmine ja kel mitte.
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.06.2014 10:08:37
|
|
|
bjaka, ja jah, kõrvamonitorid on sellised asjad, mille omadused ei tohigi muutuda ja seda päris pika aja vältel. Seega ma usun, et pigem tehakse "burn-in" oma kõrvadele kui klappidele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.06.2014 13:58:13
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
bjaka, ja jah, kõrvamonitorid on sellised asjad, mille omadused ei tohigi muutuda ja seda päris pika aja vältel. Seega ma usun, et pigem tehakse "burn-in" oma kõrvadele kui klappidele. |
Kui tahad saada ideaal-klappe oma körvadele, siis peab sul olema ikka väga kövasti raha. Näiteks müüd auto või maja maha.
Ja ei räägi asjata - ideaalklappide saamiseks:
1. Tehakse Sinu mölemast körvast spetsiaalne Audiotest.
2. Ja vot - kuna mölema köva kuulmisgraafik on erinev, siis vastavalt varemsaadud Audio-testile disainitakse siis mölema krva jaoks spetsiaalse graafikuga körvaklapp.
Kui ei usu, vöid ise ka oma teste teha nii, et algusses üks körv ja siis teine, juhul kui sul on olemas ligipääs vastavale spetsiifilisele kontrollaparatuurile..
--------------------
PS: Mina olen ise ajaloos lasknud teha kaks audiotesti ja tean üsna hästi, et kumb körv kuuleb paremini körgeid ja kumb paremini madalaid helisid. Ning olen möelnud ka klomandast korralikust testist, et näha kuidas pilt muutunud on.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.06.2014 14:31:58
|
|
|
tahanteada, milleks?
http://shop.pillipood.ee/0707040000/0/readmore/55945/
Ainult 1k € ja natukene peale, kõige kallimad on pillipoes 1573.00 €. Need ei ole spetsiaalse graafikuga vaid nad on kummagi kõrva jaoks spetsiaalse kujuga ja nende tegemiseks on vaja jäljendit. Nagu neid tehakse kõrvasiseste kuuldeaparaatide jaoks. audiogrammi tulemuste järgi programmeerid ise oma monitoride võimendit. Nojah siis kui lasta välj paistev osa teha eridisainiga siis hind tõuseb kordades. Näiteks mõni naine (Ikimono Gakari) on lasknud oma IEM'id katta briljantidega , pole kõrvarõngaid vajagi, IEM'i täidavad ise ehte funktsiooni.
Audiogrammist rääkides, siis neid ma teen iga 3 aasta tagant. Loomulikult olen testinud kõrvasiseseid kuuldeaparaate, mis olid progetud mu audiogrammi järgi. Ei mina märganud vahet...
//siin keegi olla last valada tavalised klapid kuulmiskeskuses võetud jäljenditesse. See on teadmata kuidas tulemus oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
20.06.2014 21:38:43
|
|
|
pacho, eestist on lingi näppimine keelatud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
22.06.2014 11:58:23
|
|
|
selline küsimus et kas nende mänguri kõrvaklappide jaoks peab arvutis mingi special helikaart olema,või saab neid kasutada kui arvutis ei ole mingit võimast helikaarti on tavalised kõlarid koos subwooferiga ? et kas tuleb heli ikka normaalselt läbi ,kas siis vahest muusikat kuulates või mängides ? Midagi kallist ei taha.olen vaadanud razeri krakeni klappe arvutitargas olid mingi 60euri ja siis roccat kulod 47 euri ? viimaste kohta olen lugenud et pidid ebamugavad olema ...et hakkab kõrvadel valus vms vanad mingid logitechi 15 eurised klapid andsid saba ja nendega oli ka et kui kauem mängisin hakkas mingi hetk n.ö kõrvadel valus .... oskab äkki keegi paari sõnaga soovitada midagi normaalset
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
TiQKapp
HV kasutaja

|
23.06.2014 21:58:19
|
|
|
Eestis kuskilt vahtkummist otstega in ear kõrvaklappe?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
24.06.2014 11:29:47
|
|
|
argentum7 kirjutas: |
Tüüpiline CoiL, poiss hakkab erutusest vahtu ajama - nagu ikka kui audioteemad ja tema lemmiktooted teemaks. |
Tüüpiline eestlaslik kadedus. Poiss hakkab kadedusest vahutama, vaatab jutu kontestist täiesti mööda ja siis veel ilma miskit tarka ütlemata muutub veel solvavaks ja isiklikuks ka. Lisaks veel need "diplomeeritud" egotrippivad tarkpead kah kes ilma ühtegi reaalset testi või andmeid artiklile vastukaaluks toomata üritavad kõik oma subjektiivse demagoogilise mölaga ümber lükata. Istuge oma kinnises kastis edasi. Sellistega on suht mõttetu miskit arutada.
viimati muutis CoiL 24.06.2014 18:25:49, muudetud 1 kord |
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
argentum7
HV kasutaja

|
24.06.2014 12:46:31
|
|
|
Mille üle mul kade on olla? Aune T1!? Ära aja naerma.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutimen
HV vaatleja
|
27.06.2014 10:14:55
Soovitus! |
|
|
Tere! Ei leidnud sellele teemale muud/paremat kohta. Plaan osta uusi kõrvaklappe kuni 100 eurot aga enne tahaks kuulda siinsete inimeste soovitusi ning kogemust .
|
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
27.06.2014 10:29:11
|
|
|
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.06.2014 11:22:58
|
|
|
Ühed läksid katki, siis ostain teised. Need töötavad väga hästi. Mingid siberist pärit vms
Ot
Pealkiri on vinge
Klappide teema muideks olemas foorumis
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=329768&postdays=0&postorder=asc&start=2065
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diginugis
HV kasutaja

|
27.06.2014 15:07:30
|
|
|
Mul olid olemas juba ühed, aga ostsin kvaliteetsemad lisaks. Nii et julgelt soovitan osta.
_________________ PORTFOLIO
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
30.06.2014 23:18:09
|
|
|
Keegi ehk teab kuskilt parematest kohtadest vaadata, et kas kuskil Meelectronics S6P komplekti leiab ka alla 50€ (koos postiga)?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
02.07.2014 22:52:41
|
|
|
Ertai kirjutas: |
Need super bassid minu kõrva jaoks küll head heli ei teinud, bass peksis koledalt üle, muidugi vähe ebamugavad ka, aga soundiga rahul ei olnud.
Helikaarti mul pole, aga mitmed teised kõrvaklapid kõlavad vähe paremini. Ma muidugi eriline bassi armastaja pole ka. Liiga tummine saund oli, hakkas segama- |
väike update, peale kummide vahetamist sain neid normaalselt kõrvas hakata hoidma = mahtusid ära.
Heli ka oluliselt paranes, tõsiselt hea oli kuulata lugusid, pean oma esialgseid sõnu kõvasti sööma.
Planetary Anhilationi, FTLi või Deus Exi soundtracki nendega kuulata oli igatahes hea elamus: nn super bassid = veidi rohkem bassiefekt sobis nagu rusikas silmaauku.
P.S. Selveris nüüd ainult 5€ !! Laadapäevaga tuli suur sats müüki
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |