Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olavsu1
külaline

sõnum 19.06.2014 16:18:17 vasta tsitaadiga

CoiL, Sinna artiklisse võiks kirjutada, mis tahes numbreid, sina võtad ikka puhta kullana. icon_wink.gif

Mina ei võta. Ma olen elektrimõõtmiste kursuse läbinud ja seal õpetati, et mõõtetööde aruannetesse tuleb kirjutada kasutatud mõõteriistade margid ja mõõteskeemid. Lektor lükkas tagasi kõik need aruanded, kus polnud mõõteskeeme ja kasutatud mõõteriistade täpseid marke kirjutatud. Siinkohal tuleb eeldada, et kõik mõõteriistad VALETAVAD. Mingi x protsendi ulatuses nad kindlasti luiskavad. Vanasti kirjutati veaprotsendid mõõteriistade peale, nüüd enam mitte.

Kasutades neid ja neid mõõteriistu sain nii ja naa sugused tulemused. Mida tema seal mõõteriistana kasutas, kas google teab sellisest midagi?

Kui tahaks nüüd artikli väiteid kontrollida, peaks võtma sama valjuhääldi ja täpselt samad mõõteriistad. Mingite teiste mõõteriistadega võin saada hoopis teised tulemused. Pannes aruandesse kirja kasutatud mõõteriistad ja mõõteskeemid, saab minu mõõtmisi keegi kolmas inimene ka kontrollida. Kui tema saab samade riistadega, samad tulemused, mis sain mina. Siis on sinu toodud artiklike ümber lükatud.

Spoiler Spoiler Spoiler

Aitab teemavälisest lobast....
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 19.06.2014 17:53:09 vasta tsitaadiga

Ohhjahh... icon_lol.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 19.06.2014 18:53:49 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Ohhjahh... icon_lol.gif

Ma ütleks, et see on päris põhjapanev vastuargument olavsu1-le icon_cool.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 20.06.2014 00:50:46 vasta tsitaadiga

Oli tal mõni põhjapanev argument? icon_lol.gif Sellepärast ohkangi ja naeran selliste kommentaaride üle.
tagasi üles
argentum7
HV kasutaja
argentum7

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.06.2014 04:57:32 vasta tsitaadiga

Tüüpiline CoiL, poiss hakkab erutusest vahtu ajama - nagu ikka kui audioteemad ja tema lemmiktooted teemaks.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 20.06.2014 09:22:23 vasta tsitaadiga

Minu isiklik arvamus on, et tegu pigem platseebo efekti ja soovmõtlemisega. Pigem harjub / kohaneb inimese enda kõrv antud seadme nüanssidega. Ma ei välista, et midagi võib muutuda teatud materjalide puhul paarikümne aastaga ja see omakorda mõjutab helikvaliteeti. Endal arvan piisavalt kogemusi näiteks iemide osas. Kuna oman 7-t tippklassi iemi siis nendega küllaga proovitud eri trikke nn. burnini näol. Paljuski on tegu ka inimkõrva tundlikkusega, kel on ideaalne kuulmine ja kel mitte.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 20.06.2014 10:08:37 vasta tsitaadiga

bjaka, ja jah, kõrvamonitorid on sellised asjad, mille omadused ei tohigi muutuda ja seda päris pika aja vältel. Seega ma usun, et pigem tehakse "burn-in" oma kõrvadele kui klappidele.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.06.2014 13:58:13 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
bjaka, ja jah, kõrvamonitorid on sellised asjad, mille omadused ei tohigi muutuda ja seda päris pika aja vältel. Seega ma usun, et pigem tehakse "burn-in" oma kõrvadele kui klappidele.

Kui tahad saada ideaal-klappe oma körvadele, siis peab sul olema ikka väga kövasti raha. Näiteks müüd auto või maja maha.

Ja ei räägi asjata - ideaalklappide saamiseks:
1. Tehakse Sinu mölemast körvast spetsiaalne Audiotest.
2. Ja vot - kuna mölema köva kuulmisgraafik on erinev, siis vastavalt varemsaadud Audio-testile disainitakse siis mölema krva jaoks spetsiaalse graafikuga körvaklapp.

Kui ei usu, vöid ise ka oma teste teha nii, et algusses üks körv ja siis teine, juhul kui sul on olemas ligipääs vastavale spetsiifilisele kontrollaparatuurile.. icon_cool.gif
--------------------
PS: Mina olen ise ajaloos lasknud teha kaks audiotesti ja tean üsna hästi, et kumb körv kuuleb paremini körgeid ja kumb paremini madalaid helisid. Ning olen möelnud ka klomandast korralikust testist, et näha kuidas pilt muutunud on.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 20.06.2014 14:31:58 vasta tsitaadiga

tahanteada, milleks?

http://shop.pillipood.ee/0707040000/0/readmore/55945/

Ainult 1k € ja natukene peale, kõige kallimad on pillipoes 1573.00 €. Need ei ole spetsiaalse graafikuga vaid nad on kummagi kõrva jaoks spetsiaalse kujuga ja nende tegemiseks on vaja jäljendit. Nagu neid tehakse kõrvasiseste kuuldeaparaatide jaoks. audiogrammi tulemuste järgi programmeerid ise oma monitoride võimendit. Nojah siis kui lasta välj paistev osa teha eridisainiga siis hind tõuseb kordades. Näiteks mõni naine (Ikimono Gakari) on lasknud oma IEM'id katta briljantidega , pole kõrvarõngaid vajagi, IEM'i täidavad ise ehte funktsiooni.

Audiogrammist rääkides, siis neid ma teen iga 3 aasta tagant. Loomulikult olen testinud kõrvasiseseid kuuldeaparaate, mis olid progetud mu audiogrammi järgi. Ei mina märganud vahet...

//siin keegi olla last valada tavalised klapid kuulmiskeskuses võetud jäljenditesse. See on teadmata kuidas tulemus oli.
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 20.06.2014 21:19:46 vasta tsitaadiga

Natuke OT

BBC kodulehel on intervjuu Rick Rubiniga. Pole vahet mida arvata tema produktsiooni valikutest, väärib siiski vaatamist. Mees on loonud vast rohkem klassikuid kui keegi teine.
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p020ptpn/zane-lowe-zane-lowe-meets-rick-rubin
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 20.06.2014 21:38:43 vasta tsitaadiga

pacho, eestist on lingi näppimine keelatud...
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 20.06.2014 21:39:37 vasta tsitaadiga

Proksi.
http://www.dazzleships.net/?page_id=71
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 22.06.2014 11:58:23 vasta tsitaadiga

selline küsimus et kas nende mänguri kõrvaklappide jaoks peab arvutis mingi special helikaart olema,või saab neid kasutada kui arvutis ei ole mingit võimast helikaarti on tavalised kõlarid koos subwooferiga ? et kas tuleb heli ikka normaalselt läbi ,kas siis vahest muusikat kuulates või mängides ? Midagi kallist ei taha.olen vaadanud razeri krakeni klappe arvutitargas olid mingi 60euri ja siis roccat kulod 47 euri ? viimaste kohta olen lugenud et pidid ebamugavad olema ...et hakkab kõrvadel valus vms icon_redface.gif vanad mingid logitechi 15 eurised klapid andsid saba ja nendega oli ka et kui kauem mängisin hakkas mingi hetk n.ö kõrvadel valus .... oskab äkki keegi paari sõnaga soovitada midagi normaalset icon_razz.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
TiQKapp
HV kasutaja
TiQKapp

sõnum 23.06.2014 21:58:19 vasta tsitaadiga

Eestis kuskilt vahtkummist otstega in ear kõrvaklappe?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 23.06.2014 22:06:11 vasta tsitaadiga

TiQKapp kirjutas:
Eestis kuskilt vahtkummist otstega in ear kõrvaklappe?
https://pood.elion.ee/productInfo/63/korvaklapid-koss-plug/021299147573#et
olavsu1
külaline

sõnum 23.06.2014 22:50:12 vasta tsitaadiga

TiQKapp, otsikuid on eraldi ka

http://shop.pillipood.ee/0707050000/0/Comply/

ise pead teadma oma mõõtu
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 24.06.2014 11:29:47 vasta tsitaadiga

argentum7 kirjutas:
Tüüpiline CoiL, poiss hakkab erutusest vahtu ajama - nagu ikka kui audioteemad ja tema lemmiktooted teemaks.

Tüüpiline eestlaslik kadedus. Poiss hakkab kadedusest vahutama, vaatab jutu kontestist täiesti mööda ja siis veel ilma miskit tarka ütlemata muutub veel solvavaks ja isiklikuks ka. Lisaks veel need "diplomeeritud" egotrippivad tarkpead kah kes ilma ühtegi reaalset testi või andmeid artiklile vastukaaluks toomata üritavad kõik oma subjektiivse demagoogilise mölaga ümber lükata. Istuge oma kinnises kastis edasi. Sellistega on suht mõttetu miskit arutada.

viimati muutis CoiL 24.06.2014 18:25:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
argentum7
HV kasutaja
argentum7

sõnum 24.06.2014 12:46:31 vasta tsitaadiga

Mille üle mul kade on olla? Aune T1!? Ära aja naerma.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
arvutimen
HV vaatleja

sõnum 27.06.2014 10:14:55 Soovitus! vasta tsitaadiga

Tere! Ei leidnud sellele teemale muud/paremat kohta. Plaan osta uusi kõrvaklappe kuni 100 eurot aga enne tahaks kuulda siinsete inimeste soovitusi ning kogemust .
tagasi üles
lauri
HV veteran
lauri

sõnum 27.06.2014 10:29:11 vasta tsitaadiga

ot:
No aga osta!

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.06.2014 11:22:58 vasta tsitaadiga

Ühed läksid katki, siis ostain teised. Need töötavad väga hästi. Mingid siberist pärit vms

Ot

Pealkiri on vinge thumbs_up.gif
Klappide teema muideks olemas foorumis
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=329768&postdays=0&postorder=asc&start=2065

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Diginugis
HV kasutaja
Diginugis

sõnum 27.06.2014 15:07:30 vasta tsitaadiga

Mul olid olemas juba ühed, aga ostsin kvaliteetsemad lisaks. Nii et julgelt soovitan osta.
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 30.06.2014 23:18:09 vasta tsitaadiga

Keegi ehk teab kuskilt parematest kohtadest vaadata, et kas kuskil Meelectronics S6P komplekti leiab ka alla 50€ (koos postiga)?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
aims
HV kasutaja

sõnum 01.07.2014 09:52:27 vasta tsitaadiga

Saksa Amazon
Postiga nõks üle 50.-
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 02.07.2014 22:52:41 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Need super bassid minu kõrva jaoks küll head heli ei teinud, bass peksis koledalt üle, muidugi vähe ebamugavad ka, aga soundiga rahul ei olnud.
Helikaarti mul pole, aga mitmed teised kõrvaklapid kõlavad vähe paremini. Ma muidugi eriline bassi armastaja pole ka. Liiga tummine saund oli, hakkas segama-

väike update, peale kummide vahetamist sain neid normaalselt kõrvas hakata hoidma = mahtusid ära.
Heli ka oluliselt paranes, tõsiselt hea oli kuulata lugusid, pean oma esialgseid sõnu kõvasti sööma.

Planetary Anhilationi, FTLi või Deus Exi soundtracki nendega kuulata oli igatahes hea elamus: nn super bassid = veidi rohkem bassiefekt sobis nagu rusikas silmaauku.

P.S. Selveris nüüd ainult 5€ !! Laadapäevaga tuli suur sats müüki icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.