Mod on lõpuks sealmaal, et E3'e build on käeulatuses.
Spoiler
Need udustus efektid vajaks kauguses pisut teravust, muidu on nagu liiga udukogu.
Hakkab looma juba. Kui brightness tumeduse lõppu mängus panna, siis kohati juba reaalne näeb välja ka.
Kas ise saab sellist graafikat peale panna nüüd sellele mängule nagu seal kotaku lingi piltidel on ? Kuidas ja misasjad täpselt ma pean endale tõmbama ja kuhu need failid pärast tuleb panna ? tahaks ka huvi pärast proovida ,aga ei oska viitsib keegi mind juhendada ehk natuke... guru3d foorumis on sada erinevat linki ja teema on ka 11 lehekülge juba
Kas ise saab sellist graafikat peale panna nüüd sellele mängule nagu seal kotaku lingi piltidel on ? Kuidas ja misasjad täpselt ma pean endale tõmbama ja kuhu need failid pärast tuleb panna ? tahaks ka huvi pärast proovida ,aga ei oska viitsib keegi mind juhendada ehk natuke... guru3d foorumis on sada erinevat linki ja teema on ka 11 lehekülge juba
mind huvitab, kui selle rari peale panen, siis on vajalik varasemad failid manuaalselt backuppida või on noid lihtne taastada?
teine asi, kuidas jookseb
ja siis, mis on need bugid ning kas see "ilus" pimedus mitte gameplayd ei riku _________________ ☠
mind huvitab, kui selle rari peale panen, siis on vajalik varasemad failid manuaalselt backuppida või on noid lihtne taastada?
teine asi, kuidas jookseb
ja siis, mis on need bugid ning kas see "ilus" pimedus mitte gameplayd ei riku
Rari sees on 2 faili, mida originaalis mängukaustas enne pole olemas. Vähemalt mul polnud. Seetõttu pole ka midagi backupida.
libe, jookseb pigem paremini kui halvemini. mulle küll tundub, et lod ja view distance on päris korralikult selle nimel pihta saanud.
dof on annoying as fuck aga õnneks ainult jalutamise ajal peale keeratud atm. kui proovid, saad aru, miks. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mäng jookseb paremini, sest tekstuure ei loeta 2x sisse. Mistõttu ka 2GB kaardid ning Ultra säte tekstuuridel ei põhjusta enam lõputut hakkimist.
vale.
mälukasutus nii high kui ultra peal läheb ikka üle 2gb. performance vahe nii hakkimise kui fps osas praktiliselt puudub.
kust see tekstuuride 2x sisse lugemise jutt? _________________ - londiste
Mäng jookseb paremini, sest tekstuure ei loeta 2x sisse. Mistõttu ka 2GB kaardid ning Ultra säte tekstuuridel ei põhjusta enam lõputut hakkimist.
vale.
mälukasutus nii high kui ultra peal läheb ikka üle 2gb. performance vahe nii hakkimise kui fps osas praktiliselt puudub.
kust see tekstuuride 2x sisse lugemise jutt?
No, not really härra. Minu 2 gigane 270x mängib TheWorse'i modiga ära Ultra tekstuurisätetel.
Tekstuuride koha pealt - taaskord TheWorse:
"The game uses a very surreal texture implementation. For every texture, there is a basic texture with mipmaps and a higher resolution texture without mipmaps. Lower texture quality uses the medium mip of the regular texture as max. Medium texture quality uses the regular texture and high texture quality (called ultra ingame) uses regular texture BUT blend to higher texture for close ups. Close up distance depends of screen resolution. So it's a pixel/texel ratio in the end.
The problem is that I think gpu drivers are not optimized to load in memory every texture twice. They are optimized to mess with mipmaps to avoid shimmering and to save memory. Walking or driving in watch dogs implies you need to load a new big texture every time a material is near the camera. It's not the same that showing the big mip of the texture already loaded.
In one hand, using tweaks as always loading the big mip, can fix stuttering. But you will have shimmering here and there. I'm testing now with using ultra textures with or without mips as medium textures. So the game don't mess with double number of files, with good results."
Scart, nii siin teemas kui ka mõned sõbrad on väitnud algusest peale, et 2gb kaartidega jookseb kõik ultra peal.
mul ei jookse ja ei ole kunagi jooksnud. 2gb mälu võetakse juba high peal kohe täis. ja ultra efektid high tekstuuridega tõmbavad samamoodi kooma.
jutt ei ole mitte 2x sisselugemisest vaid mipmaps vs eraldi tekstuurid. kui suur selle performance hit on, ma ei kujuta ette. _________________ - londiste
Scart, nii siin teemas kui ka mõned sõbrad on väitnud algusest peale, et 2gb kaartidega jookseb kõik ultra peal.
mul ei jookse ja ei ole kunagi jooksnud. 2gb mälu võetakse juba high peal kohe täis. ja ultra efektid high tekstuuridega tõmbavad samamoodi kooma.
jutt ei ole mitte 2x sisselugemisest vaid mipmaps vs eraldi tekstuurid. kui suur selle performance hit on, ma ei kujuta ette.
Kellel saab videokaardi mälu täis, kellel saab 8 giga ram`i täis poole tunni mängimisega (mul), igast segadust on selle mänguga. Aga väärt mäng on siiski
jutt ei ole mitte 2x sisselugemisest vaid mipmaps vs eraldi tekstuurid. kui suur selle performance hit on, ma ei kujuta ette.
Mis eesmärgil neid focus booste ja medikamente saab kasutada? Õigemini, mis nupuga? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nii, suutsin mängu vene keelest inglise keelseks häkkida. Kas sellel mängul on multiplayer võimalus? Magu ei leia
lisaks, laps tahaks ka seda oma läpakasse. Kas i5 prosega (integreeritud graafika HD3000) ja nvidia GT 525M graafikaga läpakas veab selle minimum setingutel käima? Steamis on kirjas et min. graafika peab olema GTX 460. Mlu on 8GB olemas[/quote]
Nii, suutsin mängu vene keelest inglise keelseks häkkida. Kas sellel mängul on multiplayer võimalus? Magu ei leia
lisaks, laps tahaks ka seda oma läpakasse. Kas i5 prosega (integreeritud graafika HD3000) ja nvidia GT 525M graafikaga läpakas veab selle minimum setingutel käima? Steamis on kirjas et min. graafika peab olema GTX 460. Mlu on 8GB olemas
see mäng on kogu aeg onlines, iga hetk võib keegi sind mingi tegevusega tüüdata _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.