Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
jreinula
HV kasutaja
|
13.06.2014 17:34:33
|
|
|
Uunikumi ja kartuli oskuseid pole mõtet võrrelda, see on siililegi selge, et lillad poisid on üle individuaalselt. Kui inimesed oskavad käske täita, siis klannikas pole eriti vahet, kas sul on seal mõni kartul või ploom rohkem. Võidab see, kes kuulab käske.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
13.06.2014 17:38:31
|
|
|
Lihtsalt fakt on see, et mida ulmelisemaid taktikad sa välja mõtled, seda rohkem vigu madalama skilliga mängijad tegema hakkavad. Võid ju paar korda särada ja jagu saada, aga lõppkokkuvõttes saad ikka malakat.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
13.06.2014 17:45:00
|
|
|
Millest sa räägid? Ega seal mingeid erilisi taktikaid polegi, lihtsalt pead mõistma mis on vastaste plaan või siis mingi tillika tegema. Jutujärgi oled vist eesti kõige parem mängija ja siis räägid nii imelikku juttu.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
13.06.2014 18:02:52
|
|
|
vipu sa läksid jälle ees -i vä? või oled seal ees3 -s?
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Masochist
HV vaatleja

|
13.06.2014 18:11:06
|
|
|
Mõned amatöörküsimused teile:
Spoiler 
Kas kellelgi on veel sarnane kaardimod? Ma tean seda, et see punane kast näitab nähtava vaenlase maksimumkaugust. Mida tähendab kollane ja sinine ring?
Spoiler 
Ma ei ole sellele väga palju tähelepanu pööranud, kuid miks on läbistavusel ja elupunktidel kolm erinevat numbrit? Mis nende kolme numbri erinevus tähendab?
Lisaks seletage lollile ära mida tähendab "grindimine" või "grinding" ?
_________________ Use your fist and not your mouth - MM |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
13.06.2014 18:14:54
|
|
|
Masochist kirjutas: |
Mõned amatöörküsimused teile:
Spoiler 
Kas kellelgi on veel sarnane kaardimod? Ma tean seda, et see punane kast näitab nähtava vaenlase maksimumkaugust. Mida tähendab kollane ja sinine ring?
Spoiler 
Ma ei ole sellele väga palju tähelepanu pööranud, kuid miks on läbistavusel ja elupunktidel kolm erinevat numbrit? Mis nende kolme numbri erinevus tähendab?
Lisaks seletage lollile ära mida tähendab "grindimine" või "grinding" ? |
Kollane rõngas näitab maksimum spottimiskaugust, sinine näitab hetke reaalset maksimaalset spottimiskaugust.
Läbistavuse numbritest 175(tavamoon AP) / 235(kullamoon HEAT või APCR) / 50(kartulipudru High Explosive)
Ja elupunktid on nende moonatüüpide keskmine dämminumber.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.06.2014 18:15:51
|
|
|
Masochist,
1. Väike ring on vaatekaugus, suur ring on raadiosignaali kaugus ja kastike (kui on) on render distance (kui kaugele näed tiimikaaslase spotitud vaenlast).
2. Tavamoona dam / Premium moona dam / HE ehk lõhkemoona dam.
3. Grindimine on mingi uurimispuu tankidega mängimine eesmärgiga jõuda kindla tankini või puu lõppu.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
13.06.2014 18:45:59
|
|
|
WTa100 näeb pikksilma ja shokoga sellest punasest kastist nõksa üle. kas xvm näitab WT puhul kasti väiksemana või siis WT on anomaalia. Igatahes viimane ring on mul kastist üle.
krõll: ükspäev oli EES üks mängija puudu ja kui kohe tulen, siis saan mängu ja nii ma läksin. Nüüd ma olen vist kõigis CW saanud mängida. Mängijaid on pigem puudu praegu.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Masochist
HV vaatleja

|
13.06.2014 19:28:30
|
|
|
Aitäh teile!!
_________________ Use your fist and not your mouth - MM |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lagzr
HV vaatleja
|
13.06.2014 19:42:14
|
|
|
Tervist HV tankistid. Plaan on kokku ajada aktiivseid liikmeid, et järgmisest tier X eventist osa võtta edukalt. Kui kellelgi on huvi siis võtke aga meie värbajatega ühendust.
http://worldoftanks.eu/community/clans/500006236-MMEST/
PS! Praegult on mitmed liikmed OMNI-st, F15-st, HDU-st ära tulnud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
13.06.2014 19:52:47
|
|
|
vipu kirjutas: |
Millest sa räägid? Ega seal mingeid erilisi taktikaid polegi, lihtsalt pead mõistma mis on vastaste plaan või siis mingi tillika tegema. Jutujärgi oled vist eesti kõige parem mängija ja siis räägid nii imelikku juttu. |
Ilmselgelt pole sa tippudega CWsid pelanud, kui sellist juttu ajad. Ei vaeva vastamagi sulle kui su kogemus ainult EESi ja selle subidega piirdub. Kuna kui võrrelda kõrgemaid tiime ning seda CW olukorda, mis EESis oli viimati ning kõikide aastate jooksul toimus, siis on vahe täielikult ÖÖ ja PÄEV. Ja ma suht kindel, et seal pole praegu midagi muutunud.
viimati muutis brokenarm 13.06.2014 21:26:32, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
13.06.2014 19:58:39
|
|
|
CW-de ja kompanii kohapealt võib nii palju öelda, et kui sul on ikkagi 2400+ win8 meeskond koos ja tuleb selline kollane/roheline 1200-1600 win8 meeskond vastu siis ega väga ei pea küll pingutama (ei pinguta meeskond ja ei pinguta FC). Rünnaku suund ja scoutide asukohad kisatakse lahingu alguses maha ja siis arutatakse miks sebral mustad triibud mitte valged laigud jms. 9.1 saabudes sai esimesel päeval tehtud kompanii lahinguid [R1SE] klanniga ja võidetud 28/30 lahingust.
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
13.06.2014 21:58:02
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Millest sa räägid? Ega seal mingeid erilisi taktikaid polegi, lihtsalt pead mõistma mis on vastaste plaan või siis mingi tillika tegema. Jutujärgi oled vist eesti kõige parem mängija ja siis räägid nii imelikku juttu. |
Ilmselgelt pole sa tippudega CWsid pelanud, kui sellist juttu ajad. Ei vaeva vastamagi sulle kui su kogemus ainult EESi ja selle subidega piirdub. Kuna kui võrrelda kõrgemaid tiime ning seda CW olukorda, mis EESis oli viimati ning kõikide aastate jooksul toimus, siis on vahe täielikult ÖÖ ja PÄEV. Ja ma suht kindel, et seal pole praegu midagi muutunud. |
Tore!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
14.06.2014 09:05:24
|
|
|
Alustame hommikut siis sellise kaotusega.
Spoiler 
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.06.2014 12:15:24
|
|
|
jreinula kirjutas: |
Spoiler 
|
Olgem ausad, ülejäänud punt kes seal mängus oli (ka vastased) on M103 kõrval täiesti paber.. selge see, et M103ga oled seal nagu hunt lambakarjas.
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
14.06.2014 12:48:40
|
|
|
yerba kirjutas: |
jreinula kirjutas: |
Spoiler 
|
Olgem ausad, ülejäänud punt kes seal mängus oli (ka vastased) on M103 kõrval täiesti paber.. selge see, et M103ga oled seal nagu hunt lambakarjas.  |
Lambakarjas küll, kuid tankid, keda ma kohtasin olid T54E1, T34 ja T-54, siis alles KV-3 ja AT 7.Kahjuks baasi tagasi ei jõudnud enam.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
14.06.2014 21:53:19
|
|
|
Mis faili tuleb muuta, et lisada tangi WR nime juurde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
14.06.2014 22:28:16
|
|
|
Ma olen kasutanud seda http://www.modxvm.com/en/xvm-xvm-xvmconf-configuration-editor/
Võtad vasakult Markers, siis aktiveerid Ally, Alive, Normal ja Enemy
Siis valid Textfields
Current Health järel vajutad rohelist pluss ikooni
Teed uue textfieldi, paned mingi suvalise nime
Color valid rippmenüüd WN8
Text formati valid {{name}} / {{c:t-rating}}
Y teljel nihutad nime -53 peale ja siis salvestad faili arvutisse ja poogid xvm külge.
Siis näitab sulle tankisti nime WN8 värviga ja nime taga on selle tanki WR numbriga
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2pe
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
14.06.2014 23:10:40
|
|
|
A millise faili asemele see sis läheb?
Ma olen kasutanud seda http://www.modxvm.com/en/xvm-xvm-xvmconf-configuration-editor/
Võtad vasakult Markers, siis aktiveerid Ally, Alive, Normal ja Enemy
Siis valid Textfields
Current Health järel vajutad rohelist pluss ikooni
Teed uue textfieldi, paned mingi suvalise nime
Color valid rippmenüüd WN8
Text formati valid {{name}} / {{c:t-rating}}
Y teljel nihutad nime -53 peale ja siis salvestad faili arvutisse ja poogid xvm külge.
Siis näitab sulle tankisti nime WN8 värviga ja nime taga on selle tanki WR numbriga |
|
|
tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
14.06.2014 23:19:38
|
|
|
See teeb sulle ühe suure faili kus on kõik asjad sees. Sa võid seal neid linnukesi muudes asjades ka märkida sisse või välja.
xvm.xc faili sees lisad oma faili nime sinna config/default.xc asemele
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
intact
HV vaatleja
|
16.06.2014 09:52:20
|
|
|
erick kirjutas: |
vipu, absoluutselt nõus. Aga on ka muid faktoreid, mida arvestada. Näiteks seda, kui kiiresti grinditakse T10neid, ja kui palju neid olemas on. Kui efektiivsed ollakse platoonides (samuti mõjutab grindi kiirust) jne. Kui lahtise peaga on meeskonnaliikmed ja mil määral nad suudavad aidata FCsid taktika formuleerimisel, oma kogemustele toetudes.
Ka minu seisukoht on, et CWs loeb kõige rohkem Field Commander e. mängujuht. Sellist asja ma pole CWs ise küll kohanud, et keegi võtaks asjatuid riske ilma konkreetse käsuta mängujuhilt, sõltumata oma tasemest. Seda siis klannis, kus kõigi liikmete jooksva 30-päeva WN8 keskmine on 2497. CWs loeb taktika ja kuulekus märksa rohkem kui individuaalne WN8, aga teatud tingimustes see võib siiski tiebreaker olla. WN8 1400 mees ikkagi dingib isegi kullaga palju tõenäolisemalt kui WN8 2300 mees.
Muide, keegi oskab nimetada mõne hea eestlasest FC? |
Mida kõrgem tase, seda vähem FC teeb niiöelda micromanagementi ja on rohkem individuaalselt "skilli".
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
16.06.2014 10:28:25
|
|
|
võtsin ette ja tegin ka ühe WoT nädalavahetuse üle pika aja.
Lugesin erick-u kirjutiste jalusest võetud treeningjuhendi läbi ja hakkasin vaikselt peale. Mulle praegu kõige keerulisem on see, kui valid esimese positsiooni, aga sealt ei hakka kuidagi kerima, siis kuidas ja kuhu oleks kõige õigem edasi liikuda. Osade kaartide puhul muidugi on ka raske selle kõige esimese positsiooni valimisegagi veel
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.06.2014 11:02:43
|
|
|
-huviline-,
Positsioneerimist ma pole oma juhendis katnud, see muutub iga patchiga ja raske oleks seda ajakohastatuna hoida. Minu soovitus oleks vaadata super-uunikume mängimas, ning õppida positsioneerimist neilt: http://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Tanks
Enamik uunikume valib esimeseks positsiooniks koha, kust saab tulega kõige rohkem kaarti katta. Need positsioonid on tavaliselt kaardi keskosas ja tavaliselt on seal mingi variant ennast vastaste tule eest peita.
Kui see pole võimalik või soovitatav (nt stock tank ja algaja meeskond), siis tasub valida mingi liin, mida sa juba hästi tunned ja mis sobib tanki tüübiga.
Positsioonilt edasi liikumine toimub siis, kui pole enam vastaseid alles jäänud, kelle pihta tuld anda. Tuleb jälgida minimappi ja vaadata seisu.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|