Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Citizen märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 05.06.2014 22:09:23 vasta tsitaadiga

Hetkel on kolm laeva saadaval.

Kui sul on sama laev olemas, saad selle basic versiooni (teised versioonid tulevad hiljem)

Aga näiteks, kui sul on Connie Hornet kasutusse (vist). Sama peaks ka Connie ja freelanceri puhul olema ma eeldan.

Teisi laevu näppida ei saa, kui sul neid ei ole.

Mõned tipid:

Proovige CTRL+F kasutada - väga hea laskmiseks, mitte nii hea manööverdamiseks.
Mõnel juhul COMBSTABi (vmt) väljalülitamine on hea, annab naturaalsema tunde vähemalt mul lennates. (CTRL+CAPS paar korda)
virutasin oma 325A relva holo table kaudu ära ja panin 300i peale. Sama sain ka teha Selle test gun mountiga vmt, tolle relv iseäranis oli mõnus.
Holotable tuleb F tähega sulgeda, siis salvestab ära.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killerwave
HV Guru
Killerwave

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.06.2014 02:55:26 vasta tsitaadiga

Ma ajast maha jäänud ja pole jälgida jõudnud mis arengud mängus toimunud on aga kas tasuta enam ei saagi mängida nagu alguses lubati suure suuga?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 06.06.2014 05:43:33 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Ma ajast maha jäänud ja pole jälgida jõudnud mis arengud mängus toimunud on aga kas tasuta enam ei saagi mängida nagu alguses lubati suure suuga?

Tasuta? Kus ja millal seda lubati?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.06.2014 08:18:15 vasta tsitaadiga

Killerwave, tasuta mängida pole kunagi lubatud. peale mängu soetamist ilma kuumaksuta, seda küll.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.06.2014 08:43:07 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Hetkel on kolm laeva saadaval.

Kui sul on sama laev olemas, saad selle basic versiooni (teised versioonid tulevad hiljem)

Aga näiteks, kui sul on Connie Hornet kasutusse (vist). Sama peaks ka Connie ja freelanceri puhul olema ma eeldan.

Freelanceri juurde antakse Hornet. Testitud.
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 06.06.2014 11:24:24 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Freelanceri juurde antakse Hornet. Testitud.

Yep, sama siin. Mul Freelancer ostetud ja sain Hornetiga ringi kimada icon_smile.gif

tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 07.06.2014 18:46:45 vasta tsitaadiga

Eile tulnud patch parandab mõned bugid ära ACs,
aga põhiline:
1. Lisab The Next Great Starshipi kahe finalisti laevad nädalavahetuseks vaatamiseks, laevad on downscaled veidi ja sisse ronida ei saa.

2. Lisaks on Freelanceri mudelid valmis!
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13926-Introducing-The-Freelancer-Line-Up

tutvustav pdf mudelistest jms:
https://robertsspaceindustries.com/media/mjxrojm6xm86jr/source/Freelancer-Brochure.pdf

Ühesõnaga: äge!

Vaadake katsuge uurige icon_smile.gif
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 07.06.2014 19:42:18 vasta tsitaadiga

Kas ma saan õigesti aru, et te olete actually ingame laeva eest 125 dollarit välja käinud?
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 07.06.2014 20:51:11 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Kas ma saan õigesti aru, et te olete actually ingame laeva eest 125 dollarit välja käinud?

Arvestades, et maailmas on inimesi, kes ei ole pidanud paljuks tuhandeid dollareid mingite uduste online pikslite eest välja käia, siis kauni kosmoselaeva ostmine Cryengine graafika peal on isegi hästi. icon_lol.gif

Aga eks point on ka selles, et tegemist on mängu developmenti panustamisega ning nö. Early Access'i ja muude lisaboonuste saamiseks tuleviku tarbeks. Tavaline ekstreem-fännide teema IMO.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 07.06.2014 23:13:31 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Mina olen ca 60€, selle sees siis SP mäng + multiplayer mäng, alpha + beta access. Subscriber pole.

Kõige odavamalt saab mängu ca 30€, viskasin 30€ juurde läbi kickstarteri ,et asja toetada.

Inimesed on pannud tuhendeid eurosi ja dollareid hakkama, mäletan et kõvemad laevad, mis Limited olid, need ca 800€.

Muidugi on kõik võimalik ka mängus kätte saada, aga kulub osavust ja aega. Selline p2ahead skeem, et pereisad, kellel nädalas ongi vaid 2-5h pelamiseks, nendel ka lusti oleks.

meie aja järgi kell 01.00 hakkab TNGS finaal. Eriti ei koti, kes võidab, 3Dingo laev oli mu lemmik, aga nemad/tema jäid ajahätta ehk veavad end kolmandale kohale. Shard ka pigem kui 4horseman, mulle need krabipulgad siiski ei meeldi.
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 08.06.2014 00:11:32 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
NeroEST kirjutas:

Mina olen ca 60€, selle sees siis SP mäng + multiplayer mäng, alpha + beta access. Subscriber pole.

Kõige odavamalt saab mängu ca 30€, viskasin 30€ juurde läbi kickstarteri ,et asja toetada.

Inimesed on pannud tuhendeid eurosi ja dollareid hakkama, mäletan et kõvemad laevad, mis Limited olid, need ca 800€.

Muidugi on kõik võimalik ka mängus kätte saada, aga kulub osavust ja aega. Selline p2ahead skeem, et pereisad, kellel nädalas ongi vaid 2-5h pelamiseks, nendel ka lusti oleks.

meie aja järgi kell 01.00 hakkab TNGS finaal. Eriti ei koti, kes võidab, 3Dingo laev oli mu lemmik, aga nemad/tema jäid ajahätta ehk veavad end kolmandale kohale. Shard ka pigem kui 4horseman, mulle need krabipulgad siiski ei meeldi.

Mõnesmõttes olen nõus, et kui aastapalk on 50k+ € siis miksmitte käia 800 € välja end contenti eest vms. Samas isiklikult seda ei mõista.
Ise käisin alguses kohe kui kickstarterit nägin 45 dollarit letti ja sain samuti endale SP mängu, MP mängu, alpha + beta accessi ning rohkem maksmiseks mina mõtet ei näe. ERITI kui tuleb välja, et neid laevu annab ka ingame grindiga saada.
Ma saaks aru kui need 1800+ € laevad ongi limited only ja VAID need inimesed sõidavad nendega, kes maksid, siis veel vb mõistaks seda rämedat ülemaksmist...
Samas, taaskord, kui oled ülirikkur ja tahad mängu toetada, võibolla...

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.06.2014 00:44:22 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Ei ole nii palju. Ma olen "original backer" ja natuke upgrade eest ka lisaks maksnud. Vanade "Privateeri" aegade eest peamiselt.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 08.06.2014 01:30:42 vasta tsitaadiga

no mõistlikuse piir minu jaoks mingi collector editioniga oleks 150-200€ lagi, mõistlik pigem 100-130€ max kui tõsine fänn oled.

Inimesed, kes tõesti majanduslikult paremini läbi löövad, nende jaoks vb pole 500-1000€ eriline küssa või kui on, siis saavad hakkama ja raha lugema ei pea, et söögist jm vajalikust puudu tuleks icon_smile.gif

Olen rõõmus 325a omanik, see upgrade sai ka viimasel hetkel tehtud, et korraga ei pidanud välja viskama. So far so Good.
Ja mulle mõte meeldib, et pean järgmise laeva nimel vaeva nägema, väga igav on minu jaoks head asjad kätte saada, huvi kaob ju ära icon_smile.gif
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 08.06.2014 11:33:59 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Ja mulle mõte meeldib, et pean järgmise laeva nimel vaeva nägema
et tööl käima ja raha teenima?
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 08.06.2014 20:07:03 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
Ertai kirjutas:
Ja mulle mõte meeldib, et pean järgmise laeva nimel vaeva nägema
et tööl käima ja raha teenima?

Jah, praegu ilma puhkuseta ja nv-deta kaks kuud lasknud, et endale grey/black marketist idris osta..

Aga tegelikult - mulle WoT ja sarnaste mängude juures premium accoundid jms väga ei meeldi - liiga lihtsaks ja tobedaks läheb.

Meeldib, et olen vaeva näinud - missioone teinud jne. ja saan järgmise masina-leveli vmt, selline rewarding tunne.

Freelanceri commercial tuli välja, suht muhe:

Link
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 11.06.2014 10:31:52 vasta tsitaadiga

Sai natuke rohkem nüüd lennata. Pole nii ammu kangi kätte võtnud, et algul on tõsised raskused. Peale mitut tundi hakkab joystick juba kätte harjuma, aga pooltest funktsioonidest on ikka raske aru saada. Aurora HUD on pehmelt öeldes segane. Horneti oma on palju parem. Ma ei kujuta hästi ette, kuidas tänapäeva ADHD alla kannatavad noored seda klaveri ja hiirega taguma hakkavad. Hakkavad klaverid aknast välja lendama. icon_smile.gif Interface on täielik pudru ja kapsad praegu. Alles peale paari tundi foorumi lugemist saavad asjad natuke selgemaks. Aga tore on sellegi poolest.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 11.06.2014 12:57:48 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Sai natuke rohkem nüüd lennata. Pole nii ammu kangi kätte võtnud, et algul on tõsised raskused. Peale mitut tundi hakkab joystick juba kätte harjuma, aga pooltest funktsioonidest on ikka raske aru saada. Aurora HUD on pehmelt öeldes segane. Horneti oma on palju parem. Ma ei kujuta hästi ette, kuidas tänapäeva ADHD alla kannatavad noored seda klaveri ja hiirega taguma hakkavad. Hakkavad klaverid aknast välja lendama. icon_smile.gif Interface on täielik pudru ja kapsad praegu. Alles peale paari tundi foorumi lugemist saavad asjad natuke selgemaks. Aga tore on sellegi poolest.

Manualis ju keybindings kirjas.

Algul tõesti oli keeruline, aga mul endalgi nüüd käpas suht. Kuigi M+K hetkel.

Eks tuge parandavad mkst HOTASini välja.

CR üks inspiratsiooniallikaid on ka Dark Soulsi seeria. Ütles, et talle meeldib, et mäng on challenging ja kohati raske ja selle järgi proovib ka enda mängu kujundada.
"Risk of losing everything" on tihti ta lausest läbi käinud.
Ma igatahes loodan, et tuleb selline semi-hardcore värk, sellised cakewalk grindimismängud kaotavad põnevuse juba paari esimese päevaga.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 11.06.2014 13:19:34 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
sukelduja kirjutas:

Manualis ju keybindings kirjas.

Algul tõesti oli keeruline, aga mul endalgi nüüd käpas suht. Kuigi M+K hetkel.

Eks tuge parandavad mkst HOTASini välja.

CR üks inspiratsiooniallikaid on ka Dark Soulsi seeria. Ütles, et talle meeldib, et mäng on challenging ja kohati raske ja selle järgi proovib ka enda mängu kujundada.
"Risk of losing everything" on tihti ta lausest läbi käinud.
Ma igatahes loodan, et tuleb selline semi-hardcore värk, sellised cakewalk grindimismängud kaotavad põnevuse juba paari esimese päevaga.

Mul on Joystickil 12 nuppu, enamus käituvad default konfis üsna suvaliselt. Täna hakkan definitsioonifaili nikerdama. Rahval on juba enamlevinud kontrollerite ning joystick + Hotas komplektidele definitsioonid olemas. https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/110454/guide-actionmap-and-controller-mapping/p1
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 12.06.2014 19:56:00 vasta tsitaadiga

$46min ületatud! icon_eek.gif Umbes 6 päevaga tuli 1 mil lisaks. icon_eek.gif

Videode põhjal tundub AC päris korralik, pole üldse paha aluspind kustkohast edasi minna. Ainult tundub et küllaltki väike ruumala on mängupinnaks (nähtamatud seinad tulevad vastu), aga eks seda kindlasti varsti laiendatakse (arvestades et v2 peaks olema juba suuremad laevad jne jne). On mida oodata. Mida rohkem space sim´e seda parem. icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 13.06.2014 13:55:11 vasta tsitaadiga

Esimesed 250 said ka MP kutse.
Järgnevatel nädalatel hakkab asi suuremaid mõõtmeid võtma = lihtsurelikud saavad ka MP ligipääsu.

Viimane patch tegi asju veidi paremaks - enam ei crashi nii palju ja stabiilsem (vähemalt minu 1h proovimise järel)

300i puhul viidi palju infot, mis enne oli laeva süsteemidel kuvatud HUDi üle. Mulle sobib, UI natuke selgem ka.
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 16.06.2014 23:45:19 vasta tsitaadiga

Jõudsin ka lõpuks nii kaugele, et sain Arena Commanderi ära installitud. Peab ütlema, et isegi päris mõnus oli mängida. AI vastu sai isegi RSI Auroraga päris hästi hakkama.
Mäng pani muidugi lõpuks pange, jõudsin 5. laineni, mille alguseks sain tänu guuglile ka lõpuks rakettide laskmise selgeks. Aga jah, nagu ikka, just, kui hakkas põnevaks minema, pani pange icon_biggrin.gif
Tundub, et MP võib päris karm tulla. Ootab igatahes huviga icon_smile.gif

Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 17.06.2014 00:39:53 vasta tsitaadiga

allavett kirjutas:
Jõudsin ka lõpuks nii kaugele, et sain Arena Commanderi ära installitud. Peab ütlema, et isegi päris mõnus oli mängida. AI vastu sai isegi RSI Auroraga päris hästi hakkama.
Mäng pani muidugi lõpuks pange, jõudsin 5. laineni, mille alguseks sain tänu guuglile ka lõpuks rakettide laskmise selgeks. Aga jah, nagu ikka, just, kui hakkas põnevaks minema, pani pange icon_biggrin.gif
Tundub, et MP võib päris karm tulla. Ootab igatahes huviga icon_smile.gif

Mis rakketide laskmisel siis häda oli, et pidid guugli abi kasutama ? icon_smile.gif

Manual on muidu siin:
https://robertsspaceindustries.com/media/uumid5gut1b3mr/source/Arena-Commander-Pilots-Guide-V0-8-02.pdf
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.06.2014 08:57:11 vasta tsitaadiga

Ma paugutasin ka eile paar tunnikest. Kontrolleri olen ka enam vähem paika saanud. Mul pole veel kordagi crashinud.
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 17.06.2014 09:55:53 vasta tsitaadiga

Ertai, No ei olnud ise nii taibukas ja ei saanud aru, et vastane peab olema lähemal kui 1500meetrit. Tavaliselt oli ta ikka tiba kaugemal ja siis proovisin kõik relvanupud läbi. Miski nagu ei funganud.
Aga noh, tänapäeval on hea loll olla. Netist saab rohtu icon_biggrin.gif

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 17.06.2014 16:24:47 vasta tsitaadiga

Flight modelist.
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13951-Flight-Model-And-Input-Controls
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Citizen mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.